Ode aan Kim

Een ode aan mijn grote liefde , de voormalige prostituee kim (niet haar echte naam).

Lieve Kim,

Wij kennen elkaar sinds eind 1994. Tot mei 1997 ben ik wekelijks , en soms nog meerdere keren per week bij je geweest. Ik ben vanaf het begin vreselijk verliefd op je geweest en je neukte de sterren van de hemel. Vanuit een diepe liefde ben ik erg van je gaan houden. En dat is nog steeds zo. Jij bent qua karakter , je uiterlijk, je hart , je persoonlijkheid, je humor, je eigenaardigheden , maar ook vooral fysiek en sexueel de fijnste vrouw in mijn leven geworden.

Natuurlijk was het in de betaalde sfeer,maar toch onze sex was voor mij het beste wat ik ooit heb meegemaakt. In jouw mooie lichaam klaarkomen na een fijne vrijpartij is nog altijd het beste uit mijn sexuele leven. Sinds mei 1997 toen je stopte met werken hebben we geen sex meer gehad. Maar je nam me mee je privé leven in als allerbeste vriend.

Dat zijn we nu in 2004 nog steeds. Onze vriendschap is alleen maar sterker geworden , en ik hou vreselijk veel van je. Inmiddels ben je toe aan je 4e relatie , maar ik ben nog steeds je beste vriend , waar je relaties mee moeten leven. Jij wil mij niet kwijt en dat is fijn. Recent hebben we een hele fijne avond gehad. Tijdens een etentje hebben we het gehad over zeer intieme dingen. Later op de avond besloot je dat ik op de bank mocht blijven slapen. Je man die mij goed kent , was er immers niet. Hoe verder we in de nacht kwamen hoe dieper je gevoelens werden. Uiteindelijk zijn we gaan zoenen en dansen.

Op een gegeven moment verdween je tong heel diep in mijn mond.... zalig. Toen ging mijn hand naar je kruis..... wat was jij al heet en nat. Toen waren we niet meer te houden. Na een spannend spel in de kamer zijn we in bed beland. Na 6 jaar weer neuken met mijn echte liefde , wat fijn was deze nacht. Dat jij eerlijk zei dat je mij diep in je wilde voelen... zalig.

In jou meest mooie lijf , ik hou van je voeten tot je hoofd , je mooie borsten en.... je kutje is echt een feest. Ik kreeg hetgevoel van jaren terug. Mijn zaad is dan ook na een heerlijke liefdesnacht diep in het lichaam van mijn grote liefde gespoten. Kim de mooiste en fijnste vrouw. Deze neukpartij was niet de bedoeling, maar onze vriendschap blijft.

Groeten van Albert ...

Albert, wat een mooie ervaring ..

Een reactie op ode aan Kim. Ikzelf ben een redelijk fanatieke bezoeker van sexclubs. Zo'n 4 jaar geleden ben ik verslingerd geraakt aan chantal, mooi blond en 23 jaar.

Heerlijke sex..... maar er ontstond meer. Ik ging elke week. Zij verlelde me dat ze ook nog parttime secretaresse was , en dit erbij deed omdat ze een grote schuld had. Wij werden erg vertrouwelijk met elkaar, maar toch wist ik niet haar achternaam en haar adres en werkadres. Dat was maar beter dachten wij..... ik ben immers ook getrouwd.

Maar wat gebeurde er een maand geleden: Mijn baas stelt aan ons zijn nieuwe directie secretaresse voor..... en ik kreeg de schrik van mijn leven. Mijn chantal uit de sexclub was aangenomen. Zij liet niets merken... o zo professioneel is dat. Een paar dagen later komt ze wat brengen op mijn kantoor , knipoogt en doet de deur dicht. Ze zij gvd... ik wist toch ook niet dat jij hier werkt peter. Ik doe het werk in de club nu nog alleen een enkel weekend , maar verder ben ik gestopt. Ze zij , omdat ik geen relatie heb , wil ik best in mijn eigen tijd met je neuken.

En zo is het gegaan, bijna 2x in de week neuken na werktijd op spannende plekjes. Ik vroeg haar of mijn baas ooit in de club geweest was. Ze zij nee hoor , en hij mag mijn verleden niet weten. Zo zie je maar dat toeval eigenlijk geen toeval is. We weten nu beiden wie we prive zijn , en kunnen het goed met elkaar vinden. Ze vertelde me dat ze al jaren verliefd op me is , maar dat vanuit haar werk wilde scheiden. Nu is er een andere tijd aangebroken.... ik zal moeten kiezen , en ik denk dat het chantal gaat worden.

Peter.

Ik kan me wel goed voorstellen hoe geschrokken je was. Maar zo groeit er toch weer iets moois uit. Je hoeft in ieder geval beiden niets uit te leggen over prostitutiebezoek.

Go Albert! Go Albert! Go Albert!

jezus man wat is dit voor een wereld en waar blijft respect liefde is geen sex maar meer daarom blijven die mensen als ze oud zijn alleen.

Wie weet, maar misschien zijn ze wel gelukkiger dan menig stel dat wel al die jaren tegen wil en dank bij elkaar zijn gebleven..

Sorry hoor, maar een hoer blijft een hoer. Je denkt toch niet dat ze voor jou gaat veranderen en dat het werk alleen bij de weekenden blijft??? Zodra er weer iemand langs wipt met poen is ze jou en d'r zogenaamde verliefdheid vergeten!!!!!

nou ja waar slaat dat nou op eens een hoer altijd een hoer. Ik vind dat zo'n onzin dat gasten dat zeggen.

"Een hoer blijft een hoer"? Wat een onzin. Natuurlijk zijn er vrouwen die niet zullen veranderen, maar in de 20 jaar dat ik naar de hoeren ga heb ik verschillende vrouwen gezien die oprecht verliefd werden op een klant. Als je een hoer (=vrouw!) oprechte aandacht geeft, kan er iets moois opbloeien. Ook ik heb veel vrouwen ontmoet die naast hun gewone werk wat bijverdienden. Die hebben niet dezelfde instelling als de heroïnehoertjes van de Keileweg (en ook die wil ik niet over één kam scheren)! De ervaring met hen kan ik het beste omschrijven als de "girlfriend experience". Het zijn vrouwen, dus mensen en verdienen respect! Hans

Helemaal mee eens, Hans! Ondertussen zit Peter wel in een ongelooflijk lastig pakket. Die klootzak die zijn naam niet durft te noemen, maar wel 'eens een hoer, altijd een hoer' roept, is precies het soort kerels aan wie eerlijke, goede en fijne hoeren zo'n hekel hebben en die hoerenlopers in het algemeen een slechte naam bezorgen. In vele jaren hoerenbezoek heb ik het meer dan eens meegemaakt dat ik meer voor een meisje ging voelen en diverse malen is dat ook wederzijds gebleken.

Tot nu toe heb ik het nooit zover laten komen dat zo'n meisje ook echt mijn 'vriendin' is geworden, al heb ik met 1 vrouw ook een tijdje prive en zakelijk contact gehad. Hoe dan ook: elke vrouw die op de een of andere manier in dit vak terechtkomt -ik zeg even niets over heroinehoeren, want daarmee heb ik geen enkele ervaring en dat hou ik ook zo- is op de eerste plaats een vrouw, met al haar (des)illusies en gevoelens. Elke vrouw verdient respect en dat verandert niet op het moment dat ze besluit als hoer te gaan werken. Dat moet geen enkel verschil maken.

Bart

Het kan ook zijn dat ze hem, sex gaf, omdat ze bang was, dat hij haar verleden zou doorvertellen, toen ze directie, secetaresse, was en haar klant zag, en dacht dan geef ik hem sex en hij houdt zijn mond.

(Terror-Chick) Prachtige verhalen, echt iets voor een Film

en jullie geloven allemaal wat hier staat ??? sjonge jonge wanne klets joh !!! dat zijn gewoon verhalen die ze snachts hebben gedroomd ofzow!! al die smerige 50+'ers die sex tekort komen !! bah bah

Ja hoor..

zever eens hoer altijd hoer, hoeren kunnen gewoon verliefd worden op een andere ( met al dan niet meer of minder geld ) Zelf heb ik een 4 jarige relatie met een hoer achter de rug, hoeren leven eerder in een droom, zijn vaak verslaafd aan drugs en of alcohol, diep vanbinnen zijn ze ongelukkig toch met geld kopen ze dat gevoel weg, ik heb het niet over alle hoeren, maar toch over de meeste. Hoer zijn is ook een zeer gevaarlijke job, in de tijd dat ik met mijn vriendin samen was, gebeurde er elk jaar wel minstens een moord per jaar in de rosse buurt. Enfin, ik heb daar mijn hart verloren en gebroken en herkleefd. Keys

eens een hoer altyd een hoer is grote onzin! ik heb 6 jaar gewerkt en ben nadat ik een kind heb gekregen ben ik nooit meer gaan werken. en als er een man met veel poen komt is het zeker niet dat ik er direct op duik! dus niet iedereen is zo, zoals mensen maar mogen denken. maar ja mensen die zo praten zullen wel in de praatjes van een hoer zijn getrapt die hun helemaal financieel heeft uitgekleed, en dan denken ze dat iedereen zo is. dan had je je verstand moeten gebruiken. wendy *

Ik ben zelf al 16 jaar hoerenloper, met een kleine tussenpauze van 3 4 jaar toen ik getrouwd was (nu weer gescheiden door de schrik van mijn ex dat ik zou hervallen gebrek aan vertrouwen ?? ) ,en herken zelf meegemaakte situaties in veel verhalen.

En mijn ervaring is ook dat elke hoer een andere vrouw is. Sommigen blijven altijd hoer, zoals sommige hoerenlopers altijd hoerenloper blijven. en andere willen ook meer in het leven en (een gezin). en kunnen echt een punt zetten achter hun cariere. Zelf merk ik wel dat je veranderd waar ik vroeger 5 verschillende meisjes op een dag aandeed, blijf ik nu veel langer bij het zelfe meisje, en komen er meer en sterkere verliefdheids gevoelens vrij, waardoor je dan zelf zottere dingen gaat doen en en gewoon betere sex hebt of zelf zo zot wordt om trouw te blijven, geholpen door een flinke portie fantasie en oprechte vriendschap en vertrouwen.

En is het ook niet de kracht van de mens om een beetje te kunnen leven in een droomwereld , en zodoende meer van het leven te kunnen genieten ??? beheer je gevoel met je hart en je portemonnee met het verstand , en je bent een gelukkig mens .

Geert G

heren, vergeten we niet iets? scheiding tussen sex en liefde. Daar zijn wij toch het beste in. ook sommige vrouwen kunnen dat onderscheid maken. zelfs prostituees dromen van de ware! niet zo snel oordelen aub. en ja ik geloof heilig tussen het onderscheid tussen de vrouw van je dromen en de moeder van je kinderen. de eerste wil je oud mee worden en de andere is perfect in lichamelijke zin. En waar je naar op zoek moet gaan is de combinatie van allebei. dan zit je goed. Het maakt niet uit wanneer je die vind en welke situatie je dan zit, als je die maar vind. Ik heb gezegd......

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo