Dominicaanse

Hallo hoerenloper

leuk dat je het over ons en voor ons dit side hebt. Ik ben een dominicaanse hoer en werk sinds ik 18 jaar werd. Ik heb er zelf voor gekozen en doe het met genoegen. Het is wel zo dat als er een vieze iemand die heel erg stinkt bij je komt je geen zin hebt om te werken maar ja je doet het gewoon. En ik zelf ben zo dat ik heel graag werk en doe het met plezier vooral omdat ik en latina ben en Nederlands spreekt, dat vinden de klanten leuk dus meestal klikt het wel.

Ik word alleen boos als ze met dingen komen die ik zelf echt niet kan doen, zelfs niet voor een miljoen, zoals tongen, zonder condoom pijpen of neuken of kont neuken. oke eerlijk is eerlijk na al die jaren heb ik natuurlijk wel eens iemand gezoend maar alleen omdat ik dat wou niet voor het geld en klaar komen dat doe ik ook wel eens. Het is toch normaal want we zijn ook maar mensen met gevoelens en als een andere hoer zegt van niet dan liegt ze want soms met wie je het niet verwacht kom je klaar.

En natuurlijk vind je soms wel iemand echt leuk en dan werk je helemaal met plezier en let je niet op de tijd en kom je echt 100% klaar en dan denk je dit is het gewoon geld en plezier samen het kan niet beter.

hoi ik heb een paar keer geneukt zonder condoom met een dominicaanse hoer. en ze belde me steeds op af ik langs kwam.heeft een paar maanden geduurd.

Heb je je pikkie al gecheckt jongen?? Zonder condoom.... Eikel!

hoeren neuken zonder condoom heb je pech word je eerst sloom dan blijkt liefde een droom kom je niet meer maar vertrek je met pijn

Ik vind dat ook! Wat is echt passioneel neuken in haar nat glipperige kutje met zo'n zak rond je penis.

Nou ja, wat denk je van de garantie dat je het nog een tweede keer kunt doen.... Eikel nr. 2!

hoeren (vrouwen) zijn ook maar mensen en als ze echte pro's zijn dan laten ze hen ook meermaals controleren en manneke die gans de tijd zegt tegen andere personen eikel wel jongen ge bent er zelf enen anders zou je niet naar de hoeren moeten lopen.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo