Leven van een oude stoeipoes

Ik wilde even vertellen dat ik 28 was toen ik begon.Maar ik heb nooit in een hoerentent gewerkt. Ik ben altijd zelfstandig bezig geweest.Ik werkte gewoon aan huis en ging met mannen uit. Ik ben wel eens in de chickclub in Amsterdam geweest,en de rosieclub. Dan ging ik met rijke zaken mensen naar toe. Daar was niets bij alleen dansen. Ik weet nog dat de baas van de club vroeg of ik daar kwam werken.Ik was heel verlegen en wist niet goed wat ik daar op moest antwoorden.

Daarna gingen we in Hotel slapen die man in kwestie betaalde mij natuurlijk. Ik praat nou over meer dan 30jaar geleden. Voor een nacht kreeg ik toen 400 gulden en dan werd ik de volgende dag in nieuwe kleding gestoken. Ik had een man die verliefd op mij was en alles voor me betaalde we gingen samen opreis naar Gran Canaria. Ik was gewoon getrouwd en had drie kinderen.De man die verliefd op mij was betaalde de babysit ze gingen naar een zus van mij.

Die vroeg 100 gulden voor tien dagen.Ik zei tegen haar dat ik met een vriendin op vakantie ging.Mijn man kreeg een dik leesboek Ik kreeg de reis betaald en elke dag 150gulden voor het vrijen maar we neukten veel. s"morgens vroeg twee keer achter mekaar dat was geen probleem en s"middags was het siësta ook dan lagen we in bed.en in de avond weer. Toen was ik 32 jaar zo ongeveer.

Ik vergeet nooit dat hij op het balkon zat te huilen hij zij ik hou zoveel van jou ik wil scheiden van mijn vrouw,ik dacht dat moet je zelf weten maar ik niet.Ik had twee liefdes die me in de nieuwe kleding zette. De ene man hete meneer niks.Die ging in de avond met mij weg naar Eindhoven en zij ik wil je mooie kleding kopen.Je bent een mooie vrouw van jou valt iets te maken.

Ik weet nou nog hoe het aanvoelt wanneer iemand dat zegt,die aandacht kon ik wel gebruiken.Mijn moeder vond me maar lelijk. Ze zei dat  terwijl ik best wist dat ik mooi was.Wanneer ik mijn haren mooi had lang blond dan zij ze altijd je bent net een hoer,je moet ze afknippen dus ik ben het ook geworden.!! Wij gingen naar de lingerie winkel Venus,en hij had de mooiste lingerie met me samen gekocht en een dildo hoge hakken slipjes van mooie kant mooie plak bloemetjes voor op mijn borsten op een avond voor 1500 gulden aan kleding dan uit eten ,dan naar huis en dan moest meneer nog een snelle wip .

We hadden een houtkachel en dan voor de kachel .Ik vergeet nooit hij hield zijn sokken aan en had zweetvoeten de viezerik.Dan ging hij naar huis naar zij eigen vrouw.Ik werd dus bemiddeld ging met mannen uit eten ,Ook met hem moest ik mee naar vergadering in Utrecht Holiday-In.Daarna een etentje een vrij partij we konden er niet genoeg van krijgen we lusten er we pap van.Ik wilde me dikwijls presenteren maar vond het ook geil hoe goed ik was.

Ik heb ook met mannen gevrijd waar ik geen geen geld voor beurde.Toen ik pas getrouwd was kwam er een vent aan de deur om iets te verkopen en hoe het gekomen is weet ik niet en hoe ik het gedurfd heb weet ik ook niet maar we waren in vijf minuten boven in bed een nummertje aan het maken .we gingen zo fel te keer wat gebeurt er! we gingen door de spiraal en lagen schuin in het bed .Dat gebeurde stiekem toen mijn man werken was,hij heeft met mij het bed goed gemaakt zo fatsoenlijk was hij wel,goddank want dat was stiekem.

Als je hoorde wat hij later zei,hij had in de gevangenis gezeten en verkocht ook drugs.Dus hij was nog niet veranderd door zijn straf.hoe heb ik dit gedurfd om een vreemde man aan de deur mee te nemen,ik weet het niet maar we waren zo geil als boter.Gelukkig hij was zo weg en heb ik alles in orde gemaakt voordat mijn man thuis kwam. Best Ricardo ik kan wel een boek schrijven.ik heb niet altijd in het werk gezeten ben geen vrouw met problemen.Ben nooit aan de drugs geweest rook niet drink niet,heb drie kinderen verzorgd die allen goed gestudeerd zijn,doe nog soms met oude klantjes wat gezelligs,ik heb er mensen bij van tachtig jaar,dat zijn mensen die ik al dertig jaar ken.En ben naturist en masseer mensen vanaf veertig jaar.Dit was een stukje uit mijn verleden (boek)

Je mag zelf kiezen of je er iets van op de site zet. Dit is het nog lang niet.Ik heb ook film gemaakt en ben ook met vrouwen omgegaan en in groepsex gedaan zijn ook naar clubs geweest kom er nog soms.Dus dit is een stuk je uit mijn boek ik vind het wel leuk moet er even over nadenken dit kwam even in mijn gedachten.Ik zou het leuk vinden wanneer je hier een gedeelte van plaats mijn bijnaam poes bijv: Wat ik nog even kwijt wil voor een habbekrats werken oudere dames niet!!!

Ik vind je een lieve poes....

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo