Bijna verdronken op erotische boottocht met Mareike

Van de week weer een bijzondere ervaring gehad met een bezoekster van mijn site.
Mareike had mijn website gelezen en we hadden wat e-mail contact:

Dag aardige man met je leuke site.

Echt, ik heb je site met veel plezier gelezen!

Eigenlijk wil ik je iets voorleggen/een vraag stellen.. Lange tijd overweeg ik om te vrijen voor geld. Het idee dat ik betaald word maakt mij losser en vrijer want dat mag dan, het hoort er zelfs bij! Op dit moment heb ik regelmatig een date en geniet dan ook erg van de sex die daar soms op volgt (Is overigens niet altijd lekker, sommige mannen zijn wel heel erg op zich zelf gericht! Dat ben jij, leuke man van deze site duidelijk niet!

Misschien heb ik wel helemaal de leeftijd niet meer en het figuur, ik ben 46 wat mollig maar wel aantrekkelijk, ik ruik lekker en heb een zacht velletje.. en hoger opgeleid. Eigenlijk wil ik het eerst eens proberen om te kijken hoe het mij bevalt voordat ik mij ergens aanbied of iets dergelijks maar heb geen idee hoe ik in contact kom met een man die dat wel wil doen met mij..

Ik hoor graag of jij een idee hebt!

Wil je alsjeblieft mijn e-mail geheim houden? vrienden e.d. kennen het ook!!

Lieve groet, Mareike

squrting


dag leuke vrouw met de mooie naam Mareike,

Je bent bij mij aan het juiste adres als je van sex weet te genieten. Ik ben dol op vrouwen die "er" van houden. Zeker als ze dan nog lekker ruiken ook. Wat mijn betreft kunnen we wel wat afspreken. De komende twee weken heb ik zelfs veel vrije tijd. In welke buurt woon je, kun je thuis ontvangen, of zullen we ergens anders afspreken. Heb je een voorkeur voor dag, avond, weekend? Dan ga ik vervolgens een leuk voorstel doen.... Lijkt me heel leuk.

Kus Ricardo

Uiteraard ben ik heel discreet. Dat heb je hoop ik ook wel gemerkt als je mijn site hebt gelezen.


Ze had dus wat vragen over mij, mijn hobby en ze wilde me wel spreken. Ik had een positief gevoel over onze e-mail wisseling en "spreken' kan altijd. Zo gezegd zo gedaan en zo kwam het dat we op een redelijk mooie dag (het zijn er niet veel geweest deze zomer) afspraken. Ze was een liefhebster van water en ik huurde een motorbootje met kajuit bij de Kaag en sprak met haar af bij het pontje naar Kaageiland. Ze had last van files en was er eigenlijk een stuk later dan afgesproken. Maar op de een of andere manier was ik helemaal niet bang dat ze er op het laatste moment van af had gezien en was ervan overtuigd dat ze gewoon zou komen. En ze kwam ook.
Ze had vooraf gezegd dat ze iets aan de stevige kant was, maar dat was in het geheel niet waar.  Mareike bleek een bijzonder charmante vrouw, met de juiste proporties en met ronduit ondeugende ogen. De eerste omhelzing was direct een hele warme, voor mij altijd een belangrijk signaal hoe de rest van de ontmoeting gaat verlopen.  We vertrokken naar de Kagerplassen maar het duurde niet lang voor we het anker uitgooiden op een rustig plekje en de kajuit in kropen. En het matras gingen uitproberen.
Mareike is een liefhebster. Dat bleek uit alles. Ze had al verteld dat ze regelmatig dates heeft met mannen, met wisselende sexuele ervaringen, soms goed en soms vond ze dat ze zelf niet aan haar trekken gekomen was (reden om te filosoferen over het laten betalen voor de sex?). Nu, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik kick er op om vrouwen te verwennen. En hoewel het wel even duurde voor het orgasme kwam, kwam het uiteindelijk wel. En HOE!!!
Dit had ik nog nooit meegemaakt, WAT een orgasme, Ik lag op mijn rug met de tong langdurig haar poesje te bewerken en ineens schokte haar lichaam hevig en voelde het alsof ik liters vocht over mij heen kreeg. Ik verdronk nog net niet.  En te zien aan de vochtplek op het laken van bijna een meter in diameter waren het ook liters. Ze verontschuldigde zich meermalen, schaamde zich een beetje, maar ik vond het heerlijk. Fantastisch.
Ze zei ook dat ze het maar zelden zo heftig had meegemaakt. Dat ze wel aardig wat ervaring had bleek uit de heerlijke manier waarop ze me kort daarop in haar klaar liet komen. Tijd om even uit te puffen in elkaars armen. Ook een heerlijk relaxed moment na zo'n intense ervaring.
We hebben nog een stukje gevaren maar telkens als er een rustig plekje was hebben we even "geankerd". En ze kwam waarempel nogmaals zo heftig klaar. Nu door mijn vingers. Ja, een uitermate bevredigende ervaring voor ons beiden.

Reacties   
#1 Mareike 03-01-2015 20:01
Ontmoeting met Ricardo,

Vanwege files richting de Kaag en problemen met mijn navigatie was ik te laat op de afgesproken plaats. Zoals Ricardo achteraf wist dat ik zou komen zo vertrouwde ik er op dat hij op mij zou wachten en dat was ook zo. Galant hielp hij mij aan boord en was er direct een innige omhelzing. waardoor ik wist dat we zouden gaan vrijen. Al vrij snel waren de touwen los, waarbij ik overigens niet hoefde te helpen en genoot ik van een prachtig weids uitzicht op het water met lekkere olijfjes en wat wijn.
Ergens uit de luwte gingen we voor anker en ik keek naar de lenigheid en souplesse waarmee hij dat deed, zijn gespierde benen had hij denk ik te danken aan het dansen van de salsa.
In de boot was het gezellig met kussens en al snel lagen we zonder kleren, de deining van de golven had iets erotisch. Het zoenen was lekker en zijn heerlijke tong vond moeiteloos mijn gevoelige plekjes, wat een verademing een man die letterlijk weet waar hij het zoeken moet. Ricardo praat met zijn ogen wat bij mij een gevoel van intimiteit gecombineerd met enorme geilheid veroorzaakte. Het klaarkomen gaat bij mij nooit echt snel maar Ricardo was geduldig en toen ik op zijn mond ging zitten kon ik niet anders dan genieten van zijn waanzinnig lekkere tong die ik afwisselend snel en heerlijk traag voelde bewegen. Ik voelde mijn vocht al wat gaan lopen en was bang voor nog meer maar Ricardo leek dat juist lekker te vinden waardoor ik ontspande en waanzinnig lekker schokkend en intens klaar kwam. IK voelde het uit mij stromen en was even bang dat Ricardo van schrik zou stoppen maar hij likte heerlijk door waardoor mijn orgasme flink werd verlengd, heerlijk een man die niet te snel stopt met likken. Ik verontschuldigde mij voor de enorme natte plek en voor zijn doorweekte gezicht en haren maar zijn ogen zeiden dat het lekker was..
Citeer | Melden aan beheerder
#2 Mareike 03-01-2015 20:01
Vanwege plotseling snel waterverkeer werd ik wat zeeziek waardoor ik helaas niet kon genieten van het heerlijke eten dat Ricardo aan boord had bereid. Toch hebben we later nog stille plekjes gezocht en nogmaals heerlijk gevreeen.. zijn vingers diep in mij en zijn vragende ogen als hij dacht dat ik bijna klaarkwam, wat ook zo was, zorgde ervoor dat ik weer heerlijk spuitend over zijn vingers klaar kwam. Mijn "lovejuice" had zijn lakens doorweekt maar daar moest ik mij niet druk om maken zei hij. Met veel gevoel kwam hij daarna in mij en liet zich heerlijk in mij gaan..
Vele uren heeft onze ontmoeting geduurd en hebben we gevreeen en gepraat over betaalde sex. Vreemd genoeg noemt hij zich hoerenloper terwijl hij de dames in de clubs die hij bezoekt nooit hoer zal noemen maar altijd de "meisjes".
Het idee dat ik een keer betaald word voor sex wind mij erg op, het is een fantasie die ik toch een keer in praktijk wil brengen. Ik heb het idee dat ik mij dan pas echt geil mag gaan gedragen! Ik heb nog geen idee hoe ik mijn fantasie werkelijkheid kan laten worden, misschien is er een man die na het lezen van dit stukje geinteresseerd is.
We namen afscheid met dezelfde innige omhelzing als bij onze ontmoeting. Met een heel goed en voldoen gevoel weer naar huis. Wat een innemende man een echte vrouwenliefhebber!
Citeer | Melden aan beheerder
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo