Ben ik een hoerenloper?

 Ik kreeg laatst een reactie van iemand (een vrouw notabene) die vond het woord "hoerenloper" maar helemaal niets... Het klonk zo negatief.

Ik moest maar een andere benaming kiezen voor mijn hobby. Tja,...

sexygril2

 

Toen ik mijn website begon heb ik wel degelijk nagedacht hoe hij moest heten. En natuurlijk weet ik ook wel dat hoerenloper een negatieve bijklank heeft. Maar hoe moet ik mezelf dan noemen?

een viespeuk?, ben ik niet

een echtbreker? ben ik ook niet

Een klant? Tja, klinkt wat al te gewoontjes, ik ga geen prei kopen!!

Liefhebber van vrouwen die "het" voor hun beroep doen? Jazeker, dat ben ik, maar dat klinkt dan wel weer erg lang.

Ik ben iemand die een (bijna dwangmatige) hang heeft naar intimiteit. Ja, met prostituees. Maar een "prostitueebezoeker", bestaat niet en dat woord krijg je ook niet uit je bek.

En dus ben ik een hoerenloper en heet mijn website "dagboek van een hoerenloper". En hoop ik dat het een iets minder negatieve klank heeft gekregen.
Reacties   
#1 Guest 03-01-2015 19:01
sorry er was een foutje
de hardwerkende vrouwen worden al eeuwenlang hoer,prostituee of lichtekooi genoemd, dus laten we het bij hoer houden en blijven we een hoerenloper niks mis mee.
Wat ik wel jammer vind is dat de peeskamertjes zoveel veranderd zijn oke voor de meisjes beter hoor.
Maar ik heb heimwee naar vroeger kleine warme(straalkacheltjes)louche kamertjes krakend bed en de reuk van sperma, en soms een oude vrouw (in Belgie)met een wasbakje waar het hoertje je pik waste, dat mis ik als hoerenloper.
Citeer | Melden aan beheerder
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo