Thantawan

 
Ik werd op het adres geattendeerd door een dubieus mailtje, ik kom daar later nog op terug. Het massagehuis ligt aan de Neherkade, een bijzonder onplezierige buurt, want het is helemaal geen kade maar een tochtige 4-baans snelweg met aan de ene kant van het water een industrieterrein en aan de andere kant van die hoge verschrikkelijk onpersoonlijk galerijflats, met daaronder nog van die bedrijvenboxen, garages, opslagplaatsjes en andere nietszeggende firmaatjes.
Kortom, absoluut geen aanlokkelijke buurt. Het nummer was 93 f en dat lag gelukkig direct aan de straat op de begane grond, het was een van de "bedrijfjes".

Ik werd binnengelaten door een lief oud Thais vrouwtje en liep bijna direct tegen een Boeddhabeeldje aan. Het stond op een plankje waarop ook allerlei andere snuisterijen ter verering van Boeddha stonden. Dat kom ik overal tegen bij Thaise massagesalons. Meestal staat er ook een glaasje water, wat suikerklontjes en bloemen, maar ook een heus glaasje whisky of complete chocoladeletters ben ik daar tegengekomen.
Ik kon in een klein kamertje gaan zitten en ze zei dat er vandaag twee dames waren, waarvan er een bezet was. Kortom ik kon kiezen voor Pham of anders niets.  Nu leek me Pham wel een aardige vriendelijke jonge vrouw en ik koos voor een uur massage (geen intiem werd er, overbodig, nog bij gezegd). Ik zal zo nauwgezet en chronologisch mogelijk proberen te vertellen wat er allemaal gebeurde.
Pham liep voor me uit naar een grotere ruimte, vrij nieuw ingericht met een kleine douche in de hoek en een groot solarium, dat ik verder niet meer aangeraakt heb. Wie gaat er nu in godsnaam zonnen in een Thais massagehuis?? Verder een tweepersoonsmatras die achter een gordijntje tegen de muur stond. Op de grond lag zeil, maar mede door de kleur en de rest van de inrichting voelde dat niet echt koud aan.
Ze verdween even om mijn drankje te halen (uiteraard niet alcoholisch) en ik kleedde me uit. Ik kon me gaan douchen en zij legde de matras op de grond en regelde de handdoeken etc. Ze maakte een behoorlijk preutse indruk toen ze bij zichzelf de handdoek demonstratief omsloeg (!) toen ze zelf ging douchen. Dat werd nog versterkt toen ze na het douchen direct het licht uit deed. Voor mijn gevoel was het pikkedonker en ik wachtte tot ze een schemerlampje aan zou gaan doen.
Maar toen mijn ogen enigszins gewend waren aan het donker zak ik dat er al een minuscuul klein lampje brandde, helemaal achter het gordijntje waar het matras uitgekomen was. Enfin ik vond het wel intiem zo en ik liet me op de matras vallen en heb me een half uur lang niet verroerd!
In die tijd begon ze mijn benen en rug uitgebreid te masseren en haar handen voelden lekker stevig (daar had ik om gevraagd) en toch heel zacht en gevoelig aan en we babbelden wat.
Ze leek me een heel gevoelig meisje. We spraken voornamelijk in het Engels, omdat ze nog heel weinig Nederlands spreekt. Ik kwam te weten dat ze in totaal ruim anderhalf jaar in Nederland was, in het begin 3 maanden op  3 maanden af (toeristenvisum) maar nu voor langere tijd. Het was toch wel bevallen. Oorspronkelijk kwam ze van een klein plaatsje 800 km ten noordoosten van Bangkok, dicht bij de grens met Laos. Wat ik van haar begreep is dat ze van haar man af was en dat ze toen eigenlijk Thailand wilde verlaten en natuurlijk ook geld moest verdienen voor de school van haar kinderen. Daarvoor had ze in Thailand in een ziekenhuis gewerkt. Via de baas van het huis was ze hier terecht gekomen en dus via eerst drie proefmaanden had ze uiteindelijk besloten dat ze wel voor langere tijd hier wilde werken.
Het verdiende natuurlijk goed, maar als ik haar goed beluisterde was het ook wel zwaar voor haar. Ze belde ontzettend veel naar Thailand en hier in Nederland deed ze naast haar werk eigenlijk niets, behalve veel slapen(!). Ik had het gevoel dat ze zichzelf wegcijferde voor haar kinderen (en overige familie?).
Met haar kleine postuur en wat timide uitstraling kan ik me goed voorstellen dat ze ook best wel regelmatig de wat al te enthousiaste klanten van haar lijf af moest houden en dat is natuurlijk ook niet zo prettig. Ik had haar echter nog met geen vinger aangeraakt (!) en had zo haar vertrouwen een beetje gewonnen. Na een half uur hebben we de rollen omgedraaid en mocht ik haar masseren.
Dat vond ze best wel fijn, hoewel ook daar een enorme hoop preutsheid, angst en wantrouwen overwonnen moesten worden. Nu is het mijn ultieme doel en uitdaging om vrouwen te behagen en ik was er dan ook bijzonder blij mee dat dat me uiteindelijk ook lukte, jazeker. Dat ze daarna haar schroom helemaal van zich afzette en mij met haar gevoelige handen ook nog een bijzonder fijne climax bezorgde was alleen maar bonus.
Ik had zo'n lieve jonge, hardwerkende, verantwoordelijke vrouw, hier wat ontheemd in een ver koud land, toch een warm, aangenaam uurtje geschonken. Ze weet weer dat niet elke Nederlander een geil graaiende en plukkende egoïst is, en ze had weer geld verdiend ook.
Epiloog:
Ik kwam dus op dit adres door onderstaande mail: Ik verdenk eigenlijk dat de baas van het pand die geschreven heeft. Temeer daar het dezelfde baas is als van de Rijswijkseweg 604 die me ook al eens zoiets geflikt heeft. Wat denken jullie?
Ben langs geweest bij Thantawan, Neherkade 93 F in Den Haag. Kon daar mijn keuze maken uit lieftallige jonge Thaise meisjes. Uiteindelijk heb ik voor de wat rijpere Thaise vrouw (33 jr) "Oy" gekozen, allerliefst en heel erg vriendelijk; ze stelde me meteen op mijn gemak. Wat een heerlijke vrouw, zij weet wat masseren is. Na allebei eerst gedouched te hebben (ik kon lekker gluren door de doucheruiten terwijl zij aan het douchen was) moest ik op mijn buik gaan liggen en kwam ze helemaal bloot bij me zitten en gaf me een wereldmassage, met haar handen, billen en borsten. Ik was met mijn benen een beetje wijd gaan liggen en na een tijdje greep ze me lekker tussen m'n benen naar m'n ballen. Ik kreeg een stijve van hier tot Tokyo. Toen ze dat merkte moest ik me omdraaien en ging ze m'n voorkant doen, lekker tegen me oprijen, lekker body-to-body met heel veel massageolie en???????? m'n paal werd niet vergeten. Ze wreef met haar warme, volle borsten lekker over m'n hele lijf. Ik voelde als me een Pasha. Ze kan tergend zachtjes je eikel strelen terwijl ze je ballen lekker masseert en je uiteindelijk op een grandioze manier laten klaarkomen, lekker in het wilde weg spuiten; 't leek wel of ze er zelf ook van genoot. En dat allemaal voor Euro 60, 'n heel uur. Even reclame maken: van maandag t/m vrijdag van 11 tot 22 uur. Bel OY op 06-48925967 om een afspraak te maken of kom langs bij Thantawan, Neherkade 93F, Den Haag. (ze geven alleen full-body massage, inclusief body-to-body, dus niet intiem, maar dat geeft niet want wat Oy doet is lekkerder dan neuken en het duurt nog langer ook)
Als de meerderheid van jullie denkt dat het nep is haal ik het eraf, want ik wil alleen oprechte, waargebeurde ervaringen. Het is alleen aan mijn eigen bijzonder goede ervaringen te danken dat ik besloot het op de site te zetten. Laat het me hieronder weten s.v.p.
(PS Het mailtje was echt door een bezoeker gemaakt, heb ik later kunnen vaststellen, zie de eerste reactie hieronder)
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo