Monique

Hallo onbekende hoerenloper,

Allereerst leuk idee, die web-site van jou.Heel origineel. Maar zo te lezen leef je nogal in je eigen fantasiewereldje. Zelf werk ik ook als prostituee en het is voor mij heel grappig om eens te lezen hoe een klant het nou allemaal beleeft.Maar denk jij nou echt dat een prostituee klaarkomt?ik werk zelf op straat en er gaan regelmatig 30 mannen per avond over mij heen.20 daarvan zijn er heilig van overtuigd dat ik klaarkom en alle 30 dat ik er intens van geniet.Dat moet toch ook wel! Als een klant vraagt of je geil bent en of je het heerlijk vind,zeg je toch geen NEE! Dan komt ie niet meer terug.Wij zeggen alleen maar alles wat een klant graag wil horen.Als een klant wil horen dat ik een studente ben dan zeg ik dat,als hij vraagt of ik bi ben, dan ben ik dat,als een klant wil dat ik klaarkom dan KOM IK KLAAR!!!! Goed acteren is het eerste vereiste van een GOEIE goedlopende hoer!

En over die saamhorigheid........................NIET DUS!!!!!!!!!!!
Wij zijn allemaal concurrentes van elkaar en ook al doen de meesten poeslief tegen elkaar.....we kunnen elkaar niet UITSTAAN!!!! er is niks liefs,moois of romantisch aan sex met een hoer.....en als een klant dat vind, dan betekent dat dat wij ons werk GOED hebben gedaan!!!!!!!!!!!! Het is enkel een illusie die wij de mannen geven....we zijn zo GEWILLIG omdat we aan het einde van de avond met honderden guldens naar huis gaan.Als we er geen stuiver voor zouden krijgen zouden we er nog geeneens aan twijfelen om dit vaak gore werk uit te voeren.Het is echt geen pretje als je 30 mannen per avond in de auto moet afwerken.Allemaal graaien en knijpen overal in.De meesten komen rechtstreeks uit hun werk...dus ze stinken vreselijk! Maar zoals ik dit naar jou e-mail, zo praat ik uiteraard niet tegen mijn klanten.Die denken allemaal over mij dat ik net zo geil en gewillig ben, zoals jij denkt dat JOU meisjes dat zijn.Ik heb ook tientallen vaste klanten die denken dat ik ze GRAAG zien komen.Maar ik zie enkel het briefgeld dat uit hun portomonnee komt.En zo denken alle hoeren erover.Ik wou dat je eens kon horen hoe wij! over de klanten praten als jullie er niet bijzijn....dat zou waarschijnlijk meteen je ogen open!!!!!!

..........xxx.........Monique

Monique, allereerst hardstikke bedankt voor je reactie. Recht uit het hart en met de nodige ervaring zo te horen.... Ik ben ook met redelijk veel meisjes langs de straat meegegaan en ik moet je gelijkgeven, ik ken er inderdaad maar 1 die echt klaar kwam en dat was nog een transsexueel (trouwens gelijk onomstotelijk bewezen dat ze klaar kwam, maar dit terzijde). Dat ligt volgens mij ook grotendeels aan de omstandigheden.

Om 's-avonds laat op een donkere verlaten parkeerterreintje je tijd door te brengen met een zwetende halfnaakte vent die aan je lijf zit te frunniken, hurkend in een kleine benauwde ruimte, half onderuitgezakt met je rok omhoog, de versnellingspook in je dijen en de zonneklep in je nek, zijn BEPAALD niet de meest ideale omstandigheden voor een ongeremd orgasme.

Wat betreft die saamhorigheid, daar kan ik een groot deel in mee gaan. Op straat en in veel clubs, met name de duurdere, zie ik dat zelf ook wel. In mijn favoriete club is dat niet zo, daar zijn de meeste meisjes zichzelf niet nadrukkelijk aan het aanprijzen of aan het lonken. Volgens mij is dat een van de redenen van het succes van de club en omgekeerd is het ook zo dat als je weet dat er toch wel voldoende klanten komen je jezelf ook niet zonodig hoeft op te dringen.

Wat je zegt over het zeer zware en soms vieze werk van de prostituee, daar ben ik het helemaal mee eens. Ik zou niemand aanraden om in de prostitutie te gaan werken. 9 van de 10 mannen zou je waarschijnlijk in het normale leven nog geen blik waardig vinden, zeker langs de straat denk ik. Maar je zult toch ook af en toe ook wel eens een klant tegenkomen, waarvan je na afloop dacht, goh lekkere vent?

In "mijn" open sexclub zit ik dus ook op de bank naast meisjes die bijvoorbeeld net terugkomen van een klant en dan onderling, meestal in het spaans, praten over die klant en omdat ik een beetje spaans versta, weet ik dat ze dus inderdaad heel erg open, met name heel erg direct praten/fluisteren over die klanten met veel sexuele details. En die klanten komen er zeker niet altijd goed af. Ondertussen glimlachen ze vriendelijk naar de volgende maar toch. Misschien praten ze ook wel zo over mij als ik weg ben, ik weet het niet.

Je merkt het wel, ik leef zeker voor een groot deel in mijn eigen wereldje, maar ik vind mezelf absoluut niet naïef. Het gaat natuurlijk ook voor het grootste deel louter om het geld. En ik weet zeker dat het langs de straat allemaal nog een tikje harder is. Als je toch nog eens overweegt een "rustiger" leven te gaan leiden, zou ik zeker in een club gaan werken. Verdient misschien iets minder, maar is wel vele malen relaxter. Dan ga ik met jou mee en dan vertel ik je na afloop precies of je echt bent klaargekomen of niet.

Leuke discussie, waar ik dan ook met het grootste plezier aan deelneem. Ook ik ben een notoire hoerenloper. En op basis van eigen ervaringen en onderzoek (internet, media, e.d.) heb ik kunnen vaststellen dat inderdaad een groot percentage van de in Nederland aanwezige hoeren in het geheel niet geniet van de sex. Dat is een nadeel zou je kunnen denken. Ik, op m'n beurt, denk dat het een voordeel is. want wordt nu de uitdaging om een hoer te vinden die je werkelijk opwind niet des te groter. en als je eenmaal die persoon hebt gevonden, geniet je er dan niet des te meer van......ik bedoel maar...

Hallo hoerenloper, 

leuk dat je het over ons en voor ons dit site hebt. Ik ben een dominicaanse hoer en werk sinds ik 18 jaar werd. Ik heb er zelf voor gekozen en doe het met genoegen. Het is wel zo dat als er een vieze iemand die heel erg stinkt bij je komt je geen zin hebt om te werken maar ja je doet het gewoon. En ik zelf ben zo dat ik heel graag werk en doe het met plezier vooral omdat ik en latina ben en Nederlands spreekt, dat vinden de klanten leuk dus meestal klikt het wel. 

Ik word alleen boos als ze met dingen komen die ik zelf echt niet kan doen, zelfs niet voor een miljoen, zoals tongen, zonder condoom pijpen of neuken of kont neuken. oke eerlijk is eerlijk na al die jaren heb ik natuurlijk wel eens iemand gezoend maar alleen omdat ik dat wou niet voor het geld en klaar komen dat doe ik ook wel eens. Het is toch normaal want we zijn ook maar mensen met gevoelens en als een andere hoer zegt van niet dan liegt ze want soms met wie je het niet verwacht kom je klaar. En natuurlijk vind je soms wel iemand echt leuk en dan werk je helemaal met plezier en let je niet op de tijd en kom je echt 100% klaar en dan denk je dit is het gewoon geld en plezier samen het kan niet beter.

Lieve dominicaanse vakvrouw (hoer  vind ik zo'n vies woord!!) Laat eens weten waar ik je kan vinden....

hallo, ik kom graag bij de hoeren, het meisje waar ik regelmatig kwam ,vertelde me dat ze dit wel fijn moet vinden als kan ze dit werk dat niet volhouden. Ze kreeg ca 60 mannen per dag over haar heen, kan dat als je het niet fijn vind. Het meisje waar ik nu kom zegt hetzelfde.

Beste Kerel, 

Reken even met mij mee: Een klant ontvangen, uitkleden, klaar laten komen, weer aankleden en de deur uit werken kost toch alles bij elkaar minimaal, laten we zeggen, 20 minuten. Denk je niet? 

Ok, stel dat de volgende direct al weer popelend staat te trappelen aan de deur dan heb je om 60 mannen per dag af te werken toch minimaal 60 x 20 minuten = 20 uur per dag nodig. Nu is dat, theoretisch gezien, niet geheel onmogelijk, maar toch naar mijn mening enigszins (!) ongeloofwaardig....

Kortom, DAT zou ik niet van haar geloven.

Ik heb een vraag aan de dames zelf !!!
ik hoop echt op reacties omdat ik hiermee heel moeilijk kan omgaan, wie heeft er ervaring met meisjes in haar buurt die dit niet uit vrije wil doen maar worden gedwongen ???? ik ken een meisje wie dit is overkomen, ze dacht een leuke jongen ontmoet te hebben, maar omdat ze zelf overhoop lag met haar zelf was ze wat labiel, die jongen die direct al verkeerde bedoelingen met haar had maakte daar misbruik van en heeft haar gedwongen en gechanteerd om dit werk te doen, al haar geld moest ze afgeven, en na elke klant waste ze zich gewoon met een schuursponsje, dat is toch niet normaal ???? 

ik bedoel als een vrouw er zelf voor kiest is dat haar eigen keuze, maar als je gedwongen word is dat toch een ander verhaal, ik ben ook werkelijk de enige die dit van haar weet, ze kan nergens heen met haar ervaring, gelukkig is ze er nu uit na het een half jaar gedaan te hebben, ze heeft die jongen gedreigd met aangifte doen bij de politie, naar mijn mening had ze dit direct moeten doen, maar omdat ze iets wat labiel was wist ze dat niet, even voor de goede orde het gaat nu uitstekend met haar, en heeft weer een normaal leven en een gewone baan, maar het blijft vreten aan haar als ook aan mij, ik vind het heel erg, en dat dit soort dingen mogelijk is in Nederland ????

een klant die komt bij haar moet er toch volgens mij totaal geen voldoening aan beleven aan iemand die het helemaal niet wil ?? ze straalt totaal niks uit, ik zou het niet eens willen, sterker nog ben nog nooit naar een dame geweest in dit vak en zal het ook nooit doen, sorry dat ik het zeg maar vind het maar bah bah, gewoon de gedachte al dat er zoveel mannen overheen zijn geweest gadver. echt mannen die dit doen zijn simpelweg gewoon ziek !!!! ander woord heb ik niet.

hoop op reacties van dames die zoiets in hun buurt meegemaakt hebben, en hoe die dat ervaren hebben, moet gewoon erg zijn, 

lieve meiden laat iets van je horen.

ps. is het nog mogelijk om zo'n persoon die zoiets op zijn geweten heeft op te laten pakken ?? en zo ja wat kan zo'n persoon voor straf krijgen, ik heb het ervoor over om die persoon te pakken.

R, uit D

Ik ben het helemaal met je eens. Een vrouw moet het uit vrije wil doen en een vent (jongen) die haar er min of meer toe dwingt en dan ook nog haar geld inpikt, daar heb ik geen goed woord voor over. 

Meteen politie inschakelen is inderdaad het beste, en er zijn ook opvangmogelijkheden voor het meisje, JAC of blijf van mijn lijf of iets dergelijks.  Mijn eigen ervaring is dat ik tegenwoordig vrijwel niemand meer tegenkom die "het" gedwongen doet, maar ik lees ook de kranten en daar staan nog steeds regelmatig verhalen in van gedwongen prostitutie. 

Vrouwenhandel? weg ermee, en ook hoerenlopers kunnen daar een bijdrage aan leveren, door het te melden! 

Ik kom toevallig op deze site terecht, en ik zou graag willen weten wat je zou kunnen doen om vrouwenhandel te bestrijden.. ik vind het namelijk verschrikkelijk dat dat gebeurt. Ik weet er zelf echter niet zoveel van, ik denk dat jullie daar een betere kijk op zullen hebben..Ik heb bewondering dat jullie dit werk volhouden en hoop dat er ook leuke kanten aan zitten!

Girbizalettin, 

Odir ik ga elke dag naar de hoeren.Hoeren zijn hoeren. Hoeren ken je in tweeën verdelen. Namuslu hoeren en namussuz hoeren. Namuslu hoeren zijn hoeren die goed geven en doe goed mee doen. Namussuz hoeren zijn hoeren die nep doen. Pijn is pijn maksat 3 puan.

Hadi ciao

Zeker jongen, maar ik heb hier een Nederlandse site en daar wordt Nederlands gesproken... En ik denk dat je wel elke dag zouwillen maar niet kan.  In principe doet elke hoer nep als je haar niet met respect behandelt.

hi, leuke site dit, kom je niet vaak tegen zo. Ik werk zelf sinds een maand of vier als escort, voor een toch wel heel duur bureau. Heb het tot nu toe erg naar mijn zin. Geen slechte ervaringen gehad, wel minder leuke, maar vooral veel leuke en lekkere.

Ik kom zeker af en toe klaar en heb dan ook regelmatig  geweldige/ lekkere  sex. Andere keer is het in mijn hoofd puur zakelijk, maar daar zal de betreffende heer in mijn geval niks van merken.Ik vind het heerlijk om die mannen gek te maken. Echte engerds blijven bij ons meestal weg, omdat de prijzen erg hoog liggen.

Groetjes Blue

Lieve Blue,

Ik heb zelf altijd het idee dat er bij die dure exclusieve escortclubs dan inderdaad geen smerige, buitenissige of agressieve lui komen, maar wel veel van die volstrekt foute zakenlui, van die halve of hele witteboordencriminelen. Die totaal geen scrupules hebben, achterbaks zijn en totaal geen respect tonen voor een meisje als jij.

Vind je dat dan geen engerds?

Ik behoor tot die groep die gebruik maakt van die dure escortclubs. Ik ben niet getrouwd, dus ik ben niet achterbaks, en ik behandel de meisjes met respect. Ik vind het jammer dat er i.d.d. een paar mannen zijn die het verpesten, maar in het algemeen behandelen wij, de zogenaamde witteboorden, met respect en geven ook goede fooien.

Hans

Ik geloof je meteen Hans. Ik kom ook te weinig in dat soort clubs om er een echt gefundeerd oordeel over te kunnen geven, het is meer een gevoel, gebaseerd op enkele negatieve persoonlijke  ervaringen. Maar jij als ervaren dure clubganger: zeg eens eerlijk, ben je nu regel of uitzondering?

In de dure clubs komen meestal de beter opgeleide mannen. En tuurlijk zitten daar wel balletjes tussen, maar over het algemeen zijn het aardige mannen met humor en niet te vergeten die je een flinke tip geven. Heb maar weinig momenten dat ik voel dat er geen respect voor me is. En om heel eerlijk te zijn (oa, witteboorden) hoe fouter de man... hoe spannender.

xx nancy

Je laatste opmerking vind ik heel opmerkelijk. Hoe fouter de man, hoe spannender het is.... Eigenlijk is het met de hoerenloper precies hetzelfde. Hoe fouter, hoe leuker.

Zijn er trouwens meer meisjes/vrouwen die er zo over denken?

Ik behoor ook tot die mannen die meerdere (afgeronde) universitaire opleidingen heb genoten. Vind mezelf niet arrogant en vraag altijd aan een vrouw of zij het OK vind. Kijk, je betaalt, maar dat betekent niet dat je bezit. Mijn algehele opinie: de meeste vrouwen komen over het algemeen niet klaar ondanks sommige mannen hun kwaliteiten hoger inschatten dan het algemene; Vrouwen doen het voor het geld. Probeer ze toch een leuke tijd te geven; een beetje respect tonen kost jou niks en maakt hun tijd aangenamer.

Gr. Bart

Proficiat amice!!

Hallo, ik kom toevallig op deze site terecht en heb met interesse de berichten gelezen. Graag reageer ik even over de opmerkingen over vrouwen die het gedwongen zouden doen. Helaas komt dit ook in Nederland veel vaker voor dan we denken. Politie en justitie staan echter doorgaans machteloos omdat de veelal (labiele) meisjes die het ondergaan enerzijds gebruikt worden door hun vriendjes en anderzijds ook weer van diezelfde vriendjes afhankelijk zijn (eerst worden ze met cadeaus overladen en dan in de prostitutie gedwongen).

Daarnaast worden ze vaak stelselmatig bedreigd en geslagen dus de drempel om aangifte te doen is erg hoog. Mannen die als pooier deze meisjes meestal achter de ramen hebben zitten zijn, waarschijnlijk geheel toevallig, meestal van Marokkaanse afkomst. Deze heren van rond de 20 rijden vaak in een grote BMW rond en zijn te lui om een gewoon vak uit te oefenen (ondertussen blijft de Nederlandse samenleving hen maar dood pamperen). Dat de misdaad ! makkelijker en sneller loont weten zij als geen ander. Ondertussen vraag ik me wel steeds meer af of we met al die Marokkanen niet het paard van Troje hebben binnengehaald.

Kees

Uw betoog vertoont enige racistische trekjes. Ik vraag me af waar u die wijsheid allemaal vandaan haalt. Misschien een beetje kroegpraat?

Kijk, natuurlijk zijn er loverboys die meisjes het milieu inlokken en natuurlijk zijn daar ook zeker veel Marokkaanse jongens bij. En ik vind ook dat alle lieden die betrokken zijn bij gedwongen prostitutie hard aangepakt moeten worden.

Maar om maar even alle Marokkanen generaliserend op een hoop te gooien als luie misdadigers gaat mij iets te ver.

Zo is het maar net! Er zijn ook hele foute Hollanders die het zelfde doen. Groetzels Marleen

En Marleen kan het weten!! zie hier

Ik wil even reageren op het verhaal van Monique (prostitutie). Ik had een tijdje gelede een meid van 28 jaar leren kennen en na een aantal bezoekjes vertelde ze me dat ze mij (23 jaar) hartstikke leuk vond en dat had ik bij de eerste bezoekje al gemerkt. Toen ze samen met mij aan het praten was, was ze heel zenuwachtig en af en toe kreeg ze een rood gezichtje. Ze heeft na mij eerste bezoek al haar telefoon nummer aan me gegeven of ik haar wilde bellen. We hadden regelmatig contact. Als ik haar in de club bezoek dan blijf ze hele avond bij me om te praten en zo (andere mannen die met haar willen wordt gewoon door haar geweigerd) en als we naar de kamer gaan dan betaal ik nooit meer dan 100 euro, ook al blijf ik 3 uurtjes. Die 100 euro, die ik haar geef, betaal ze de huur van haar kamer.

Tijdens het seks mag ik alles bij haar doen en zij doet ook alles bij mij. Ze gebruikt uiteraard ook geen glijmiddel. Ik merk echt wel dat ze nat wordt. Als ik in de club met andere meiden gaan praten dan wordt ze jaloers. Ze heeft een keer een collega geslagen omdat die meid een zoen aan me gaf. Ik heb contact met haar verbroken omdat ze steeds ruzie kreeg met haar vriend toen hij achter kwam dat zij contact met mij onderhoud (die vriend wist niet dat ze prostitutie is). Wat ik mee wil zeggen is dat prostituees ook normale mensen zijn, die ook verliefd kan worden, ook op een klant. Dus Monique , wat jij zegt is niet helemaal waar.

Andy

het is natuurlijk wel een typisch probleem wat juist in die bevolkingsgroep vaak voorkomt en daar hoef je toch geen rassist voor te wezen om die veel voorkomende praktijken hier eens te bewoorden het is iets wat ik zelfs 1 keer in zeer nabije omgeving heb meegemaakt en echt geloof me , het bovenstaande klopt precies. het is echt geen kroegpraat!! , je leest hier gewoon terug wat je in je omgeving hebt zien gebeuren.

moniek je bent een zeik hoer!!!! hoeren kunnen elkaar niet luchten of zien... dat zal dan toch aan jou liggen... je bent dus wellicht geen neuk waard

goeie site,maar even hoor ik werk zelf en mannen die denken dat wij het lekker vinden sorry maar ik denk dat toch even niet,misschien zit er een tussen die het lekker vindt maar over het al gemeen denk ik dat echt niet, wij zijn gewoon goed in jullie laten denken dat we het lekker vinden omdat wij meer geld van jullie willen.

en omdat wij willen dat jullie terug komen,tuurlijk is de ene man de andere niet en ik zeg niet dat er nooit een lekker ding tussen kan zitten,maar ik kan het me niet voor stellen,bijna al mijn vriendinnen werken of hebben het werk gedaan,en ik ken niemand die echt geil van een klantje werd.

Over het geheel genomen zul je gelijk hebben. Dat de meeste meisjes niet echt klaarkomen en dat de meeste mannen die denken dat een meisje klaarkomt er toch naast zitten.

Maar er zitten er zeker wel tussen. Er zijn echt meisjes die klaarkomen met klanten, ook al is dat een "taboe" en zullen ze het niet snel aan een collegaatje laten merken.

En van die ervaringen verschijnen er het meest op mijn site. Omdat we er "vol" van zijn. Omdat we dat leuk vinden. Tenminste, ik wel.

Ik ben weleens in Deventer naar een negerin geweest. Ze kwam uit Centraal Afrika en ik liep naar binnen omdat ze vriendelijk lachte en er hoerig uitzag. Eenmaal binnen zag ik dat ze "geturft" was op haar kin en tussen haar tieten. Ik weet niet of het tatoeages of littekens waren(?), maar ik denk het laatste.

Ik dacht natuurlijk ook aan de dingen die je hoort over mensenhandel... Maar ik moet tot mijn schande toegeven dat ik het juist gigantisch opwindend vond. Ik kick waarschijnlijk op slavinnen of iets dergelijks. I don't know.. Ze heeft me met een condoom hard klaargepijpt en ging daarna vrolijk telefoneren naar iemand. Ik neem aan, dat als ze een soort slavin is/was (in ieder geval dus wél in mijn fantasie) ze ook gewoon de politie had kunnen bellen.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo