"Ontmaagding" van Sonja

 
Zomaar op een doordeweekse middag was ik in Leiden ineens op weg naar een sexclub. Eigenlijk niet helemaal zomaar. Want ik wist het van tevoren al dat ik daarheen moest voor mijn werk. En ik had op internet al even opgezocht welke clubs daar waren, voor het geval dat... Je ziet: ik bereid mijn werk terdege voor.
SJD02J.jpg (13770 bytes)

Er bleek in Leiden ook een "Eroscentre" te zijn. Is weer iets anders dacht ik, en ik nam er dan ook een kijkje. Het zit in de Rijnstraat, een smal straatje in het centrum. De eerste aanblik viel eigenlijk iets tegen. Ik had me wel iets groters voorgesteld van een Eroscenter. Eigenlijk was het gewoon een privehuis met slechts drie dames, waar je dan ook nog een paar videootjes kon kijken of huren, en waar je voor een lage prijs een handmassage kunt laten doen, bv tijdens het video kijken.
Met dat laatste heb ik niet zo goede ervaringen (vaak een kwestie van afraffelen en aan het meisje zitten is er helemaal niet bij), dus ik koos voor de complete relax. De video's konden me gestolen worden, maar de meisjes leken me eigenlijk alle drie wel wat.
Ik koos voor het donkere meisje, die met de meest verwachtingsvolle blik in haar ogen.
Bij het afrekenen vroeg de baas nog of het een bezwaar was dat ze eigenlijk alleen maar Engels sprak. Dat was uiteraard geen bezwaar en nadat hij nog even wat in haar oor gefluisterd had vertrokken we naar de bovenste etage. Enigszins giechelend mocht ik van haar als eerste de trap op en toen wist ik het eigenlijk al. Een ervaren meisje neemt nl. altijd zelf het initiatief en weet de weg.
Ik zou haar eerste klant worden. Niet alleen van deze club, maar haar aller- allereerste, zo zou later blijken.
Het is me overigens al vaker gebeurd dat een baas van een club me influistert dat het meisje geen Nederlands kan spreken, als hij eigenlijk wil zeggen: doe voorzichtig met haar, het is haar eerste keer.
Nou ben ik van nature voorzichtig met meisjes, dus dat was voor mij geen enkel probleem!!!!
Sonja is een vrolijk ogende, gezonde, goed geproportioneerde meid van 22 lentes, uit Ghana. Eenmaal boven op de zolderkamer kwam haar nervositeit en onervarenheid er pas goed uit. Daar was ze dan, samen met mij alleen, voor het eerst op de kamer. Ze stond daar maar, huppelend, giechelend, dan weer een beetje besluiteloos ronddraaiend en steeds vragend: "are you oké?".
Ik heb haar voorzichtig in de armen genomen en door zo een beetje langzaam, rechtop staand, te knuffelen kwam ze wat tot rust en nam haar zelfvertrouwen ietsje toe. Ik kleedde me op mijn gemak helemaal uit en zij deed hetzelfde. Alleen haar BH en slipje bleven aan (!). En ze was duidelijk heel opgewonden.
Onder het staand knuffelen heb ik toen heel subtiel haar BH en slipje verwijderd en haar als een prinses opgetild en op het bed gelegd. Ze had grote en bijzonder gevoelige tepels en die kregen dan ook van mij bijzondere aandacht. Alles op het dooie gemak.
Toen eenmaal haar angst wat verdwenen was bleef de pure passie over en man oh man wat een passie had dat meisje!!!!
Ze kronkelde wild van genoegen onder mijn handen en tong. Met haar armen drukte ze me met de neus stevig op de feiten, in dit geval al haar drie gevoelige plekjes. Ik kon werkelijk geen kant meer op, gesteld dat ik dat überhaupt zou willen (!).
Haar vaginale orgasme was langdurig en heftig en er was geen millimeter van geveinsd. Toen ik helemaal in haar verdween lukte het iets minder. Ik denk toch dat ze nog de grotere Afrikaanse pik gewend was. En ik moet ook zeggen dat ik het met al die passie niet zo erg lang meer kon volhouden.
Heel tevreden en kalm lag ze even later op mijn blote schouder en ik zag haar gelukkige glimlach toen ik zei:
"Zo, nu ben je ook een professional".
Even later wilde ze met me trouwen.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo