Shanya wil call girl worden

Ik kreeg laatst deze mail:

Hoi Hoi,

Met veel interesse je homepage bekeken en gelezen. Ben zelf me helemaal aan het verdiepen in "het vak" en wilde graag met je daarover spreken via bijvoorbeeld de chat. Ik zelf heb vorige week namelijk gesolliciteerd bij een club in het midden vanhet land en ik wilde graag weten of je hier enige ervaring mee hebt en of je mij misschien van enig advies kunt voorzien. Ik ben zelf dol op seks, en doe het zeker ook voor het geld. Ik wil een goede prostituee worden, ook al klinkt dat misschien een beetje zielig, cru of hoe je het ook maar wilt noemen.

hs0003.jpg (30716 bytes)

Nou ik kan zo nog wel eventjes doorgaan met deze mail, maar misschien dat we er via de chat over kunnen kletsen.. Lijkt me veel leuker!

Groetjes van Shanya

Hoi Shanya,

Bedankt voor je mail. Nu moet ik wel meteen even zeggen dat ik zelf geen enkele ervaring heb met het solliciteren bij een sex/nachtclub ;>)), maar ik ken ook niemand die dat gedaan heeft, of die mij daarover verteld heeft. Meestal gaat dat soort dingen toch via-via geloof ik.

Mijn eerste indruk van je mail is in ieder geval een positieve. Dat wil zeggen dat je volgens mij een goede kans maakt op een carriere in de prostitutie. Hoe gek het ook klinkt, het is inderdaad belangrijk dat je sex lekker vindt. Ten eerste trekt dat klanten, want mannen hebben dat wel degelijk in de gaten. Ten tweede helpt het je ook om over "dooie punten" heen te komen. Bijvoorbeeld als je net een hork van een vent als klant hebt gehad. En dat gebeurt uiteraard. Of als je moe bent van het zitten, wachten, roken, doelloos geklets met de meiden. En je komt dan een lekkere klant tegen, dan geeft dat een opkikker.

Wat verder ook belangrijk is dat je voldoende sterk in je schoenen staat. Het blijft toch een harde wereld, waar klanten, als ze zien dat je te soft bent je genadeloos uitbuiten, net zoals bazen trouwens. En waar onder de meisjes wel degelijk een harde concurrentiestrijd heerst. Leeftijd en levenservaring heeft daar ook mee te maken. Kan ik zo niet inschatten. Uitstraling (vooral) en uiterlijk (beetje) zijn ook belangrijk, maar nu ga ik geloof ik open deuren intrappen.

ja, lijkt me leuk om hierover met je verder te kletsen, alleen heb ik totaal geen verstand van chatten. Je moet me echt uitleggen hoe dat in zijn werk gaat. En dan een tijd afspreken neem ik aan?

Nou, ik hoor het wel.

Groetjes Ricardo

Hoi Hoi,

Bedankt voor je antwoord.. Chatten gaat als volgt. Je gaat naar http://www.msn.nl/services/messenger/default.asp En daar klik je op download en dan download je dus msn messenger. De gebruiksaanwijzing staat erbij!

Om mij aan je lijst toe te voegen kun je mijn email adres intikken, en zie je meteen of ik wel of niet online ben! En dan kunnen we dus chatten. Heel leuk, heel makkelijk!

Groetjes!!!!

 

Hoi!

Ik hoop dat het trouwens lukt, lijkt me fijn om vanavond even met je te babbellen! Ik ben nl heel erg benieuwd naar jouw verhalen, ideeen en suggesties. Dus tot gauw!

Groetjes Shanya,

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo