Siliconenborsten of niet?

 
kunst of kitsch
Mijn mening kort samengevat: In het algemeen vind ik het niks. Maar, uitzonderingen bevestigen de regel.
Mijn grootste bezwaar is dat het meestal, bij "naakte beschouwing", zo direct opvalt. Bij transsexuelen valt het het meeste op. logisch natuurlijk want daar zit het meeste kunststof in.
silicon.gif (16194 bytes)


Maar ook bij slanke aziatischen merk ik steeds meer gebruik van siliconen om de, meestal vrij kleine borsten op te vullen. En of het nu de eerste, inferieure exemplaren waren op de markt, of dat ze louche doktoren in Azie hebben bezocht, of dat de meisjes gewoon niet genoeg geld hadden om het goed te laten doen. Ik weet het niet, maar het is bij veel meisjes geen succes, vind ik.
Je ziet van afstand al dat ze net iets te groot zijn voor zo'n slank lichaam. De meeste zijn ook onnatuurlijk bolvormig. Zo'n halve sinaasappel die erop is geplakt.
En tot overmaat van ramp zijn ze ook stug als je ze beetpakt. En nog erger: ze voelen koud aan! Dan denk ik, had het nu maar echt goed laten doen of anders helemaal niet. het is natuurlijk een trend; hoe groter hoe beter, maar geef mij maar een paar natuurlijke peertjes.
Ik ken een meisje waarbij de ene tepel lager kwam te zitten dan de andere. En dan meisjes waarbij de borsten regelmatig pijn deden, en die er regelmatig terug voor moeten. Of waar het allemaal ging verzakken. Dan kwamen de tepels weer onnatuurlijk hoog te zitten.Ik hoor zo wel het een en ander. En ik hoor vast nog niet alle ellende.....
Maar ik ken ook meisjes waar het wel goed gelukt is. Romy bijvoorbeeld, is een vrij groot blond nederlands meisje dat in het verleden vrij veel gesport heeft. Hoewel ze niet meer de jongste is had ze daardoor wel een bijzonder sportief gebouwd lichaam. Als ik het goed heb enigszins geholpen met de in die kringen tegenwoordig gebruikelijke potjes en flesjes.
Wellicht daardoor was als bijwerking haar boezem behoorlijk geslonken. En dat vond ze maar niets in haar nieuwe werk. Dus naar een chirurg. En R. is een slimme meid, die gaat niet over een nacht ijs. En ze is ook eigenwijs. Dus wilde ze gelijk de grootste maat, groter dan de chirurg haar eigenlijk adviseerde. Nu viel de operatie uiteindelijk beslist niet mee. Ontstekingen en ze had veel langer pijn aan de nieuwe borsten. Maar het resultaat was wel heel erg mooi, vond ik (en zij ook). Doordat ze niet de kleinste was, en een behoorlijk ontwikkeld lichaam stonden die grote borsten haar best goed.
En ze voelden ook heel natuurlijk aan, (Romig ;>)), zacht en zelfs iets warmer dan de echte, maar dat laatste kan ook suggestie zijn, of het gevolg van een laatste restje wondkoorts.
En ik was laatst bij Ellen aan de Camphuysstraat en dat was een superslank, bijna mager, meisje en die had geen echt grote borsten maar wel heel mooie stevige peervormige borstjes die echt heel goed bij haar pastten. En die ook heel lekker aanvoelden. Ze was er ook heel blij mee zei ze. Het had haar meer vertrouwen gegeven. Zo zie je maar weer dat het niet groot hoeft.
Persoonlijk houd ik toch het meest van natuurlijk, ook al zijn ze dan niet zo groot. De tepels zijn meestal veel gevoeliger, het vel zit er niet zo strak overheen gespannen en het voelt allemaal lekker zacht aan.
Maar wie na het lezen van dit stukje er toch nog steeds over denkt om de borsten te vergroten. Laat het dan in ieder geval goed doen. Ik heb al vele mislukkingen gezien. En dat valt allemaal niet zo gemakkelijk te repareren.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo