Carribean Love

 
Mijn God, wat had ik vandaag weer een geweldige nacht. Ja sorry hoor, maar het is waar. Het is nu bijna 02:00 uur en ik schrijf het meteen maar voor jullie op.
Zo opeens had ik vanavond genoeg van de alledaagse dingen, het werk, de hobby's de computer, de TV. Ik wilde er even uit. En je weet ondertussen wat "uit" bij mij betekent. Het was te laat voor een sexclub, dus er bleef niet veel over dan snel naar de ramen of iets langzamer naar de tippelzone.
thai_beach_girl.jpg (9145 bytes)
Ik liep door de Doubletstraat in Den Haag en ik kwam bij een paar ramen naast elkaar met overduidelijke Dominicaanse muziek. De meisjes achter de ramen hadden het duidelijk naar de zin. Er zat ook nog een wat steviger Hollands meisje op een stoel in een hoekje, maar zij leek me niet echt te werken daar. Ik liep door, maar toen ik terug kwam waren de doorzichtige rode gordijnen gesloten en ik zag twee silhouetten van de meisjes die met elkaar de bachata dansten. Ik tik op de ramen en wordt binnengelaten. Nou is dat wel een beetje mijn muziek en ik neem onder luid gejoel de dans over. Allemaal in het voorportaaltje waar alle voorbijgangers door de rode gordijnen alles kunnen volgen. Het dominicaanse meisje geeft na een tijdje af aan het stevige meisje, die overigens verrassend goed kan dansen, en ook de oudere magere vrouw die ik al vaker daar geld had zien ophalen en die best aardig is, belandt in mijn armen.
Ik moet zeggen dat ik het geweldig naar mijn zin heb en de andere meisjes ook, die niet gewend zijn dat een Hollander kan dansen. En dat gaat er behoorlijk intiem aan toe, zo in het gangetje. Het duurt bij elkaar bijna een half uur, maar opeens zijn mijn beide schoonheden, waar ik ook wel iets meer mee zou willen, verdwenen. Ze blijken een paar ramen verderop te werken en alleen maar op de muziek afgegaan te zijn. Ondertussen is de vriend van de stevige Hollandse meid ook binnengekomen en ik wordt eigenlijk min of meer de deur uitgekeken. Zo van het is leuk geweest, maar nu gaan we zo'n beetje sluiten. Het meisje wat nog wel "beschikbaar" is trekt me niet zo en met een knuffel neem ik afscheid. Overigens alles gewoon spontaan he, niks zakelijk met geld en zo.
Enfin, precies twee ramen verder zie ik een andere Dominicaanse schone in d'r eentje dansen op de bachata en ik ben gelijk verloren.
Niet vragen wat de prijs is, maar gelijk naar binnen. Gordijn dicht, dat dit keer wat minder doorschijnend was, geen andere meisjes aanwezig die voor afleiding zorgen en dan dansen. Dansen dat de vonken er vanaf springen. Vooral haar laten dansen, en dat kon ze uitstekend. Haar amper aanraken, maar licht beroeren. Ook zelf in de maat meegaan en er ontstond een geweldige intieme sensuele atmosfeer. Al snel hoorde ik de meest persoonlijke  privé-verhalen van haar en daar zaten ook verdrietige ervaringen tussen. Ze bleek al grootmoeder te zijn, maar dat zag je echt absoluut niet aan haar. Ik had haar maximaal 30 jaar gegeven, maar het bleek ietsje meer.
Ze bleef zich ondertussen voor van alles en nog wat verontschuldigen. We waren van het dansen iets meer richting bed opgeschoven en ze was duidelijk, net als ik, ook zeer opgewonden. Halverwege de vrijpartij laste ze zelfs een complete pauze in, zo van als je iets extra geeft, hoeveel werd niet gezegd,  kun je wat langer blijven, maar het was overduidelijk dat ze gewoon lekker op het gemak klaar wilde komen. Ze wast haar onderlichaam nog eens lekker en ze deed notabene nog extra parfum op! Ik houd normaal gesproken niet zo van onderbrekingen, maar ik ontspande me, voelde dat er elektriciteit in de lucht hing en ja, daar gingen we weer.
Man man man man, wat was dat lekker. En wat vond zij het lekker. En wat vind ik het weer lekker als zij het lekker vindt. En wat kwam ze lekker klaar. En wat kwam ik weer lekker klaar. En wat bleven we toen nog geruime tijd zo in elkaars armen liggen. Absoluut geen haast om mijn kleiner wordend stukje gereedschap uit haar knijpende doosje te krijgen, iets wat zo vaak gebeurt bij meisjes die niet echt klaarkomen. Een geweldige ervaring....
Tja, .....mmmm....
nu zal ik zeker goed slapen.
Welterusten!!
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo