May nodigt me uit

Hoi Ricardo,

Ik heb eens een kijkje genomen op je site en ik moet zeggen: heel verrassend en verfrissend! Zelf zit ik sinds kort weer 'in het vak' na er jaren uit te zijn geweest. Aan de ene kant noodgedwongen vanwege de financiën, aan de andere kant vind ik het ook (nog steeds!) enorm spannend.

Ik maak gemiddeld eens per week een afspraak bij een man thuis of in een hotel. Klanten krijg ik via een advertentie op een aantal internetsites. Uiteraard weet (bijna) niemand in mijn omgeving hiervan af. Ik vind het een heel goed initiatief en idee van jou, zo'n dagboek! Ook heel leuk om eens te lezen hoe mannen hierover denken. Je lijkt me een slimme, sociaal intelligente, warme en invoelende man, kortom de ideale klant! :-)) Wilde je even persoonlijk mailen, maar wie weet reageer ik ook nog wel op je site. Heb net je verhaal gelezen over Natascha, en jullie afspraak. Kan me voorstellen dat je achteraf nogal gemengde gevoelens had.

Ook las ik je oproep over het vergezellen naar een parenclub, maar ik heb begrepen dat je inmiddels al een uitnodiging hebt gehad. (was nog niet gelukt) Ben benieuwd naar je ervaringen, ik wens je in elk geval veel plezier! En als je wilt, wil ik ook best eens met je gaan hoor... ben zelf ook in de Fun4Two geweest en dat is me prima bevallen. Vanmiddag, heel toevallig, ga ik met een goede vriend naar de club 'Le Baron' in de provincie Groningen (ik woon zelf nogal noordelijk, vandaar). Ben daar nog nooit geweest, maar het is een parenclub met daarnaast voor de vrouwen de mogelijkheid om iets bij te verdienen als ze dat willen. Maakt me nieuwsgierig, dus ik ga eens even kijken hoe dat gaat. Als je het leuk vindt, mail ik je mijn ervaringen! (Vind ik altijd leuk om te horen.)

Je maakt me nieuwsgierig naar jou, trouwens... wie weet, ontmoeten we elkaar nog wel eens? Voor nu veel liefs en ga zo door met je site!

kusje, May

Beste lezers en lezeressen: We HEBBEN elkaar intussen ontmoet (hmm), maar daarover later meer.. Eerst nog de belevenissen van May in Groningen.

Hallo,

Ik kwam op je site terecht, zonder er echt naar te zoeken. ik zocht wel het e-mailadres van May Flower, dat ik door een domme druk op de knop was kwijt geraakt. Haar naam - en meer dan dat - staan op jouw site, vandaar. Een leuke site, waar ik al lezende, het nodige van herken. Wat mij zeer verraste was je berichtje dat nog niemand gebruikt makte van de mogelijkheid om via jouw site in contact te komen met May.

Mensen, die je suggestie niet volgen, doen zichzelf te kort. May is niet alleen een mooie vrouw, maar ze bedrijft de lichamelijk liefde met de inzet van haar hele prachtige lijf. Ze heeft niet de maniertje en dekuurtjes van nogal wat andere dames, die ik in de loop der jaren mocht ontmoeten. Veel meer dan zij je biedt, is er waarschijnlijk niet  te krijgen. Ik heb een paar keer een middag met haar doorgebracht en bewaar daar goede herinneringen aan. Ik hoop haar een dezer dagen opnieuw te ontmoeten.

Ik zou willen zeggen; als er mannen zijn, die verlangen naar een mooie vrouw, die heerlijk met je vrijt en dat zelf ook merkbaar leuk vindt, dan moet je een mailtje aan May zenden. Zij weet niet dat ik dit schrijf, het is dan ook geen verkapte reclameboodschap. Maar een site als deze geeft de mogelijkheid om duidelijk te maken dat er vrouwen zijn, die betaalde liefde bedrijven, maar dat zo doen dat betalen een genoegen is en je niet denkt "zonde van het geld".

Pieter van Duin 

Pieter, je hebt helemaal gelijk. En ik kan je geruststellen. Ik heb van May begrepen dat zich ondertussen al meerdere liefhebbers bij haar hebben gemeld. En dat dat allemaal heel goed gaat.

Ik wens je in ieder geval veel plezier bij haar de volgende keer en doe haar de groeten.

Ricardo

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo