Hoi, toevallig kwam ik in jouw dagboek van een hoerenloper terecht. Het lukte me echter niet te reageren via het daarvoor bestemde kader vandaar dat ik je maar even mail.
Ik vind het erg leuk bij jou terecht te zijn gekomen. Zelf ben ik namelijk een exprostituee en heb dat werk enige tijd met veel plezier gedaan.
Over deze herinneringen houd ik zelf ook een online dagboek bij
Leuk om op jouw site jouw kant van de bezoeken te lezen. Ik kom zeker vaker in je dagboek terug.
 

Liefs van Jeanette
Hoi Jeanette,
Wat een verademing is jouw site zeg....
Ik heb het geloof ik in een ruk allemaal gelezen. Heerlijk zo open en herkenbaar als je over van alles schrijft. En ik zie dat je er pas een paar maanden mee bezig bent. Dat belooft nog wat. Ik merk ook bij jou dat je het een lekkere uitlaatklep vindt om er anoniem je gevoelens en gedachten en belevenissen kwijt te raken. Ik heb het zelf ook altijd fijn gevonden om op het web te vertellen hoe jij de dingen uit dat "verboden wereldje" beleefd hebt. Om een beetje een andere kijk erop te geven. Je schrijft heel verfrissend en je lijkt me ook een hele fijne vrouw trouwens. Leuk dat je gemaild hebt, ik zal zeker vaker kijken.
Groetjes Ricardo
Hierna volgen een aantal mails over en weer waar ik jullie niet mee zal lastig vallen. Maar iets wat begon met een onschuldig liefs, groetjes en kus, onderaan de mail, loopt uit de hand..

Oke, De volgende e-mails van Victoria de Brasil lieten ook weer niet lang op zich wachten. Dit is de letterlijke tekst van wat er over en weer is gegaan, zo vlak voor mijn vakantie....

Hallo Ricardo,

Ik ben blij dat je toch weer reageerd, ik gokte al een beetje op na het weekend. Ik vind het een heel goed idee als jij het camera werk doet. Zo leer je mij en mijn man gelijk kennen.Als je dit weekend weggaat dan houdt dat in dat je op 16 Augustus weer terugbent. Wij zitten dan in Zwitserland of zijn misschien net terug. Ik wil dan zo snel mogelijk met je afspreken. Misschien kun je nu al een datum prikken. Wij hebben dan nog 2 weken vakantie en kunnen dus overdag en s'avonds.

Van de week weer een bijzondere ervaring gehad met een bezoekster van mijn site.
Mareike had mijn website gelezen en we hadden wat e-mail contact:

Dag aardige man met je leuke site.

Echt, ik heb je site met veel plezier gelezen!

Eigenlijk wil ik je iets voorleggen/een vraag stellen.. Lange tijd overweeg ik om te vrijen voor geld. Het idee dat ik betaald word maakt mij losser en vrijer want dat mag dan, het hoort er zelfs bij! Op dit moment heb ik regelmatig een date en geniet dan ook erg van de sex die daar soms op volgt (Is overigens niet altijd lekker, sommige mannen zijn wel heel erg op zich zelf gericht! Dat ben jij, leuke man van deze site duidelijk niet!

Misschien heb ik wel helemaal de leeftijd niet meer en het figuur, ik ben 46 wat mollig maar wel aantrekkelijk, ik ruik lekker en heb een zacht velletje.. en hoger opgeleid. Eigenlijk wil ik het eerst eens proberen om te kijken hoe het mij bevalt voordat ik mij ergens aanbied of iets dergelijks maar heb geen idee hoe ik in contact kom met een man die dat wel wil doen met mij..

Ik hoor graag of jij een idee hebt!

Wil je alsjeblieft mijn e-mail geheim houden? vrienden e.d. kennen het ook!!

Lieve groet, Mareike

squrtingDe ongecensureerde tekst van de volgende mail die ik kreeg van Victoria uit Rio de Janeiro, zoals ze zich nu voorstelde: (vervolg op het begin)
(Dit gevoel kreeg ik erbij)
Hallo Ricardo,
Toen ik mijn mail opende en zag dat je had gereageerd, sloeg mijn hard echt op hol.  Ik voelde dezelfde sensatie, als toen ik ja zei tegen het elftal. Zoals ik al zei heb ik niet echt veel verstand van computers dus ik weet ook niet hoe ik je moet overtuigen, dat ik het echt serious meen.

 
Al meer dan een jaar had ik, vrij onregelmatig, e-mail contact met Sofie uit België. Deze week is ze dan een nacht bij mij thuis blijven slapen in Scheveningen! Hoe is dat dan allemaal zo gekomen en wat is er precies gebeurd? Ik zal het je vertellen:
scheveningen

Beste lezer, lezeres.

Ik kreeg een paar weken geleden onderstaande mail. De tekst is onveranderd gekopieerd. Lees hem op je gemak door. Ik ben benieuwd wat je er van vind...

Hallo Ricardo,

Ik ben een Braziliaans topmodel, en woon inmiddels al weer een paar jaar in Nederland gelukkig getrouwt. Ik ben toen ik 19 was door mijn werk in contact gekomen met een Braziliaanse prof voetbalclub, en voor ik het wist werd mij 25.000 $ geboden om met de hele selectie te gaan neuken. Het was zoveel geld toen der tijd dat ik het niet kon weigeren. (net zoiets als een tijd geleden hier met het nederlands elftal, alleen dan met de hele selectie)

 
Terwijl  mijn collega's naar de traditionele nieuwjaarsborrel op het werk waren, reed ik in mijn autootje door de mist en de regen naar een klein  Brabants dorpje ergens ver weg verscholen op het natte zompige platteland.


Het is er uiteindelijk dan toch van gekomen. Ik ben bij een parenclub geweest. Niet bij Fun4two, maar de Showboat. Een drijvend lustoord in Zaandijk.
Heb ik het naar mijn zin gehad? Ja, ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. May blijkt een bijzonder sensuele, lieve, innemende vrouw te zijn, waarmee het heel goed klikte. En dan heeft ze ook nog de rondingen op de goede plaats: (dit is een echte foto van haar)

Wat vooraf ging: eerste mail, tweede mail, de (hete) rest van de mails.

Vandaag moest het er dan eindelijk van komen. Heel lang gewacht en ja, ik was er vanaf het begin van overtuigd dat het een geweldige dag zou gaan worden. Ook al begon het allemaal allesbehalve vlekkeloos:

 
Vandaag voor het eerst met iemand naar bed geweest die ik via internet heb leren kennen. Bij mij thuis nog wel. Ik was haar allereerste "klant" en zij was de allereerste "amateur" bij mij thuis. En ik heb haar nog niet eens via een of andere chatbox leren kennen. Ik houd niet zo van die onpersoonlijke, oppervlakkige conversatie daar. Te veel blabla en te weinig inhoud en oprechtheid.