Het verhaal van Eva

hai, ik ben eva

Ik heb in een privehuis gewerkt een aantal tiental jaren geleden, omdat ik voor mezelf en mijn kinderen moest zorgen. de tijd in het privehuis heb ik niet als positief ervaren. inderdaad denken alle mannen dat zij het zo lekker doen, dat jij constant klaar komt. en maar faken en maar faken. ik heb daar mijn inmiddels ex-man leren kennen. het was liefde op het eerste gezicht. daarna zijn dingen helemaal verkeerd gelopen.

hij heeft mij continue bedreigd mijn verleden als hoer aan mijn kinderen te zullen vertellen. tot ik het op een gegeven moment zat was en het aan mijn dochter verteld heb. die reageert gelukkig niet negatief. en van zijn chantage methoden was ik ook even af.

nu we net gescheiden zijn, dreigt hij weer met mijn verleden aan mijn werkgever openbaar te zullen maken. ik ben niet ingegaan op zijn dreigingen, maar ben toch bang dat hij het zal vertellen. ga alsjeblieft nooit een relatie aan met een hoerenloper, want die heeft alles in handen om je kapot te maken.

liefs eva

Lieve Eva,

Ik kan natuurlijk niet van zo'n afstand oordelen, maar had jij niet ook een wapen in handen, door te verklappen waar hij je ontmoet heeft. Hoerenlopers worden nl. ook niet graag nagewezen. Of was dat geen optie? Ik kan me niet voorstellen dat je kinderen hun vader de hoerenloper nog hoog hebben zitten?

Wel jammer dat het niet goed gelopen is met jullie. Ik hoor inderdaad weinig verhalen van relaties waar het wel goed loopt. Of de ene of de andere partij lijdt eronder. Maar ja, misschien komen de goede relatie tussen hoer en hoerenloper niet op deze site terecht...

Ach Eva,

het is te lullig voor woorden! Je bent vast en zeker een geweldig MENS en dat is het enige belangrijke!!! MENS zijn is net zo belangrijk als HOER zijn dus laten we elkaar geen mietje noemen! Jij deed het uit noodzaak in het kader van verantwoordelijkheid naar je kinderen.

Hoeft niet, ik ben ook met een vroegere prostituee getrouwd en heb haar achter de ramen ontmoet. Liefde op het eerste gezicht. Als je van elkaar houdt bedreig je elkaar niet. Maar het blijft spannend of niet een ex-klant mijn vrouw herkend.

allereerst onze complimenten voor de site. hier een stukje van ons zij 29 hij 40. zij heeft dus ook gewerkt in prostitutie waar we mekaar ook hebben leren kennen en ja ook liefde op het eerste gezicht en zijn nu 7jaar samen en geloof het of niet hier is een hele goeie relatie uit voort gekomen. we kunnen allen maar zeggen praat met elkaar en evt met iemand die je echt vertrouwt. misschien zullen we nog wel eens schrijven hoe het is gegaan maar voor nu een dikke vette knip oog naar iedereen  want het kan echt en we zijn nog steeds hevig verliefd

Toch leuk te horen dat het blijkbaar wel kan. En als je het hele verhaal een keer kwijt wil. Ik plaats het wel...

hmmm, dat gedrag van je ex-man zegt meer over hem dan over het werk wat je deed. Waarschijnlijk had hij toch wel zoiets over je gezegd als je het werk niet had gedaan. Zeg gewoon tegen je baas dat hij rancuneus is en je probeert kapot te maken met zn leugens. 10 tegen 1 dat ze jou geloven i.p.v. hem.

Liefste Eva, Waarom zou hij de macht hebben om jou voor hoer uit te maken.Hij is geen haar beter ik zou trouwens nooit geen man willen die ik ontmoet heb als klant omdat ik weet dat hij het altijd zal blijven doen.Ik zelf weet ook over dit leven mee te praten.een ding weet ik wel dat een man die eenmaal gewend is tegen betaling naar de vrouwen gaat nooit zal stoppen,ik moet er niet aan denken dat ik een man heb die het geld weg brengt en ik verdien ze en hij brengt het naar de vrouwen.

Wanneer hij behoefte heeft in een andere want het gaat bij hem om het genot en wanneer het voorbij is komen ze terug en doen of er niets aan de hand is de stiekemerds,ik zorg dat mijn man bij mij krijgt wat hij moet hebben maar gaat hij naar de vrouwen voor geld dan schop ik hem buiten.Een man zegt altijd dat hij thuis het niet goed heeft.Liefste eva, hij is voor mij gewoon niets waard en een waardeloos karakter.Dit is mijn mening van een ervaren vrouw die al dertig jaar dit leven kent en nou ondertussen aan het pensioen wil beginnen.

Sterkte Geertje.

Ik was 29 jaar, toen ik naar Spanje werd gevlogen in beloftes dat ik een echte opleiding zou krijgen en een goeie baan zou krijgen. Helaas verliep mijn plan, ik ontmoette een man genaamd Pablo, die mij dwong om in de sex-industrie te gaan werken. Hierdoor ben ik lange jaren als hoer gaan werken tegen mijn wil. Ik heb nu 3 kinderen en probeer mijn slechte herinneringen aan sex, drugs en pijn te vergeten.

hallo, Ik ben Anne een meisje van 19 jaar, ik ben opzoek naar verhalen om steun aan te hebben. Dit is de afgelopen maand gebeurd. Mijn ex vriendje (23jaar) dwong mij om in een privehuis te gaan werken in duitsland. Na 4 dagen werdt ik een half uur alleen gelaten. Heb niet getwijfeld heb wat spullen gepakt en ben de deur uitgelaten. Ik heb 12 km gelopen in de richting die mij het beste leek, met de angst dat het ontdenkt werdt en dat ze me gingen zoeken.

Ik ben aan een vrouw gaan vragen of ze de weg wist naar een treinstation in de buurt. Ik had geen geld bij mij. Ze zag blijkbaar dat er iets niet klopte en bood me een lift aan. Ze heeft me helemaal naar Groningen in NL gebracht en me daar op de trein gezet Ik heb daar wat geld van haar gekregen zodat ik een kaartje kon kopen. In de auto hebben we het erover gehad. Ik ben zo blij dat ik daaruit weg ben. Ik heb een andere telefoon gekocht diezelfde dag, en zit nu bij een oom van me. Echt waar die mevrouw heeft me zo geholpen dat er zulke lieve mensen bestaan.

Anne, ik ben blij dat je goed terecht bent gekomen en hoop dat andere meisjes bijtijds in de gaten krijgen als er dwang in het spel is.

Sterkte!

Hallo, Ik ben Ruby uit Colombia. Ik heb vele jaren achter de ramen gewerkt, o.a. in Alkmaar. Ik heb ook relatie gehad met een klant. Het was een lieve kerel, hij wilde mij uit het milieu halen maar het werkte uiteindelijk toch niet tussen ons. De belangrijkste oorzaak was zijn jalousie. Ik hoop dat het hem nu goed gaat. Tegenwoordig werk ik nog af en toe in de prive ontvangst in mijn huisje in Amsterdam-West.

Hoeren zijn geen mensen. Je bent pas mens als je leven loopt zoals het moet lopen. en je je nooit hoeft te schamen voor jezelf. Als hoer moet je je zeker diep schamen. want het is gewoon de weg kiezen van de minste weerstand. ga een baan zoeken waar je beter mensen van wordt. uiteindelijk bepaal je je eigen lot. en kom niet aan met die bullshit van ik heb zo'n zwaar leven gehad. Zoals ik al zei je kan je aanstellen en je als slachtoffer opstellen maar daar heb je geen fuck aan. geld verdienen doe ik liever op een normale manier.

Je lijkt me een bijzonder eng ventje. Ik zou me voor jezelf schamen...

Lisa hoeren geen mensen!!7-02-2006 Hoe durven jullie stelletje goorelopers!Lullen!! Dus je bent mens wanneer je voor je baas werkt,Bijv:zijn kantoortje poets en hij loopt naar de hoeren en jij werkt voor een habbekrats bij hem. Dan probeert hij ook nog gratis sex met jou te hebben Ben en je dan een goeie vrouw als je de slaaf van die hoereloper bent!!Dat is een normale manier!En de man de baas over de vrouw ben je dan een goede vrouw.Schaam je door dit te schrijven naar ons vrouwen.Goeten sucses met je brave vrouwtjes.

En hoe moet het leven van een mens lopen?wie heeft dat bepaald?Je lult uit je nek,En wat is een normale manier om geld te verdienen.Je zegt het zelf"uiteindelijk bepaal je je eigen lot". Je lijkt verbitterd,alsof iemand in je naaste omgeving het vak beoefend,en jou in de steek heb gelaten. Een ieder moet weten wat ie doet. Alles wat men denkt dat goed is,is bepaald door een ander,en men is zo dom om dat te gaan uitvoeren. Kijk naar je zelf,en laat een ander in zijn waarde.

Wat een idioot om te zeggen dat hoeren geen mensen zijn! Het zijn vaak juist hele lieve mensen die door bepaalde omstandigheden in deze business terecht zijn gekomen. Sterkte en groeten, Ron

Weet je ik ben geen hoerenloper maar ik heb wel iemand leren kennen die een privehuis bezit. Inmiddels is het een keileuke relatie waarin ik maar ook zij elkaars integriteit weten te garanderen zeker gezien mijn beroep die ik uitoefen. misschien is het zoals het moet lopen in het leven. 1 ding en daar had ikz elf nog niet helemaal aan gedacht en is mij nu eens tuk duidelijker geworden door dit verhaal. Weet je wij komen er wel al duurt het wat langer !

Enne ja ik kan er bijna vanuit gaan of ik kan beter zeggen IK ga er nu vanuit dat ik iemend ken die in een soort zelfde situatie zit echter met wel een uitweg. Ben blij dat ik nu dit allemaal mag meemaken. Het zijn gewoon weg misselijke mannen die dreigen dingen kenbaar te maken ten koste van alles en andermans gevoelens terwijl ze zich zelf als hond gedragen op die manier. Tja geen woorden voor en wil ze er niet aan vuil maken. Mannen die dit doen zijn ziek en uiteindelijk kiest hun partner toch voor een gelijkwa! ardige relatie.

Ik ben er zeker van dat wij een leuke toekomst tegemoed gaan ook al is het nu eventjes op een laag tempo. Alles komt altijd goed ! Oh ja het leven is een mysterie dat geleefd moet worden. Niet een probleem dat je moet zien op te lossen dus leef het mysterie ;-) Liefs M

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo