Bananas Den Haag

 
Bananas beschouwt zich als de derde club in Den Haag, qua uitstraling en entourage. En misschien is dat ook wel zo, al denk ik dat er wel degelijk een behoorlijk verschil zit tussen de nummers 1 en 2 (Mayfair en Paradise Prive) en Bananas. Hier geen zwembaden, sauna's en extreme luxe. Wel keurig netjes ingericht hoor, daar niet van, maar de bar is bijvoorbeeld maar een vrij kleine ruimte. "Maar hier zijn de prijzen dan ook beduidend lager" aldus de barman. En persoonlijk vind ik dat ook wel fijn.
roodbananas.jpg (79411 bytes)

Ik was er voor het eerst sinds lange tijd weer eens langs geweest. Er was een gastvrouw, die opendeed, een stuk of vijf meisjes, die overigens nog maar amper klaar waren met opmaken, en een aparte barman. En dat laatste is dan wel weer kenmerkend voor een luxe club. Bij de meeste eenvoudiger clubs doet de gastvrouw dat gewoon erbij.
De barman heette Dirk en hij had ook echt de uitstraling die ik bij een barman van een nachtclub verwacht. Een beetje grove, enigszins verlopen kop, duidelijk zeer ervaren in de drankjes afhandeling en vrijwel onzichtbaar, maar toch dominant aanwezig in de kleine barruimte. En dat ondanks zijn niet geringe omvang en ondanks het feit dat de tent met slechts twee klanten vrij leeg was op het moment dat ik binnenkwam.
De meisjes waren ook op hem gesteld, dat was wel te zien. Ik voelde dat ze hem als een soort rots in de branding beschouwden, met zijn schouder om zo nu en dan even uit te huilen of zijn goede raad in geval van probleempjes. En de meisjes die er waren hadden daar naar mijn mening zeker zo nu en dan behoefte aan. Ze waren niet helemaal van het type 12 ambachten 13 ongelukken, maar echt standvastige, stabiele meiden waren het ook weer niet. Zo was er het meisje van eind twintig, beetje grof gebouwd, tatoeage op de schouder, volks, niet de allermooiste, maar ongetwijfeld heel heftig in bed, die naar de enige andere klant in de bar was toegestapt, maar door hem afgewezen was. Het was duidelijk dat ze de man al eerder als klant had gehad, duidelijk ook naar haar tevredenheid, want ze vond het maar helemaal niks dat hij nu met een ander, jonger, mooier meisje wilde, en ze liet dat blijken ook. Plagerig, met het andere meisje proberend een lijn te trekken "zij wil ook niet met jou, hoor. Of alleen maar met zijn tweeën", maar ook duidelijk jaloers. De klant en zijn nieuwe vriendinnetje gingen er niet op in. Tenslotte verzuchtte ze tegen een ander meisje: " Ik hoop maar dat er straks een lekkere vent langskomt". Ze was klaar voor "een goede beurt" om het zo maar eens te zeggen. Ik stond er vlakbij maar mij vond ze blijkbaar geen lekkere vent, en dat was geheel wederzijds, want ze was totaal mijn type niet.
Mijn type kwam even later binnenlopen, een mooi lichtgekleurd meisje van Guyaans/Chinese afkomst, maar met een Hindoestaans uiterlijk, goed en verstandig Nederlands sprekend en sympathiek.
Ik ging naast haar zitten, ook om bij het opdringerige hete typje vandaan te komen, en begon een gesprek met haar. Germaine heette ze en ze was juist vandaag weer begonnen na een periode van rust, waarin ze een vaste vriend had. Maar dat was weer uitgegaan en ja, dan moet je toch je jonge dochtertje kunnen onderhouden. Dirk fluisterde me ook in dat ik aan haar een goede had, maar dat had ik voor mezelf ook al besloten. Na een tijdje vertrokken we naar de kamer en daar hebben we, ik mag wel zeggen, een "bijzonder aangenaam half uurtje" gehad.
Ter geruststelling van een aantal sceptici van deze site: Ze is uiteindelijk niet klaargekomen, hoewel ze het bijzonder fijn vond (zeker als eerste klant na een lange tijd) en hoewel ze echt uiterst realistische knijpbewegingen maakte.
PS Bananas heeft ook een website.

Reacties   
#1 Guest 03-01-2015 19:08
had deze meisje ook een tattoo met een hartje op haar linker arm?
Citeer | Melden aan beheerder
#2 Ricardo 03-01-2015 19:09
geen idee, dread. Het is plm 10 jaar geleden...
Citeer | Melden aan beheerder
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo