Jeanette, liefhebster

Hoi, toevallig kwam ik in jouw dagboek van een hoerenloper terecht. Het lukte me echter niet te reageren via het daarvoor bestemde kader vandaar dat ik je maar even mail.
Ik vind het erg leuk bij jou terecht te zijn gekomen. Zelf ben ik namelijk een exprostituee en heb dat werk enige tijd met veel plezier gedaan.
Over deze herinneringen houd ik zelf ook een online dagboek bij
Leuk om op jouw site jouw kant van de bezoeken te lezen. Ik kom zeker vaker in je dagboek terug.
 

Liefs van Jeanette
Hoi Jeanette,
Wat een verademing is jouw site zeg....
Ik heb het geloof ik in een ruk allemaal gelezen. Heerlijk zo open en herkenbaar als je over van alles schrijft. En ik zie dat je er pas een paar maanden mee bezig bent. Dat belooft nog wat. Ik merk ook bij jou dat je het een lekkere uitlaatklep vindt om er anoniem je gevoelens en gedachten en belevenissen kwijt te raken. Ik heb het zelf ook altijd fijn gevonden om op het web te vertellen hoe jij de dingen uit dat "verboden wereldje" beleefd hebt. Om een beetje een andere kijk erop te geven. Je schrijft heel verfrissend en je lijkt me ook een hele fijne vrouw trouwens. Leuk dat je gemaild hebt, ik zal zeker vaker kijken.
Groetjes Ricardo
Hierna volgen een aantal mails over en weer waar ik jullie niet mee zal lastig vallen. Maar iets wat begon met een onschuldig liefs, groetjes en kus, onderaan de mail, loopt uit de hand..
oja...en kus je terug als ik mijn mond voorzichtig open
Natuurlijk kus ik je dan teder terug. En druk je voorzichtig tegen me aan zodat ik je harde tepels door mijn overhemdje heen tegen mijn lichaam voel prikken.

Mijn tepels die door je overhemd prikken. Je handen die mijn borsten omsluiten, mijn heup die zich tegen jou kruis aandrukt. Onze tongen spelen hun spel, onze ademhaling gaat sneller....

Ik maak met mijn linkerhand de bovenste twee knoopjes van mijn overhemd los om je warme lijf echt tegen mijn warme lijf te voelen en onder het zoenen draait en schuurt je tepel langzaam langs mijn borstkas. Ik pak je billen om je nog dichter tegen me aan te drukken.

Veel heb ik niet aan. Een glad slaaphempje is alles. 
Ik voel je warme handen tegen mijn billen. Mijn lippen glijden naar je nek en al kussend glijd mijn mond naar beneden. Ik maak nog wat meer knoopjes open. Glij met mijn mond naar je tepels. Kus die en voel hoe jouw handen mijn billen kneden. 
Ik kom weer omhoog met mijn  mond en onze tongen spelen verder. 1 hand gaat terug naar mijn borsten de andere blijf ik op mijn billen voelen....

Ik schuif net je fluwelen hemdje soepel omhoog en mijn ene hand glijdt langs de binnenkant van je dijen, waar ik een lichte siddering voel. Ik kus je teder in je nek terwijl je met je hoofd achterover rust op mijn andere arm. Je draait je om in mijn armen zodat mijn hand automatisch je borst te pakken krijgt. Onze hartslag gaat omhoog. We staan nog steeds naast het het hemelbed. Je drukt je billen tegen mijn kruis en voelt de onvermijdelijke reactie in mijn boxershort.

Ik voel je hand over mijn heup heen kriebelen en hij glijdt naar de voorkant waar ik voel dat je mijn dij verder streelt. Ik zet mijn benen iets uit elkaar. Mijn armen doe ik omhoog en ik sla mijn armen om je nek. ik voel je lippen door mijn hals gaan en ik krijg overal kippenvel. je voelt mijn tepel nog harder worden en ik voel hoe je mijn tepel vastpakt en hem draait tussen duim en wijsvinger. Ik kreun. Ik voel hoe je pik tegen mijn billen drukt. Hij is keihard geworden en ik beweeg mijn heupen wat heen en weer zodat mijn billen je pik een beetje strelen.

Mijn vingers glijden van je dij naar het midden en vinden de buitenkant van je warme vochtige schaamlipjes en strelen plagend langs de omtrek van boven naar beneden en weer terug. Aan de bovenkant voel ik een stevig bobbeltje maar ik raak het niet aan en streel langs de andere kant de buitenkant van je lippen, langzaam en stevig. Ik voel je onderlichaam kronkelen ten mijn pik. Je tong verdwijnt diep in mijn mond en mijn tong kronkelt zich om de jouwe. Onze lichamen voelen zich als een. Dan pak ik je rechtertepel tussen mijn lippen en alleen met de lippen zuig ik net zo lang tot hij nog twee keer zo groot is geworden. Ook de linker wordt niet vergeten..
Je hoort me kreunen, je weet dat ik geil wordt als mijn tepels zo verwend worden. Mijn hand glijd nu tussen je benen en ik voel dat je broek behoorlijk strak is gaan zitten. Ik maak je riem open en streel met mijn hand over de stof van je onderkleding. Het is nu jouw beurt om te kreunen en ik besluit je pik in mijn hand te nemen omdat ik goed wil voelen hoe hard en warm hij is. Ik knijp er zacht in. Je voelt dat ik mijn hand zacht heen en weer beweegt.....
Ik streel heel lichtjes met mijn tong over je tepels die telkens gespannen terugveren van de aanraking en besluit dat het tijd is om in een beweging het nachthemdje over je hoofd uit te trekken. Een heel lichte vleug van bloemenparfum waaiert over ons beiden uit in de zwoele avondlucht die door het open raam naar binnen stroomt. 
Ondertussen valt mijn broek op mijn enkels en mijn jongeheer staat recht overeind in jouw vaardige handen. Mijn hemd en slip volgen dezelfde route en onze naakte lichamen dampen van verlangen tegen elkaar. Ik pak je vast onder de knieholtes en om de schouders en til je in een vloeiende beweging op het brede bed met de koele zachte zijde. Je slaakt verschrikt een klein gilletje.
Ik draai je op je rug en kom op je buik zitten. 
ik buig voorover en kus je opnieuw. Je voelt mijn borsten tegen je aan. Je wil me vastpakken, maar ik pak je handen en houd die in het matras gedrukt boven je hoofd. Je doet geen moeite los te komen en we kussen elkaar langdurig. 
ik beweeg mijn onderlichaam over je buik. Hierdoor voel je dat mijn kutje vochtig is. ik kom iets omhoog en bied mijn borsten aan je mond aan. Je neemt mijn tepel in je mond en ik voel dat je er behalve aan zuigt ook zachtjes in bijt..... 
Ik woel door je haren, ik kus je nek en knabbel aan je oorlelletje. Ik bijt, maar het doet geen zeer. Je ligt op mijn buik te genieten en dan draai ik ons beiden om. Je ligt op je rug en je hoofd zakt weg in het kussen. Je spreidt verlangend je benen en je gaat je overgeven aan wat je weet dat komen gaat. Mijn lichaam hangt boven het jouwe en je tepels raken mijn borstkas. Ik begin je hele lichaam van boven tot onder te bedelven onder kussen en strelingen. Ondertussen speelt mijn wijsvinger rondom jouw venusheuvel en plaagt jouw knobbeltje door er tergend licht overheen te wrijven. Je voelt het nauwelijks maar het brengt wel een hete siddering teweeg. Onze monden vinden elkaar in wilde passie.
Mijn hemel wat verlang ik naar je. Je vinger zakt naar beneden en soepel glijdt hij naar binnen. Ik voel een 2e vinger naar binnen gaan en langzaam beweeg je ze in en uit. Je lippen glijden af over mijn buik naar beneden. Dit is niet wat ik nu al wil. Ik weet dat ik dan snel ga komen en dat wanneer ik kom het intens zal zijn. Ik trek je omhoog. We liggen op onze zij tegen elkaar aan. Mijn knie tussen jouw benen. Je vingers kriebelen over mijn rug. Mijn vingers strelen over je pik. Ik neem hem weer in mijn hand en beweeg hem zacht zacht heen en weer. Met mijn duim glijd ik over je eikel. Mijn duim glijdt makkelijk door het voorvocht. Ik kijk naar beneden en zie je glimmende glanzende eikel. Ik leg je opnieuw op je rug en ga tussen je benen zitten. ik pak je pik tussen mijn borsten en beweeg mijn borsten heen en weer. Steeds als ik naar beneden beweeg komt je pik tussen mijn borsten tot vlak bij mijn mond.... 
Ik laat je begaan, mijn eikel glijdt langzaam tussen je vochtige borsten heen en weer. Het is een ontzettend geil gezicht maar je weet dat hij daar niet zal gaan spuiten, evenmin als in je hand of je mond en je weet ook dat ik nog lang niet klaar met je ben. Je draait je om en gulzig sluiten je lippen zich over mijn eikel. Ik zucht en geniet. Maar daar komen je billen in zicht en je hurkt gespreid boven mijn gezicht zodat ik een uitstekend uitzicht heb op je hele vrouwelijkheid. Ik kneed je billen en steek mijn tong uit naar je smachtende kutje. Ik leg het puntje van mijn tong op je meest gevoelige plekje, maar ik beweeg geen millimeter, omdat ik weet dat je het dan niet meer houdt. Voorzichtig haal ik mijn tong weg en lik nu zachtjes de omgeving van je schaamlippen af. Zonder in de buurt te komen van dat bloedhete doosje. Onze ademhaling wordt dieper.

Ik voel hoe je een vinger diep in mijn natte gleuf laat glijden. Je laat hem er alleen inglijden en beweegt hem niet. Je pikt glijd tussen mijn lippen in en uit. Ik wissel het zuigen af met likken. Mijn hand omsluit je ballen en ik kneed ze zachtjes. Ik ben zo geil dat ik je vinger in en uit wil voelen gaan maar jij houdt hem nog steeds stil. Daarom beweeg ik mijn heupen wat heen en weer. Hierdoor glijd je vinger in en uit. Mijn tong streelt je pik. ik heb hem uit mijn mond laten glijden en ik lik over de lengte van je pik heen. Van onder naar boven en als ik boven ben zuig ik even aan je eikel. Dan glijd ik met mijn tong over je eikel en haal je pik uit mijn mond en laat mijn tong weer naar beneden glijden. Met mijn hand streel ik nu je pik. Mijn tong gaat weer omhoog en opnieuw sluit ik mijn lippen om je eikel. Mijn mond opend zich weer en  ik begin afwisselend harder en zachter te zuigen terwijl je pik in en uit mijn mond glijdt.
Het topje van mijn wijsvinger zoekt in je natte grot naar de meest gevoelige plek en begint die ritmisch te bewerken. De middelvinger komt erbij en rekt je vagina nog meer op. Je begint te grommen met mijn pik in je mond. Je onderlijf kronkelt rond mijn vingers. Een druppeltje vagina vocht valt op mijn schouder. Als het bewegen te sterk dreigt te worden versteent mijn hand onmiddellijk tot de bewegingen weer loom en verlangend worden. Je kut verlangt ernaar om te exploderen, maar ik sta het nog niet toe. Ondertussen zuig je mijn hele lul naar binnen, terwijl je hand hem fanatiek aan het aftrekken bent. Ik denk aan ijskoude golven aan het grijze Noordzeestrand om het vol te houden.  Ik wil je clitoris likken, maar op mijn rug gaat dat niet helemaal. We gaan als in een roes in elkaar op. Ik kan nog slechts kleine bewegingen maken om te voorkomen dat je al klaarkomt. Dan draai ik je op je rug en bij de eerste aanraking van mijn tong explodeer je sidderend en trillend van genot. Ik blijf je clitoris net zolang vasthouden met mijn lippen en intensief likken met mijn tong tot je na enige tijd weer langzaam enigszins tot rust komt.

Ik voel mijn kut nog een beetje samenknijpen maar ik leg je op je rug. Ik kom op je buik zitten. Mijn schaamlippen vlak voor je eikel. Ik buig voorover om je te kussen en je handen pakken mijn borsten. Onze tongen draaien om elkaar heen terwijl je mijn borsten blijft strelen. Mijn tepels laat je even met rust. Je weet dat die nu te gevoelig zijn zo vlak na het klaarkomen. Je voelt mijn natte schaamlippen tegen je eikel komen. We kijken elkaar aan en ik beweeg mijn onderlichaam waardoor je eikel naar binnen glijdt. Langzaam blijf ik mijn onderlichaam bewegen en stukje bij beetje glijdt je pik steeds een beetje verder naar binnen. Als hij er helemaal inzit kom ik met mijn bovenlichaam omhoog. Je handen blijven mijn borsten strelen en je pakt mijn tepels nu wel vast. Mijn kut voelt vol . Jij voelt dat ik nat, warm en glad ben van binnen. Ik begin langzaam  op en neer te bewegen. Je kreunt. Je heupen beginnen mee te bewegen. Al snel zitten we samen in hetzelfde ritme....


Het ritme wordt intenser en intenser en je voelt mijn pik in je kut heen en weer schuiven. We ademen zwaar. Ik voel dat ik het niet lang meer ga volhouden en ik grijp je billen stevig vast als je nu volledig in je eigen ritme mijn paal berijdt. Je raakt opnieuw in een roes en gooit je hoofd achterover. Je bekken naar voren drukkend om zoveel mogelijk pik te voelen in je krampende kut. Je ritmische bewegingen maken me helemaal gek, maar ik weet de uitbarsting nog uit te stellen.  Mijn vingers bevoelen je kletsnatte spleet en op het moment dat ze op de rand van je anus drukken kom je nogmaals luid en krachtig klaar. Je stort op mijn naakte borst neer en direct daarna spuit ik je kut helemaal vol met mijn warme sappen. Minutenlang liggen we nog ongecontroleerd na te schokken en te beven van de geweldige ontlading, als je van de pure inspanning op mijn borst ligt uit te hijgen. Ik kus je in je nek en op je mond


Als je dacht nu van me af te zijn heb je het mis. Ik krijg kippenvel van jouw kussen. Teder gaan je lippen afwisselend van mijn nek naar mijn mond. Onze tongen strelen elkaar en dan zak je weer naar mijn nek. Ik geniet van wat je doet en streel met mijn handen door je haren. Onze lichamen liggen tegen elkaar aan. Ik voel je warmte. Ik voel hoe je net zo geniet als ik. Jouw handen strelen mijn lichaam. Je voelt mijn kippenvel en neemt me nog iets steviger in je armen. Je lippen komen weer bij de mijne. De tederheid moet plaatsmaken voor de passie. Ik zet mijn nagels zacht in je rug en glijd met mijn handen af naar je billen. Onze ademhaling versnelt weer....

Het gaat nu iets rustiger dan bij de eerste wilde explosie van pure lust. Maar daarom niet minder erotisch. Ik bekijk je gezicht en verdrink in je ogen, ik speel met mijn handen in je haar en je legt je bezwete gezicht loom in het holletje van mijn schouder en nek. Onze lichamen passen allemaal precies en perfect in elkaar. Ondertussen speel je wat met mijn jongeheer en je voelt hem in je handen langzaam weer groter en stijver worden. Het lichte krabbelen van je nagel over mijn rug en dijbeen veroorzaken daarbij een schoksgewijze opstanding van mijn pik. Mijn hand arm ligt over je rug en mijn hand omsluit je borst. De tepel wordt tussen mijn wijs- en middelvinger gekneed en staat al weer fier recht overeind.
Je mond zakt via mijn nek steeds verder naar beneden. Je tong likt de buitenkant van mijn borsten. Je legt me op mijn rug en ligt naast me, half bovenop me. Ik verlang ernaar dat je ook mijn tepel likt maar je blijft een poosje aan de buitenkant van mijn borst bezig. eindelijk voel ik je tong naar boven gaan. Je tong draait cirkels om het tepelhof. Ik adem zwaar. En dan voel ik eindelijk dat je je lippen om mijn tepel heen sluit en er zachtjes aan zuigt. Ik kreun. Ik voel je pik tegen mijn been. zacht beweeg ik je voorhuid heen en weer. Je mond laat mijn tepel los en je komt weer omhoog. Het vuur laait op en we kussen elkaar intens. Je kust me geil....

Mijn pik is nu weer op volle sterkte en ook jou genotknobbeltje is uit je venusheuvel omhooggekomen. Ik neem je klitje heel voorzichtig tussen duim en wijsvinger en en maak heel zachtjes ronddraaiende bewegingen. Je gromt van genot. Maar ik moet voorzichtig zijn want te veel druk vind je niet prettig. Ik wrijf met het topje van mijn wijsvinger net onder je knobbeltje, half in je kutje en druk daar een beetje. Je bijt in mijn oorlel. Dan pak je mijn pik en wrijft met een droge vinger heel licht over het topje van mijn glimmende eikel. Dat geeft zo een geil gevoel dat de huid gelijk nog strakker om de paarse kop spant. Mijn vinger verdwijnt in je natte gleuf.

Ik voel hoe je je vinger in en uit beweegt. Ik zie je genieten van mijn strelende vinger over je eikel. Onze kussen worden weer lomer en onze tongen draaien zacht en teder om elkaar heen. Mijn strelende vinger glijdt vanaf je eikel naar je ballen. Ik voel hoe strak je paal staat en ik sluit je paal in mijn handpalm. Met mijn duim  streel ik nu je eikel terwijl ik mijn handpalm af en toe samenknijp. We kijken elkaar aan. We lezen in elkaar ogen het verlangen, de tederheid, de passie. Terwijl je me blijft aankijken leg je me op mijn rug. Je blijft me aankijken als je je paal naar binnen schuift. Ik sluit mijn ogen van genot maar open ze direct weer. Onze ogen houden elkaar gevangen terwijl je je paal in en uit beweegt. Je beweegt langzaam. Heel ver eruit en dan weer helemaal erin. Dit lijkt eindeloos te duren. Het voelt zo lekker, je houdt constant hetzelfde tempo aan. Je versnelt of verlangzaamt niet. Mijn schaamlippen tintelen. We kussen elkaar en ik sluit nu mijn ogen om volledig te kunnen genieten van wat je allemaal met me doet.... 
Ik voel mijn paal heerlijk soepel heen en weer bewegen in je natte gleuf. Je schaamlippen omsluiten hem vloeiend en knijpen er als het ware om heen. Als ik hem bijna uit je kutje heb getrokken gaat het randje van de eikel plagend langzaam over je klitje en dan weer naar binnen, helemaal tot het einde en tot onze onderlichamen tegen elkaar komen. Ik hang vlak boven je lichaam zonder op je te leunen en voel je harde tepels af en toe tegen mijn blote borst. Je beweegt je onderlichaam wat naar boven als ik in je stoot, om me nog beter te voelen. Het is een zalig ritme en ik moet weer aan koude Noordzee golven denken omdat het anders niet vol te houden is. Ik zie dat je nu helemaal op jezelf geconcentreerd ben en je door niets meer af laat leiden. Je ademhaling wordt dieper en je begint langzaam te kreunen.

Ik voel weer golven van genot opkomen. Je eikel die mijn klit steeds even aan raakt laat me sidderen. Ik onderdruk de golven, ik wil nog niet, ik wil gelijk met jou. Je pakte me nu vast en drukt me stevig tegen je aan. Je begint sneller te bewegen. En dan voel ik het ineens, je kan jezelf niet meer beheersen en ik voel je pik steigeren. Dit was het laatste zetje en terwijl je diep in me klaar komt voel ik mijn eigen orgasme door mijn lichaam trekken. Je blijft me stevig vasthouden en fluistert in mijn oor dat je me lekker vind. Mijn mond zoekt jouw mond en innig in elkaar verstrengelt kussen we elkaar opnieuw. 1 ding weet ik zeker; ik vind jou ook lekker!

En nu de eigenlijke ontmoeting, volgens Jeanette zelf:

 

Zoals bekend had ik een date met Ricardo van de site ‘dagboek van een hoerenloper’. Na een opwindende mailwisseling en een duidelijke wederzijdse interesse besloten we dat de tijd rijp was elkaar eens in het echt te ontmoeten.
Ricardo was van plan me in de watten te leggen. Hij reserveerde een kamer in een hotel dicht bij het station waar we hadden afgesproken. We zouden elkaar op het station treffen. Daar wat drinken en als het inderdaad zou klikken, zouden we doorlopen naar het hotel.

Mijn hele lijf tintelde toen ik de trein instapte. Vol verwachting klopte mijn hart. Ik had een tas bij me met daarin wijn, toostjes en natuurlijk condooms. De ontmoeting was warm en hartelijk. Het klikte direct en hand in hand liepen we naar een cafeetje waar we een bak koffie dronken. Ik stond helemaal in vuur en vlam. Wat had ik een zin in vrijen met die man. Het was gewoon zo duidelijk allemaal, we hoefden niets uit te leggen, we wisten gewoon wat we aan elkaar hadden. Een ongecompliceerde ontmoeting zonder verplichtingen. 2 liefhebbers van verwennen en verwend worden. Na de koffie liepen we richting het hotel. Nog even snel een hamburger bij de Mc eten en binnen no time stonden we in de lift van het hotel waar we naar de bovenste etage gingen. De deuren van de lift sloten zich en we vulden onze tijd door elkaar een diepe en intense tongzoen te geven.


Een maal op de kamer aangekomen draaiden we de deur op slot en lieten ons op bed vallen. We kusten en streelden elkaar. Hij wilde mijn bh openmaken en ik plaagde hem een beetje door dat niet toe te staan. Maar natuurlijk verloor ik deze strijd. Ik dacht dat ik gek werd toen hij mijn borsten vastpakte en zich vastzoog aan mijn tepels. Snel het condoom om eerst even heerlijk wippen. Zijn pik schoof in en uit mijn drijfnatte kut. Hemel wat was ik geil. Hij haalde zijn pik uit me, draaide me op mijn rug en kwam met zijn tong tussen mijn benen. Hij likte en zoog aan mijn klitje. Het orgasme wat ik kreeg was diep en intens. Hij bleef ook na mijn klaarkomen zachtjes likken en zuigen. Rekening houdend met het feit dat het allemaal erg gevoelig was. Toen hij zijn pik weer in me schoof had hij slechts enkele stoten nodig om heftig klaar te komen. Wat een ontlading! Blijkbaar hadden we ons beiden veel bij deze ontmoeting voorgesteld. En wat een genot als het dan zo goed klikt.

We dronken een glas wijn terwijl we wat kletsen en al snel lagen we opnieuw te vrijen. Het meest geile moment was voor mij toen hij me op mijn buik legde en bovenop me kwam zitten. Hij masseerde mijn rug en schouders. Het masseren ging over in strelen. Ook mijn billen nam hij erbij om te strelen. Zijn hand schoof onder me door, ik deed mijn heupen iets omhoog zodat zijn hand er goed bij kon. Met zijn hand onder mijn lichaam door streelde hij mijn klitje en met zijn andere hand bleef hij mijn billen strelen. Dit was zó enorm lekker.

7 uur lang zijn we op de hotelkamer gebleven om te vrijen, wijn te drinken, te kletsen, toostjes te eten en nog veel meer te vrijen. Ik heb intens genoten en vond het jammer toen de tijd van aankleden weer aanbrak. Eenmaal terug op het station spraken we af dat we dit zeker nog een keertje overdoen. Niet binnen heel korte tijd, dingen moeten tenslotte geen gewoonte worden om ze leuk te houden. Maar dat we over een tijdje nog weer eens afspreken dat weten we wel zeker!
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo