Vakantie Dominicaanse Republiek


 Mijn eerste ervaring met prostituees in de Dominicaanse Republiek waren niet bijster positief. Op de eerste dag van de vakantie liep ik met mijn vriend door de straatjes van Sosua. We waren net aangekomen, koffer uitgepakt, even de buurt verkennen, je kent dat wel. Het hotel lag direct aan het toeristisch centrum met allemaal straatjes met restaurants, barretjes etc..
vacation.jpg (37304 bytes)


Het loopt tegen de avond en het is een drukte van belang. Twee meisjes lopen ons heupwiegend, lachend, armen zwaaiend in de lucht ter begroeting tegemoet. Aan een omhelzing valt vrijwel niet te ontkomen. De armen zakken direct naar de broek en terwijl de ene hand je jongeheer masseert verdwijnt de ander in je achterzak.
Nu ben ik dus absoluut niet zo naief dat ik dat niet in de gaten heb en ik pak direct haar pols beet die ze pas weer terugkrijgt als ze mijn portemonaie heeft losgelaten. Na wat gescheld over en weer verdwijnen ze schielijk, teleurgesteld, maar ik weet zeker dat ze bij een heleboel andere verse toeristen meer succes hebben. Opvallend is overigens ook dat we daar alleen maar de eerste dag last van hebben gehad. Ze hebben blijkbaar een feilloze neus voor nieuwelingen in het dorp.
Feitelijk was dat ook mijn laatste ervaring met de prostitutie in de Dominicaanse Republiek. Geen ENKELE PROSTITUEE heeft mij namelijk gedurende mijn HELE VAKANTIE als klant gehad. Ik heb dat wel vaker aan mijn dominicaanse vriendinnen verteld en die mompelden dan iets van "o ja? goh!", maar ze geloofden er geen zak van. En het is ook bijna ongelooflijk, want, zeker in Sosua, is (of was het tenminste toen ik er was, zo rond 1995) een paradijs voor hoerenlopers. Er liepen ontzettend veel aantrekkelijke meisjes rond, in de discotheken, in de bars, op strand, op straat, in de hotels, overal.
Alleen, ik was dus met een vriend die niets wist van mijn bijzondere hobby, en dat wilde ik ook graag zo houden. En dus heb ik de HELE vakantie in de Dominicaanse Republiek GEEN betaalde sex gehad... Tja, ik had wel wat over voor die vriendschap zoals je ziet.
Ik heb wel goed mijn ogen de kost gegeven. En veel gedanst met zowel "gewone" meisjes als prostituees. Het viel mij wel op dat het echt moeilijk is de prostituee te scheiden van de normale meisjes. Ze vallen absoluut niet op door kleding bijvoorbeeld, die is altijd sexy in zo'n warm land, en ze gedragen zich bijna altijd heel normaal.
Vaak dacht ik met dansen wel eens, jij bent normaal en dan kwam er toch weer een plaagstootje richting edele delen waardoor ik het meteen wist, het gaat toch om de poen.   Heel vaak dansten de prostituees ook wel een tijdje met me, geheel voor hun eigen plezier, gewoon omdat ik lekker dans, om daarna pas op jacht te gaan naar de inkomsten van die avond, omdat ze wel in de gaten hadden dat bij mij niets te halen viel.
Dat waren de leuke dingen, ik heb ook de excessen gezien. Het donkere Dominicaanse jongetje van nog geen 15 jaar die, vanuit het hotelzwembad, tegen een Europese spierwitte kwabbige zestiger op zijn balkon riep: "yes, DADDY, i am coming DADDY". Het jongetje was zelfs geleerd de schijn op te houden!!
En de alleenstaande kalende vijftiger die gewoon aan het ontbijt verschijnt in het hotel met zijn 20 jarige donkere schoonheid. Zij, treurig uit haar ogen kijkend, een beetje verveeld, ze wil zo snel mogelijk naar haar kinderen of familie en is gewoon moe van de hele nacht met die vent. Hij, uitvoerig van het ontbijtbuffet profiterend, niet teveel om zich heen kijkend waar allemaal normale gasten zitten te ontbijten. Hij probeert een gesprek te voeren met haar, en ze glimlacht flauwtjes, maar ze HEBBEN helemaal niets om te bepraten. Ik vind het treurigheid ten top. Zoek dan een leuk meisje, heb een leuke tijd in bed, maar LAAT het daarbij. Ga niet in het openbaar de schijn op zitten houden van een stelletje of zo. Hoerenlopen is een stiekeme heimelijke activiteit en dat moet zo blijven.
Enfin, dit is mijn ervaring met prostituees in de Dominicaanse republiek. Persoonlijk niets dus, eigenlijk. Dat zal niet helemaal zijn wat u van mij verwacht had, maar daar kan ik dus even niets aan doen.
Helemaal aan het eind van mijn vakantie heb ik dan toch een heel leuk, bijzonder AVONTUUR beleefd met mijn Maria uit Sosua. Ze was een prostituee, maar "toen even niet".
Maar daarover later meer.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo