Bezuidenhoutseweg 383 Deel 2

Ik belde netjes aan en stond te wachten in het halletje. Wil deed open.
Bij binnenkomst stonden we wat onwennig tegenover elkaar. Ik liep door de gang door naar achter, naar de kleedruimte. Mijn "vaste" kleeedhokje, die met nummer 13 (ik ben verder niet bijgelovig), was de eerste die nog vrij was. Op mijn gemak kleedde ik me uit en ik kreeg van Wil een verse, nog warme, badjas aangereikt, direct uit de droger. Ik liep de huiskamer binnen en zag een tweetal Caribische meisjes die ik niet herkende. Verder zag ik de vaste klant "Pappie" op het hemelbed bezig. Pappie is berucht om zijn gegil tijdens het klaarkomen. Hij neemt ook heel vaak meerdere meisjes. Dit keer hield hij zich aardig in. Hoewel het ook kan zijn dat ik eraan gewend geraakt was.
Als eerste zag ik Vicky die zich uit een omhelsing losmaakte om mij uitbundig te verwelkomen. Maar ze was natuurlijk wel bezet en ze verdween even later naar een kamer boven. Ik nam een pilsje en installeerde me op de enige nog vrije bank in de hoek van de kamer.
Het was redelijk druk. Ik liet alles even over me heen komen en ja, er leek eigenlijk helemaal niets veranderd in het afgelopen jaar. Het interieur, de TV's, de meisjes (ook Melissa was er weer, en Rita natuurlijk, Fabiola was morgen jarig, binnenkort zouden Nouri en Cindy weer terugkomen van vakantie, en Mary werkte ook nog steeds alleen op zaterdag) de klanten, de badjassen de TV en video. Alles was nog precies hetzelfde.
Er was zelfs Caribische muziek. Wel waren er dus nieuwe meisjes en een ervan kwam net van de kamer boven en stelde zich voor aan de nieuwe klanten. Ze heette Mimi en ze kwam uit Japan (!). En ze was heel spontaan en vrolijk en sprak redelijk goed Nederlands.
Ze was overigens ook het enige vrije meisje op dat moment. En omdat ik niet wist of er nog iemand vrij zou komen, en wie dan wel, en omdat het al 20:00 uur was en ze om 22:30 dicht gaan, en omdat ik het nog nooit met een Japanse gedaan had... Enfin, na een lichte aarzeling koos ik voor Mimi, eigenlijk alleen om haar leuke uitstraling.
Ze nestelde zich op mijn schoot en we stoeiden en krioelden wat. Na een tijdje vertrokken we naar boven en ja, boven werd het, ik kan niet anders zeggen, uitermate gezellig. Ik zal niet in de oververhitte details treden, maar ze kwam uiteindelijk meervoudig verzadigd (in dit geval wel heel gezond voor hart en bloedvaten !!!) weer naar beneden!!
Toen we beneden kwamen zat Jacqueline in een hoekje met een klant en ook zij moest zich even losmaken om mij te begroeten. Mijn Mimi zat nog een beetje te doezelen en mompelde enigszins verbaasd dat het haar niet zo vaak overkomt, meteen de allereerste keer met een klant. Ik zie Jacqueline stilletjes gniffelen. Die weet wel beter.
Na een tijdje begint Mimi uit zichzelf weer aan mij te friemelen, en met een poserend toekijkende Jacqueline raak ook ik meervoudig verzadigd deze avond...
YES,
het is een verslaving, maar wel een bijzonder aangename.....
Epiloog:
en dan het weerzien met Wil. Hoe verliep dat?....
Tja, zij was nerveus en ik was nerveus. Ze was vriendelijk tegen me, ik was vriendelijk tegen haar.  Ze zei dat ze me niet zelf de toegang heeft ontzegd de vorige keer. Toen was ze namelijk op vakantie. Dat had blijkbaar iemand anders besloten. Ik zei nogmaals dat ik nooit de club in een slecht daglicht had willen stellen op mijn site. Zij gaf me een verse badjas, en ik hield me uitdrukkelijk op de vlakte.
Eind van het liedje is echter dat het nooit meer echt goed zal komen tussen Wil en mij.
Voorbeeldje:
Het is 22:00 uur, een half uur voor sluitingstijd!!!! En ineens gaat die ene TV waar ik naar kan kijken uit... gewoon, klik, zwart, uit, daar zit ik dan!
Als je half 11 dicht gaat, waarom dan al voor tienen  gaan beginnen met opruimen??
En ze heeft ook niets meer over de 60 Euro van de laatste keer gezegd. (Toen ik de laatste keer met ruzie wegging had ik mijn geld niet teruggekregen, wat ze later telefonisch wel weer beloofd had). Ik ben er ook niet over begonnen, maar toch, ik kon weer gewoon opnieuw 60 betalen.
OK, gezegd, klaar. Ik laat het er verder bij zitten.
We liggen elkaar gewoon niet, we hebben het er allebei lastig mee, en dat zal verder niet veranderen. Ik respecteer haar wel. Ze heeft nog steeds de club goed in handen. En dat is een geweldige club. En ze is in principe de kwaaiste niet. Maar ja, .. (zucht)
Ze gaat overigens wel naar mijn geliefde Griekenland met vakantie, voor het eerst.
Wil, ik wens je toch een hele prettige vakantie op Kreta en na je vakantie kom ik gewoon weer!
cheers!!

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo