Seksverslaving.nl


Ik kreeg laatst het volgende mailtje:
Hallo,
ik zag uw bericht op de site; ik zou eens kijken op onze site 

www.ben-ik-seksverslaafd.nl/

dat helpt echt!
sterkte!
Stichting Nationaal Preventie en Informatie Bureau Seksverslaving postbus 15468 1001 ML Amsterdam 020 - 3791040 

www.ben-ik-seksverslaafd.nl/


Mocht je in de gelegenheid zijn om ons te ondersteunen om dit werk ook voor anderen beschikbaar te houden dan is een donatie hartelijk welkom op gironummer: 6019568 tnv Stichting NPIBS te Amsterdam. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 34148983.
- our greatest glory is not in never failing, but rising up every time we fail -
Nu ben ik nieuwsgierig van aard, dus ik heb de website bekeken en er bestaat dus inderdaad een stichting tegen seksverslaving. Een beetje overeenkomstig de stichtingen tegen alcohol en gokverslaving:


Ik heb zelfs de enquête op hun site ingevuld en je raadt het al:

Ik ben seksverslaafd!!

Ik heb voor mezelf bepaald dat het niet in die mate is dat ik hulp nodig heb (;>)), maar misschien zijn er andere bezoekers van mijn site die er baat bij hebben.

Reacties   
#1 Guest 08-04-2016 20:53
Beste Ricardo,

Ook ik ben jarenlang een bezoeker van de dames van plezier geweest en ben ongeveer in dezelfde tijd gestopt als jij. Ik ben gelukkig getrouwd maar ik heb de laatste tijd een haast oncontroleerbare behoefte om weer eens te gaan, het is dan niet eens omdat ik geil ben maar het is haast een psychische dwang.

Herken jij dit ook? Heb je stiekem toch wel eens aan je lusten
toegegeven, hoe ga je er mee om?

Hoor graag van je...

Groeten, Simon
Citeer | Melden aan beheerder
#2 Ricardo 08-04-2016 20:56
Hoi Simon,

Ja ik herken dat zeker ook. Zoals ik ook al meldde op de site ga ik nog steeds enkele keren per jaar naar mijn favoriete club. Dus ik ben niet "geheel" gestopt. Maar het is niet meer zo excessief als het was.

Als het maar niet bekend wordt zou ik zeggen... ga je gang voor een keer. Tenzij je denkt dat je dat het weer heel veel bezoeken gaan worden.

Voor mij is het geen verslaving meer.

Groeten Ricardo
Citeer | Melden aan beheerder
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo