Het begin van Victoria

Beste lezer, lezeres.

Ik kreeg een paar weken geleden onderstaande mail. De tekst is onveranderd gekopieerd. Lees hem op je gemak door. Ik ben benieuwd wat je er van vind...

Hallo Ricardo,

Ik ben een Braziliaans topmodel, en woon inmiddels al weer een paar jaar in Nederland gelukkig getrouwt. Ik ben toen ik 19 was door mijn werk in contact gekomen met een Braziliaanse prof voetbalclub, en voor ik het wist werd mij 25.000 $ geboden om met de hele selectie te gaan neuken. Het was zoveel geld toen der tijd dat ik het niet kon weigeren. (net zoiets als een tijd geleden hier met het nederlands elftal, alleen dan met de hele selectie)

Ik ben nooit een echt betaalde hoer geweest maar wel altijd ontzettend geil. Je word natuurlijk ook niet zomaar topmodel in Brazillie, daar moet je wel wat voor doen. Maar om even terug te komen op mijn verhaal, ik ben die avond echt gebruikt door die voetballers, en ik vond dat dat ook wel mocht voor dat geld. Wonder boven wonder kon ik ze makkelijk hebben en ik werd alleen maar geiler en geiler. Ik heb me tot s'morgens 10 uur laten neuken en ik heb ook heel veel van hun zaad ingelikt. Ik heb dit later nog een keer met hun gedaan op hun verzoek.

Later ben ik met mijn man getrouwt, en ik modeleer nu in nederland. Ik denk hier nog vaak aan en ik heb het ook aan mijn man verteld, iets in mij verteld me dat ik het nog een keer wil, maar het moet wel heel discreet gebeuren. Mijn man vindt dat ik het moet daoen als ik het echt wil, en hij wil erbij zijn en hij wil het hier in Nederland doen. Kan ik dit verhaal op jou side kwijt.

Ik heb niet zoveel verstand van computers dus ik weet niet hoe het moet. Ik heb ook een mooie fote van mezelf, waar ik door het gras kruip en mijn ronde grote borsten lekker naar beneden hangen. Wat moet ik doen en hoe kan ik dit zo goed mogelijk uitvoeren. Wat sex betreft heb ik geen limieten, maar ik ben bang dat het niet goed gaat, misschien is het gevaarlijk.

Het liefst heb ik weer een voetbal elftal of een andere sportclub. Die gasten hebben allemaal van die lekkere konten en daar ben ik waarschijnlijk ook zo geil van geworden. Hoe kom ik met mooie mannen in contact, want van vieze of lelijke mannen word ik niet geil. Het liefst wil ik ook mannen met ervaring.

Je ziet het, ik vind het heel moeilijk om dit allemaal te regelen, maar ik wil zo graag nog een keer betaald gebruikt worden. Ik wil me gewoon nog een keer hoer voelen. Antwoord mij aub, ik heb speciaal hiervoor een mailbox geopend, met een naam van mijn specalietijd *******@yahoo.com

Alvast bedankt.

Nou? Zeg het maar! Wat moet je daar nu van denken.

Mijn eerste reactie, toen ik de mail globaal had, doorgenomen was er een van "hmm, lijkt me allemaal wat al te fantastisch". Na nog eens lezen denk ik, "ach, je weet het nooit".

Enfin, ik schrijf het volgende mailtje terug:

Hallo,

Ik heb wel eens vaker vreemde mailtjes gehad of bijzondere verzoeken, maar jouw mail staat daarbij nu in ieder geval absoluut met stip bovenaan!!

Een heel elftal gewipt???? voor 25.000,=? En je wilt het nog een keer meemaken?

Tja wat moet ik daar nu van zeggen. Laat ik er dit van zeggen dat als je verhaal echt waar is en je echt serieus bent dan wil ik best bemiddelen met een stukje op mijn site of op een of andere manier helpen bij het vervullen van je wens. Dat lijkt me op zich best wel spannend.

Maarrrrr, zoals je wel gemerkt heb, ik ben ook heel erg tegen "nep", tegen leugenaars en profiteurs. Ik wil bijvoorbeeld NIET dat mijn site gebruikt gaat worden voor het verzamelen van leuke foto's van blote voetballers, als je begrijpt wat ik bedoel. Dus ik wil wel wat meer "bewijs" voor je verhaal. En je betrouwbaarheid. En hoe je dat dan gedacht had. Kun je me er wat meer over vertellen of kan ik je erover spreken?

Groetjes Ricardo

Het antwoord liet niet lang op zich wachten, maar daar lees je hiermeer over....

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo