Meer e-mails van Victoria

Oke, De volgende e-mails van Victoria de Brasil lieten ook weer niet lang op zich wachten. Dit is de letterlijke tekst van wat er over en weer is gegaan, zo vlak voor mijn vakantie....

Hallo Ricardo,

Ik ben blij dat je toch weer reageerd, ik gokte al een beetje op na het weekend. Ik vind het een heel goed idee als jij het camera werk doet. Zo leer je mij en mijn man gelijk kennen.Als je dit weekend weggaat dan houdt dat in dat je op 16 Augustus weer terugbent. Wij zitten dan in Zwitserland of zijn misschien net terug. Ik wil dan zo snel mogelijk met je afspreken. Misschien kun je nu al een datum prikken. Wij hebben dan nog 2 weken vakantie en kunnen dus overdag en s'avonds.

Ik kan haast niet geloven dat dit gaat gebeuren, en ben er weer helemaal geil van. Zeker omdat jij de camera vasthoudt vind ik het nog spannender en vertrouw ik het ook. Dat zou dus ook kunnen betekenen dat ik jou daarvoor ga belonen, hoe heb je dat zelf in gedachte. Doe mij maar een voorstel ik ben voor alles in, wat jij wil. Jij helpt ons en ik doe daar voor terug wat jij lekker vindt.

Zoals ik eerder al had geschreven wil ik wel alleen sex met lekkere mannen, ik vind dat ik dat verdien, en alleen als ze lekker zijn word ik er echt geil van. Ben jij zo'n lekkere man? kun je je beschrijven?Kun je schrijven wat ik voor je moet doen als beloning? Misschien kun je een foto sturen van je lichaam? Hoe oud ben je? Ik zit nu ineens helemaal over jou te fantaseren, dit is mij nog nooit overkomen.

Ik heb zelf ook wat foto's maar ik ga eerst even met mijn man overleggen of die op het web kunnen, zodat jij mij ook kunt zien. Ik ben alweer super geil en durf haast niet te geloven, dat jij ons gaat filmen. Zo graag wil ik het en wil er niet aan denken dat het niet doorgaat. Ik ben ook heel benieuwd hoe je wilt dat ik je moet belonen? Misschien wil je wel helemaal niet in natura beloond worden (dat zal toch niet).

Bedankt voor je telefoon nummer, ik bel je nu nog even niet op. ik moet mijn man eerst helemaal op de hoogte brengen van onze communicatie (hij heeft wel wat gezien maar nog niet alles). En contact via de e-mail is ook supergeil. Is je nummer op je vakantie adres te bereiken. Want ik wil wel telefonisch contact voor we elkaar zien. Als een soort bevestiging.Prik jij een datum, het liefst als je net terug bent want dan ben je lekker fit en heb je een mooi kleurtje.

Ik weet zeker dat we voor deze film, ons uitje in Genève inkorten als het moet. Nogmaals bedankt voor je nummer, het geeft me meer vertrouwen in onze wens. En we bellen je zeker.

Victoria

Eigenlijk zou ik door willen typen en vertellen hoe geil ik het allemaal vind. Ik focus me nu al op jou als camera man als ik straks flink word genomen en gefilmd. En daarna als jij het kunt regelen laat ik me weer als een hoer neuken door een groep heerlijke mannen. Ik kan niet meer wachten.

(ik las deze mail met een enigszins verhoogde hartslag, dat zul je wel begrijpen...)

Hoi Victoria,

Ik ben inderdaad de 16e weer terug. Wat denk je van de 18e of de 19e augustus. Bijvoorbeeld s'middags? Is dat een idee? Waar wonen jullie eigenlijk? Ik hoop een beetje in de buurt van Den Haag Rotterdam Amsterdam? Hebben jullie een huis in Genève of zo? Ik ben er ook wel een paar keer geweest trouwens..

Tja, hoe je me gaat belonen... Als je mijn website hebt gelezen weet je wel wat ik lekker vind denk ik, hoop ik. Ik ben trouwens 1.82, 82 kg, normaal postuur, fotootje staat bij mijn verhaal met Kim Holland. Men schat me meestal op 35 maar ik ben een stuk ouder (goede seks houd je jong!!)

Ik wil overigens op geen enkele manier problemen met je man hierover... Hij moet het er wel helemaal mee eens zijn (en zelf hoef ik overigens niet gefilmd te worden). Ik vind het niet erg als hij erbij is, maar, voor eventuele misverstanden, ik ben wel 100 % hetero, en houd dus van 1 op 1, als je begrijpt wat ik bedoel.... Ik ben overigens tijdens vakantie niet telefonisch bereikbaar (even lekker rust), maar je kunt natuurlijk wel wat inspreken of zo.

Ja, ik kijk ook al uit naar een heel "bijzonder einde" van mijn eigen vakantie op deze manier.

Groetjes Ricardo

PS       Waar ik eigenlijk nog benieuwd naar ben is waarom je dit allemaal aan mij vraagt. Waarom ik? Voor jou toch volslagen onbekend? Waarom niet iemand anders? Zit er wat achter, heb je nog iets anders in je hoofd? Zo maar vragen die mij intrigeren... En hoe kwam je eigenlijk zo op mijn website terecht?

Ik hoop van je te horen..

En ook dat duurde weer niet lang:

Hallo Ricardo

Eerst wat over mijn man. Je hoeft je geen zorgen te maken hij staat er net zoveel achter als ik, en vind het fijn dat ik iemand heb gevonden die ons komt filmen.Mijn man is ook 100 % hetero. Dus wat dat betreft klopt het allemaal prima.Ik zelf vind een sandwich wel lekker weer, (voor mij is het al weer lang geleden) maar als jij niet wil dan kom ik later wel aan mijn trekken als ik door de groep mannen genomen wordt.

Misschien kom je dan weer kijken of filmen. Als beloning wil ik je zo vaak klaarpijpen als je zelf wilt, en jij kunt mij klaarlikken. Ik kom makkelijk klaar en als ik eenmaal op dreef ben dan komt het ene orgasme naar de andere. Ik weet dat je dat lekker vindt. En als alles lekker verloopt dan laat ik je misschien ook nog lekker mijn kut neuken (dit hangt natuurlijk van de atmosfeer af), of misschien vind je het lekker om me met je hand klaar te maken, terwijl ik me met je pik bezig hou.

Ik denk uit jou verhalen te hebben begrepen dat jij een vrouw goed weet te manipuleren om zo te krijgen wat je wil. En wie weet komen we samen dan ook nog heerlijk klaar. 69 vind ik ook lekker. Je zult niets te kort komen en de show zal enorm zijn. Want als wij ons laten gaan dan word het echt geil. Heb jij hier al ervaring mee, met filmen?

Waarom jij? Ik zat op www.google.com naar parenclubs te zoeken voor mijn wens, maar vond het allemaal een beetje vaag. En toen kwam ineens jou verhaal naar voren met een vrouw genaamd May. Het verhaal sprak me erg aan.Via het verhaal zag ik dat je een hele side hebt, en voor ik het wist schreef ik mijn verhaal naar jou, heel impulsief.

Het moest gebeuren, ik heb daarvoor nooit op het internet gekeken, en ik ben dat ook niet echt van plan. dat is niet mijn stijl. Ons e-mailcontact bevalt mij heel goed en ik wil (mijn man ook) graag met je verder gaan.Je lijkt me een verantwoordelijke man, discreet (want je hebt ook een gewone baan, en je houdt dit goed gescheiden heb ik begrepen).Ik denk dat het een flinke portie geluk is, dat we elkaar hebben ontmoet en ik hoop dat ons contact voorlopig nog even doorgaat, zolang we dit van beide kanten willen. Je houdt van warm bloed, en ik ben een Braziliaanse, met eerder gezegd heet bloed. Met een Portugees uiterlijk.

In Brazilië had ik blond haar (beter voor het modellenwerk) en nu heb ik weer mijn eigen kleur. (zwart doet het hier goed, en het is beter voor mijn haar) En grote bruine ogen.Ik heb dus helemaal geen zin, om maar wat aan te rommelen op het internet,en straks in de problemen te geraken. Ik heb gewoon een heel goed gevoel met jou en dat vind ik heel belangrijk.

Je foto is heel onduidelijk, maar een goed postuur is belangrijk.Je leeftijd bevalt me goed, want ik val op oudere mannen. Of in ieder geval op mannen die al ervaring hebben en de dingen op een rijtje hebben staan. Die weten waar ze mee bezig zijn en waar je niet mee in de problemen komt. Ja wij hebben een huis in Geneve, en vertoeven daar regelmatig, lekker rustig en heel mooi. Zowel in de winter als in de zomer. En hoe gek het ook klinkt ik hou van de sneeuw. Wij komen uit het midden van het land, en als jij ons komt filmen, dan komen we jou kant op, en reserveren een prachtige kamer in een mooi hotel, met alles erop en eraan.

Dit is voor ons voor het eerst dus we doen het wel goed. mijn man en ik willen altijd alles goed geregeld hebben dus ook deze film moet goed geschoten worden, en de locatie is dus ook belangrijk. Dinsdag middag 19 Augustus spreken we dan af, mijn man en ik kunnen dan alle twee, en jij ook. Het wordt vast hartstikke spannend en geil.Kijk je wel uit op je vakantie, dat je niet een of andere gekke ziekte oploopt, en verspuit ook niet al je zaad. Als het even niet meezit denk dan aan deze dinsdagmiddag ik zal goed voor je zorgen.

Mijn man of ik zullen wat inspreken op je mobiele telefoon, en als je zaterdag thuiskomt dan kun je gelijk luisteren.We spreken elkaar dan op zondag of maandag, en ontmoeten elkaar eerst in de bar van het hotel, of gewoon ergens op een terrasje. We kunnen dan eerst wat praten en overleggen.Ook wil mijn man een soort script maken, dat je even moet bekijken. Dit is vooral van voor de echte sex.

Want van sex kun je geen script schrijven lijkt mij. Meer zoiets van: in de lobby van het hotel, dan lekker sexy op de trap naar boven, of gegeil in de lift. Dan een lekker showtje van mij, etc etc. Tot het echte werk begint. Je eindigt je e-mail, dat je hoopt van mij te horen. Ik hoop dat ook altijd weer van jou, ik denk dat we aardig op een lijn zitten.

En ik hoop op mijn beurt nu weer dat het allemaal doorgaat op dinsdag 19 Augustus, en dat het voor ons alledrie een top middag wordt, en een basis voor het uiteindelijke grote sexverhaal. waar ik me als hoer laat verkopen en laat nemen. Als er betaald is dan mogen de mannen met me doen wat ze willen, heerlijk lijkt me het weer. Wat zal ik die mannen geven wat ze willen, alles kan en mag dan. Ik ben er immers voor betaald.

Groetjes Victoria,

Ik hoop ook weer snel wat van je te vernemen.

Hoi Victoria,

Ik ben al weer heel wat gerustgestelder door je mail dat je het ook inderdaad allemaal serieus bedoelt en dat het ook echt allemaal gaat gebeuren. Het is toch best vreemd om zomaar door een "wildvreemde" vrouw gevraagd te worden om haar naakt te filmen en dat je dan ook nog mag zeggen hoe je beloond wil worden.... En ik heb helaas wel eens vaker een enthousiaste eerste vrouwelijke e-mail gekregen waar dan later nooit meer op terug is gekomen.

Wat die sandwich betreft, ik ben vrij snel tot iets heets over te halen. Of de beelden dan nog haarscherp blijven kan ik niet helemaal garanderen.;>) Ik heb overigens wel de nodige ervaring met video filmen en heb ook wel enig"artistiek" inzicht, denk ik. Geen ervaring in dit genre, maar ik heb wel weer hier en daar wat af kunnen kijken... Ik wil dan liefst wel even proefdraaien met de camera als dat kan, zodat die geen geheimen meer heeft.

Dus we kunnen wat mij betreft ook dinsdag ergens in de ochtend afspreken.Zeg het maar. Ik kijk er naar uit! Ik zal me rustig houden in de vakantie!!

XXX RicardoPS

PS Je wilt die film toch alleen voor eigen gebruik neem ik aan, dat ie niet ineens bij elke benzinepomp te koop is of zo?

Hallo Ricardo,

Ik denk er zelf volgens mij de hele dag aan nu, en zeker nu je hebt geschreven dat ik misschien nog wel gesandwiched word. Mijn man heeft nog geen enkele ervaring op dit gebied, het is voor hem helemaal nieuw en hij heeft er echt zin in. We hebben het er weer uitgebreid over gehad, en hij vind het echt geil allemaal.

Hij word altijd geil als ik hem vertel hoe ik langs alle kanten werd volgespoten door al die voetballers. En het lijkt hem supergeil dat ik weer veel sperma ga ontvangen. Hij vroeg alleen wel hoe het zit met HIV, want als ik jou sperma wil dan moet het wel gezond zijn. Heb jij een verklaring van de dokter, verzekering, of zoiets dat je bloed goed is. en zou je die mee willen nemen.

Nou heb ik in ieder geval een beschrijving van je lul, natuurlijk is je lul goed, dat had ik al gezegd, en erg fijn dat hij weer snel stijf staat.Iedere keer als je het niet meer houd zal ik ervoor zorgen, en hoe bedoel je dat ik je zaad er niet uit kan zuigen, als dat een uitdaging dan neem ik hem aan. Een eikel met een dikke rand en voldoende lengte haalt het tot diep in mijn keel. Het zal wel een zware opgaaf zijn maar daar hou ik van,ik denk dat het mij wel gaat lukken.

Beffen is altijd welkom en zeker tot het eind, ik zal mijn benen gewillig spreiden en mijn kut helemaal open en bloot voor je houden, zodat jij rustig je specialiteit kunt uitoefenen.Ik vind het heerlijk om keer op keer goed klaar te komen, en met een beetje geluk en vakmanschap spuit ik mijn geil ze je mond in, en kutvocht is er genoeg. Ik weet niet of je er van houdt maar mijn kut is echt vochtig en het blijft komen dus er is genoeg sap voor je.

Mag mijn man dan filmen?Sperma in mijn kut, mmmmm. Ik vind het heerlijk maar hoe staat zoiets op de film. Als het door de lucht vliegt is wel een geil gezicht, en dan recht in mijn mond. Maar in mijn kut is ook geil, ik kan het er daarna weer uitpersen. Of als we tegelijk komen dan pers ik het er gelijk uit. En als mijn man dan goed kan filmen, dan zie je al neukend het zaad uit mijn kut komen. Echt lekker, ik hoop alleen wel dat je een document hebt van je bloed dan, want ik wil geen risico's lopen.

Hoe het proeft weet ik wel, naar sperma en dat is nou precies waar ik gek op ben, ik hoop dat je met een volle zak komt zodat ik genoeg krijg.We spreken s'morgens om 10:30 af als je het goedvind. ergens op een terras van een koffieshopje. We bellen je wel waar dat is, misschien ergens in scheveningen op het strand, of gewoon in den haag zelf. Kun je je goed vervoeren of moeten we ergens rekening mee houden. We drinken dan wat en tasten elkaar een beetje af, ik wil hier rustig de tijd voor nemen.

Ik denk dat we ook best wel wat te vertellen hebben aan elkaar en natuurlijk moet de camera doorgenomen worden. Als we alledrie blij en geil zijn dan gaan weervoor. Wij maken vast een reservering in een hotel of zoiets, en als het klikt dan checken we in en gaat dit allemaal echt gebeuren. Ik weet zeker dat het klikt want onze e-mails liegen er niet om. Er blijft altijd een beetje angst dat het niet doorgaat, maar ik geloof wat je schrijft en je hebt ook de website en alles bij elkaar vind ik het een betrouwbare situatie.

Ik zal je er voor zorgen dat je een heel goed stuk op je webside zet, zodat je optimaal kunt bemiddelen. De spetters zullen er vanaf vliegen letterlijken figuurlijk en ik hoop dat je daarna een superbemiddeling kunt doen. Wij hebben alle tijd om die jongens te regelen daar is geen haast bij maar we willen wel de top of the bill. Maar dat zien we daarna weer wel. eerst eens onze video schieten en jou overtuigen van mijn kaliber, zodat je weet wat ik zoek en wat ik waard ben.

Mail me nog een keertje voor je weggaat,Ik zie je heerlijke lul al voor me.

Victoria en ega

Hoi Victoria,

Ik kan je gelukkig wel verzekeren dat mijn sperma helemaal gezond is. Ik vrij namelijk altijd veilig. Ik neem daar zeker geen risico mee. Het is trouwens ook een absolute voorwaarde bij de meisjes die ik meestal bezoek. Ik ben dus net getest en goed bevonden. Ik zal het bewijs meenemen... en ik neem aan jij ook?

Hee, bewaar je wel wat sap voor de cameraman!! Volgens mij verlies je elke dag liters vocht daar beneden. Ik ga een hele mooie reportage van je maken en we gaan een hele hele hele prettige middag beleven. Ik voel het.

PS Ik kan het niet helemaal voor me houden. Ik ga op de website aankondigen dat er iets heel bijzonders gaat gebeuren. En dat alle lezers binnenkort meer te horen krijgen. Ik ga ze ook al een beetje warm maken.

PS2 hele fijne dagen in Zwitserland en ik hoop van jullie te horen als ik terug ben.

Ricardo

Hoi Ricardo

Nou zit ik echt helemaal met een natte kut te typen, ik ga er alles aandoen om je zo geil te maken dat ik mijn sandwich krijg. Ik kan niet meerwachten tot het gebeurt het is al weer zolang geleden. Sinds ik met mijn man ben getrouwd heb ik niet eens meer een andere lul gezien laat staan klaargemaakt. Voor mijn man is het allemaal de eerste keer maar hij staat er volledig achter en vind ons e-mail contact ook erg geil.

Wij willen ook het liefst even iets eerder afspreken en dan eerst ergens een terrasje nemen om elkaar te leren kennen (nog beter). Het zal een geile ontmoeting zijn met als basis uiteraard sex. Mijn man kan dan alles uitleggen over de camera, en je kunt alvast wat filmen. Ik zal er zeker sexy uitzien dus je kunt daar dan mee beginnen.Wij hebben dan al een hotel in de beurt, en als alles klikt en de camera draait zonder problemen, dan gaan we naar het hotel.

Onderweg maak je een paar geile shots van ons, en in de hotelkamer zal ik met een lekkere vibrator show beginnen.Ik wil je nog even vragen naar de maat van je lul, niet dat het mij veel uitmaakt, ik heb liever dat je zak goed vol zit met gezonde zaadcellen die lekker smaken. Maar ik ben gewoon benieuwd naar de maat om er over te fantaseren.Ik ben echt heet en dat zul je merken ook. De basis van de film is natuurlijk dat mijn man en ik erop staan. Maar als jij je zaad loost zou ik het wel geil vinden als dat ook op de film mag, kan dat?

Mijn man kan dan wel even overnemen. Ik heb je al verteld over hoe ontzettend discreet wij willen zijn en moeten blijven. Dit soort dingen kunnen ons echt schaden als andere mensen erachter komen. Wij vinden het heel belangrijk dat jij ook discreet bent,en je hoeft nooit bang te zijn dat de film ooit onze slaapkamer zal verlaten. En zelfs daar ligt hij achter slot en grendel ivm de schoonmaakster. Als ik het zo lees komt die film wel in orde, je bent artistiek dus je zult ter plekke wel het een en ander verzinnen om het zo geil mogelijk te maken.

We nemen een kamer met veel licht zodat de opnames goed gaan lukken. Ik kijk er echt naar uit om straks lekker gefilmd te worden, en er een geile middag van te maken.Dat je nu nog wildvreemd bent is normaal, wij zouden dit ook nooit doen met iemand die we kennen, of via via kennen. Ons e-mail contact verloopt prima en mijn man en ik hebben er een goedgevoel over. We zijn er echt klaar voor, we hebben het er al zolang overgehad maar wisten gewoon niet hoe.

Er is een hoop geluk bij dat ik met jou in contact ben gekomen en wij zullen je niet laten zitten. Wij zijn serieuze mensen en zullen nooit iemand zomaar een beetje voor de gek houden. Ik denk dat dit op het moment, een van de belangrijkste dingen is die we graag willen.Ik ben blij dat jij het ook serious neemt. Alhoewel mijn man en ik dit ook af moeten wachten hebben we alle twee toch veel vertrouwen in jou mailtjes. Ik hoop dat je me nog mailt over je lul en misschien ook over wat je het liefst met je sperma ziet gebeuren.

Je mag me best iets geils schrijven, dan kan ik er alvast een beetje over fantaseren, maar dat is aan jou cameraman.Wat een mooi rollenspel.Laat wat weten, ik ben zo geil. Ik hoop nog wat van je te lezen, je gaat immers zo op vakantie en dan zal het mailen wel even afgelopen zijn. Het zou fijn zijn als ik dan wat had om terug te lezen en aan vooruit te denken. Ik heb ook al je mailtjes bewaard trouwens.

Victoria

Victoria

Hoi Victoria, Ik moet bekennen dat ik absoluut met een "volle broek" mijn e-mail open en ik heb er vandaag onder het werk ook regelmatig aan gedacht, hoewel ik het eigenlijk hartstikke druk heb zo vlak voor mijn vakantie. Zelfs al een paar maal geluisterd of er al was ingesproken op mijn mobiel. Maar je zou paszaterdag als ik terugkom inspreken en dat is ook goed, want de voicemail blijft maar een week bewaard geloof ik.

Als ik je zo hoorde in je laatste e-mails geloof ik dat mijn pik niet aan je collectie vibrators kan tippen, vrees ik. Die zijn behoorlijk groot als ik het zo lees. Meisjes die ik gehad heb zeggen wel vaak dat ze mijn pik groot vinden. Objectief gezien denk ik dat ik zeker boven het gemiddelde zit,maar een superpik is het ook weer niet. Ik ben er tevreden mee, ik hoop jij ook.Er zit overigens wel een lekker randje aan, net onder de eikel. Zo'n ringetje dat heerlijk aan je ingangetje kan knabbelen. En hij blijft ook wel even staan als je me een een beetje lucht geeft.

En als de atmosfeer heet is dan staat mijn paal ook zo weer overeind, dat hoeft geen uren te duren.En als ik eenmaal bezig ben sla ik ook geen enkel erogeen plekje van je lichaam over!! Mijn specialiteit is overigens beffen en dan wel helemaal tot het einde, tot je helemaal niet meer kunt. Met vingers erbij, dat zeker,met vibrators erbij, als je wilt.Dat zou wel leuk zijn. Daar verheug ik me wel op.

Mijn sperma? Ja dat gaat het liefst naar het plekje waar de schepper van de mens het ook al wilde hebben. Maar ik ben zeer benieuwd of je er in slaagt om het er ook uit te zuigen! Volgens mij gaat dat je niet lukken! Dit is een uitdaging!Hoe het proeft kan ik je niet zeggen, nooit geprobeerd, maar er moet wat te raden overblijven, vindt je ook niet!

He, ik ben blij dat je man er ook helemaal achter staat. Natuurlijk wil ik ook alles uiterst discreet. Ik heb ook familie, vrienden, collega's, die niets van mijn vrouwenhobby weten en dat wil ik graag zo houden. Ik geloof dat ik ook geluk heb dat ik jullie tegenkwam. Het lijkt me een ontmoeting te worden waar we allemaal veel plezier aan zullen beleven. Dat is dan maarweer een mooi voordeeltje van mijn website. Ik schrijf over onze ontmoeting overigens nog niets op de site. Dat bewaar ik maar even voor later, ok?

En dan moeten we het trouwens toch nog hebben over het grotere plan. Enfin, is voor later. Ik ga nu inderdaad met vakantie

See you 19 augustus!, Hear you earlier!

Ricardo.

Daar zijn we heel blij om en het wordt zeker fantastisch, Ik kijk er zo naar uit dat mijn kut inderdaad heel de dag een beetje drupt, en als mijn man thuis is dan heeft hij veel te likken en te slikken. Onze voorpret is enorm laat staan de dag zelf. We zitten nu samen achter de computer en wensen je een prachtige vakantie toe. Ik hoop dat je flink veel zaad spaart, en gezond eet. salades en vis en veel proteïne.

Denk vast aan het camerawerk over mooie geile shots van mijn kut en kont en sperma in mijn mond. Ik heb nu de fantasie 69 Mijn man onder en ik boven hem. Hij houd mijn kut ver open terwijl ik hem diep pijp. Als ik moet kokhalzen dan knijpt mijn kut samen en perst het geil naar buiten.

Jij staat achter me mij aan te moedigen met de camera en filmt recht in die geile kut van mij. Als je dit geil vindt dan hoef je het alleen maar te wensen, ik zal jou iedere keer verlichten. Als jij denkt dat het nodig is. Sperma wordt niet verspeeld.

Maak je geen zorgen ik heb sap genoeg, mijn kut blijft net zolang nat, als jullie er mee bezig zijn.

Ik ben zelf twee jaar terug getest en heb nooit een andere lul gezien dan die van mijn man, sinds we getrouwd zijn en dat is een stuk langer. Ik ben overigens ook afgelopen Oktober getest (dat was ik al weer vergeten, dat had een andere reden maar het was wel een hiv test plus een hoop andere dingen. Mijn man wordt ieder jaar getest en heeft de laatste een paar maanden geleden gedaan. Hij moet jaarlijks vanwege zijn werk. En wij zijn alle twee sinds voor ons huwelijk monogaam.

Schrijf het maar op je webside, dat is spannend, en dan kun je de mannen alvast een beetje nieuwsgierig maken over wie ik ben en wat ik zoek.

Een hele fijne vakantie.

En als je zaterdag terug komt op de 16de dan staan we op je voice mail.

Groeten van ons twee,

........

Beste lezers en lezeressen.

Men zegt dat ik daarna inderdaad met vakantie ben gegaan.....

Ik schijn (!) ook nog een hele leuke vakantie gehad te hebben, met interessante activiteiten, leuke mensen ontmoet en veel mooi weer gehad en zo. (dat we trouwens allemaal hebben gehad deze zomer)

Maar je zult misschien ook wel begrijpen dat ik toch wel een beetje (!!!) afgeleid ben geweest door het vooruitzicht van die mogelijke ontmoeting met die donderse, beeldschone, bloedhete Victoria uit Brazilië...

Tja, zucht.

Daarover later meer......

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo