Internetlove

 
Vandaag voor het eerst met iemand naar bed geweest die ik via internet heb leren kennen. Bij mij thuis nog wel. Ik was haar allereerste "klant" en zij was de allereerste "amateur" bij mij thuis. En ik heb haar nog niet eens via een of andere chatbox leren kennen. Ik houd niet zo van die onpersoonlijke, oppervlakkige conversatie daar. Te veel blabla en te weinig inhoud en oprechtheid.


Het was namelijk Natascha en jullie kennen haar ook! Ze had al eerder gereageerd op mijn site. Hoe is dat zo verder gegaan? Met die Engelsman werd het dus niets en in een reactie naar haar had ik zo eens, tussen neus en lippen, laten vallen, "nou dan probeer je het toch gewoon met mij?". Daar waren een paar dagen overheen gegaan en toen kwam de reactie van haar dat ze daar best wel zin in had.
Ik kreeg haar telefoonnummer en kon haar bellen of SMS-en. Liever een SMS-je stond er nog bij. Nu SMS ik (vrijwel) nooit. Dus ik zat regelmatig te hannesen met een lang bericht, dat dan op het laatst weer helemaal wegviel. Wat is e-mail dan toch een stuk eenvoudiger.
Ik krijg nog een SMS-je terug en ik zit weer te zoeken met het beantwoorden. Er zit namelijk ook een knopje "bel terug" op en voor ik het weet heb ik het ingedrukt en voordat ik meer weet heb ik haar aan de lijn en na een wat onwennig begin van het gesprek sluiten we af met een afspraak op die en die dag om zo en zo laat!
Ik krijg direct daarna weer een SMS-je dat ze nog "staat te trillen op haar benen" en dat het nu toch echt gaat lukken etc.
En weer een sms-je later spreken we nog af hoeveel het me allemaal gaat kosten (!).
In totaal krijg ik 15 SMS-jes over de busverbinding, het eten, of ik geen "rare dingen wil", of het nog doorgaat, dat ze zich al helemaal gewassen heeft, of ik er zin in heb (zij wel!), tot ze uiteindelijk meldt dat ze straks voor mijn deur staat.
Het bouwt allemaal wel een zekere spanning op. Ook voor mij. Misschien neemt ze haar twee meter grote en even zo brede broer wel mee, misschien durft ze van de zenuwen helemaal niet meer, misschien is ze helemaal niet aantrekkelijk, misschien ... Enfin, enige kriebels had ik wel.
Afgesproken was dat ze na haar werk bij mij langs kwam en ik zou eten halen.
Ze belt en ik doe de deur open. Mijn eerste indruk is dat er een bijzonder degelijk meisje voor me staat.
In alle opzichten heel degelijk...
Ze ook van tevoren gezegd dat ze stevig was, maar ik had geen foto van haar. Dat hoef ik ook niet zo nodig. Ze was gewoon een echte gezonde Hollandse meid, spijkerbroek, kort, roodachtig gekleurd haar, uit Nootdorp.
Met opgewekte, pientere ogen informeerde ze of ik inderdaad Ricardo was. Ja, leek me wel. Ze was wel een half uur te vroeg en die tijd had ik eigenlijk gepland om de troep in huis nog een beetje op te ruimen, mezelf iets op te frissen na een lange werkdag en nog even alle post, zowel papieren en e-mail, door te nemen. Ik had wel net eten gehaald.
Maar goed, dan maar direct zitten, praatje maken, glaasje drinken en "come to business".
Tja, hoe is het dan uiteindelijk bevallen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik na afloop toch een wat tweeslachtig gevoel had. Aan de ene kant was de sex uitstekend, daar niet van. En ze was uiteindelijk lang niet zo nerveus als ik had gedacht. Ze deed haar best, nam initiatief, gaf zich helemaal, had er duidelijk lol in. De sfeer was goed, alles verliep op een "natuurlijke ongedwongen manier".
Zoals ik al had verwacht hebben we het eten laten staan en zijn direct "aan de slag gegaan" en al snel naar de slaapkamer vertrokken, kledingstukken onderweg achterlatend. Lekker, opwindend, bevredigend, in beide opzichten, jazeker!
Maar daarna hebben we nog samen uitgebreid gegeten en een beetje gekletst en dat komt dan weer dicht richting "vriendschap", wat ik niet wil. En zij ook niet, het ging haar ook duidelijk om het geld. "De verbouwing was iets te duur uitgevallen".
En ook een beetje om de spanning denk ik. Ze had haar vriend (of man?) niets verteld en alleen haar beste vriendin op de hoogte gehouden. En dan die Engelsman, waar ze toch nog wel e-mail contact mee onderhield.
En zij wilde ook wel weg op een gegeven moment. De spanning was eraf, het was goed verlopen en ze wilde zo snel mogelijk haar vriendin op de hoogte brengen.
Als ik na afloop erover nadenk knaagt bij mij weer die vragen, moet ik daarvoor eigenlijk betalen, waar ben ik mee bezig. Tuurlijk, we hebben het afgesproken, het is gebruikelijk, en als ik haar op een "normale manier" had ontmoet waren we zeker nooit in bed beland. We hebben allebei een paar leuk uurtjes gehad, maar zij vertrekt wel goed gevuld (2x) uit mijn huis en ik blijf "achter".
Misschien moet ik toch maar eens wat meer energie steken in het zoeken naar meisjes/vrouwen die gewoon pretentieloze, maar wel oprechte intimiteit willen zonder daarvoor betaald te willen worden. Bestaan die nog? of ben ik gewoon een zuunige Hollander?
Enfin, ik heb wel weer een geheel nieuwe ervaring gehad:
"Internet" sex met Natascha
En laten we wel wezen, ik heb er achteraf ook geen spijt van..
Hieronder de eerste, korte, reactie van Natascha op ons samenzijn:
Hoi ricardo,
Ik ben gelijk gaan kijken op je site, maar ik kan niets over onze ontmoeting terug vinden, ben ik nu gek, of staat het nog niet op je site? ---------------------------------------------------------------------- Mijn 1e keer, altijd een braaf meisje geweest en nu nu werd ik ineens geneukt door een man die ik niet kende voor geld en..... ik heb ervan genoten! Het was even wennen, maar ik voelde me al snel op mijn gemak. je had gezellige muziek opstaan en ik voelde me mooi bij je! Heerlijk hebben we gevreeƫn en ik moet zeggen in beffen ben je echt de beste! Ik vond het vooral heel erg fijn dat je mij zoveel aandacht gaf en ik ben dan ook erg blij met mijn ervaring met jou! Wie weet volgt er nog een vervolg, als het aan mij ligt wel!
Liefs Natascha
Op mijn vraag om een meer uitvoeriger reactie (en nadat ze mijn verhaal in het geheel gelezen had....)  was dit het uitgebreide verhaal van Natascha:
Al maanden liep ik er mee in mijn hoofd,
zal ik wel, zal ik niet,
Ik had (heb) het geld wel hard nodig,
een "gewone" baan heb ik al, maar daar red ik het niet mee.
De rekeningen blijven zich maar opstapelen en er moest gewoon iets aan gedaan worden, of in ieder geval een poging toe gedaan worden.
(Verbouwen (nieuwe keuken, nieuwe kozijnen) en verhuizen is leuk, maar kost een hele berg geld)
Aangezien ik helemaal gek ben op sex leek dit me wel een goede oplossing.
Maar ga dan maar eens op zoek naar een geschikte man, want ik wou (en wil) niet zomaar met elke man intiem!
Al snel leerde ik Paul kennen, via een chatsite, het klikte goed en na een hoop heen en weer gemaild spraken we af, maar door misverstanden is het uiteindelijk allemaal niet doorgegaan.
Toen kwam ik de site van Ricardo tegen en, na eerst de halve site te hebben zitten lezen, heb ik hem maar eens om informatie gevraagd.
ik kreeg de volgende dag al antwoord van hem en dat vond ik erg plezierig.
Na nog een mailtje stelde hij voor om het eens met hem te proberen en na een paar dagen nadenken besloot ik het te doen,
Op de site staat een foto van hem, maar zijn ogen zijn afgeschermd en zijn lichaam is er ook niet heel duidelijk op te zien, door zijn kleding, ik vorm dan altijd in gedachten een beeld van iemand en ik moet eerlijk bekennen dat week nogal af van de waarheid,
niet dat het nou zo heel erg tegenviel hoor!
Maar je kan dat wel eens hebben, dat je denkt hij ziet er zus en zo uit en dat is dan in werkelijkheid niet zo. De mannen die ik heb "gehad" zijn allemaal niet slank en Ricardo is nou niet echt bepaald een "bouwvakker"
maar goed, ik belde dus aan (bibber bibber) en hij deed open, er viel gelijk al een last van me af, hij zag er heel vriendelijk uit. Eenmaal binnen gezellig op de bank gaan zitten en al vrij snel had ik mijn bovenkleding uit, lekker naar de slaapkamer gegaan en heerlijke sex gehad. Na de sex voelde ik me een beetje raar, wat nu te doen?
Maar gelukkig ging het allemaal heel soepel,
we zijn lekker een hapje gaan eten (in de woonkamer) en na het eten ben ik weer naar huis gegaan. Eenmaal in de bus heb ik het allemaal nog eens doorgenomen (in gedachten) en ik kwam tot de conclusie dat ik een hele plezierige ervaring rijker was!
En ik had er ook nog eens een aardig centje aan over gehouden. Ik denk dat ik het wel vaker ga doen, maar in een amateurprostitutieclub werken, wat Ricardo me aanbeveelde, daar moet ik toch nog even goed over nadenken.
Ik vind het geld heel erg aantrekkelijk, maar zoals ik al zei,
ik wil zelf bepalen met wie ik intiem ga en met wie niet en om iemand op zijn uiterlijk af te wijzen..... dat ligt niet in mijn aard.

xxx Natascha
Beste mensen,
Natascha wil best nog wel eens met andere mannen in contact komen, zo in de regio Den Haag, (Westland), op dezelfde basis als bij mij. Alleen serieuze kandidaten kunnen rechtstreeks met haar mailen op dit adres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo