Nasleep Erotiekbeurs

 
Heel lang geleden ben ik eens naar een erotiekbeurs geweest. Het was in de beginperiode van erotische beurzen. Het was allemaal nog een beetje amateuristisch. Hoewel het wel voor het eerst in een grote hal was. Ik meen in de RAI of Ahoy. (Het was trouwens geen Extravaganza)
Erotiekbeurs

Ik kwam er aan het einde van de middag. Het licht scheen nog een beetje door de half geblindeerde ramen, het was een grote betonnen hal, er waren weinig bezoekers, het was leeg, het voelde koud aan. Hoewel de organisatoren wel hun best hadden gedaan met intieme standjes, wat gordijnen en rode lampjes was het er groots en sfeerloos, er was echt niets om opgewonden over te raken.
En toch,  ik kwam er voor het eerst en ik keek schuchter naar de bezoekers. En die waren ook meestal voor het eerst en die waren ook allemaal een beetje schuchter. Er liepen eigenlijk heel wat stelletjes rond, en ook wel veel aparte types. Beetje excentriek. Bij elkaar was het toch best wel spannend.
Enfin, ik kom bij een standje waar ze sexbladen verkopen, ik dacht dat ze van uitgeverij "de Vaar" uit Dordrecht kwamen of zoiets. En er was een aanbieding bij.
En dat aanbod leek wel heel erg aantrekkelijk. Bij aankoop van een paar bladen (of een klein aboonementje, daar wil ik van af zijn) had je gratis toegang tot een "open seclub", waar je onbeperkt met alle dames je gang kon gaan, zoalng je het volhield.
En op de stand liepen een paar aardige dames rond dat wil je niet weten. Echt bloedmooie fotomodellen. En aardig, uitleggen hoe het allemaal ging. Nou die blaadjes waren zo verkocht. Daar heb ik verder ook niet meer in gekeken. Ik zat met mijn gedachten al samen met hen in de club. En dat was best spannend was het zou de eerste keer worden dat ik naar een open sexclub zou gaan.
Na twee weken moed verzamelen naar de club getogen. Ergens aan de rand van het centrum van Amsterdam. Ik meen iets van Florisstraat 37a of zo iets. Er zat en wat dikke vettige man bij de ingang. Het was eigenlijk een verbouwd woonhuis met een grote   doucheruimte met kastjes voor je kleren, een aparte kamer met een supergroot bed, en een grote huiskamer met bar. Allemaal een beetje verwaarloosd.
Maar al wat ik daar zag, de bloedmooie meiden waren nergens te bekennen. Wel een dikke vettige, uit de oksel stinkende volksmeid, een tweetal volstrekt onooglijke grootmoeders (ik overdrijf niet!, over de 60!) en een meisje dat er dan wel aardig uitzag, maar die er zo chagrijnig bijliep en zo afstandelijk deed, dat ik daar ook niet erg warm voor liep.
En dan was er nog Anja, broodmager en behoorlijk lang, niet mooi, maar absoluut een echte nymfomane. Die kon er geen genoeg van krijgen. En daar zou ik inderdaad wel de hele dag mee bezig willen zijn. En zij ook, hoor. Ik heb er nog een tijdje een soort van relatie mee gehad.
Maar het systeem was daar wel zo dat je pas weer met hetzelfde meisje mocht als je alle dames had "afgewerkt". Een soort van eerlijke werkverdeling. En dus toog ik na Anja met de bejaarden aan het werk. En ja hoor, ze vonden het best wel leuk en, nee hoor ik vond er echt geen zak aan. Dat was het eerste moment waarop ik dacht: Waarom moet ik betalen en niet zij???
Die vent was dus een oplichter van het zuiverste water. Een paar mooie meiden voor de promotie ingehuurd, en verder vrouwen in zijn club die hij alleen maar selecteert op hoeveel ze kosten. Nou de bejaarden en de viespeuk zijn met een habbekrats tevreden. Ergens anders komen ze helemaal niet aan de bak, en Anja was ook met alles tevreden, zolang ze maar onbeperkt sex kon hebben. Ik heb de vent jaren later nog eens op TV gezien, omdat hij ergens de boel had opgelicht (!). Dat had toen overigens niets met sex te maken. Het verbaasde me niks. Ik verdenk hem er ook van dat hij soms minderjarige meisjes in de club had.
Later kwamen er ook wel meer aantrekkelijker meisjes bij. Ik kan me nog meisje herinneren, beetje afstandelijk, maar wel aardig, waarmee ik me op het grote bed had teruggetrokken en waar ik uitermate  genoegelijk "mee bezig" was. Ze draaide en kroelde onder mijn lichaam.
Tot ze zomaar opeens hardop en zakelijk zei: "Het doucheputje moet ook nog schoon gemaakt worden!" (?) tegen haar collegaatje, die in de deuropening naar de aangrenzende doucheruimte stond. Ik keek even enigszins verstoord op en mompelde, vrij ad rem, iets van: "Ja, en jouw putje ook!". Daar moest ze om glimlachen en twee tellen later kwam ze heerlijk klaar.
Met die bizarre opmerking had ze dus haar eigen orgasme proberen tegen te houden...
tevergeefs!
Ik heb nog maanden "geteerd" op deze bijzondere ervaring.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo