Natascha

hoi,

Ik heb een vraag,
en ik hoop dat jij me kunt helpen,
ik ben een gezellige meid van 23
en ik denk erover, om mijn geldproblemen wat te gaan beperken,
om sex te gaan hebben met mannen voor geld.
Weet jij hoe ik dat het beste kan gaan aanpakken, ik kan absoluut
niet thuis ontvangen.
Ook wil ik graag weten wat een beetje een redelijke vergoeding is wat ik kan vragen,
ik wil bijvoorbeeld bij een man thuis komen.
Ik hoop dat je me een beetje info kan geven,

alvast bedankt,
              dikke kus Natascha

Een ondernemende meid die Natascha, let maar op het volgende mailtje wat ik van haar kreeg.

 dankjewel voor je reactie,
ik heb morgen mijn 1e afspraak,
met een Engelse zakenman, leren kennen via internet
en hij klonk betrouwbaar, (ik heb ook zijn telefoonnummer gekregen)
hij wil gewone sex, dus geen "rare" dingen (sm, anaal enzo)
en hij betaalt E200,- vooraf en E200,- achteraf!
Ik moet komen naar schiphol en daar heeft hij een hotelkamer geboekt, hij verblijft een paar dagen in A'dam en hij komt officieel ook uit A'dam.
Ik hoop dat het niet tegen valt!

Liefs Natascha

Goedemorgen,

Het is allemaal raar gelopen, ik was daar gister op de afgesproken plaats, 10 minuutjes later, omdat de trein vertraging had,
maar geen Paul te bekennen, dus ik aan de balie van het hotel
gevraagd of hij wel ingecheckt had en dat had hij, 2 uur eerder.
Dus ik nog gewacht, het gaat toch om een hoop geld
en ik zou sowieso, ook al zouden we niets doen, E100,- krijgen voor de moeite!
Maar na een uur wachten heb ik het toch maar opgegeven en ben ik weer in de trein gestapt naar huis,
vanmorgen gekeken of ik mail had van hem, maar nee hoor,
ik het hotel gebeld, ik wou toch heel graag een antwoord! is toch logisch?! Maar hij neemt gewoon zijn toestel niet op (op zijn kamer)
en een 06 nummer heb ik niet gekregen van hem.
Ik heb er een heel vreemd gevoel bij, ik ben voor niets gekomen,
maar hij stond wel ingecheckt onder die naam in dat hotel!
Ik heb het nummer van zijn werk, in Engeland, maar dat kan ik niet bellen (is de telefoon voor afgesloten) en we hebben maandag nog zo gezellig zitten kletsen!
Ik heb er zo'n dubbel gevoel over, ik kan er gewoon niet over uit.
Wat moet ik nu doen, ik ga hem zo nog maar even een mailtje sturen en hopen dat ik antwoord krijg, en het liefst met een hele goede reden.

knuffel Natascha

Hoi, hier nog even het vervolg, ik heb nl contact met hem gehad,
omdat mijn trein vertraagd was zijn we elkaar misgelopen en ipv dat hij daarna nog even bij de receptie van het hotel is komen informeren is hij de stad ingegaan.
Het was dus allemaal een misverstand!
Maar ik weet nu wel dat hij het beste met me voorheeft, want hij heeft  wel E100,- naar me overgemaakt, voor de moeite!!
Lief hè?
xxx

Lief, ja en ook buitengewoon. Ik vind het maar een tikkeltje vreemd Natascha.. Watch it! Ik mailde haar dit:

Hoi Natascha,

Ja dat klink wel redelijk betrouwbaar zo te horen. Kan ook een loverboy zijn die eerst investeert (!!??). Maar waar heb je de man eigenlijk ontmoet op internet, ik weet niks van dat soort sites eigenlijk, misschien ga ik ook wel eens kijken. En je hebt blijkbaar wel je gironummer doorgegeven. Vond je dat geen probleem?
Enfin wanneer gaat het nu wel gebeuren?

Hoi,

Wat een mutsje ben ik ook,
ik heb volgens mij helemaal niet gereageerd op je vorige mailtje!
Ik heb ondertussen een hele gezellige mailrelatie met hem opgebouwd, en, via de post, E100,- van gekregen.
Wanneer we elkaar nu gaan ontmoeten staat nog niet vast, dat ligt eraan wanneer hij voor zaken weer hier moet zijn, maar dat we elkaar gaan ontmoeten dat is een ding wat zeker is!
Als je nog meer wilt weten hoor ik het wel,
kus 

Natascha

Ik heb nog wat heen en weer gemailed met Natascha, en toen gebeurde dit:

 Internetlove.... Internetlove.... (Klikken om te Lezen!)

En als je het gelezen hebt: Natascha gaat gewoon door! Lees hier het bericht dat ik van haar kreeg enkele weken nadat we elkaar ontmoet hadden:

mijn afspraakje met Pim was afgelopen vrijdag, ik had voorgesteld om gezellig naar de sauna te gaan en dat hebben we dus ook gedaan, hij was heel lief voor me, en we waren daar om half 6, eerst heerlijk wat gebubbeld in het bubbelbad en toen zijn we heerlijk uitgebreid gaan eten.>>Daarna saunaatje gepakt en weer in het bubbelbad gegaan, waar ik hem heerlijk heb afgetrokken, op een gegeven moment zat Pim wat voor zich uit te staren en ik vroeg of alles wel goed ging, hij zei dat hij het heerlijk had en gewoon lekker zat te genieten,

Op dat moment kwamen er 2 mannen aanlopen, de 1 kwam bij ons zitten, zijn vriend ging het zwembad in. Glimlachen naar elkaar, een lieve knipoog en toen begon hij met kletsen. Na een minuut of 20 was ik dat gebubbel wel zat en ik vroeg aan Pim of hij mee ging iets anders doen, Bob ging er ook maar uit en hij ging bij Wim zwemmen.

Pim vroeg wat ik wou en ik zei dat ik toch met hem was, hij zei dat ik maar ook even lekker moest gaan zwemmen en dat hij even iets ging drinken, of ik moest ook met hem mee willen (ik weet even niet precies hoe ik dat moet opschrijven, hij zei het in ieder geval heel lief) Nou ik ging dus nog even een duik nemen en zo kwam het dat Pim en Wim samen aan de bar zaten en bob en ik samen helemaal alleen in dat grote zwembad lagen! We kletsen wat en op een gegeven moment ging hij kopje onder en raakte mijn voet zijn billen aan, hij kwam boven water en keek me ondeugend aan en zei, voelen bij me hè, dan mag ik dat vast ook wel even bij jou?

En zodoende lagen we even later heerlijk stiekem te friemelen en te vozen in het water. Hij vroeg wat Pim van me was en ik vertelde het hem (dat ik dus geld kreeg om hem gezelschap te houden) hij keek ondeugend en vroeg ik ik er over 3 weken weer zou zijn, omdat hun elke 3 weken er zijn, dus ik vroeg heel bijdehand wat me dat zou opleveren en hij antwoordde dat hij mijn volgende bezoekje zou betalen. Niet al te gek veel, maar het was echt een hele leuke vent, (getrouwd, 2 kindertjes, maar daar voel je niets van, hihi).

Toen zijn we ook maar naar de bar gegaan, later nog even in het Turkse stoombad gefriemeld en om 11 uur zijn we met zijn vieren eruit gegaan, Pim heeft me vlak bij huis afgezet en afgerekend, hij had een heerlijke avond gehad en wou het snel nog eens over doen, nou wie weet! En Bob.... die zie ik zeer waarschijnlijk over 3 weken.....

nou, wij vinden het verhaal een beetje vreemdjes.Waarom maak je het zo moeilijk voor je zelf. Het kan makkelijker,ga achter de ramen staan in Amsterdam.Heb je geen respect voor je zelf, je doet het met getrouwde mannen die kinderen hebben.

Natascha is geen type om achter de ramen te staan. Ik kan het weten, want ze is dus bij mij thuis geweest. Bovendien vind ze het risico om door bekenden gesnapt te worden te groot.

hoi, Ook ik ben me al een tijdje aan het afvragen of 'het vak' niks voor mij is. Ik ben een 20jarige bijstandsmoeder, en elke maand als ik weer de eindjes aan elkaar knoop lijkt mn degelijke opvoeding iets meer te rafelen, lijken er iets meer naden los te laten. Zonder luxe kan ik, maar niet zonder dromen. Ik kan me er niet bij neerleggen dat mn toekomstperspectief ineengeschrompeld is tot 'een of ander klotecursusje via de soos, mn kinderen 40 u op de creche dumpen en dan jarenlang op het minimum te blijven'met als geheim doel, veredeld plan b 'Een Rijke Man Zoeken'.

Dat plan B heb ik al eens geprobeerd. En ja, ik ontdekte dat er genoeg mannen zijn die mij en kids zouden willen onderhouden, of zelfs van me houden en alles zouden doen om een lachje op mn gezicht te toveren. Als ik zo'n man zou gebruiken, het lieve vrouwtje zou spelen zou dat maatschappelijk gezien helemaal geaccepteerd worden. Maar ik zou me meer hoer voelen dan wanneer ik in de prostitutie zat. Als het dan toc! h ruilhandel moet zijn, laat me het dan vooral goed doen, en onafhankelijk.

No strings attached, gewoon een zakelijke deal. Ik heb mn fouten gemaakt, met de verkeerde kerel gegaan en kindjes gemaakt, dus ja, ik heb mezelf in deze situatie gebracht. Dat wrijft iedereen er steeds in als ik ooit klaag, en ze hebben nog gelijk ook. Maar dat maakt het er niet makkelijker op. Ik ben het zat om geen moer te hebben, om voor elke spijker in de muur of elke autorit een beroep te doen op de goodwill en liefdadigheid van anderen. Ik ben het zat om op mn 20e al het gevoel te hebben dat het beste deel van mn leven met alle mogelijkheden al achter me ligt.

Ik ben het zat om mn toekomst uitgestippeld te zien door een bakellende kabinet of mn dromen aan diggelen te laten slaan door een sociale dienstmedewerker met de hersens van een gehalveerde garnaal. Ik ben het zat om steeds geconfronteerde te worden met de koude werkelijkheid van mn lege portemonnee wanneer mn kindjes een ijsje willen, of de wasmachine het begeeft. Ik ben het zat om als een van de honderden schapen rond de CWIvacatures te sjokken. Ik ben meer! dan dat, ik heb genoeg talenten.

Maar in mijn situatie zullen die zo niet zichtbaar worden. Om mn dromen te voeden heb ik centen nodig. Ik wil zelf achter mn rijbewijs aan, mn auto, mn hbostudie, mn muziekapparatuur, mn borstcorrectie. Met dat alles red ik het wel weer verder, al is een vakantie op zich ook wel welkom. Ik wil niet wachten tot er ooit een rijke vent op zn witte paard aanbelt en me dit op een presenteerblaadje aanbiedt. aint gonna happen. Er zit iets in me, een woedende leegte, een kolkende stroom die een vuist wil maken. Uiteindelijk is er maar 1 weg die me op redelijke termijn een mogelijkheid biedt mn dromen te realiseren. Om geld te maken heb ik geld nodig.

Een club lijkt me een betrouwbaardere omgeving om te beginnen dan ergens achter een raam, dus ik ben me een beetje aan het orienteren, maar eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee wat voor mij een goede plek zou zijn om te beginnen. Ik ben op zoek naar een club zonder al teveel poespas, die met het openbaar vervoer redelijk bereikbaar is, waar ik zonder alteveel geouwehoer mn centen kan maken! .

Als iemand tips heeft graag;) En ik heb ook geen flauw idee wat ik qua verdiensten een beetje kan verwachten als ik overdag een paar uur werk. Hoe zit het met garantieloon, zou dat gunstiger kunnen uitpakken? En hoe zit het met invallen in clubs en controles van de belasting? Voor ik ergens op gesprek ga wil ik wel wat meer weten anders voel ik me echt een noob die zich laat flashen..

Kijk goed rond hier en je weet al heeeeel veel.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo