Oproep

Alle mannen kunnen dit stukje gerust overslaan.

 

Dit stukje is alleen bedoeld voor vrouwen. En dan met name de vrouwen die al een tijdje deze website volgen en zo een beetje een idee hebben gekregen van mijn persoontje. En dan ook nog vrouwen die van een beetje avontuur houden.

Als je eens wilt weten wie er nu eigenlijk achter deze site zit en/of je wilt een keer ongecompliceerd lekker genieten van sex en intimiteit, zoals ik zelf ook graag doe, neem dan contact met mij op.

Mijn aanbod is heel simpel. Jij reageert, we hebben wat contact (e-mail, telefonisch of persoonlijk), en als het aan beide kanten klikt nodig ik je uit voor een avondje, middag. Dat kan zijn naar een parenclub, bij mij thuis of bij jou, in een hotel, een kroeg of een feest. Ik sta voor veel open. Jij bepaalt de grens. B.v. als we alleen masseren afspreken dan wordt het ook alleen masseren. Jij kunt van mij op aan en ik vertrouw erop dat ik ook van jou op aan kan.

Alles van beide zijden discreet en geheel vrijblijvend uiteraard. Let wel, ik wil geen vaste relatie, ik zoek oprechte intimiteit. Tot beider genoegen, maar meer niet.

Heb ik verder nog wensen? Tja, je moet "er" in ieder geval van houden! Niet heel veel ouder dan ikzelf (plm. 50), donker of blond, groot of klein, ervaren of onervaren, maakt niet uit. Liefst niet al te stevig en niet zo'n erge druktemaker. Hygiëne en veilig vrijen zijn voor jou vanzelfsprekend en ik ben ook niet zo'n liefhebber van heel extreme zaken.

Dit is een oprecht voorstel. Grappenmakers niet reageren! Liefhebsters wel!

Hieronder de belevenissen van vrouwen/meisjes die je voor gingen: