Marlon aus Österreich

 
Ik was vanavond in de Laan v. NOI 200a, D.H. , bij Marlon, een Oostenrijkse....
Een leuke Oostenrijkse. Ze werkt al 9 jaar in Nederland, sprak goed Nederlands. Ze is een zogenaamde "ervaren" dame van, ik denk, even in de dertig. Ik koos haar uit de drie beschikbare dames, omdat ze me het meest sympathiek leek. Ik heb normaal gesproken eigenlijk helemaal niets met "Duitse" of duitstalige dames. Ze zijn me over het algemeen te gründlich, te zakelijk, te afstandelijk.
sexygirl.jpg (21130 bytes)
Marlon, zo heette ze, was een uitzondering, dacht ik en zo bleek ook. Ze kwam uiteindelijk ook lekker klaar en daar gaat het om (bij mij).
Bij het voorstellen zag ik al dat haar borsten niet echt waren. Ze gaf het ook zelf ruiterlijk toe. Toen ik er een opmerking over maakte zei ze: "Die zijn van dr. Schumacher." Ik zei nog "dan toch wel in de formule 2, neem ik aan..", maar eigenlijk dacht ik: Tjonge tjonge, wat een sof. Ik voelde het ook al direct.
Een hele dikke, stugge bobbel onder te strak gespannen vel. Duidelijk geval van te goedkope, of te grote neptieten. Ik vind dat toch zo zonde. natuurlijk heeft ze dat zelf ook wel in de gaten. Het ligt er (letterlijk) te dik bovenop. Het valt iedereen onmiddellijk op.
Het viel me nog mee dat haar tepels wel reageerden op mijn aanrakingen. En ook haar hele voorkomen gaf aan dat ze eigenlijk best een aardig Mädchen is. Alleen die vreselijke grote harde nepborsten.....
Grrrrr. Maar, zoals ik al zei, ze had best een aardige "inborst" (grappig bedoelde woordspeling..), dat had ik al gemerkt, en ze kwam uiteindelijk lekker klaar en daar gaat het toch om.
Ik deed echt mijn best om het haar naar de zin te maken, maar het kostte me echt het hele half uur (de tijd die ik eigenlijk voor de hele voorstelling bedoeld had) voordat ze uiteindelijk onder mijn liefkozingen bezweek, zo zal ik het maar noemen.
Ze kwam ontegenzeggelijk klaar, alleen was het uiterst beheerst, zoals het een Germaanse betaamt, zal ik maar zeggen. Na een hele lange voorbereiding kwam ze langzaam maar zeker in een bepaalde staat van opwinding. Daarna probeerde ik diverse malen die staaat van opwinding te veranderen in een echt orgasme, maar dat viel voor de drommel nog niet mee.
Pas na echt een vol half uur continue opwinden, plagen, pauzeren en weer opwinden gaf ze zich over. Ze was ook wel zo ervaren dat ze zich een orgasme toestond. Jongere meisjes voelen zich soms meer gedwongen aan de bevrediging van de klant te denken, dan dat ze aan hun eigen orgasme toekomen.
Zo niet Marlon.  Ze voelde zich niet geremd en kwam uiteindelijk zonder al te veel poespas of gemaakt gekreun rustig klaar. Geen enorme ontlading, maar een plezierige "innerlijke belevenis" en daarna een geleidelijke verschuiving van de concentratie van haar naar mij.
En haar tong smaakte lekker.....
Ja, zo maar even een pikant detail. Ze had of net een bijzondere kauwgum gepakt, of een bijzondere  mondverfrisser gebruikt. In ieder geval overrulede  ze duidelijk mijn rode wijnsmaak...
Het waarschuwend telefoontje van de bazin ging af op, precies op het moment dat ik ook net afging (in de positieve zin van het woord dan).
En ze had nog gewerkt op de Bezuidenhoutseweg ook, mijn vroegere favoriete adres. Ik herkende haar daar niet van maar beide vonden we dat niet erg.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo