Kim Holland (2)

 
Deze week al weer voor de derde keer bij Kim geweest. De eerste keer bleek inderdaad een wat bijzondere dag. Het was namelijk de verjaardag van een van de vaste dj's, en de meeste bezoekers waren vrienden en kennissen van hem. De twee volgende keren was het beduidend minder druk, wel toenemend volgens ingewijden, meer mannen, minder stellen, maar wel weer meer contact met de meisjes die optraden. Ik vond het leuker in ieder geval.
bettina.jpg (8468 bytes)

U ziet op de foto Bettina en mijzelf (!), door een andere danseres met een polaroid genomen. En er waren meer mannen die in een "act" optraden die zomaar spontaan een polaroid kregen van zichzelf in zeer bijzondere posities.  Dat tekent de ontspannen sfeer waarin alles verloopt. Bettina is een beetje de organisatrice van de shows, maar ze doet af en toe ook zelf mee. In werkelijkheid is ze overigens veel mooier dan op de foto (en ikzelf heb normaal gesproken ook minder oogschaduw, maar dit terzijde). Het is me nu wel duidelijk dat de meeste meisjes gewoon "ingehuurd" zijn. Maar het blijft opvallen hoe relaxed, ontspannen en intiem het er aan toe gaat met die shows. Ze hebben er allemaal veel zin in en dat is te zien. En ze flirten wat af met het publiek. Kim vlinderde ook weer tussen de gasten rond. Ze had vanavond een hele tijd gedanst met een wat schuchtere jonge jongen, een jaar of 18, die met een groepje jongens blijkbaar de stoute schoenen hadden aangedaan en bij club Live naar binnen waren gegaan. Zijn hoofd verdween bijkans tussen de lange blonde haren van Kim en en die grote warme voorgevel. Ik weet wel zeker dat ie heel onrustig gedroomd heeft die nacht.
Het viel me dus op dat er elke keer weer nieuwe shows en dansjes en acts bedacht werden. Het is natuurlijk wel een variatie op een bekend thema, maar het verveelde nog niet. De meisjes vinden donderdag wel een leuke avond, meer mannen, meer aandacht. Op vrijdag en zaterdag is het drukker, er komen meer stellen naar de club en die hebben dan ongetwijfeld meer aandacht voor elkaar dan voor het podium. Maar daar kan ik niets over zeggen, want ik ben nog niet geweest.
Misschien een volgende keer.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo