Met Victoria in het Kurhaus

Wat vooraf ging: eerste mail, tweede mail, de (hete) rest van de mails.

Vandaag moest het er dan eindelijk van komen. Heel lang gewacht en ja, ik was er vanaf het begin van overtuigd dat het een geweldige dag zou gaan worden. Ook al begon het allemaal allesbehalve vlekkeloos:

's-Morgens vroeg nog even langs de huisarts geweest om het resultaat van de HIV-test op te halen. En die was er gelukkig. Ik had nl. vlak na mijn vakantie pas de test gedaan. De man bij de bloedafname had nog bezworen dat het wel twee weken kon duren. Maar ik had ook op internet gelezen dat als de eerste meting goed is, het binnen een paar dagen bekend kon zijn. Ik was dus goedgekeurd, al twijfelde ik daar geen moment aan.

OK, en dan wachten op het telefoontje met de exacte plaats en tijd dat om een uur of 10 zou komen. Enfin, dat werd bijna 11 uur en toen meldde Rob ook nog dat er onverwachte problemen op zijn werk waren opgetreden en dat het wel een uur of drie kon worden die middag. Even slikken natuurlijk, maar ik snap ook wel dat in die kringen de zaken voor het meisje gaan en uiteraard al helemaal voor de "cameraman" van het meisje. (later hoor ik dat hij zo'n beetje alles over heeft voor zijn vrouw. Hij verloor bv. op die dag ongeveer mijn jaarsalaris, alleen doordat hij telefonisch niet bereikbaar was!!)

Ik zou tegen 3 uur vast richting Scheveningen gaan en dan zouden zij weer bellen. Dat werd uiteindelijk tegen vieren.., toen ze zeiden dat ze eraan kwamen! Enfin, om een lang verhaal kort te maken zag ik uiteindelijk rond 17:00 uur een stel, hand in hand de trap af komen van de Scheveningse boulevard naar strandtent "Peukie". Ik wist meteen dat zij het waren. Ze zouden in geen enkele tent geheel onopgemerkt naar binnen kunnen lopen denk ik.

Victoria was dus precies wat ik me ervan voorgesteld had: jong, beeldschoon, klein, sensueel, knap, zwart lang haar, goed figuur en een intelligente, ondeugende blik in haar ogen.

Bij hem had ik een geslaagd zakenman voor ogen. En dat was hij natuurlijk ook. Daar was geen twijfel over mogelijk. Wat ik niet verwacht had was dat Rob zo jong was, halverwege de dertig, en vooral, zo good-looking. Hij zou geen enkele moeite hebben gehad om elke vrouw op het terras om zijn vinger te winden. Ik vroeg me gelijk enigszins bezorgd af of Victoria mij nog wel zag zitten met zo'n stuk elke dag om haar heen?

Enfin, even een drankje gedronken, een beetje aan elkaar gesnuffeld en daarna met zijn drieën vertrokken naar het Kurhaus. Het Kurhaus beste mensen, is het meest prestigieuze hotel in Scheveningen, hoewel de kamer die wij uiteindelijk hadden niet eens echt ruim bemeten was, maar daar maalde ik absoluut niet om.

Victoria ging eerst alleen naar de kamer, "om zich een beetje voor te bereiden" en Rob en ik gingen aan de bar, vlak boven de entree van die enorme imposante hal van het Kurhaus. We waren vrijwel de enige gasten aan de bar. Een bijzonder elegante, wat oudere negerpianiste/zangeres zorgde, speciaal voor ons zo leek het, voor mooie, passende achtergrondmuziek.

Rob bleek ook nog een hele sympathieke vent te zijn. Hij was, net als ik, ook wel enigszins gespannen en liet weten dat het wel eens zou kunnen zijn dat als hij op enig moment gedurende de avond jaloerse gevoelens kreeg het ook meteen moest stoppen ook. Volkomen begrijpelijk natuurlijk, maar gelukkig is zo'n moment, achteraf gezien, totaal niet voorgekomen. Hij zag natuurlijk ook wel dat ik nooit een echte concurrent kon worden. Op alle gebieden...

Het verlossende telefoontje kwam en we konden naar boven. Ik met de camera in de hand door die gangen van het Kurhaus lopend. Tot we bij de deur waren, en die langzaam openging en ja hoor, daar stond ze dan in de deuropening, alleen gekleed in een sensueel, zeer grofmazig visnetpakje.

Ik filmde met een brok in mijn keel en zij flirtte beurtelings met mij en met haar man. Ze voerde een erotische show op, kleedde ondertussen Rob uit en ging vervolgens uitgebreid haar man verwennen. Alles erop en eraan en alles op het gemak en, ik kan niet anders zeggen, uiterst wellustig.

Ik probeer alles zo goed mogelijk op film te zetten, maar heb tegelijkertijd enige moeite om mijn opspelende hormonen in bedwang te houden. Op haar wenken kleed ik me al filmend uit en wordt ik ook, eerst voorzichtig met een schuin oog naar Rob kijkend, maar allengs brutaler en wellustiger door haar verwend.

En zo verandert op een volkomen natuurlijke manier een avondje "filmen op locatie" in een complete erotische orgie met letterlijk alles erop en eraan en met een uiterst sensuele Victoria in het absolute middelpunt.

Natuurlijk merkte ik in de eerste uren wel enige gespannenheid, bij haar, bij hem en ook bij mij. Om maar iets te noemen werd er door ons de laatste drie uur zeker twee keer zo vaak klaargekomen als de eerste drie uur!!!

En dan weten jullie nu ook gelijk dat we het hier niet over een vluggertje "recht op en neer" hebben van een half uurtje of zo. We zijn letterlijk van half zes 's-middags tot na middernacht NON-STOP bezig geweest. Niet eens tijd om te eten, hooguit het vocht even aanvullen, even twee minuten kletsen en daar gaan we weer. En dat wil voornamelijk zeggen, daar gaat Victoria weer. Wat is dat toch een ongelooflijke wellustige meid zeg! Die heeft echt niet snel genoeg!

Vooral nadat we de camera hadden uitgedaan (alle batterijen waren leeg!) kon ze er ook echt van genieten. En alles van haar e-mails bleek he-le-maal waar te zijn en niets was ook zelfs maar ietsje overdreven. Ik heb ze achteraf nog eens nagelezen. Ze weet een man helemaal gek te maken en toch de boel zo te rekken dat zij ook helemaal aan haar trekken komt. En ikzelf werd in geen enkel opzicht overgeslagen! Ik ben nog nooit zo verzadigd en "vermoeid" van een afspraak thuisgekomen.

De door haar genoemde dildo bleek inderdaad van superformaat, een hand blijkt er inderdaad in te kunnen verdwijnen en toch voelen haar beide gaatjes zo elastisch en soepel aan. Echt geweldig. Ik had nog dagenlang dat beeld op mijn netvlies van haar perfect gave onderlichaam, gehuld in niets anders dan dat visnetpakje, met in de achtergrond die sensuele blik van haar, smachtend net boven haar perfecte borsten uitkijkend. Nu ik het opschrijf krijg ik alweer een stijve.

De tijd vloog werkelijk voorbij. Tegen tienen dacht ik even, nu hebben we het wel allemaal gehad en is iedereen meervoudig verzadigd. Maar daar dacht zij dus duidelijk anders over. Pas na twaalven zocht ik de douche op en gingen zij nadenken of er nog ergens iets te eten zou zijn. En toen ik uit de douche kwam zat ze al weer bovenop hem! En meestal moet er 's-morgens ook nog even wat gedaan worden. Rob bleek er allemaal geen problemen mee te hebben. Nu ik erover nadenk geloof ik niet dat ik dat elke dag vol zou kunnen houden. En ik ben toch echt een liefhebber.

Terwijl zij wenste dat ik over een paar dagen (!) al weer terug kwam om het nog eens over te doen, zei hij dat het eerst maar even allemaal moest bezinken. Ik zou waarschijnlijk op dezelfde manier reageren als ik zo een vrouw had. Ik wacht wel af. En ik moet ook eerst weer een beetje op krachten komen! Een eventuele volgende keer krijgt ze in ieder geval een goede sandwich! Ik ben beschikbaar.

.

.

.

.

TJA, zucht..

Dat is dan het hele verhaal ....

De  e-mails bleken dus allemaal 100% echt en op waarheid te berusten.

En ik ben dus ook vast van plan te helpen haar wens te vervullen. Die hebben jullie kunnen lezen in haar e-mails:

Braziliaans topmodel Victoria (geen beroeps maar wel uitzonderlijk geil) wil in haar eentje een compleet elftal van sportieve, gezonde, potente jonge jongens een hele nacht verwennen.

Daar moet uiteraard wel voor betaald worden, maar ik kan je verzekeren, daar heb je ook wat voor....

Nadere details volgen binnenkort op deze plek.

Potentiële geïnteresseerden kunnen zich nu al hier rechtstreeks bij Victoria melden. Alleen serieuze mails worden beantwoord.

(Naschrift, enkele maanden later.)
Ik heb inmiddels begrepen Victoria niet (meer) reageert op de aanmeldingen van kandidaten. Ik heb zelf ook geen contact meer met zowel Victoria als Rob. Nu is het zo dat ik al wist dat er een kans in zat dat ze voor langere tijd naar het buitenland moest. Waarschijnlijk heeft ze er nu dus ook helemaal geen tijd meer voor.

Je begrijpt dat ik het net zo jammer vind als jullie dat die "grote gangbang" nu dus niet doorgaat....

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo