Her-intreedster

Hallo allemaal, Na 5 jaar "uit het leventje" te zijn geweest, denk ik er nu over om toch weer de stoute naaldhakjes aan te trekken. Er is sinds die tijd erg veel veranderd heb ik het idee dus ik wil graag het een en ander weten. Graag wil ik weten wat er over het algemeen beter verdiend, in een club of achter het raam???? Hoeveel verdien je gemiddeld op een avond ??? Is het nog steeds mogelijk om het zwart te doen??? Zelf heb ik achter het raam gewerkt en verdiende ik gemiddeld op een avond Fl.600,- Alvast bedankt.

Beste Ricardo,

Ik hoop dat je de herintreedster wil attenderen op de websitewww.indeprostitutie.nl Er is inderdaad veel veranderd de afgelopen vijf jaar!

groeten van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij deze gedaan, en van harte aanbevolen, want ik vind het een goede site!

Dag lieve herintreedster (en dag Ricardo natuurlijk!)

Ik las je verhaal al eerder op de site, maar ik zie dat er nog steeds geen andere reactie onder staat dan een (trouwens goeie) verwijzing naar een prostitutiesite. Misschien heb je inmiddels je keus al gemaakt, maar hierbij toch nog even een reactie van een 38-jarige hoer met veel plezier in het (hoeren-)leven. Misschien heb je er wat aan.

Het belangrijkste verschil met jouw tijd is dat het tegenwoordig legaal werk is en dat betekent dat je belasting moet betalen. Nou denk ik dat er twee goeie redenen zijn om op mijn rug te gaan liggen. Dat zijn: lekker geil neuken en flink klaarkomen , of geld verdienen (en als het even kan nog allebei ook!). En als het gaat om geld verdienen met mijn lijf en mijn kut dan wel graag zoveel mogelijk voor mezelf en niet voor meneer fiscus!

Het is tenslotte wel mijn lijf dat ik laat naaien. Nou heb ik vele jaren full time voor het raam gezeten en ook in clubs gewerkt. Maar toen ik dus mijn bij elkaar geneukte centjes moest gaan opgeven, ben ik het anders gaan doen. Mijn op dat moment vele tientallen vaste klanten heb ik de kans gegeven om me bij me thuis te komen neuken.

Thuisontvangst heet dat. Mijn vriend heeft de kelder onder onze benedenwoning helemaal verbouwd tot peeskamer, compleet met alles er op en er aan: bad, video etc. en de mannen komen maar wat graag want het is goedkoper, omdat ik voor hen ook geen peeskamer hoef te huren. Ik zit nog maar drie middagen per week voorhet raam en die inkomsten geeft ik (zo zuinig mogelijk) op. Wat ik thuis verdien niet en dat gaat perfect. Het is maar een idee.

Jij zult natuurlijk (nog) geen vaste klantenkring hebben, maar je kunt ook een advertentie zetten. Bedenk alleen wel dat de aanloop thuis snel kan toenemen: vooral als de mannen je lekker vinden. Dus als je woont in een rijtjeshuis in een nette buurt kun je dit beter niet doen. Maar een groot flatgebouw, een buurt waar meer hoeren zitten, een oude stadswijk of (zoals m'n vriendin) een woonboot zijn perfect voor een thuishoer.

 Misschien heb je hier wat aan. In ieder geval veel succes.

Stella

hey ik ben selma ik heb spijt dat ik een hoer ben geweest het heel erg om een hoer te zijn want niemand respecteerd dan nog iedereen ziet dan als een hoer al ben je het niet meer wie weet raad voor mij alvast bedankt big kiss en much love from selma

Dag mensen

Hoeren respecteer ik nog meer dan alledaagse vrouwen (qua werk). Prostituees vind ik juist goed omdat ze sex of dingen in sex voor sommige mannen toegankelijk maken!! Het is ook zo dat als er geen hoeren zijn, er wel een hele hoop verkrachters zullen komen. Al die hopeloze mannen die geen relatie hebben gaan op jacht naar meisjes die ze dan tot sex dwingen!! Zelf ben ik geen hoerenloper, maar ik ken een paar hoeren in mijn buurt. Het zijn hele gewone mensen voor mij. Alleen de gedachte dat ze hoer zijn maakt mij af en toe wel wat opgewonden, maar het zijn echt hele lieve vrouwen (niet allemaal natuurlijk!!!) 1 Love to da girls up town!!!

sjeeeez jij bent echt dom. Zo simpel dat ik niet eens ga toelichten waarom ik je super disrespecteer. DOMBO

Onderstaande brief is ook te lezen op www.digidak.nl, nadat u de site van Digidak hebt aangeklikt, kunt u deze vinden in de rubriek “Forum Straatprostitutie” onder de titel “MAG HET ARBEIDSBUREAU JE DWINGEN ALS HOER TE GAAN WERKEN?” **************************************

Mag het arbeidsbureau je dwingen als hoer te gaan werken? Naar aanleiding van een debat met minister de Geus van Sociale Zaken en een meerderheid van de van de Tweede Kamer, waarin de minister uitlegde prostitutie passende arbeid te vinden en hij aansluitend uitlegde dat het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) naar zijn mening een uitstekende bemiddelende rol kan hebben om werkzoekende vrouwen te helpen bij het zoeken naar een vacature binnen de prostitutie.

Uiteraard, zo vulde de minister aan, moet het aanvaarden van een dergelijke vacature geheel op vrijwillige basis gebeuren, zonder dwang. Aldus Elsevier van 22 maart en de Volkskrant van 13 april. Daar de Digidak dit een belangrijk onderwerp vond wat veel vraagtekens opriep is besloten het artikel van de Volkskrant te plaatsen op de Digidak-site (dit kunt u vinden onder de titel: “Vacature in de prostitutie is volgens minister passende arbeid”) en daar dit onderwerp een breed maatschappelijk vraagstuk is, is door de Redactie van Digidak besloten dit item als discussie-item mee te nemen waarop ieder zijn of haar mening kan geven.

Voorgeschiedenis: Op 1 oktober 2000 werd het oude Bordeelverbod van 1911 geschrapt uit het Wetboek van Strafrecht en vervangen door een nieuwe wet waardoor prostitutie een legale bedrijfstak werd. Tijdens de besluitvorming van de nieuwe wet werd er onder andere op gewezen op de seksualisering van de huidige samenleving en het belang welke aan seks wordt gehecht de laatste decennia. Helaas, was men van mening, dat de vrouwen over de gehele linie, ondanks de seksuele revolutie van de zestiger jaren en ondanks de tweede feministische golf nog altijd als erotisch en consumptieobject werden neergezet.

Vandaar dat de Regering het als haar taak zag, de vrouwen welke in de prostitutie werkten te moeten beschermen door invoering van een nieuwe wet, welke onder meer moest inhouden: Beheersing en regulering van exploitatie van prostitutie Verbetering van de bestrijding van de onvrijwillige prostitutie. Bescherming van minderjarigen tegen seksueel misbruik. Bescherming van de positie van de prostituee. Ontvlechten van prostitutie en criminele randverschijnselen. Terugdringen van prostitutie door illegale vreemdelingen.

Heel mooie woorden uitgesproken naar de 25.000 prostituees, welke helaas niet of nauwelijks werden nagekomen en welke bij de invoering van de nieuwe wet belastingplichtig waren geworden. Want anno 2005 is de prostitutie dan wel een legaal beroep geworden maar wordt ze daarmee ook aanvaard als een normaal beroep? Want er zijn nog veel problemen binnen deze branche zoals: Nog steeds slechte werkomstandigheden. (Boetes bij te laat komen en hoge afdrachten.) Onduidelijkheid over de positie van de prostituees. (Zijn ze in loondienst of zelfstandig) Problemen bij het aanvragen van uitkeringen. (Bijv. WW) Problemen bij ziekte (Wanneer is er sprake van een beroepsziekte, recht op loon bij ziekte?) Problemen met het afsluiten op verzekeringsgebied Welke Arbo-wet is van toepassing op de prostituee Onduidelijkheid over aftrek van onkostenposten. Inschrijving bij Kamer van Koophandel (Privé adres openbaar, bij weigering geen inschrijving) Identificatieplicht voor prostituees Vrouwen welke weigeren te voldoen aan bijzondere wensen van klanten worden gesanctioneerd.

Al met al een bedrijfssector waar nog heel veel misstanden zijn en waar de meeste vrouwen om welke reden dan ook vaak niet uit vrije wil werken.

Harry F. Mik Tot kijk op Digidak ******************************

Daar dit een vraag is waar veel haken en ogen aan zitten en bijna ieder zijn eigen mening over heeft, maar welke zelden wordt uitgesproken zouden we u willen vragen te reageren op dit artikel. Bij voorbaat hartelijke dank.

Heb ik gedaan Harry. En misschien willen er meer mensen reageren:      www.digidak.nl  dan forum straatprostitutie

Een paar weken later kreeg ik een mailtje van Harry met wat reacties:

Hier zijn reactie's op de discussie "Mag de overheid mij dwingen als hoer te gaan werken" misschien is het intressant om ze er aan te plakken Zoals bovenstaand te lezen is, is op www. digidak.nl een discussie gestart met de vraag of de minister of het CWI jullie aan het werk mag sturen om een baan aan te nemen in de prostitutie. Graag jullie reactie’s Bij voorbaat hartelijke dank. Harry F. Mik

Hallo Harry, Ik zal het er op zetten. Ik blijf het overigens geheel met je oneens dat de meeste vrouwen gedwongen in de prostitutie zitten. 10 - 20 % is al aan de hoge kant denk ik. Hangt er overigens vanaf wat je "gedwongen" vindt. Als je het vraagt aan alle hypotheekhoeren, aan alle notoire geldverslindsters, en alle vrouwen met gebroken relaties, dan zullen ze ongetwijfeld tegen je zeggen dat ze "gedwongen" worden om dit werk te doen, voor het geld. Dank je de koekoek. Ik vind dat wel een keuze. Van junks kun je wel zeggen dat ze weinig andere keuze hebben, maar heel veel andere vrouwen uit het vak kiezen bewust voor dit vak. Die doen het omdat het lekker verdient. Groet Ricardo

Okay Ricardo, Ik vind het overigens niet erg dat je het niet met me eens bent wat betreft het gedwongen. Maar gedwongen prostitutie komt veelvuldig voor. Naast de verslaafde vrouwen kun je stellen dat de vrouwen welke niet meer zonder de inkomsten uit prostitutie kunnen leven gedwongen zijn en of worden. En wat er bij komt is dat veel prostituees buiten de prostitutie geen sociaal leven kennen. Met vriendelijke groet, Harry F. Mik

"niet meer zonder de inkomsten uit prostitutie kunnen" Dat is het verschil denk ik. Dat ligt toch ook aan je uitgavenpatroon. Ik kan ook niet leven zoals ik leef zonder de inkomsten van mijn werk. In dat opzicht ben ik ook gedwongen te werken... ;>) Ik snap ook wel dat er veel vrouwen uit het vak het niet breed hebben. Maar die kiezen er naar mijn mening meestal bewust voor om er wat bij te werken zodat ze de kinderen (of zichzelf) wel dat extraatje kunnen geven wat ze willen. Is niks mis mee, maar is niet "gedwongen".

Het is in Nederland nog niet zo dat er vrouwen van de honger omkomen als ze geen werk in de prostitutie doen... Het staat mij een beetje tegen als er in de media altijd zo de nadruk wordt gelegd op de negatieve aspecten van het vak, de gedwongen prostitutie. En dan heb ik het over "echt" gedwongen, met loverboys, pooiers, vrouwenhandelaren, de verslaafden. Die zijn er uiteraard, en dat moet ook uitgeroeid worden.

Maar het is absoluut niet de meerderheid. Je moest eens weten hoeveel "vrouwen van hiernaast" er in deze business werken. Het is inderdaad een feit dat het sociale leven van prostituees moeilijk is. Ze kunnen het nl. niet met de buren of met vrienden over hun beroep hebben.. Dat is een taboe. Ze mogen blij zijn als hun partner het begrijpt en/of accepteert. Ze staan er dus veelal alleen voor of met collega's uit het vak, maar ja..

Kijk, ik vind het niet verkeerd als er b.v. hulp komt voor vrouwen die het vak uit willen. De meesten hebben nl. geen opleiding waarmee ze huppakee een baan krijgen met ongeveer hetzelfde inkomen. Dat houdt velen ook tegen om het vak de rug toe te keren: Het alternatief is niet direct aantrekkelijk. Opleiding is de sleutel en leren met geld om te gaan een tweede.

Groetjes Ricardo

 

Hieronder een aantal reacties:

MAG HET ARBEIDSBUREAU JE DWINGEN ALS HOER TE GAAN WERKEN? Auteur: Ricardo Jansen

Zoals je het letterlijk neerschrijft natuurlijk niet. Niet DWINGEN. Is denk ik iedereen tegen. Maar dat is ook niet het voorstel. Het voorstel is BEMIDDELEN bij werkzoekende vrouwen die al EERDER dit werk gedaan hebben. En daar zie ik helemaal niets kwaad in. Hoewel ik natuurlijk nog de eerste geslaagde bemiddeling moet meemaken. Want werk zoeken in die business gaat gewoon niet via een arbeidsbureau. Zo werkt dat niet. Dat gaat via advertenties of via mond-tot-mondreclame. Dus in het kort. Ik ben er voor, het zal geen enkele extra baan opleveren. Maar door deze discussie wordt het beroep van prostituee misschien een iets normalere baan gevonden. En dat is dan mooi meegenomen. Ik ben er overigens van overtuigd dat de meerderheid het echt uit vrije wil doet. Maar ik ben er ook een voorstander van dat de minderheid die dit werk wel gedwongen doet moet worden beschermd tegen uitbuiting en geweld.

 Datum: 19-04-2005 13:55 Hey hallo Ricardo, Leuk dat je gereageerd hebt op dit onderwerp, je bent trouwens de eerste. Inderdaad, in zijn brief naar de Tweede Kamer en in het daarop volgende debat, heeft minister de Geus verklaard dat het CWI alleen een bemiddelende rol mag spelen, er is dus nog geen sprake van dwang. De vraag is echter in hoe verrre minister de Geus de mening van de Tweede Kamer wilde peilen. Overigens uit een studie is gebleken dat 1 op de 2 prostituees graag van beroep zouden wisselen, misschien dat daar een taak ligt voor het CWI door deze vrouwen een exit-regeling aan te bieden en en ze aansluitend behulpzaam te zijn bij een nieuwe start. Voorts is het bekend dat de meeste vrouwen niet uit vrije wil in de prostititutie zijn gaan werken en nog werkzaam zijn, de meerderheid is tegen haar wil gedwongen tot deze werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Harry F. Mik

Re: MAG HET ARBEIDSBUREAU JE DWINGEN ALS HOER TE GAAN WERKEN? Auteur: Rik Datum: 19-04-2005 20:46 Van: Rick Datum: 04/19/05 21:10:52 Onderwerp: Re: mag het Arbeidsbureau je dwingen als hoer te gaan werken? Beste heer Mik, Bedankt voor uw mailtje met als onderwerp : "MAG HET ARBEIDSBUREAU JE DWINGEN ALS HOER TE GAAN WERKEN?" Ik vindt het leuk dat u mij vraagt om hier op te reageren. Omdat ik ook een mening heb doe ik dat dan ook graag. ********************************************************************* "MAG HET ARBEIDSBUREAU JE DWINGEN ALS HOER TE GAAN WERKEN?" Uiteraard is het antwoord op deze vraag een duidelijke NEEN. Ik ben zelfs van mening dat een arbeidsbureau vrouwen niet op het idee mag brengen om als prostituee te gaan werken. Een vrouw die in de prostitutie werkt heeft daar haar redenen voor en laat ze die redenen zelf maar zoeken, daar hoeft het arbeidsbureau niet te helpen. Uiteraard bestaan er de zogenaamde nymfomanen die uit pure sexlust en spanning de business in gaan, maar dat is maar een heel klein percentage. De meeste vrouwen worden gedreven door geld.

Dat geld is nodig om schulden af te lossen, kinderen op te voeden of gewoon om een leuke bontjas te kopen. Prostitutie is in ieder geval voor deze vrouwen een laatste redmiddel en wordt zeker niet met plezier gedaan. Ik denk dat de meeste Nederlandse vrouwen het werk niet onder dwang doen, of het zou financiële dwang moeten zijn. Prostitutie is een van de weinige bedrijfstakken waar volop werk in te vinden is. Iedere vrouw die in Nederland als prostituee wil werken kan morgen aan de slag. Dus ik zie het hele nut van bemiddelen door het arbeidsbureau niet in. De enige vrouwen die door het arbeidsbureau zouden kunnen worden geholpen zijn vrouwen die de weg niet kennen in het wereldje.

Laten we de dames die het niet zeker weten a.u.b. niet op een negatieve manier beïnvloeden. De vrouwen die het echt willen, vinden hun weg wel. In het artikel van de Volkskrant las ik dat het wat betreft de bemiddeling zou gaan om vrouwen die al eerder als prostituee hebben gewerkt. Het lijkt me toch duidelijk dat die vrouwen helemaal wel weten waar Abraham zijn mosterd brengt. Ik denk dat de minister gewoon goedkoop wil scoren door een controversieel onderwerp aan te snijden. Laten ze er maar voor gaan zorgen dat de arbeidsomstandigheden van de dames verbeterd worden. Dames die de stap toch willen nemen kunnen dan in ieder geval onder goede omstandigheden werken. Door de legalisering van de prostitutie in 2000 heeft de regering alle middelen in handen om dat te doen.

Als eigenaar van de Prostitutiegids ben ik uiteraard een voorstander van een vernormalisering van de prostitutie in Nederland, maar dat moet wel op een gezonde en menswaardige manier gaan. Rick www.prostitutiegids.nl *************************************************** Ik hoop op deze manier een postieve bijdrage te kunnen leveren aan de discussie. Met vriendelijke groet, Rick

Auteur: stichtingstraatmadelief Gonnie Datum: 21-04-2005 13:39 Beste Mensen De politiek is in heel Nederland aan het werk om in de toekomst de tippelzone's te sluiten. Ze streven naar opvang voor alle vrouwen die uit de prostitutie willen om ze zo op weg te helpen naar een sociaal leven. Dus als deze vrouwen eindelijk de kans krijgen om weer in de maatschappij terug te keren, kunnen ze volgens de gedachtengang van de minister, bij het CWI weer gaan solliciteren naar werk waar ze uiteindelijk dachten van verlost te zijn. Bij weigering zou dat misschien betekenen korting op hun uitkering??. De politiek in Den Haag moet zich schamen om daar hun gedachte naar uit te laten gaan. In plaats daarvan moeten ze zich buigen hoe ze deze vrouwen kunnen opvangen, bv door met hun om de tafel gaan zitten en luisteren hoe hun de toekomst zien.

Zo denk ik dat ze een heel ander beeld krijgen en dat is zeker geen baantje in de prostitutie. Er word veel te veel achter hun rug om besproken. Als er iemand uit de politiek is die met mij en wat vrouwen uit de prostitutie om de tafel wil gaan zitten en naar hun plannen wil luisteren mail me dan Groetjes Gonnie Stichting De Straatmadelief.

 Re: MAG HET ARBEIDSBUREAU JE DWINGEN ALS HOER TE GAAN WERKEN? Auteur: jojanneke  Datum: 27-04-2005 22:50 Beste meneer rick Wat een praatjes ,het idee dat alle dames in de branche geld belust zouden zijn?om bv een bontjas te kunnen kopen(is dat grappig bedoeld,of serieus. Of nymfomaan dan zet je een grote groep van dames in een heel verkeerd dag licht,dames die een gewoon gezin hebben, die hun kinderen gewoon en netjes opvoeden,tot behoorlijke burgers met fatsoen etc etc. Waarom wordt er altijd bij die beroepsgroep zo minderwaardig gedaan als het op geld verdienen aankomt,jij werkt toch ook voor je geld?en is dat dan veel netter, dan het beroep van prostituee,wie of wat maakt dat uit!!! De maatschappij??laat me niet lachen over de maatschappij,het gros van de mensen l(mannen)loopt met boter op hun hoofd,en de meeste huis vrouwen,en vrouwen in het algemeen met zand in de ogen.(nee..nee.. mijn man doet zo iets niet.......ze moeten is weten.

Maar ik dwaal af,al met al lijkt het mij wel een goed idee van dat arbeidsbureau,want ik ken dames die stad en land aflopen ,om ergens fatsoenlijk te kunnen werken,maar dat is bijna niet mogelijk,of ze worden behandeld als idioten,die net tot tien kunnen tellen(terwijl het toch zelfstandige onderneemsters zijn)maar dit even terzijde. Of ze lopen longempfyseem op,in te kleine benauwde kamertjes,waar gewoonlijk volop gerookt wordt,en niet de zo gevreesde geslachtsziekte,wat iedereen altijd gelijk denkt,de dames in het werk zijn in doorsnee zeer zuinig op hun lijf,en willen dat graag zo houden. Al met al moet er nog heel wat veranderen,aan mentaliteit voor dat het gewoon wordt,en dat je er ook over kunt spreken(want de meeste zeggen niet wat ze doen,uit lijfsbehoud,ze willen niet in een hoek geplaatst worden,waar ze niet horen,tuurlijk er lopen ook zielige dames tussen,die buiten hun eigen wil daar terecht zijn gekomen,die moeten dan ook bemiddeld kunnen worden,en eventueel overstappen naar ander werk,(als ze dat al willen)en kunnen,

Ook ben ik er van overtuigt, dat er heel veel huwelijken juist door prostituee bezoek in stand blijven(want de sex thuis is niks meer,maar de rest is wel goed,dus waarom zal je dan gaan scheiden,en mannen moeten zich gewoon op regelmatige tijden kunnen ontladen.dus wat zeurt iedereen toch. zo ik heb gezegd vriendelijke groet jojanneke

Liefste Selma en herintreedster, Spreek samen af om allebei weer achter het raam te gaan zitten, want zeg nu zelf, is er een mooier beroep? Verdorie, ik word er geil van!!!

Ja, ik voel mij wel gedwongen om de prostitutie in te gaan. Door schulden van mijn ex kan ik momenteel niet meer rondkomen. Ik heb een uitkering maar door de zorg voor mijn kinderen heb ik lange tijd niet gewerkt en ben ik vrijwel kansloos om een normale baan te krijgen. Als ik per maand een paar honderd euro kan bijverdienen ben ik binnen een jaar vrij van schulden en kan ik opnieuw beginnen. Het is erg aanlokkelijk! Ik denk dat ik deze week mijn eerste stappen ga zetten. Ik heb niets tegen hoeren en het werk, ik date nu weleens voor de lol maar soms is het zo teleurstellend dat ik achteraf denk dat ik er geld voor had moeten vragen. Dus waarom ook niet?!

Beste Selma en herintreedster, ga ervoor zou ik zeggen, ik word al geil bij de gedachte. Aan de vrouw met schulden zou ik zeggen, probeer het eens, misschien vind je het wel lekker, hou me op de hoogte! Tom

ben ook meer beginnen openstaan voor mijn hedonistische kant, wil
wel eens samen op stap met collega-hoerenloper

tom
 

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo