Parenclub Mystique

 
Terwijl  mijn collega's naar de traditionele nieuwjaarsborrel op het werk waren, reed ik in mijn autootje door de mist en de regen naar een klein  Brabants dorpje ergens ver weg verscholen op het natte zompige platteland.


(hier gebeurde het allemaal)
Op weg naar een vrouw die ik nog nooit had aangeraakt, ik had haar nog nimmer gezien, zelfs nog nooit gesproken, ook niet per telefoon. En ik wist dat ik binnen een uurtje vanaf nu heftige sex met haar zou bedrijven.
Ik was op weg naar Mathilde. Mathilde had een paar maanden geleden gereageerd op mijn website. Het ging om een van de reacties in de rubriek "vrouwen van hl". Het was een gecompliceerde privé-kwestie, met mannen, uiteraard. Haar reacties staan er overigens niet bij, omdat ze daar toen al uitdrukkelijk om vroeg. En dan doe ik dat ook niet, zo ben ik. Het werd al met al een uitgebreide en intensieve e-mailwisseling, zoals ik ze wel eens vaker heb met bezoek(st)ers van mijn site.
Ik weet niet meer precies hoe het allemaal zo ter sprake kwam, maar ineens lag er het voorstel om eens gezamenlijk naar een parenclub te gaan. Wij met zijn tweeën. Zij wilde wel, ik wilde wel, alleen een datum en een plaats ontbrak nog.
Na nog wat weken uitstel wegens vakanties en ziektes was daar dus afgelopen week dus die ontmoeting in parenclub Mystique in Rucphen.
Ik had deze club uitgekozen, omdat ik persé een wat luxe club wilde hebben, waar ook door de week een langere tijd doorgebracht kon worden; we moesten elkaar immers toch een beetje leren kennen, en uit de ervaring met May weet ik dat de tijd omvliegt. De website van de club zag er in ieder geval veelbelovend uit.
We zouden elkaar een half uurtje voor opening treffen in een cafeetje in Rucphen, voor het (hypothetische) geval een van ons er bij nader inzien toch maar vanaf zag. Nou dacht ik dat de meeste cafés in Brabant toch wel vanaf een uurtje of 11:00 open zouden zijn, maar in heel Rucphen was er op maandagmiddag 13:30 uur geen enkele tent open!
Enfin, dan maar direct naar de club, de grendel werd opzij geschoven en ja, we mochten al binnen. Er was nog niemand en zo konden we eerst even op het gemak acclimatiseren. Het was direct al bij binnenkomst uitkleden tot lingerieniveau. Vind ik ook wel zo prettig. Onder het genot van een drankje hebben we eerst uitgebreid gekletst. Mathilde is een ware spraakwaterval en er ontstond een intieme gemoedelijke sfeer.
Ze heeft een zacht karakter, ziet er heel goed uit, is ook van goede komaf, maar is ook constant op zoek naar nieuwe spannende dingen. In het begin had ze gedacht in een soort sauna of beauty -salon te zijn, maar toen we langs een kamertje liepen waar een naakte vrouw met de benen uiterst  wijd, luid gillend lag klaar te komen kwam ze daar wel op terug. Ze vergeleek de parenclub met een speeltuin voor volwassenen. Dan moesten we maar eens de speeltuin verkennen. We gingen direct de sauna in, omdat ze een pijntje aan haar rug had. Dan even bubbelen en toen wilde ze mij een tantristische massage geven.
Ze ging even de spullen halen die ze speciaal daarvoor had meegenomen en ik zag ondertussen aardig wat mensen voorbijlopen, vooral alleenstaande mannen.   Ik had geen zin in een massa-orgie zo de eerste keer en we sloten ons op in het tijgerhemelbed (zie foto). De massage hebben we nooit helemaal afgekregen, maar het was wel een bijzonder (!) aangenaam intiem uurtje.
Na weer een saunabezoek en een hapje van het buffet gingen we voor de tweede keer naar boven. Mathilde werd enigszins overmoedig en wilde het ook wel eens in de open ruimte proberen. Ze had ook half en half een oogje op een sympathieke knul met een paardenstaart. Wat ik al verwachtte gebeurde ook. Als vliegen om een pot stroop kwamen de mannen op ons af toen we een plekje zochten op de grote matras.
Nu is Mathilde van nature erg benauwd om nee te zeggen, maar gelukkig kroop de staart als vanzelf het dichtst tegen haar aan. Van alle kanten werd ze nog wel bevoeld door de vele mannenhanden. Voor een aantal van hen moet dat volgens mij ook het hoogtepunt van de middag geweest zijn. Even probeerde een man, met zijn pik al verpakt in condoom, naar binnen te dringen, maar een hele lichte beweging van Mathilde was al voldoende signaal om van het plan af te zien. Wat dat betreft werkt de etiquette wel. De vrouw is hier altijd de baas.
Mathilde vond het achteraf nog zielig dat ze de man zo afwees, maar het was gelijk ook een goede cursus assertiviteit. Als alleenstaande vent in een parenclub ben je gewoon zielig, punt uit! Ook de paardenstaart is uiteindelijk niet intiem geweest met Mathilde. En ikzelf houd niet zo van meerdere mannen om me heen. Ik voel me dan niet op mijn gemak.
En toen was daar ineens, tussen al die mannenhoofden die in het halfdonker rondom ons lagen, zaten en stonden, die vrouw met het kortgeknipte jongensachtige blonde hoofd (toch al 42), die tussen de benen van Mathilde verscheen en er gelijk niet meer was weg te slaan. Ze had ons beneden al bekeken en  had, net als iedereen geconcludeerd dat we hier voor het eerst waren en die wilde daar wel bij zijn. En te horen naar Mathilde deed ze het best lekker.
Achteraf hoorden we dat ze toen ook al wist dat wij geen (echt)paar waren. "Daar keken we veel te verliefd voor naar elkaar", was het wel verbijsterende commentaar van haar!! Getrouwde stellen doen dat niet!! Die observeren wat er te jagen valt. Enfin, na verloop van tijd werd het Mathilde allemaal toch iets te veel en we vertrokken weer naar beneden.
Ze vonden het trouwens ook een geweldige "stunt" om met zijn tweeën voor de eerste keer met elkaar af te spreken in een parenclub. Nog voordat je elkaar persoonlijk had ontmoet. Daar waren ze heel verbaasd over. Ik had ze niet verteld van deze website, mijn hobby en de manier waarop Mathilde met mij in contact is gekomen, ze wisten alleen dat we elkaar via internet, mail en zo, ontmoet hebben. Op de een of andere manier kon ik moeilijk zo maar zeggen, ja ik ben een hoerenloper en daar heb ik zelfs een website over gemaakt. En ook Mathilde heeft het er verder niet over gehad. Taboe? ja denk het wel.
Na nog een rondje drinken, rondje bubbelbad, rondje buffet, zaten we voor de massagetafel, waar een tengere masseuse al de hele middag bezig was. Het bleek dat deze maandag massage inbegrepen was bij de entreeprijs. Wat me trouwens wel opviel is de heel relaxte sfeer zoals men met elkaar omgaat. Veel meer ontspannen (Brabantser?) dan bij de Showboat in Zaandijk. Komt denk ik ook wel doordat er veel klanten waren die elkaar blijkbaar kenden. Waar wordt je bijvoorbeeld nog uitgebreid getongzoend door de huismasseuse?
Nu ging ze bijna naar huis en Mathilde werd als laatste verwend door haar. En de blonde vrouw kwam erbij staan,de massage kreeg direct weer een erotisch tintje, met in haar kielzog haar man. Ik stelde voor om met zijn vieren naar boven te gaan en dat vond iedereen een prima idee.
In het afgesloten tijgerhemelbed hebben we dan de leukste ervaring van de hele dag beleefd. De blonde vrouw bleek een enorme liefhebster te zijn en kwam bij mij dan ook heerlijk klaar. En daar doe ik het toch allemaal voor. En ook Mathilde werd weer lekker verwend.
Kortom, uiteindelijk hebben we de parenclub beleefd zoals je volgens mij ook een parenclub beleven moet:
met gelijkgestemde paren die heerlijke sex met elkaar bedrijven in een luxe, ontspannen sfeer.
Voor herhaling vatbaar, vind ik zelf. Is er een dame die dit leest en die er hetzelfde over denkt. REAGEER Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Als het klikt nodig ik je uit voor een middag/avond in een parenclub naar keuze. Mathilde had er in ieder geval zeker geen spijt van:
Hi Ricardo,
Ik wilde je nog 's bedanken voor de geweldig leuke namiddag. Ik ben echt blij dat ik deze fantastische ervaring met jou heb kunnen meemaken. Ik voelde me bij jou goed op m'n gemak, en al ben je niet direct het type waar ik op val, (ze houd meer van wat "ruigere" mannen, R.) ik vind je een hele lieve en attente man.
Mathilde
En toen ik haar dit stukje liet lezen kwam de volgende reactie:
Hi Ricardo,
Wat ben jij een goed verslaggever zeg! Voor mij is alles prima. Ik denk er vaak aan terug ja, soms wel met gemengde gevoelens, zo van heb ik dat gedurfd? Ik was ook blij te lezen dat die man die bij me wou indringen dan toch een condoom had omgedaan want dat wist ik niet.
En dat paardenstaart niet intiem met me geweest is, kwam volgens mij omdat hij al was klaargekomen terwijl ik met hem speelde. Ik had eigenlijk ook wel's met paardenstaart alleen naar de tijgerkamer gegaan als ik eerlijk mag zijn,maar hij vroeg het me ni en ik durfde het niet voor te stellen. Het zag er wel leuk uit maar was inderdaad ook niet ruig genoeg (hij kreunde niet bij 't vrijen)
Soms maak ik we wel's zorgen dat ik zo moeilijk klaarkom, heb nu wel bij dat blondje gezien dat het wel langer duurt bij vrouwen maar bij mij zit het echt tussen m'n oren. Als ik klaarkom ( tot hiertoe dus alleen maar bij m'n saaie man :-)) als ik op hem lig) dan komt dat omdat m'n fantasieën me opwinden. Ik denk dan aan iets geil en dan komt het soms.
Als ik m'n vibrator gebruik kom ik heel snel klaar en dan is het echt fysiek, dan hoef ik zelfs aan niks te denken. Ik maak me er zorgen over omdat je ook zo schreef " daar toen we het tenslotte ook voor". Als m'n vriend me zit te beffen en ik voel niks dan vind ik het zo erg dat hij zich uitslooft en dat ik weet dat het nergens toe zal dienen. En dan wil ik liever de man gaan verwennen want ik vind het ook heerlijk als die klaarkomt!
.... (privé berichten, niet voor jullie...)
Mathilde
En beste lezers, ik kan jullie melden, dat verwennen kan ze zeeeer goed. Zo goed, dat ik inderdaad niet helemaal toe kwam aan mijn specialiteit.
En toch zijn een paar van mijn vriendinnen in de clubs ook vrouwen die niet al te snel klaarkomen. Het geeft me dan des te meer vreugde als het uiteindelijk wel lukt. Een tweede keer gaat dan als vanzelf veel gemakkelijker. Volgens mij omdat er dan een klein stemmetje van binnen zegt: rustig aan maar, meisje, hij weet hoe het moet, het gaat lukken. Ga ervan genieten.
Ik moet erbij zeggen dat het wel scheelt of de vrouw zich er helemaal toe openstelt. En dat betekent dan gewoon heel zelfzuchtig je concentreren op je eigen genot. Het gaat volgens mij nooit goed lukken als je half op je eigen en half op je partner gericht bent. Ik heb een vriendin die wil zo graag dat we tegelijk klaarkomen en na afloop heb ik altijd een gevoel dat we beiden niet helemaal lekker genoten hebben.
Niet doen, eerst als vrouw lekker zelf genieten, en die vent komt daarna vanzelf vlotjes en lekker klaar. Tenminste ik wel...

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo