Spaanse Serien


 Spaanse serien (geen typefout, zo spreken de meisjes het uit)

Klokslag 4 uur 's middags: vaste starttijd van een bijzonder ritueel in de Bezuidenhoutseweg 383. Kijken naar "De Spaanse serien". Meestal wordt het dan ook iets rustiger in de huiskamer.


De zapper van de TV wordt gepakt  en er wordt onverbiddelijk overgeschakeld naar TVE, de Spaanstalige televisiezender.


Even voor de niet-ingewijden. Er werken daar vooral veel Spaanssprekende meisjes, die oorspronkelijk komen uit de Dominicaanse Republiek, Colombia, Brazilië (ok Portugees, maar die verstaan ook heel goed Spaans), Antillen etc.

In de grote kamer staan 3 TV's opgesteld. Op twee daarvan draaien continue videofilms van een zeer bepaald genre en op eentje kun je een normaal TV programma bekijken, meestal RTL4 of SBS6. Daar kijk ik ook het meeste naar. 

De videofilms trekken me niet altijd. Begrijp me niet verkeerd, ik kijk graag naar mooie vrouwen en als er een dikke p verdwijnt in een vochtig k dan vind ik dat ook zeker wel opwindend om te zien. 

De moderne trend is echter dat het allemaal een beetje bijzonder moet zijn. D.w.z. veel met attributen, leer, rubber en zo. Dubbele penetratie, fist fucking tot aan halve armen(!) die er achteraan in de verschillende holtes van de dames verdwijnen. 

Kijk en dan haak ik af. Ik wil best graag hete erotiek. zien met passie en gevoel en spanning. Maar asjeblieft geen Medisch Centrum West zeg!!! Ik krijg dan altijd vreemde associaties met koeien en veeartsen. Getver...

Vandaar dat ik meestal op de TV kijk, vooral na afloop van een altijd bijzonder heet en vermoeiend half uurtje boven op de kamer. 

Terug naar 4 uur 's middags. Sky-radio wordt zacht gedraaid, het volume van de TV van 0 tot goed verstaanbaar ingesteld en de aanwezige meisjes verzamelen zich zo'n beetje op de banken in de voorkamer. Als een meisje bezet is houdt ze de klant beneden op de bank (zeer aangenaam) bezig, half tegen hem aanliggend en ondertussen kijkend naar de Spaanse soap. 

Kopje koffie of beker eigengemaakte soep onder handbereik, lekker onderuit op de bank is dat een heel gemoedelijk tafereel, waar ik vaak midden in zit. 

Meestal ben ik rond dat tijdstip al met een meisje naar boven geweest, en het gebeurt vaak dat anderen zich dan tegen mij aan nestelen om samen de soap te bekijken. 

Vandaag waren dat Cindy en Mercedes. Zelfs gastvrouw Louise, zelf een vervent soapwatcher, kwam even op de leuning naast me zitten, heel netjes uiteraard. 

Ik heb daar absoluut geen bezwaar tegen, ingeklemd tussen twee mooie halfnaakte vrouwen, nippend van een biertje en nog nagenietend van het pleziertje. 

Het geeft een beetje een sjeik-gevoel, als je begrijpt wat ik bedoel. 
Een Spaanse soap verschilt niet zo erg veel van een Nederlandse. De intriges zijn hetzelfde, de mooie vrouwen en mannen zijn hetzelfde, de goede en de slechte karakters en de voorspelbaarheid van de gebeurtenissen eveneens.

Er is wel iets meer passie, dramatiek en trots in de Spaanse series. Ik versta er overigens maar een klein gedeelte van, maar het gaat me natuurlijk ook niet om het programma. 

Ik geniet van de hele sfeer, het meeleven van de meisjes, de commentaren die ze geven op de soap etc. Echt heel bijzonder vind ik dat.
Dan mijmer ik wat weg en denk terug naar de hitte van Maria, nog maar een paar minuten geleden.... 
hmmmm.
Dat is pas genieten!!!
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo