Angel op TV

Ik lag laatst op een avond, na een zware dag op het werk, op mijn gemak languit op de bank, een beetje verveeld te zappen.. Er was echter geen voetbal op TV en voor de rest leek het ook niet veel soeps. Ik dacht er al bijna over om maar eens vroeg naar bed te gaan voor de verandering.

Maar ineens was ik weer klaar wakker en zat ik weer helemaal rechtop op de bank. In een flits zag ik namelijk een mooi sexy blond meisje in flinterdunne felroze kleding op het scherm voorbij komen.

En dat meisje kende ik.

angel.jpg (93168 bytes)

Dat meisje kende ik zelfs behoorlijk goed. Dat was namelijk Angel, striptease-danseres bij Club Live. Ik had nog samen met haar op het podium "opgetreden". Nu is dat niet zo bijzonder, omdat ze in haar shows heel vaak mannen het podium op trekt. De rest van dit verhaal is eigenlijk alleen interessant voor de mensen die ook het programma hebben gezien, of die Angel kennen. Het heette geloof ik iets van "wilde meiden" van ene Ton. En het ging over het werk en leven van Angel.

Dan toch voor diegene die het niet gezien hebben:
Op haar werk zie je een uitermate zelfbewust, lief, bijzonder vrolijk en aantrekkelijk meisje. Dat uitermate sensueel kan dansen. Ze was absoluut mijn favoriet.

Op tv zag je verder dat ze het ook absoluut niet erg vond om in het openbaar te provoceren. Zo werd gefilmd hoe ze, in haar felroze outfit, meer dan half naakt, even de auto voltankte bij de benzinepomp en op het gemak ging afrekenen. Onderwijl nagestaart door een schare ongelovige passanten en personeel.

Vrij onthutsend was het om te zien hoe ze in haar privé-leven totaal geen gelukkige indruk maakte. In tranen vertelde ze de reporter dat ze nooit echte liefde van haar moeder had gehad. Ze had altijd het idee dat ze niet gewenst was. En dat ze, wellicht daardoor, leed aan een grote verlatingsangst. En dat haar relaties steeds stukliepen.

Het verschil tussen Angel privé en Angel op het werk was, ook tot mijn verrassing, gigantisch groot. Op het werk de zelfverzekerde, provocerende, altijd goedlachse vriendelijke meid, ogenschijnlijk een toonbeeld van stabiliteit. En dan blijkt ze privé dus eigenlijk een klein verdrietig eenzaam vogeltje.

Natuurlijk realiseerde ik me ook wel dat het werk van haar een positieve houding "vereist" als het ware, maar het ging haar zo gemakkelijk af en ze deed het al zo lang dat ik er niet aan twijfelde of ze had haar zaakjes op orde.

Nu ik er achteraf aan terugdenk, had ik het eigenlijk wel gemerkt, haar hang naar geborgenheid. Ik geloof dat ze me wel sympathiek vond. Zo danste ik even met haar op het dansvloertje en daar drukte ze me, meer dan strikt nodig was, tegen haar lichaam. Om daar een moment elkaars warmte en kracht te voelen. Heel aangenaam. En een enkele tel later was ze weer de losse, flirtige maar vooral onafhankelijke vrolijke meid.

Ik had het dus kunnen weten dat ze wel degelijk verlangde naar warmte en genegenheid. En onzeker was. En eigenlijk voel ik me altijd aangetrokken tot vrouwen en meisjes die naast klasse en zelfverzekerheid toch ook iets kwetsbaars hebben.

En dat was bij Angel allebei in extreme vormen aanwezig.


Angel heeft ook haar eigen internet site http://www.angelsex.nl

Reacties   
#1 Angel 03-01-2015 19:05
Altijd leuk om weer eens terug te lezen.

Ik heb inmiddels een nieuwe site:
www.angelvalentijn.nl

Xjes Mrs Angel
Citeer | Melden aan beheerder
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo