Parenclub met May


Het is er uiteindelijk dan toch van gekomen. Ik ben bij een parenclub geweest. Niet bij Fun4two, maar de Showboat. Een drijvend lustoord in Zaandijk.
Heb ik het naar mijn zin gehad? Ja, ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. May blijkt een bijzonder sensuele, lieve, innemende vrouw te zijn, waarmee het heel goed klikte. En dan heeft ze ook nog de rondingen op de goede plaats: (dit is een echte foto van haar)


Maar de volgende keer ga ik toch liever naar een avond met ALLEEN maar paren. Nu liepen er wel erg veel loslopende mannen rond, en hoewel ik helemaal niet verlegen ben of zo, en ze ook niet erg opdringerig waren voel je je toch constant bekeken. Ja niet ikzelf dan, maar vooral mijn oogverblindende partner, May. Ik vond haar de mooiste van de avond.
En ik zeg avond, maar ik bedoel eigenlijk een hele dag!! We zijn er van twee uur 's-middags tot 22 uur 's-avonds geweest en de tijd is werkelijk omgevlogen...
OK, even helemaal vanaf het begin: Ik kende May dus eigenlijk alleen via e-mail contact via mijn website en twee telefoongesprekken. Ze had mijn site gelezen, ook de oproep, was nieuwsgierig geworden en het leek haar wel leuk om eens met mij in een parenclub af te spreken. Ze had trouwens ook al eens een recensie geschreven op een andere parenclub waar ze geweest was; Le Baron. May is net weer begonnen in "de business" en had al enkele advertenties geplaatst op diverse websites. Die ben ik meteen maar eens gaan lezen. We hadden telefonisch contact en het klikte gelijk. De keuze viel op de Showboat, omdat die ook op donderdag open is en in het weekeind kan ze moeilijk weg en ik ook eigenlijk niet zo makkelijk.
Enfin, ik een vrije middag genomen en de reis naar Zaandijk aangevangen. Zij vanuit Friesland, ik vanuit Scheveningen. Wonder boven wonder kwamen we slechts 2 minuten na elkaar aan bij de club. Dat is dus gewoon een gigantische vierkante boot, die van binnen helemaal verbouwd is. Twee verdiepingen, met boven een bar, restaurant en zitgedeelte.
Ze was samen gekomen met een vriend van haar waar ze wel vaker mee naar een parenclub gaat, Henri. Alleen moest die na een uurtje al weer weg. Eerst maar eens omkleden, of eigenlijk uitkleden, en aan de bar een drankje drinken. Er waren toch al aardig wat mensen, zo kort na de opening: Twee loslopende "wilde meiden van middelbare leeftijd" aan de bar, die zich later die middag uitgebreid lieten verwennen op het grote bed door de vele loslopende mannen. Ach ja, als je dat nu leuk vindt. Verder een paar stellen, ook een buikige meneer van achter in de 50 met twee sexy Thaise meisjes, die helaas alleen voor hem bestemd waren...
Ik had de indruk dat er vrij veel vaste klanten waren en er heerste een relaxte atmosfeer, hoewel in het begin wat frisjes, zo alleen in je slipje. Na een tijdje stelde Henri voor om eens een rondje te lopen door de boot. Beneden was een royale sauna, de grote open bedden en vele intieme kamertjes. Wij doken met zijn drieën een zo'n kamertje in met een venstertje naar de gang ("zodat andere stellen dat ook zien" zei Henri en er misschien een leuke partnerruil ontstaat"). Tegelijk wilden er echter ook twee of drie loslopende mannen mee naar binnen, maar dat hebben we maar een beetje afgehouden.
Als alleengaande man heb je je uitermate terughoudend op te stellen, wat ook wel gebeurde. Maar op een dag als vandaag kom je volgens mij niet veel aan je trekken, tenzij je het ook al leuk vind om alleen te kijken. Want er gebeurd natuurlijk wel veel op die boot. Dat hoorde we wel uit het kamertje naast ons..
Henri en ik bemoeiden ons om de beurt met May en ik kan wel zeggen dat dat, zelfs tweemaal achter elkaar, UITERMATE bevredigend was. Ik geloof ook wel van haar kant. Henri vertrekt even later. Na een tijdje liggen we nog wat uit te puffen op het bed. Ondertussen hadden we al heel wat gezichten langs het venstertje zien schuiven. En een van de mannen vraagt of hij met zijn partner erbij mogen komen. Dat mag van May en ik vind het ook prima. Een stevige blonde vrouw komt erbij liggen, en voor ik het goed en wel in de gaten heb, is ze al weer druk in de weer met mijn jongeheer!! Haar partner kijkt alleen maar toe, al friemelend met zichzelf.
Maar dit alles blijkt toch wel een beetje teveel van het goede voor mij, zo kort achter elkaar. Gelukkig neemt May het van mij over en begint het meisje met veel animo te verwennen. Later hoor ik dat ze inderdaad biseksueel is, met een voorkeur voor mannen. Het wordt tijd voor een drankje, want daar krijg je wel dorst van...
Na een rustpauze, waar uit de gesprekken blijkt dat May mijn site best uitvoerig heeft gelezen, besluiten we voor een tweede ronde. Nu komt er een (vermoed ik) Marokkaanse jongen mee naar binnen glippen en hij vraagt heel beleefd en terughoudend of hij alleen maar mag kijken. May vindt het oké en hij kan blijven. We draaien de deur weer dicht, anders wordt het echt een orgie en hebben weer een uitermate plezierige tijd, hoewel ik de aanwezigheid van de jongen, die natuurlijk niet helemaal passief blijft, een beetje storend vond. Maar hij wilde ook wel even buiten wachten. Wij hebben samen een bijzonder intiem moment en daarna heeft May de Marokkaanse jongen alsnog uitgebreid verwend. Het was ook wel een aardige vent, en May is de beroerdste niet. Dat zul je onderhand wel begrepen hebben. En ze geniet er duidelijk ook zelf van.
Ik duik even de sauna in, we nemen nog een drankje en dan is het tijd om wat te eten. Het kan allemaal in de showboat, waar je als paar een prima tijd kunt hebben, immers paren betalen geen entree!! Als alleenstaande man vind ik het toch een beetje een zielige vertoning. Ik zal er in ieder geval niet in mijn eentje heen gaan. De showboat op zich is allemaal wel heel aardig ingericht, intieme verlichting, overal video, hygiënische lederen bedden (die wel een beetje kraken) de service is vriendelijk en er liggen overal voldoende condooms.
En ik voelde me best trots met "mijn" May. De Marokkaanse jongen zei nog dat we eruit zagen als een verliefd stelletje. Dat zei hij uiteraard met name om een beetje in het gevlei te komen, want toen we weer een rondje maakten was hij er als de kippen bij.
Enfin, de tijd vloog zodoende voorbij en voor we het wisten was het al weer bijna 22:00 en we moesten allebei nog een flink eind rijden. Maar het was absoluut de moeite waard en we gaan het zeker nog eens doen...
PS voor geïnteresseerden: May doet (..niet meer!!..., R.) aan exclusieve escort aan huis en hotel, gang-bangs maar dus ook parenclubs, alleen op afspraak van maandag t/m donderdag.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo