Braziliaanse Victoria


De ongecensureerde tekst van de volgende mail die ik kreeg van Victoria uit Rio de Janeiro, zoals ze zich nu voorstelde: (vervolg op het begin)
(Dit gevoel kreeg ik erbij)
Hallo Ricardo,
Toen ik mijn mail opende en zag dat je had gereageerd, sloeg mijn hard echt op hol.  Ik voelde dezelfde sensatie, als toen ik ja zei tegen het elftal. Zoals ik al zei heb ik niet echt veel verstand van computers dus ik weet ook niet hoe ik je moet overtuigen, dat ik het echt serious meen.


Maar het fijt dat je reageerd, zegt mij toch dat je het wel vertrouwd, en ik hoop dat je dat ook blijft doen en dat je mij met je side aan mijn wens kan helpen.  Ik ben echt blij dat je hebt gereageerd en ik ben bereid om me weer te laten gaan voor een groep aantrekkelijke gezonde jongens. De grote van hun lullen maakt mij niet zoveel uit, het gaat mij om de kick om weer eens verkocht te worden en goed gebruikt te worden. Ik kan na een hele grote lul of zelfs twee grote lullen in mijn kut, mijn kut weer zo aanspannen dat de kleinere lul ook aan zijn trekken komt. mijn man traint mijn kut altijd, laatst had hij weer een nieuwe demensie bereikt. Hij had zijn lul in zijn hand en dat allemaal in mijn kut,echt alles erin tot aan zijn onderarm en zijn ballen. Zo rukte hij zijn eigen als het ware af in mijn kut.
Ik liet hem alleen niet klaarkomen want ik wilde het zolang mogelijk door laten gaan. Uiteindelijk werdt hij moe, omdat het voor hem wel een geil maar haast onmogelijk standje was. Ik heb ook enorme dikkke vibrators om mijn kut op te rekken en te trainen, en mijn kont overigens ook, daar kan ik ook heel veel in hebben, pijpen doe ik achter  in mijn keel, en als het echt lekkere mannen zijn en hun lul smaakt goed, dan vind ik het heerlijk om hun zaad daar te ontvangen. (tenminste ik heb dat toen wel gedaan, maar ik voel me nog steeds zo geil, mischien nog wel geiler, ik droom er alweer zo lang van).
Om heel eerlijk te zijn vind ik het al heerlijk om dit op te schrijven, en zit alweer helemaal te soppen op mijn stoel. Ik heb dus een heerlijke ruime neukkut tussen mijn benen en ik ben maar een klein meisje van 50 kilo maximaal, met een paar heerlijke tieten.  Ik zou het fijn vinden als je iets op jou side zou kunnen regelen, maar discretie is van het grootste belang ivm met mijn werk en met het vervolg van mijn cariere hier in Nederland.
Ik heb hier in Nederland nog niemand gepijpt of wat dan ook om hoger te komen met mijn werk en dat ben ik ook niet meer van plan. Het lukt zo ook wel, maar oooo wat wil ik me toch weer eens graag laten gebruiken door een stel heerlijke geile mannen, en mijn eigen man natuurlijk ook.  Mijn man zegt dat er ook parkeerplaatsen en clubs zijn, maar dat lijkt mij zo'n ongecontroleerde bende, en ik wil er ook voor betaald worden, ik wil als een escort ons huis verlaten met mijn man als pooier, en een groep geile mannen met volle zakken die ergens op mij wachten, ik krijg het geld, breng het netjes naar mijn man, en daarna rits ik al die broeken open en begin meteen die lullen diep in mijn keel te zuigen, en proef hun heerlijke voorvocht.
Ik wil ook weleens dat er iemand een video maakt waneer ik met mijn man neuk. dat gaat er echt geil aan toe, hij slaat mij op mijn reet en in mijn gezicht als ik hem kokhalsend pijp. Soms als ik klaarkom dan loopt er gewoon geil uit mijn kut, recht zijn mond in. Hij heeft mij geleerd hoe ik spuitend klaar kan komen, en het lukt me steeds vaker zoals mijn man mij behandeld. Hij duwt mij dan helemaal vol met zijn handen en fiberators en lul, alsof ik al met meerdere lullen bezig ben. En als hij bijvoorbeeld zijn lul uit mijn kont of kut haalt, dan moet ik alles open laten staan zodat hij twee mooie diepe gaten ziet.
Ik zou dit graag eens op film willen hebben, want zelf zie ik daar weinig van (en ik ben vaak ook helemaal in trans), geen drugs of alcohol daar ben ik echt op tegen. Maar ook daar hebben we een betrouwbaar iemand voor nodig, die als hij geil wordt natuurlijk zijn beloning krijgt, en ook als hij 10 keer geil wordt zal ik voor hem zorgen. Wij hebben zelf de apperatuur, dus  dat is het probleem niet. Het probleem is een lekkere man die het komt filmen.
Ik kan wel blijven schrijven over sex, ik ben zo verschrikkelijk geil, en nu helemaal ik ga me nu even over een lekkere dikke dildo laten zakken, de dikste die ik heb, ik moet daar weer even aan wennen, dus het zal wel pijn doen, maar dat is lekker. En als die er weer soepel ingaat, heeft mijn man de volgende alweer aangeschaft. Het houdt nooit op heeft hij gezegd. Nou laat maar komen.  Dit is het weer Ricardo, ik kom uit Rio de Janeiro, maar daar kwamen die profvoetballers niet vandaan, die hadden daar een uitwedstrijd.  Ik hoop dat je me kunt helpen,
Victoria
Tja mensen, als je zo een hete mail in je postbak vindt, met een vrij openlijk aanbod, van een overduidelijk zeer geile Braziliaanse, wat doe je dan, als een rechtgeaarde vrouwenliefhebber zoals ik ben???
Ik pakte mijn kans en antwoordde als volgt:
hallo Victoria,
Ik merk dat je al hete voorpret aan het idee beleeft!! En ik kan me dat ook wel een beetje voorstellen. Ik heb je mail gelezen en ik dacht bij mezelf het volgende: Ik kan het beste iemand aanprijzen als ik er ook zelf helemaal achter sta. Kijk maar naar mijn verhaal met May. Ik heb pas een reclamevenstertje voor haar gemaakt, met een linkje naar haar website, toen ik haar zelf ontmoet had en helemaal van haar oprechtheid en kwaliteiten overtuigd was. (en ik heb overigens nog steeds goed contact met May). Ook over mijn favoriete club kan ik het beste schrijven als ik er net weer geweest ben en wat leuks heb meegemaakt.
Omdat je zelf al aangaf dat je een video van jezelf wilt, in actie met je man, zou ik een keer kunnen langskomen en die camera vastpakken. Dan kunnen we elkaar meteen ontmoeten en wat beter leren kennen en misschien het vervolg bespreken. Is dat een idee? Je kunt mij bellen op 06-********.
PS (ik ga vanaf zaterdag a.s. 4 weken met vakantie)
Ricardo
Ik had nog zo mijn twijfels of dat allemaal wel door zou gaan, maar ja, wie niet waagt die niet wint. En het vervolg lees jehier!!

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo