Mijn vriendin was prostituee

Het gebeurde totaal onverwachts het zat niet in mijn planning ik werd verliefd echt super verliefd op een prachtige jonge vrouw iets wat ik heel lang niet meer had gevoeld in mijn leven ik voelde me weer net even een puber.

Mijn naam is Johan inmiddels 38 jaar, 2 jaar geleden gescheiden van mijn grote jeugdliefde de koek was op laten wij daar maar even op houden. Ik kwam Gayle tegen bij een van mijn klanten waar zij werkte als directie secretaresse, als accountmanager van deze klant kom ik daar regelmatig even buurten. Ik had al gehoord van deze frisse jonge Surinaamse schone van een collega, toen ik haar ontmoette kwam ze gelijk heel vriendelijk over ik ben van huis ook wel een type wat altijd wel aanwezig is in de positieve zin dan, een babbelaar een vrouw vriendelijke babbelaar (ik ben opgegroeid met zes meiden.). Gayle was een aardige meid.

We spraken over het werk en over het aankomende weekend waar een bedrijfsfeest stond gepland ze vroeg of ik ook was uitgenodigd, ik was uitgenodigd. Het was Zaterdag vandaag om 15.00 verzamelen waar wij met zijn allen in een bus naar een voor een ieder onbekende plek zouden gaan.

Ik zocht een plekje in het midden van de bus de sfeer was uitbundig iedereen was uitgelaten toen hoorde ik ineens een zwoele stem van is deze plaats bezet het was Gayle ik keek naar haar en wat zag er ongelooflijk goed uit de haar prachtig een prachtige outfit super sexy, ik nee ga je gang ik was onder de indruk van haar. Tijdens de rit was ik met haar aan het babbelen over van alles en nog wat, ze was 26 jaar super intelligent een zeer prettige gesprekspartner we hadden afgesproken om de rest van de dag samen door te brengen we waren de enigen zonder partner ook zij was alleen ook een einde gemaakt aan een vervelende relatie.

We hadden een leuke dag samen gedanst en gezongen gefeest lekker gegeten en s´´avonds weer terug. Gayle had geen auto ik wel ik vroeg haar of ik haar naar huis kon brengen zij vond dit prima in de auto babbelden wij lekker door elke keer als ze moest lachen zag ik haar prachtige volle lippen en spier witte tanden het liet mij niet onberoerd.

Bij haar huis aangekomen stonden wij voor de deur ik keek haar aan bedankte haar voor de super dag en toen zoende ik haar ik kon er niets aan doen zij zoende mij hevig terug na een halfuurtje ging zij naar binnen ik was blij en reed naar mijn eigen huis.

Om een lang verhaal in te krimpen werden wij super verliefd op elkaar het initiatief kwam van Gayle we gingen al vrij snel samenwonen na een maand. We hadden besloten om in haar huis te gaan wonen dit omdat mijn huis veel te ver voor haar was.

We waren samen ik was verliefd en hoe, ik wist niet dat dit nog kon het was me immers nog nooit overkomen (behalve mijn ex-vrouw dan) onze eerste sekspartij was geweldig we hadden het uitgesteld ik ben geen type van hup erop als het moment daar is gebeurd het vanzelf wel.

Het gebeurde we hebben heerlijk van elkaar genoten vol passie en liefde die kleine kon er wat van heerlijk gewoon. We gingen door met verliefd zijn bijna te mooi om waar te zijn, Gayle vertelde mij dat ze al 4 keer eerder had samen had gewoond steeds voor korte duur, ik zelf heb maar een keer samengewoond met mijn ex-vrouw maar wel 20 jaar.

Ineens werd alles anders, ik kwam er per toeval achter dat mijn Gayle een ex-prostituee is ik kon het niet geloven de vrouw waar ik zo verliefd op ben geworden een ex-prostituee!! Mijn wereld stortte in ik kon het niet geloven. Wat mijn wel opviel toen ik bij haar ging wonen waren de velen seks spullen stuk of 6 vibrators, massage apparaat, pikringen , veel lingerie enz enz.

Tijdens het opruimen vond ik een door haar opgemaakte factuur en nog een foto van haar in uitdagende lingerie met de naam Latoya!! Ik wist niet wat ik ermee mee aanmoest waarom had ze niet eerlijk tegen me gezegd heb ik daar geen recht op dan!! Alles ging er door me hooft ik kon er niet meer van slapen tijdens mijn werk dacht ik eraan tijdens vergaderingen het ging mijn leven beheersen. Waarom heeft ze niets verteld misschien onder het motto van wat niet weet wat niet deert, nou echt niet als je wilt dat niemand het weet ruim dan je rotzooi op zodat niemand het ook kan vinden. Helemaal als je vriendje bij je komt wonen lijkt mij.

Ik kon er niet meer mee omgaan en besloot op onderzoek uit te gaan ik ben overdag naar huis gegaan om te checken of er nog meer dingen waren welke ik niet mag weten is die vrouw wel diegene die ze zegt dat ze is. Ik vind dat ze gewoon eerlijk had moeten zijn tegen mij zodat ik zelf de keuze kan maken of ik wel met een prostituee wil samen leven.

Eerst heb ik haar computer uitgekamd veel seks mailtjes, de kast een doos trok mijn aandacht daar zat zo een beetje alles in wat met haar verleden te maken had ik was erg geschrokken het is heel raar om te zien dat vriendin op zoveel rare foto`s staat al neukende met diverse mannen en vrouwen veel uitdagende foto´s van haar wie is die vrouw!!

Er zat ook een boekje in daarin had ze keurig bijgehouden met wie ze allemaal seks had gehad de lijst telde 20 namen van diverse mannen dit was van 18 tot haar 20 tussen de relaties door voor haar werk als prostituee ik was erg van slag is mijn vriendin een nymfomane.

Het ging steeds slechter met me ik kon niet meer met haar vrijen al die vreemde handen die haar hebben aangeraakt het liet mij niet meer los.al die seks contacten al die foto´s al die vreemde mensen dit is voor mij niet te begrijpen. Ik moest haar ermee confronteren we lagen in bed ze wilden met me vrijen ik kon het niet ik vertelde haar dat we moesten praten.

We kwamen binnen gingen op de bank zitten meteen met de deur in huis, heb jij in een club gewerkt ze schrok nee!!! Zeg hoe kom je daar nu weer bij!! Ik zij nee bewijs stuk nummer 1 de factuur ze zij niets meer wilden er niet over praten ik zij tegen haar dat ze daar niet mee weg kwam ze zij ik vertel het morgen aan je ik wilde haar die enen dag nog wel geven!!

De volgende dag ik haalde haar op van het werk ik was de hele dag al van slag wachtend op het moment welke voor mij heel belangrijk was.

Ze stapte in ze was gespannen tijdens de rit waren we stil, ik wachten af, toen begon ze vertellen. Ze was verliefd op haar vorige vriend geworden een prachtige jongen deze maakte haar snel haar hooft op hol ook bij hem besloot ze al snel te gaan samenwonen. De relatie was goed ze hielden veel van elkaar, ze masseerde hem vaak zo vaak dat hij tegen haar vertelde dat ze hier veel geld mee kon verdienen, Gayle ging in een massagesalon werken.

Dit heeft zij een tijdje gedaan na maar na verloop van tijd gaf zij aan dat ze het niet meer wilden omdat er volgens haar mannen kwamen die niet zo fris waren.

Hij heel lief nou dan stop je er toch mee ze stopte, ze gingen in die tijd veel naar Duitsland winkelen en stappen op een gegeven moment toen ze op de terug weg waren stopte hij in Winterswijk ergens in de bossen bij een club  zij vroeg waar ze waren hij vertelde haar dat hier een vriend van hem werkte en dat ze even wat gingen drinken het bleek een seksclub te wezen de seksclub waar zij uiteindelijk bijna 8 maanden heeft gewerkt.

Ze werd elke dag door hem gebracht en weer opgehaald toen hij haar op een gegeven moment niet meer kwam ophalen had zij geen zin meer in het werk ze besloot om ermee te stoppen en deed dit ook.

Hij vond het prima voor eventjes dan want nog geen paar weken later ging zij in een club werken in Den Haag dat was dichterbij. Haar relatie met hem ging gepaard met veel druks gebruik coke en wiet roken met de coke is ze gestopt wiet rookt zij nog dagelijks.

Uiteindelijk bleek zijn liefde voor haar heel anders te zijn dan hij deed blijken ze voelde zich misbruikt en stopte met het werk. Hij dreigde haar met het tegen haar familie te vertellen haar paspoort in te nemen enz ze besloot een tijdje onder te duiken.

Waar ik moeite mee heb dat ik haar verleden niet bij haar vind passen ze is meerdere persoonlijkheden en dat bevalt me niet. In het begin van onze relatie werd ze ook dagelijks gebeld door alleen maar jongens ik heb hele gesprekken meegemaakt waarin mijn naam niet een keer werd genoemd ik voelde me de mysterie gast.

Er lagen veel brieven en kaarten met de uiteenlopende liefdes berichten naar haar toe van diverse mannen. Ik hou van haar zo veel dat het allemaal langs me heen gegaan is in sneltrein tempo op een gegeven moment kreeg ik een terug klap en werd ik met de realiteit geconfronteerd wie is ze wat heeft ze nog meer op haar kerfstok ik ben bang, bang voor haar wereld.

Ik zie in elke man een potentiële klant ze kan het met iedereen waarom heeft ze het niet verteld zal me ooit trouw blijven hoe moet ik mee omgaan kan ik hier mee omgaan mijn wereld staat op zijn kop op het moment. Alles wordt ook zo moeilijk gemaakt om het fijt dat ik er met Gayle niet over kan praten ze kan er wil er niet over praten mijn liefde.

Dit heeft absoluut consequenties op ons seks( leven) ik voel me een nummer ik heb het gevoel dat ik continu moet bewijzen soms krijg ik geen eens een erectie dit heb ik nog nooit gehad  normaal klopt mijn penis als tegen me rits en niet een keer.

Ik hou van haar kunnen we dit nog oplossen kunnen we hier mee leven kunnen we dit een plaats geven. Hoe ga ik om met de ontkenningen hoe ga ik om met de leugens kan ik haar vertrouwen ze hou veel van mij dat merk ik aan alles ze zegt ook dat ik anders ben.

Ik vind het zeer belangrijk om mijn verhaal te doen omdat ik nieuwsgierig ben of er meer mannen of vrouwen die een dergelijke ervaring hebben meegemaakt en hoe jullie dit hebben opgelost.

 Johan.

En, ..zijn er meer mensen die dit meegemaakt hebben?

Johan, zo wat een verhaal....

Dat het zo'n diepe impact op je heeft lijkt mij logisch. Ze is de liefde van je leven en dit is iets van haar wat je niet verwacht. Liefde maakt blind en daar bedoel ik mee dat je bepaalde dingen niet ziet en dat je verwacht dat je partner de ideale partner is zonder zo'n verleden. Ten twee maakt het je natuurlijk nog verdrietiger omdat ze het jou niet eerlijk heeft verteld en nu weet je ook niet of je haar nog kunt vertrouwen. Of ze eerlijk tegen je is.....

En dan komt er ook nog eens bij dat ze er niet over wil praten... En dat houdt voor jou in dat je het in die zin in je eentje moet verwerken wat ontzettend moeilijk is. Je kunt het niet begrijpen en elke keer hoop je natuurlijk dat ze iets tegen je zegt waardoor haar verleden minder erg lijkt. Bij mij is het zo dat mijn vriend in zijn verleden prostituees heeft bezocht. In eerst instantie wilde ik het ook niet geloven. Toen ik er achter kwam werd ik misselijk, kwaad, verdrietig alles tegelijk.

Wij zijn ook snel gaan samenwonen omdat ik zo zeker van hem was en nu dit... Dit paste totaal niet bij het beeld wat ik van mijn grote liefde had. Hij wil er ook niet over praten we hebben het er wel eens overgehad maar dan tot zover en niet verder en daar kan ik niet mee omgaan. Ik wil alles weten en daardoor hoop ik het te kunnen begrijpen. Maar dat lukt tot op heden nog steeds niet (zie ook mijn verhaal onder reacties van vrouwen van hoerenloper).

Zoals als jij in elke man een potentiële klant ziet, zie ik in elke vrouw een vrouw waar hij betaalde sex mee heeft gehad. Ik kan het niet bevatten. Eigenlijk gaat er geen dag voorbij, nog beter gezegd geen seconde, dat ik er niet aan denk. Als hij soms thuiskomt ben ik vies van hem. Kan ik het niet uitstaan dat hij me knuffelt en de sex wordt er inderdaad ook niet beter op. Je hebt veel zorgen, verdriet en achterdocht dat je je niet meer kunt geven aan je partner. En het is natuurlijk een iets waar je niet gemakkelijk met iemand anders over praat.

Het zijn dingen waar je je in die zin toch voor schaamt en dat is gebeurt in haar wereldje waar jij geen deel van uit hebt gemaakt. Ik weet niet of mijn verhaal jou überhaupt helpt... Ik wilde toch even aan je kwijt dat er in ieder geval toch iemand is die je in zoverre begrijpt.

Sterkte Karin

Eh, ja, ik mag wel zeggen dat ik "het" ook heb meegemaakt. Ik maak het zelfs nog steeds mee. Laat ik me even voorstellen: Jos, 38 jaar en al zeven jaar meer dan gelukkig getrouwd met een 33-jarige, bloedmooie en nymfomane prostituee.

Ze doet het sinds haar achttiende, heeft nooit iets anders gedaan en wil ook niets anders. En ik steun haar niet alleen, maar vind het geil dat ze het doet. Dat ze met allerlei kerels ligt te neuken windt me gigantisch op. Zij weet dat en daarom is het aan me vertellen van haar avonturen met klanten voor haar het middel om me op te geilen zo vaak ze wil.

Wij hebben dus niets hoeven oplossen en als ik het verhaal van Johan lees, vraag ik me af wat hij en zijn Gayle nou eigenlijk moeten oplossen. Anders dan mijn vriendin en ik hebben hij en zijn vriendin allebei problemen met het feit dat zij hoer is geweest. Dus zijn jullie het blijkbaar eens. Je begint een relatie met iemand met het oog op de toekomst en niet vanwege het verleden.

Jij hebt er problemen mee dat ze hoer is geweest. Daarom heeft zij er moeite mee om er tegen je over te praten. Zelf heeft ze ook moeite met het verleden en dat maakt het nog lastiger om er over te praten. Verlang dat dan ook niet! Het moet om de toekomst gaan. Wat dat betreft kun je er alle vertrouwen in hebben dat ze "het" niet weer zal doen. Laat merken dat je haar vertrouwt; dan haal je bij haar de druk van de ketel. Dan krijgt zij rust en ook vertrouwen in jou.

Voor je het weet zal ze er dan waarschijnlijk zelf over beginnen tegen je. Zoals je nu bezig bent is jullie relatie volgens mij kansloos.

Sterkte!

Jos ben je niet [stiekem] Homo ? 

Hoi Johan, Ik kwam de vrouw van m'n dromen tegen, zegmaar liefde op het eerste gezicht, ikzelf 26 jaar, nog nooit geweest laat staan gedacht aan prostitutie alleen de gedachte moest ik al kokhalzen. Kwam er dus achter dat ze ontslag had genomen op de 1e dag dat we met elkaar omgingen, ik kwam er 4weken later achter dat ze als prostitué werkte, en inderdaad, de erectie was verdwenen, de 1e vier weken was de sex geweldig, alleen de gedachte dat ze dat werk had gedaan...damn

En inderdaad het speelt elke dag door je hoofd, en word er gek van!!! ik weet niet hoe ik het uit m'n hoofd moet krijgen, heb nu 2jaar een relatie met haar en het slinkt een beetje, en kijk inderdaad, zoals al eerder werd gezegd naar de toekomst!!! Maar als je naar haar verleden kijkt, in elkaar gemept door familie, misbruikt door familie, op straat komen te staan op jonge leeftijd, geen vrienden/familie, wat moet je dan in deze fuckup maatschappij, kan haar ook geen ongelijk geven voor wat ze heeft gedaan!!!

Ze is op het moment dat ze mij ontmoeten gestopt, is na 2weken bij mij inkomen wonen, en moet je eerlijk zeggen, het is een topvrouwtje!!! Ik weet niet of je wat aan m'n verhaal heb, maar vind het zelf ook wel een opluchting om ff te reageren!!!

Groeten en happy 2005 J.

Ik wens de hierboven persoon, veel succes. Iets wat mij lukte (een meid, van haar agressieve pooier weg te halen), maar vervolgens mislukte. Nu ik lees dat je het goed met haar hebt, geef haar de respect die ze verdient en gemist heeft. Want jij bent haar lichtpunt, haar hoop en haar steunpilaar. She's the queen of your castle.... R.E.

hallo ik zal me even snel voorstellen. ik ben E. een jongen van 23 en woon samen met mijn vriendin en ons zoontje van bijna 2. mijn vriendin is onlangs in de prostitutie beland ivm financiële problemen. de eerste weken hebben we hier veel over gepraat en vertelde ze me elke dag hoe blij ze was dat ik er voor haar was. ik bracht namelijk 's avonds haar eten en dergelijke. al snel veranderde ze in een ijs klomp.

haar complete gevoel was weg.. ze had geen zin meer om te zoenen, knuffelen dus laat staan sex. ik kan heel goed begrijpen dat zij op die dagen dat ze werkt moe is en dat ze dan daar ook geen zin in heeft maar de andere 5 dagen?? ook dan is ze voor niks in de stemming. ik heb destijds op hookers.nl verschillende recensies gelezen over haar en wat voor een beest dat ze is en dat ze zo tekeer kan gaan.. alles wat er eerst bij ons was hebben die gasten nu..

Ik weet me absoluut geen raad meer en kan hier ook nier zomaar met iedereen over praten omdat het toch een taboe is.Is het zo verkeerd van mij om te vragen om aandacht en intimiteit??? ze zegt dat ze geen zin heeft maar als er geld word neer gelegd door die gasten maakt ze zin en voor liefde bij mij komt er niks meer uit alleen ik ben moe en ik heb geen zin... Heb je misschien al eens eerder zo'n soort verhaal gehoord ??? of weet je wie mij raad kan geven ??

alvast bedankt en groetjes van E.

Hoi E,

Ik heb wel vaker zo'n verhaal gehoord, alleen dan van de andere kant benaderd.. Veel meisjes bezwoeren me dat je met hun baan eigenlijk geen normale relatie er naast kunt hebben. Ik kan me daar ook wel wat bij voorstellen. Het is toch een emotioneel zwaar belaste baan en vergeet niet dat het de vrouwen ook een (overweldigend?) gevoel van vrijheid en macht geeft. Ze hebben de mannen, hun klanten, volledig in hun zak en het geld geeft vrijheid.

Ook de nieuwe sexuele ervaringen die ze opdoet, ook al zijn die lang niet allemaal geweldig natuurlijk, kunnen bijzonder aantrekkelijk en verslavend zijn. Best mogelijk dat de liefde tussen jullie op zo'n moment wat naar de achtergrond verschuift. Ik denk dat het allemaal wel weer goed komt als ze er mee gaat stoppen. Ik neem aan dat jullie daar afspraken over gemaakt hebben. B.v. doel bereikt: stoppen of zo en zo lang gewerkt en dan stoppen. Ik vrees dat je tot die tijd met minder genoegen moet nemen.

Ik weet niet precies welk soort werk ze precies doet maar neem maar van mij aan dat ze ook heel onplezierige belevenissen met mannen kan hebben en dat ze dan een soort van afkeer van mannen in het algemeen kan ontwikkelen. Ik zou me pas zorgen maken als ze zich niet wil vastleggen op een stopdatum en je het gevoel krijgt dat ze er altijd mee door wil gaan.

En als je er echt niet tegen kunt moet de vraag maar gesteld worden: stoppen of einde relatie. Zolang ze het werk doet zal ze zich niet zo gemakkelijk open kunnen stellen voor je, vrees ik.

Groeten en sterkte, Ricardo

niet altijd akkoord, ik deed en doe parenclubs met mijn vriend en heb het nuttige met het aangename gekoppeld,ik geniet enorm van de sex en krijg er nog voor betaald ook, en faken kan ik al helemaal niet, ik zou zeggen probeer me maar eens uit, maar dan ben ik reclame aan het maken:) en dat is nu echt niet de bedoeling groetjes

nicky uit belgie

Beste Lezers, Ik herken de verhalen als geen ander en heb respect voor ieders verhaal en mening.Mijn eigen vrouw zit in de prostitutie,en gewoon uit noodzaak.Ik hoor allen denken noodzaak?ja soms blijft er geen keuze over als je fin. problemen hebt,maakt niet uit hoe,om je hoofd boven water te houden kom je samen tot zo'n besluit.

Je kan zeggen,zoek een gewone baan,ja dat zou ik het liefste willen,maar of je huis uit en alle gevolgen van dien of de keuze om dit te doen.Ik,haar man,vind het absoluut niet leuk,het doet pijn,en het liefste zou ik willen dat dit op kon houden.Praten over deze job was dan ook erg moeilijk.Ze had dit beroep voor mij al gedaan en ze meldde dat de overstap van een normale baan "niet moeilijk"was.Tja daar sta je dan met al je gedachtes en beelden die je hebt. Ik was namelijk zelf een hoerenloper geweest en wist natuurlijk hoe het in elkaar zat.

Het blijft voor beiden moeilijk,voor haar blokt ze alles,zo schijnt dat te werken en voelt het niet.Het schijnt zo te zijn als ik het lees en hoor,maar als man denk je anders.Ik wil alleen aangeven dat de dames het voor het geld doen,en niks anders,ze laten het geloven om ons heren in extase te brengen,wat ook lukt. als ik haar haal en breng is het triest,je ziet je eigen beeld lopen,maar zo is het nu eenmaal. Dames ,petje af voor het werk dat jullie doen,ik heb groot respect voor jullie.

foreverfm

RESPECTEER HAAR WIL, LAAT HAAR DOEN WAAR ZE ZIN IN HEEFT, VERGEET NIET DAT HOE GEK HET OOK KLINKT ZE SOCIAAL MAATSCHAPPELIJK WERK VERRICHT,ZE VOORKOMT MET HAAR BEROEP,MISBRUIK EN POGINGEN TOT VERKRACHTEN,VAN MANNEN DIE BEHOEFTE HEBBEN AAN EEN SEXUELE ONTLADING!

2 foreverfm, zie mijn verhaal Jeroen happy 2005. Laat je vrouw strippen in België, er zijn daar veel clubs, ze hoeft daar alleen te strippen en drankengeld levert veel op. Misschien een uitkomst voor diegene waarvan de vrouw nu als prostu werkt voor noodzaak, dan komt je vrouw maar met 200euries minder naar huis, maar kan je toch met een goed gevoel met haar verder gaan, zonder dat er 8 mannen overheen zijn geweest die avond. Mijn vrouw is sinds ik haar leerde kennen gelijk gestopt, ze zei laatst nog tegen me "dat ik dat werk ooit gedaan heb", en dat klopt ze is het typen er niet voor maar soms uit noodzaak ben je als vrouw makkelijk geneigd om dat werk te doen.

Goed besluit, jullie geluk hangt ook erg af van de financiële perikelen waarin een mens soms kan zitten. Ik respecteer zo'n beslissing heel erg en gun jullie een leuk leven samen.

Ik ben john 40jr.

mijn vriendin elisa een latina is 37jr,wij kennen elkaar al zo'n 9jaren en wonen al 4jaar samen. Zij zit in de prostitutie al vanaf haar 20ejaar.Via curaçao is zij in europa beland o.a Spanje,duitsland,italië,zwitserland en nu in Nederland.Zij is knap,mooi figuur prachtige borsten,lekker dikke kont en een heerlijk poesje. Zij is erg gewild bij de klanten,vooral Marokkanen,turken en negers.

Ik was vroeger ook een vaste klant van haar en van de een op de andere dag waren wij verliefd op mekaar,en het bevalt mij prima,vroeger toen ik nog een klant van haar was,was pijpen en neuken altijd met condoom,(dat is een pre van haar met klanten)en nu mag ik mijn lading lekker in haar spuiten,dat vindt ze heerlijk geil,vooral als ze pijpt wordt ze behoorlijk nat. Zij hebt niet veel vaste vriendjes gehad want dat valt niet mee volgens haar als je de hoer speelt,haar eerste vriend was een Italiaan,die zijn temperamentvol en goed in bed maar eigenwijs,haar 2e was een neger,daar heeft zij heel wat lol beleefd en heelveel keren klaargekomen alleen was hij bezitterig en daar houdt zij niet van.

Nu heb ik een relatie met haar,en zij is heel blij dat ik zoveel begrip kan opbrengen dat zij een hoer is,wij respecteren elkaar gewoon.Ik zal wel moeten want toen ik haar leerde kennen zat zij al in het vak.Soms plaag ik haar,dan zeg ik dat ik haar pooier ben,en zij op haar beurt zegt dan;nou ik wil genomen worden door mijn pooier,en dan kan je raden wat er dan gebeurd.

Zij is niet bisex,maar wil graag kijken hoe ik een andere vrouw neukt,maar ik mag niet in haar klaarkomen alleen bij haar,ik op mijn beurt wil kijken wanneer zij bezig is met een klant of een trio met een neger,maar dat wil zij niet. Vaak gaat ik een paar uurtjes eerder wanneer ik haar gaat ophalen,dan ga ik staan kijken wie bij haar naar binnen gaat,en als een klant binnen is,dan wordt ik bloedgeil,en zou zo bij haar binnen willen stappen,het is al een paar keren gebeurd dat als een klant vertrokken is dat ik dan bij haar naar binnen stap en wij samen de liefde bedrijven,en dan weet zij dat ik hebt staan kijken.

Af en toe is het kicken om haar te neuken op haar werkplek,dan is het alsof ik weer klant ben.Zij spoort mij zelf om als ik zin heb om een ander meisje te neuken dat ik mijn gang kan gaan,alleen alles save. Maar voorlopig wil ik geen ander alleen haar. Ik wil dit zeggen,aan mannen die in een zelfde situatie zitten als mij,en geen begrip kunnen opbrengen wat hun vrouw of vriendin doet,de relatie beter kunnen verbreken want anders kwetsen jullie elkaar gewoon en dat is geen pretje. Ik daarentegen vindt het geil dat er mannen zijn die mijn vriendin een geile meid vinden en met haar willen neuken. En ook Goed dat er hoeren zijn.

Ik kan niet anders zeggen dat jullie een heel speciale relatie hebben. Maar ja, als je het allebei leuk vind, Ga ervoor!

Wat Zou Jij Doen? zoekt mensen die een erotisch beroep uitoefenen. Heb jij een erotisch beroep of heeft jouw partner een erotisch beroep (gehad) en wil je hierover meepraten?

Bel of mail dan:(---VERWIJDERD---)

Wat Zou Jij Doen? Is een discussieprogramma van de KRO, gepresenteerd door Karin de Groot. Iedere week wordt een herkenbaar dilemma besproken aan de hand van verhalen van ervaringsdeskundigen. Op woensdagavond kun je kijken rond 22.50 uur op Ned. 1

vorig jaar werd ik tot over mijn oren verliefd op een vrouw die ik heb ontmoet in een club , na een half jaar is zij uit dit wereldje gestapt en zij is terug gekeerd naar haar eigen land , sinds een aantal weken is de discussie gaande dat zij graag weer wil terug komen naar nederland , zij heeft mij plechtig belooft dat zij nooit van haar leven nog zal gaan werken in de prostitutie , ik vertouw haar voor 100% ,maar toch speelt het vaak door je hoofd ,van als ze het toch weer gaat doen . in de periode dat ik met haar omging en zij werkte nog in deze club , dit is een verschrikkelijke moeilijke tijd voor mij geweest , ik ben in een periode van 3 maanden 25 kilo afgevallen omdat ik hier niet mee om kon gaan , die vrouw waar je van houd neukt met anderen in een club , in deze periode heb ik maag problemen gekregen altijd op de tijdstippen dat zij in die vervloekte club was vrat ik mij klem in de maag tabletten . nu zij terug wil komen en samen met mij een leven wil beginnen komt al deze dingen weer terug , ik dacht voor mij zelf dat ik het verwerkt had , ik ben mij nu eigelijk in allerlei bochten aan het wringen om haar terug komst te vertragen , ik ben nu 3 keer bij haar geweest in haar eigen land als ik haar daar zie , zie ik een dolgelukkige vrouw ze leeft daar samen met haar familie en haar kinderen . ik ben zo verschrikkelijk bang dat haar leven weer zo zal worden hier in nederland als een jaar geleden . groeten ..........

Als prostituee werken,is een hele zware job,je moet er achter staan,met veel gevoel inlevings gevoel,het is niet alleen maar geilheid waar voor mannen komen. Alle mensen met hun morelen praatjes? Waar moeten alle mannen naar toe die alleen zijn?(moeten die maar niet neuken)of mannen die door een gebrek of autistiche trekjes nooit aan de bak komen?mogen die geen vrouw voelen terwijl ze ook toch behoefte hebben aan warmte!mensen denk toch is na..... En verplaats je is in zo`n persoon. Wat zou jij dan doen?als je alleen zou zijn of lelijk of weduwnaar enz enz het is goed dat er vrouwen zijn die dit doen,ik heb er groot respect voor. Zo dat ben ik weer even kwijt. janneke.

Ik vind hoeren vies...dat is nog zacht uitgedrukt WALGELIJK SMERIG!!! Dat je je benen wijd kunt gooien voor geld...al moest ik van de straat vreten, en daar heb ik alle ervaring mee....neuken voor geld doe je niet als je respect heb voor jezelf en de mensen die om je geven... En in de financiele problemen komen doe je toch echt zelf...(misschien wat kleiner gaan wonen, of kan je het niet hebben dat de auto van je pooier mooier is ??!!) Ik kan me goed voorstellen dat je als man van een hoer je eigen bedondert voel..

Wat moet je met een smerig afgerost wijf waar geen gevoel in zit, alleen een gleuf om te pinnen ??!! Kortom jullie hoeren en hoerenlopers zijn deze geweldige wereld nier waard...D.W.Z. joh verzuip jezelf in de noordzee..dan zijn de normale mensen op deze aardbodem tenminste van jullie af..oh ja dan zijn jullie ook van je geldproblemen af.. sucses!!!

mag ik u wat vragen?Bent u getrouwd? Zo ja dan ben jij ook een hoer,alleen met een mooie woord,want je man geeft jou ook geld(huishoudgeld) en 's avond neuk hij jou ook lekker,en als hij niet aan zijn trekken kom dan bezoek hij ook een dame van plezier,en dan kan ik u verzekeren,dat hij het lekkerder vindt als sex met jouw,want de week daarop is hij er weer,geloof mij nou maar.

Je klinkt verbitterd,alsof je ex man er vandoor is met een dame van plezier. En trouwens wat en hoe ben jij op deze site terecht gekomen? Laat iedereen in zijn waarde,moet een ieder net als jou zijn,want dan leefden wij dan in een saaie wereld. Mijn advies,ga naar de kerk en denk er over na,succes

Nee, gij neukt alleen gratis zeker, wat niet wil zeggen dat die meiden dan zoveel beter zouden zijn! ;)ach laat de mensen toch doen! Als ze er iets aan over willen houden, dat is hún zaak. Of denk je dat 'normale vrouwen'zich nooit bedrogen voelen, nadat een man hen liet zitten na een nachtje?? 'Ah, maar dat is ok' hoor ik u denken zeker!? Er zouden veel meer verkrachtingen of in-het-zak-gezette-vrouwen zijn, moest prostitutie niet bestaan! Of vindt u dat misschien beter? Zielig ventje, je kan nog niet eens zonder fouten schrijven en je wilt anderen dicteren hoe zij hun leven moeten leiden?! Vanwaar komen uw frustraties? Ben je zo lelijk dat je zelf door een 'pin-gleuf' bent afgewezen? SuCCes met uw gelul :p grtz zabina

hai, prostitutie vies, ja zeker. ik zit er nu zelf zo'n 3 maand in en vind het niet leuk om te doen, daarnaast raak je je vrienden kwijt, eigenschuld? ik weet het niet, betalen zij jouw brood en huur, nee. IK doe het werk uit vrij wil, maar wordt er zeker niet gelukkig van, ik vind het vies en voel me vreselijk gebruikt door al die vieze geile mannen. Maar het ergste vin ik nog dat ik mijn vrienden kwijtraak, mijn moeder wil mij niet meer zien. Ja, leven en laten leven wordt er vaak gezegd, maar juist in deze moeilijk periode jou steun van je familie erg fijn zijn!!!

volgens mij is jou man een keer vreemdgegaan met een dame van lichte zeden en daarom reageer je je nu af op de prostituees beetje zielige vertoning wist je dat 80% vd mannen naar de hoeren gaat dus de jouwe is geen uitzondering ik ben trouwens blij dat de mannen naar prostituees gaan want ik heb zelf een mooi privehuis groetjes diane

Reacties   
#1 Guest 24-08-2017 21:27
Ik ben getrouwd met een dvp. Zij doet dit werk al bijna 15 jaar en wij zijn nu 4,5 jaar samen. De voorgaande verhalen zijn allemaal heel herkenbaar. Op het begin is er die echte verliefdheid (en ben je verder blind), daarna bleef ons seksleven perfect en vond ik het eigenlijk wel geil dat ik het toetje was na een dag werken. Sinds 2 jaar is ons seksleven dood (de 2 keer per maand dat ze zeer ongeintereseerd de verplichting afwerkt tel ik niet mee) verder hoor ik ook alleen maar dat ze moe is enz. Ik heb het hier heel moeilijk mee. Ik ben absoluut niet jaloers aangelegt maar heb gedachte waarom krijg ik niet een beetje aandacht. Als ik er met haar over wil praten geeft ze ook niet thuis en verschuilt zich meteen achter het feit dat ze moe is enz. Ik mag ook niets weten van haar werk want al haar verdiensten gaan op aan luxe dingen voor haar (etentjes met vriendinnen, stappen met vriendinnen, kapper, kleren enz) en moet van een modaal inkomentje het volledige huishouden, kinderopvang, hypotheek enz doen. De spaarzame keren dat we wel over mijn problemen hebben gepraat kreeg ik alleen maar verwijten dat ik haar ook nooit meeneem uit eten of weekendje weg ofzo. Als ik zeg dat ze dan toch ook zal moeten bijdragen aan de gezamelijke pot krijg ik te horen dat ze niet voor stomme rekeningen te betalen dit werk doet.
Ik zal niemand adviseren om een relatie met een prostituee aan te gaan. Als je serieus wilt afvallen of je hebt dusdanige financiele middelen dat je haar met luxe kunt verwennen dan kan het het overwegen waard zijn. In alle andere gevallen niet aan beginnen. Ik zal het in ieder geval nooit meer zo aanpakken maar voor ons kind (3 jaar) zet ik door.

Groet van een normale jongen in een psycholische rolletcoaster
Citeer | Melden aan beheerder
#2 Guest 16-11-2017 11:05
Man je gaat met een hoer ! geweldig dit is mijn absolute droom,ja je moet wel centjes hebben om zo een vrouw te onderhouden natuurlijk.
Citeer | Melden aan beheerder
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo