Mijn Favoriete club

Het wordt voor mij steeds moeilijker om te schrijven over mijn favoriete club. Voor de leken: Bezuidenhoutseweg 383, Den Haag. Het bestaan van mijn website is daar immers ondertussen wijd en zijd bekend. De bazin begroet mij dan ook steevast met: "je schrijft toch wel iets positiefs over ons, hé?". En één keer hoorde ik de meisjes fluisteren: "Let op wat je zegt hoor, want hij zet het op internet".
venezuela.jpg (12219 bytes)
Maar ik laat me toch niet tegenhouden. Waar nodig bescherm ik zoveel mogelijk de privacy en als ik iets merk wat me niet zint, of juist wel, dan zet ik dat toch op mijn site. Mijn bedoelingen zijn oprecht en verder merk ik wel wat de reacties zijn. In het uiterste geval kom ik er gewoon niet meer.
Wat me wel zint is dat de prijs van fl 125,= zelfs naar beneden is afgerond op € 56,=, waar anderen het (ruim) naar boven afronden op € 60,=. (PS. Na ruim een week in januari alweer teruggedraaid: gewoon € 60,=!!, bleek makkelijker te wisselen) De drankjes zijn dan wel weer naar boven afgerond van fl 5,= naar € 2,50.
Ik ben ook een keer naar een andere "open sexclub" in Den Haag geweest: voormalig Venner House, aan de Helmstraat 3 in Scheveningen. "Open" hield echter voornamelijk in dat de club inderdaad niet dicht bleek. Er was in de ruime, luxueus uitgevoerde, huiskamer inderdaad een groot leeg bed waarop "het" gedaan kon worden. Maar de klanten konden gewoon geheel gekleed in de ruimte plaatsnemen, de meisjes, of beter, de middelbare dames, zaten er ook behoorlijk gekleed bij. Bovendien waren er maar twee exemplaren aanwezig toen ik kwam. Niet direct de ingrediënten voor een sexorgie of voor veel intimiteit. ik denk dan ook dat de meeste klanten gewoon voor een prive-bezoekje op de kamer kiezen. Ook de prijzen waren hoger dan bij mijn favoriete club, al kon je dan ook voor €10,= alleen entree kiezen, zonder met een meisje naar boven te gaan. Bovendien zou ik een uur moeten wachten voor er een dame vrij kwam. Daar had ik helemaal geen trek in, maar ik was zo wel weer een ervarinkje rijker. Het is niet alles open wat er blinkt.
Of iets in die trend.
Terug naar "mijn club". Tot slot wil ik, bij uitzondering, ook iets vertellen over enkele vaste klanten aldaar. Er komt daar zeer regelmatig een vaste klant met een omvang van twee-en-een-halve klerenkast, ik overdrijf niet. Zo dik dat ie in geen enkele badjas past. Hij zit dus altijd naakt met slechts een enorme badhanddoek gewikkeld om zijn edele delen. Verder is het overigens een rustige klant die na lange tijd stilletjes "coccoonen" op de bank uiteindelijk vriendelijk aan een meisje vraagt of ze "even tijd voor hem heeft", hetgeen meestal wel het geval blijkt.
Het mooiste moment komt echter als hij zijn bestelling doorgeeft. "Wat wil je drinken?". "Doe maar een colaatje light". En dan kom ik dus echt niet meer bij, he!!
Een colaatje LIGHT! De man weegt tegen de driehonderd kilo en vraagt een dieetdrankje. Alsof dat anderhalve suikerklontje er iets toe doet. "Ik ben wel dik, maar ik doe er wel wat aan, hoor", lijkt hij tot zichzelf te zeggen. Nu ja, ieder mens wil zich graag rechtvaardigen voor zijn gedrag denk ik dan maar.
Ben benieuwd wat ie thuis tegen zijn vrouw zegt: "ik ben wel vreemd gegaan, maar ze woog maar 40 kilo, hoor.."
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo