Shanya (2)


 ...   vervolg van Shanya ...
Het duurde allemaal even langer dan gepland, maar ik geloof dat het gelukt is. Nu ben jij er niet zie ik en vanavond ben ik er niet, maar wellicht dat we allebei een keer online zijn.
Groetjes Ricardo
hs0006.jpg (27434 bytes)


Hoi Hallo!
Jammer dat we elkaar steeds net niet treffen, morgen ben ik ook niet achter de pc te vinden omdat ik morgen de sollicitatie heb! Heel spannend! Maar ik heb er wel zin in. En tja, tuurlijk zie ik er ook wel een beetje tegenop om eerlijk te zijn. Heb al een heel vragenlijstje gemaakt zodat ik morgen niet met mijn bek vol tanden sta!
Ik was zelf eigenlijk ook wel benieuwd naar wat mannen nu eigenlijk allemaal beweegt om naar een hoer te gaan, buiten dat het gewoon heel spannend is.. wat verwachten mannen van een hoer? Vinden ze het leuk als zij de touwtjes in handen neemt of willen ze zelf lekker de dominante rol spelen. Ik vind hetzelf nl prettig als ik de regie heb. Daar voel ik me het prettigst bij en daarbij kan ik een man heerlijk uitdagen.
Maar goed, over de chat zijn dit soort zaken misschien beter te bespreken. Misschien vind je het ook wel raar dat zo'n meisje als ik zich ervoor leent om dat beroep uit te gaan oefenen. Maar ik doe het omdat ik nieuwsgierig ben, van seks houd, mensenkennis op wil doen en veeeeeeeeel geld wil zien! Want met dat geld wil ik mijn dromen waarmaken, een leuk huisje, autootje en een startkapitaaltje voor mijn eigen onderneming. En door de juiste mensen te ontmoeten..... (snappie??)
Nou tot gauw en een kusje van mij
Hoi Shanya,
Ja, dat is zeker jammer dat we elkaar mislopen. Zeker nu je morgen al gaat solliciteren. lijkt me inderdaad behoorlijk spannend! Maar zoals ik je beluister heb je wel de goede motivaties voor het werk.
Ik zou in ieder geval zeker de touwtjes in het begin een beetje in eigen handen nemen. En ook goed duidelijk maken wat je wel en niet wil. hygiene vooraf, sta erop, zelf de pik wassen! En de huisregeltjes weten, waar liggen de condooms, waar moeten de vuile handdoeken, moet je zelf afrekenen of doet de baas dat, wat moet je allemaal schoonmaken, bed opmaken na afloop etc, etc..
Wat willen mannen van een prostituee?, tja, meestal meer dan waar ze voor betalen willen (!) Dus let op de tijd. Tja het ligt er ook aan wat voor klanten je krijgt. Zakenmensen? Huisvaders? Halve crimineeltjes? Mafkezen? Of toffe peren zoals ik… ;>))!!
Bij welke club heb je trouwens gesoliciteerd? Lijkt me wel leuk om langs te komen. Als jou dat wat lijkt. Ik heb wel eens vaker een meisje gehad dat het voor het eerst deed. En dat is altijd tot wederzijdse tevredenheid geweest!! Nou, in ieder geval hoor ik wel van je.
En dat kusje houd ik tegoed!!!
Hoi Hoi,
Ben ik weer! Leuk om zo met je te mailen, ;) Tja, waar heb ik gesolliciteerd. Dat laat ik maar even in het midden. Langs komen.. Ik weet niet of dat wel zo verstandig is.. moet ik nog even over nadenken! Maar ach, wie weet ;) !
Je moet alleen dan wel even veel poen meenemen ;) haha.. Maar goed, vanavond is het zover.. Ik krijg een rondleiding en mag met de meiden daar kletsen, ook worden andere zaken besproken, kan ik vragen stellen, en hoor ik de arbeidsvoorwaarden etc. Ben echt benieuwd!!!!!!!!!
En ik zat gister toevallig met mijn moeder op de bank tv te kijken, en begon mijn mams over geld, dat ze zo weinig centjes heeft, moeilijk rond kan komen etc... Toen dacht ik ook. Ma, nog even geduld straks heb ik centjes en hoef je je geen zorgen meer te maken! (ik doe het dus ook voor haar!) Maar ze mag het alleen niet weten, ik zou haar er wel heel veel pijn mee doen. Ze is nogal beschermend enzo.....
Maar geld is zo mooi meegenomen, met geld maak je gewoon geld. En ik ben zo ontzettend ambitieus, ik wil gewoon veel bereiken.. En om dan bij een leuke club te kunnen gaan werken is voor mij ideaal. Connecties, geld, etc..
Enne ik vind het ook ontzettend geil, spannend mmmm ja ik zit er nu al leuk over te fantaseren.. Maar ik ben ook wel een beetje bang, dat er mannen zijn die dingen tegen mijn zin in doen, en dan bedoel ik echt extreme dingen of ranzige dingen..... Maar misschien haal ik wel vanalles in mijn hoofd...
Nou spreek je misschien snel, Je hoort wel hoe de sollicitatie is verlopen! Groetjes!!!!!
----
En toen volgde een uitgebreide chatsessie die lekker alleen voor ons tweeen was. Dus dat blijft even geheim tussen ons.
Chatten gaat overigens inderdaad heel makkelijk! (Ricardo)


Ben ik weer! Nou om maar meteen met de deur in huis te vallen! Ik ben aangenomen en ga vrijdag beginnen!! Gisteren was het heel gaaf, wat een sjieke tent zeg, heerlijk decadent... cool! De sfeer was ok, ook al merkte ik wel dat er zeker een strijd tussen de meiden heerst enne ik merkte ook wel dat die meiden bikkelhard zijn daar.. Maar goed. De bedrijfsleider gaf een kleine rondleiding en legde me uit hoe ze daar "te werk"gingen en ik merkte dat alles daar heel goed en netjes geregeld is. Echt super! Het enige wat wel jammer is dat de baas een beetje gehaast deed, maar volgens mij had hij het echt ontzettend druk. Dus dat neem ik hem maar niet kwalijk.
Vrijdag moet ik om 7 uur beginnen, en ik heb er eigenlijk wel zin in moet ik zeggen. Ja tuurlijk vind ik het spannend! Heel erg zelfs, en ik hoop dat die avond super relaxed zal verlopen. En dat ik de volgende dag met een hand vol poen sta. (hihi) Van mij mag je wel wat op je site zetten over deze mail wisselling, maar dan wel op een aantal voorwaarden aub. Zou je niet letterlijk de mail erop willen zetten, maar gewoon een leuk verhaal ervan maken, de situatie uitlegt etc. En daarbij please niet de naam van de club noemen. ik wil niet als net aangenomen personeelslid op het internet bekend gaan staan maken hoe en wat. En daarom dus ook maar niet mijn naam erbij. Wat wel kan, en das misschien wel een leuk ideetje.... Als ik nou een aparte column oid op jouw site krijg., De belevenissen van mijn kant. Wat ik nou zoal meemaak daar, en wat voor mannen ik over de vloer krijg en wat ik daarvan vind. Zoiets.. Maar dan met een anonieme naam dus en zonder de vermelding van de club .... Lijkt dat je wat??? (done!!) Lijkt mij namelijk wel leuk! Ik zal toch vast wel veel te vertellen hebben elke keer, over hoe de meiden met elkaar omgaan, en hoe de sfeer is, welke mannen.... enzzz. Maar vrijdag gaat het beginnen ............
Maar goed, ik denk dat je mijn voorstel eigenlijk wel leuk vind.. Ben benieuwd Nou ik ga weer stoppen met mijn verhaal, ik zie dat ik allemaal spelfouten heb gemaakt, maar ik zit achter de laptop bij een vriend van me.. En dat tikt nogal rot! Vandaar trouwens ook dat emailadres, das die van hem.. Dusse wel naar mijn email weer terug sturen he, En niet naar die van hem ;) Anders denk tie ook haha.. Hij weet wel van mijn plannen af hoor, ik heb het niet aan veel mensen verteld omdat het natuurlijk een groot taboe is, een schande en weet ik veel wat. Mensen vinden het laag als je zoiets doet.. IK heb nu zelfs al gemerkt dat vrienden van mij het contact willen verbreken omdat ik dit werk wil gaan doen.. Echt heel zielig.. En vooral ook jammer. Ze voelen zich blijkbaar beter dan ikke.. Maar goed met mensen die zich beter voelen hoef ik ook niet om te gaan, ik vind dat je iedereen gelijk moet behandelen en respect moet hebben voor iedereen ook wat betreft iemands voorkeuren, beroep enzz.. Ik heb gelukkig met die vriend erover gepraat, en uiteindelijk bleek wel dat ie het gewoon moeilijk vind dat ik dit ga doen, omdat ie bang is dat ik in rare, gevaarlijke of andere situaties terecht kom, dat ik de problemen op zoek en daardoor niet meer uit dat wereldje kan komen... Maar daar heeft ie ongelijk in, want ik ben een hele sterke persoon, als iets me niet zint, dan kap ik er ook meteen mee! Maar goed, ik ga nu echt verder, de rest van de mensen die het weten staan achter mij hoor!!!
Nou dikke kus en spreek je snel weer.
Wordt zeker en vast vervolgd....
Voor haar eigen dagboek (IS VERWIJDERD OP HAAR EIGEN VERZOEK OMDAT ZE INMIDDELS UIT DE PROSTITIUTIE IS GESTAPT

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo