Reacties op "wie ben ik"

 Ik heb mezelf bij de start van deze website, ergens in 1999 (!), voorgesteld in het stukje "wie ben ik". Ik krijg daar nog steeds af en toe reacties op. Hieronder een bloemlezing van die reacties:

Met stijgende verbazing heb ik dit verhaal gelezen. Dat er nog mannen zijn die denken dat prostituees echt klaarkomen. Ik zit nu zelf ook al weer 3 jaar in het vak. Maar klaarkomen???

VERGEET HET MAAR. Het enige wat telt is money. Of dacht je dat wij het leuk vinden,om elke keer maar weer van die zwetende,en soms naar drank ruikende mannen over ons heen te krijgen?? Mannen nog een ding:jullie hebben het altijd hygiëne bij de vrouwtjes. Maar hoe zit het met jullie eigen hygiëne? Denk daar dan ook even aan.

Groetjes,Petra

Dat van die hygiëne, dat je daar last van hebt, daar kan ik heel goed inkomen. En dat je dan niet klaar komt, oke. Ik ga ook nog wel met je mee dat er meisjes zijn die inderdaad met geen enkele klant zullen klaarkomen, maar ik denk dat die toch vooral te vinden zijn langs de straat of langs de ramen.  Daar heb je ook de meeste ongewassen kerels lopen... En meisjes die het puur uit noodzaak doen. Die zullen het ook alleen maar puur voor het geld doen.

Maar dat jij je niet kunt voorstellen dat een meisje, die bewust voor het vak kiest, en die het met een frisgewassen sympathieke ervaren vent, die de juiste kneepjes kent, in een lekker hemelbed doet niet zo af en toe tot een orgasme kan komen? Dat verbaast me!

Dan ben  je volgens mij niet de juiste persoon voor dit vak...

Is mijn bescheiden mening... Kijk ook eens bij klaarkomen

Hallo ik ben een meisje en ben ook hoer ik denk soms wel een waarom doe ik dit?Maar ik vind het heel erg goed van je dat je hier over praat!Liefs..hoertje die je graag wil neuken!

Stuur maar een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet...

hoi ik volg al een enkel tijdje jouw website en ik moet zeggen niet gek, eindelijk eens iemand die uit komt voor zijn gedachtes ideeën ervaringen belevingen enz...tsja want laten we eerlijk wezen in het real life valt dat niet altijd mee, en word je al snel beoordeelt als je zegt van sex te houden. ik zelf ben dan nog wel een stuk jonger dan jou (30jaar)maar ik herken het wel.

het genot van de sex juist de ultieme tederheid ,spanning,en de beleving van intimiteit samen ..dan is het toch niet gek dat je daar zo heerlijk van kunt genieten en steeds maar weer op zoek ben naar die beleving.ga vooral zo door met je site, hopelijk dat dit een voorbeeld is voor meerdere mensen om open te kunnen zijn of worden over hun gevoelens....

groetjes kus karin

Ja, als man ben je een viespeuk en als vrouw waarschijnlijk een del als je zegt, of eigenlijk als je alleen maar laat blijken, dat je erg van sex houdt. Sex is "one on one", je praat er niet over en je laat er niets van blijken. Dat is de Nederlandse moraal, helaas.

Maar ik vind sex gewoon heerlijk en intimiteit en vertrouwen fantastisch. Karin, we zijn het met elkaar eens.

ricardo!

veel te vroeg wakker op een zondagmorgen kwam ik op je site terecht en ik heb me er geboeid doorheen gelezen. geweldig! het moet een dagtaak voor je zijn. ik hoef geen reactie, ik wilde alleen even aan je kwijt dat ik genoten heb van het bezoek aan het dagboek van een hoerenloper.

groet van anna

Bedankt voor het compliment. Het is ook geen lectuur voor een vroege zondagochtend, eigenlijk.. toch?

Hallo Ricardo, Ik heb nu menig verhaal gelezen op je website en ook een reactie gegeven die door jou geplaatst is. Niet makkelijk om een dergelijke site op te zetten maar je bent hier wel in geslaagd. Aan allerlei aspecten geef je aandacht.

Prettig dat je op een openlijke en eerlijke manier hierover schrijft. Goede censuur over het geheel. Geen commerciële bedoelingen. Stomme sekssites zijn er genoeg. Je site heeft inhoud, kwaliteit en herkenbaarheid.

Ik steek er zeker wel iets van op. Was zelf maatschappelijk werker. Interessant, divers, eerlijk, een goed gecomprimeerd geheel waaraan aan allerlei taboe onderwerpen aandacht wordt gegeven.

Peter

Bedankt voor je compliment!

Leuke site,apart toch wel.Heb je behoefte aan een levensechte story van de man van een dame?veel belevenissen en echte emoties.hoogte-en diepte punten in een levenecht verhaal. groet, de man van een dame

Is bijna een retorisch vraag.... Kom op met je verhaal (en)!!

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo