Janice massage

Vandaag was ik bij Janice.
Janice is een 22 jarig lichtgekleurd meisje met een perfect figuur, twinkelende ogen en een uitermate ondeugende uitstraling. Ze werkt bij het massagehuis in de Binckhorst Den Haag, waar ik ook wel eens een hele leuke Braziliaanse ben tegengekomen. Het is een massagehuis, dus niet intiem. Maar dat heeft weer het voordeel dat je langer kan blijven voor dezelfde prijs.
spreadlegs.jpg (13962 bytes)

Janice heeft een Antilliaanse/Nederlandse achtergrond en ze doet dit al vanaf dat ze van school kwam. Maar ze heeft wel doorgeleerd naast het werk en nadat ze haar studie had afgemaakt heeft ze ook nog een ander baantje ernaast. "Mijn vaste baantje voor de vaste lasten en wat ik hiermee verdien voor de leuke dingen", vertelde ze. En van leuke dingen houdt ze, zoals reizen en reisjes maken, uitgaan en een motor staat ook al op het programma.
Ik vind Janice typisch een voorbeeld van een meisje dat de dingen helemaal voor elkaar heeft. Ze houdt duidelijk van haar werk, geniet volop van de verdiensten en heeft ook al geinvesteerd in de toekomst. "Na een paar jaar wil ik dit niet meer doen en dan kan ik altijd nog met mijn diploma aan de slag". Met haar intelligentie en haar levenservaring geloof ik zeker dat ze zo aan de bak zou kunnen. Alleen weet ik niet of ze de terugval in inkomsten zo makkelijk zal accepteren als het eenmaal zover is, maar ja de tijd zal het leren.
Ik heb ondertussen een uitermate genoeglijk uurtje met haar doorgebracht, hoewel ze niet eens door mij "verwend" wilde worden. "Ik kom in mijn priveleven genoeg aan mijn trekken, hoor!".
Eerst hebben we elkaar wederzijds uitgebreid gemasseerd op de grote tweepersoons- massagetafel. "Masseren mag wel, als het maar geen gynocologisch onderzoek wordt", waarschuwde ze direct al van tevoren, blijkgevend van de nodige ervaring.
Nadat ze echter door had dat ik geen vervelende friemelaar was ontspande ze zich, en dan wel helemaal compleet. Ik kan u zeggen dat het een uitermate opwindend gezicht is zo een perfect figuurtje geheel naakt, benen gespreid, volkomen op haar gemak genietend onder je handen te hebben. Het kostte me dan ook behoorlijk wat moeite me niet helemaal te laten gaan.
En dat vond zij dan wel weer het leuke aan dit vak, de mannen behoorlijk opwinden, maar aankomen mag dan niet. Een licht sadistisch trekje van haar. Maar de intieme massage maakte dat dan weer helemaal goed. Ja, sommige vrouwen hebben het, sommigen hebben het niet en zij heeft het overduidelijk.
Ze zei dat ze in dit vak behoorlijk wat aan zelfvertrouwen had gewonnen. Dat straalde ze ook uit. Ik mag dat wel, mooie jonge vrouwen met zelfvertrouwen.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo