Smakelijk

 
Ik kwam laatst bij een nieuwe club. Het was een Thaise club maar dan niet met alleen massage, maar ook wat extra's, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik had er de vorige keer een geweldige ervaring met een alleraardigste Thaise vrouw.  phuket.jpg (7287 bytes)

Maar helaas was ze er deze keer niet en ik koos een nieuw meisje, overigens Caribische(!), dat er lief en enthousiast uit zag. Ze was vandaag voor het eerst begonnen (ik tref de laatste tijd opvallend veel meisje die net beginnen) maar ze was wel duidelijk iemand met ervaring.
Na de gebruikelijke hygiënische handelingen en behoorlijk stevig inleidend gevrij, beroerde ik haar poesje. Bij het beffen proefde ik vaag iets vreemds maar alla, donkere meisjes willen het nog wel eens van tevoren van een glijmiddel voorzien. En de hete erotiek deed mij alles vergeten.
Bij de penetratie deed ze wel wat afstandelijk, alsof ze niet wilde dat ik er te ver inkwam. Ik vermoedde al iets en ja hoor. Toen het condoom eruit kwam zag ik de roodbruine strepen er langs druipen!!! Ze deed het ook haastig weg in de handdoek en deed veel moeite om mijn aandacht af te leiden. Maar ik proefde het al. En realiseerde me het nu ook. Ze had vandaag helemaal nog niet mogen werken.
Gadverdamme. Wat een vies goor bittere smaak is dat zeg. Ik walgde er van alle kanten van. Ik had geen spiegel bij de hand maar ik kan me mijn verwrongen gezicht heel goed voorstellen. Tot een grimas vervormd. Ik rilde er van. En die smaak ging ook totaal niet weg, wat ik allemaal deed. Ik smeerde mijn tong in met pure zeep. Ik gorgelde mijn hele mond uit. Ik spoelde thuis gekomen alles weg met flink wat bier. Ik at hete nasi met sambal. Het mocht allemaal niet baten. Ik bleef het proeven. Het leek wel of het knarste. Natuurlijk is het ook gedeeltelijk suggestie. Maar ik heb er drie dagen last van gehad. Ik bleef het proeven. Gadverdamme. Nutteloos te zeggen dat ik de club sindsdien niet meer aangedaan heb.
Het ontneemt je sowieso wel de lust zeg. Ik ben van schrik twee weken (!) celibatair gebleven. Zelfs nu, nu ik het na maanden allemaal hier opschrijf proef ik het weer.
Enfin, genoeg erover. Het is duidelijk: niet alle paden gaan over lekkere rozen en niet alle vlees is om in te bijten, om maar even twee bekende uitdrukkingen te verkrachten.
Tot een volgende keer maar weer, en voor straks: eet u vooral smakelijk.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo