TO COME OR NOT TO COME

 
that's the question!
oftewel "doet ie het, of doet ie het niet?"
Ik kreeg laatst de volgende reactie:
Hallo Ricardo,
Ik zal je een illusie armer maken: hoeren genieten er echt niet van om met jou te neuken!! Ze doen zeker weten alsof, en ik kan het weten, geloof me!! Ze doen hun WERK, en het is met de ene klant leuker dan met de andere maar meer ook niet. Verder vindt ik het goed dat je deze site hebt gemaakt. Er lopen al veel te veel van die schijnheilen rond!! Prostitutie is een 'eerlijke deal' zolang je je partner er niet mee kwetst (stiekem naar de hoeren gaat). Dag, Angel.
nicewoman.jpg (18120 bytes)
Het is een overbekend en veel voorkomend thema in veel reacties die ik krijg: Scepsis over het klaarkomen van de meisjes die ik bezoek.
Ik heb het er al vaker over gehad op mijn website, maar voor alle duidelijkheid, en om ook een keer een eind aan de discussie te maken, nog eenmaal mijn antwoord hierop in de vorm: Algemene stelling en Mijn reactie daarop:
  1. Verreweg de meeste prostituees komen niet klaar tijdens het vrijen met klanten. Jazeker, helemaal mee eens.
  2. Verreweg de meeste prostituees simuleren het klaarkomen op een vaak bijzonder geraffineerde manier. Jazeker, helemaal mee eens.
  3. De verhalen over al die klaarkomende prostituees die je bezoekt zuig je dus allemaal uit je duim. Nee zeker niet, dat is allemaal echt gebeurd.
  4. Of je bent zo naief dat je met open ogen in het gehijg van de dames tuint. Nee zeker niet. Ik heb ondertussen wel zoveel ervaring dat ik echt van namaak onderscheidt. Bij twijfel beschouw ik het als simulatie.

Wat is er dan wel aan de hand?
1. Ik zoek de meisjes erop uit. Meiden, waarvan ik het vermoeden heb dat ze het alleen voor het geld doen, laat ik links liggen, ook al zijn ze nog zo knap. Ik ga voor de vrouwen waarvan ik het vermoeden heb die het (mede) voor hun plezier doen. Daar heb ik in de loop der jaren een redelijk oog voor gekregen.
2. Bovendien kom ik graag terug bij een geslaagd contact. Mijn "succescijfers" zijn dan ook absoluut niet representatief voor de hele sector. Laat dat duidelijk zijn.
3. Het heeft jarenlang (meer dan 10!) geduurd voordat de eerste prostituee bij mij klaarkwam. In het begin voldeed ik precies aan het stereotype beeld dat men heeft van de gemiddelde hoerenloper. Het is vooral iets van de laatste jaren.
4. Ook vandaag de dag, met mijn jarenlange ervaring en bij mijn (geselecteerde) contacten, komt het meisje in de meeste gevallen niet klaar. Het scheelt niet zo heel veel, maar het percentage ligt wel onder de 50 %.
5. Jazeker, veel verhalen van mij gaan er wel over. Maar dat komt nu eenmaal omdat ik er gewoon graag over schrijf. Ljikt me een vrij natuurlijke reactie.
Kortom, samenvattend, resumerend, tenslotte:

  • Ik ben het geheel eens met de sceptici als ze het hebben over het klaarkomen bij prostituees in het algemeen. Die komen in de meeste gevallen niet klaar en ze simuleren bij het leven.
  • Ik ben het geheel niet eens met de sceptici die twijfelen aan de echtheid van mijn verhalen. Er is precies gebeurd wat er staat.
Punt! Uit!
Dit is voor mij tevens het einde van de discussie over dit onderwerp. Meer kan ik er niet aan toevoegen, of het moet zijn dat een van mijn vriendinnen dit leest en erop wil reageren.
Het staat iedereen uiteraard vrij om er het zijne/hare van te denken. En anders sla je die stukjes toch gewoon over. Blijft nog genoeg interessants over (hoop ik).
Ik blijf er overigens wel over schrijven als het weer eens gebeurt, als je het even niet erg vindt.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo