Praktijk van Esther


 Ik kwam in de massagesalon in de Johannes Camphuysstraat in Den Haag en eigenlijk hoopte ik dat Tsjechische Itta of een van de Caribische meisjes er waren. De gastvrouw zei dat er 5 meisjes waren, dus de kans was best groot. Ik zat in het kleine stoeltje in een van de sober ingerichte donkere ruimtes met een simpel tweepersoonsbed, terwijl vlak na mij al een een nieuwe klant binnenkwam die ik in de deuropening voorbij zag lopen en ik dacht zo, ik heb in ieder geval eerste keus.
massage-woman.jpg (6036 bytes)

De meisjes stelden zich aan me voor, maar geen Itta en ook geen Caribische meisjes. Ik dacht, wat nu? ik kan nog naar de Laan van NOI 200a. Daar kom ik ook geregeld, zoals jullie weten, en dat is niet ver weg, 50 meter lopen om precies te zijn.
Maar terwijl ik dat dacht, haalde ik de meisjes nog even een voor een voor me. En ik herinnerde me Esther van het voorstellen en zij beviel me wel. Ze was uitermate tenger, om niet te zeggen mager, maar ze had een open lieve en toch ondeugende uitstraling.
Ik koos haar...
En ik kan achteraf absoluut niet zeggen dat het me speet, not at all. en wat bleek???
Nou........???
ze was vandaag voor het  eerst
en ik was echt haar allereerste klant
mijne dames en heren
ik kan jullie zeggen, dat hebben we uitermate uitbundig gevierd!!!!!!!!!!
Zij blij, ik blij, iedereen blij, behalve de gastvrouw....
die vond dat we te lang waren wegbleven en die vond bovendien dat ik niet had mogen "beffen". De schat had haar vertelt dat ze lekker was klaargekomen (net als ik trouwens) en dat zat niet in het programma dat ik had gekozen (massage waarbij je het meisje  ook mag aanraken voor 60 euro).
Ik vond dat aanraken prima, zij vond het prima en eigenlijk interesseerde het me geen ene !@#$%. om  het even zo te zeggen, wat de gastvrouw er van vond.
Het was een geweldige middag. Ze heet Esther, ze is heel slank, heeft een geweldig figuur, en is heel lief en ik kan haar van harte aanbevelen. Alleen voor aardige klanten want ze heeft net een rot tijd achter de rug.
Aan de Johannes Camphuysstraat Den Haag, het witgeverfde huis waar heel groot "praktijk" op staat.
En ik kan je verzekeren dat daar geen theorie wordt gegeven.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo