Onbekende prostituee

hoi, ik ben een prostituee en heb jou dagboek met plezier gelezen ik moet toe geven dat je goeie verhalen kan schrijven en je lijkt me helemaal geen vies tiepje maar ik wil je wat vertellen ik heb sinds kort een klant waar ik gek op geworden ben maar er is een probleem ik ben een hoer maar ik wil geen hoerenloper.

als ik een vriend krijg wil ik ook met dit beroep stoppen dus met andere woorden ik wil helemaal niet gek op hem zijn wat is er nou gebeurt ik had een telefoon van hem gehad en hij wou met me afspreken gewoon om wat te drinken niet om iets anders of zo ik had al een paar keer met hem afgesproken maar had hem gewoon niet gebeld omdat ik het al aan voelde komen dat ik gek op hem zou worden toen hij dus met me afgesproken had was ik weer niet opkomen dagen omdat ik niet durfde hij was boos en had mijn voicemail ingesproken en klonk aardig pissig wat logies is.

de dag daarna was ik op mijn werk en wie kwam er binnen hij we moesten ons voorstellen maar dat wou ik niet waarom niet ! omdat ik me doodschaamde mijn baas zij dat ik moest dus ging maar in de rij staan maar wat ik niet wist is dat mijn baas dat tegen hem ging zeggen toen liep mijn collega naar binnen en hij dacht dat mijn baas haar bedoelde dus reageerde heel raar tegen haar en er ontstond een woordenwisseling tussen hun door mij ik ben daar uit eindelijk weg gestuurd omdat mijn baas dacht dat ik buiten hem om met hem afsprak om geld maar dat was niet zo maar dat maakt me ook geen reet uit want er zijn genoeg clubs die om mij staan te springen maar wat me wel heel eg dwars zit is dat ik een hele lieve jongen in de zeik heb genomen alleen maar voor zijn en mijn eigen bestwil en het is zeker niet wat hij verdiende nou ik ben mijn verhaal in iedere geval kwijt en misschien vindt je het wel eens leuk een verhaal van een prostituee.

ik anoniem omdat mijn prive even mijn ouders en vrienden enz er niets van weten van mijn werk en dat wil ik graag zo houden

Ik heb zelf ook wel twijfels gehad over een relatie met een prostituee. Voor haar ben je toch een hoerenloper waarvan ze weet dat je toch, misschien pas na jaren, weer terug kan vallen in je oude gewoonte. Aan de andere kant lijkt het me voor een prostituee ook moeilijk haar vrije, enigszins luxe, leventje op te geven voor een vent. Ook zij kan weer terugvallen in het oude beroep. Toch lijkt me voor een prostituee een hoerenloper de meest aantrekkelijke keuze voor een partner. Je hoeft niet stiekem te doen over je verleden. Je hoeft niet te liegen en hij moet, als het goed is weten wat je als hoer allemaal meemaakt.

What do you expect if you are a   ...     do you expect any better. in a guys eyes you are worth nothing. put yourself on the opposite side: would you like a guy that did it with so many   ... s that he can't even count them.

Van mij hoeven ze dan niet te stoppen met het werk wat ze doen. Er zijn veel meiden die een vriend hebben en het werk nog doen.

Een vriend zijn voor die dat werk doet en haar dan ook veiligheid bieden bij hele lastige klanten

Het is fout om geen respect te hebben voor "the girls" Ik heb alle respect voor die meiden en ik verafgod ze.

De echte hoeren zijn degene die met je trouwen voor je geld en die je vastpinnen met een kind. DAT zijn hoeren

Hier spreekt een man met ervaring.......

(denk ik)

Mannen ik weet niet maar ik zit ook in zo een situatie. Ik ben naar leeuwarden geweest waar ik binnen ben gegaan bij een latino girl. Nou ze is voor mij het einde! en zei is de enige hoer wie ik gezoend hebt! Ze zat mij constant te prijzen wat een mooie man ik ben en hoe goed ik het doe ( das wel beter he :) ) Voor het vaste bedrag (25 euro) hebben wij in verschillende posities geneukt en gezoend! Het was hemels! Ik denk dat ik gauw terug ga naar haar. Als ik weg ga denk ik nog steeds aan die vrouw! Zelfs dagen lang! Zeg mij aljeblieft ben ik nou verliefd ofzo? Ik heb heel veel hoeren gehad in verschillende provincies maar dit is me nog nooit overkomen! Help!

Geniet ervan, maar blijf bij je positieven!

ze zeggen de laatste tijd dat de Nederlandse taal verloedert. na het lezen van deze tekst cq levensverhaal, kan je eigenlijk pas echt concluderen dat men de Nederlandse taal echt niet meer machtig is. waardeloos, ook het niet gebruiken van notaties, bestaat volgens mij totaal niet meer, of weet men niet meer te plaatsen, jammer.

Tja, weet je wat ik jammer vind? 

Die ontbrekende hoofdletter aan het begin van elke zin..... 

;>)

I would not mind to much if my girlfriend (had been) 'een hoer'; -but, I think there is more to it. First of all: I do not think that beeing a 'hoerenloper' is negative for me as a single man. I am simply tired of all this dating-stuff. Giving your best, looking good, taking a girl (not a hoere) out and finally getting rejected because of a tiny detail or something.

Not that I would mind the commitment and efford it takes, but at some point I want to feel accepted as I I am w/o needing to play the superman. Further on, some girls want to be enterained 'aan de lopende band' which bores me. Having been to Doubletstraat and Geleenstraat quite a few times I think that most hoeres have only one thing in mind: money. No matter what they do and how they behave, for them the 'hoerenloper' means a walking source of money and not a person.

Well, in most cases. It would be pretty hard to find out which 'hoere' really sees me as a person and which only sees the wallet behind me. What I would like about a (former) hoere as a girl friend is that she has seen life as it is; -not only from a helicopter perspective. In most cases they have a gorgeous body and are not to stupid. What could a man want more? There could also be a con. Her friends. She might have (criminal) friends which could turn your whole life upside down and destroy it.

Mee eens! Lees het verhaal van Diabolo maar eens.

oké ik denk dat het erg simpel ligt met de liefde, kijk ik denk dat je liefde nodig hebt, een primaire levensbehoefte. wanneer je verliefd ben loop je op roze wolkjes, en wanneer iemand verliefd is op jou ben je de koningin of koning van de wereld.

nu kan het natuurlijk ook zo zijn dat jouw liefde niet word beantwoord en dat je keuzes moet maken, en dat de grens tussen vriendschap en verliefdheid ook een dunne lijn is! zorg dat je je gedachten en je gevoel leert te selecteren en voor jezelf relativeert wat het allemaal waard is!

ik ben verliefd en er zijn mensen die verliefd zijn op mij, maar ik ben nog te jong en te ontwetend om me in elke emotie mee te laten slepen! liefde en verliefdheid is niet hetzelfde! lusten spelen ook zeker een hoofdrol in dit verhaal! beschouw de liefde als een gift, want wat je geeft krijg te terug. and dont 4 get love = the answer!

liefs van irena

Altijd lastig als degene die op jouw verliefd is niet degene is waar jij zelf smoor op bent... En als je jong bent moet je ook zeker alle tijd nemen om de juiste keuze te maken. Hier ging het echter om een prostituee die geen hoerenloper wilde als partner. Wat denk je daar eigenlijk van...

hoi ik ben een jongen . mijn ouders gingen op vakantie en ik bleef thuis . mijn vrienden kwamen bij mij thuis logeren .op een dag ging ik in een straatje in antwerpen . dat straatje was van hoertjes . ik liep tegen een vent van mischien 25 jaar . hij nam mij stevig vast en trok mij in een hoere tent ; daar was ook een paar prostituee's . ik moest van die vent ik vrijen met die prostietuee . het was niet leuk.

Niet??

Zo te horen heeft Monique(prostitutie) dus helemaal mis. Ze zei dat hoeren niet verliefd kan worden op een klant. De tegendeel is maar weer eens bewezen. Ook al door mijn eigen verhaal maar die verhaal is van een meid die zelfde werk doet als Monique. Het verschil tussen Monique en dit verhaal is dat Monique niet in de club werkt, want in de club zijn de contacten toch vaak intiemer. Andy

Andy had even later nog een vraag aan mij..

Ik ben een jongen van 24 jaar, heb een vrouw en 3 kinderen en een eigen bedrijf. Af en toe bezoek ik weleens een prostitutie (in de club maar ook raam prostituties).

Ik vraag me af hoe jij denkt over de prostituties. Vind je dat we prostituties moeten respecteren? Ik heb absoluut geen respect voor de prostituties.. en waarom? Laat ik het zo zeggen: heel goed dat er prostituties bestaan want zonder prostituties zouden misschien veel meer verkrachtingen in Nederland voorkomen. En natuurlijk voor mannen die af en toe iets anders willen dan zijn eigen vrouw.

Ik ga naar een hoer omdat ik gewoon vaker sex wilt dan me eigen meid. Zij heeft 1 keer per week sex al genoeg en ik heb er minstens 3 keer nodig daarom ga ik af en toe naar een prostitutie. Ik respecteer die prostituties niet omdat werken als prostitutie echt de laagste niveau is. Denk je dat je serieus zaken kunt doen met iemand als je achter komt dat ze jaren als hoer had gewerkt ? Ik denk het niet. Laat ik even erbij zeggen dat ik de prostituties wel accepteer, om me te ledigen.

Andy

Beste Andy,

Jouw probleem, en ik denk van veel van mannen met een andere culturele achtergrond, is dat je in het algemeen geen respect hebt voor vrouwen.

Dat is echt een groot probleem.. Denk maar eens goed na en je zult zien dat ik gelijk heb. Ik ken zelf veel allochtone vrouwen en mannen en geloof me, ik heb veel meer respect voor de vrouwen dan voor de mannen.

Ze zijn gewoon veel slimmer, veel attenter, werken veel harder. hebben meer verantwoordelijkheidsbesef. En het wordt tijd dat je dat zelf ook eens in ziet. Uitzonderingen bevestigen de regel, maar in het algemeen zien allochtone mannen zichzelf als de "aangeboren" uitoefeners van de macht. En gedragen zich daar meestal ook naar: lomp, lui, onaangepast, dom.

En prostituees zijn dus ook absoluut niet het laagste niveau. Ik respecteer ze zeer, in ieder geval mijlen hoger dan een parkeerwachter...

Beste Ricardo, ik ben een aantrekkelijke man van midden dertig,niet een super stud, maar gewoon een "lekker ventje" ik citeer. sinds mijn 25ste kom ik af en toe in clubs. soms alleen voor een showtje. (deze nemen tot mijn teleurstelling in aantal en kwaliteit heel snel af) eigenlijk altijd een gesprek met een glaasje of een fles. in de loop der jaren is mijn beeld wel bijgesteld, eerst dacht ik dat de dames me echt zagen zitten, later leerde ik de profs eruit te filteren.

uit wat ik allemaal op je site gelezen heb, lees ik dat je eigelijk nooit je respect verliest. dan moet je ook op gevallen zijn dat de vrouwen hierdoor lijken te smelten. met steeds grotere verbazing geven ze vaak hun mobiele nummer, willen ze me buiten de club ontmoeten en hoor je hun verhaal. nooit ben ik hier op in gegaan of heb ik ooit gebeld, maar het feit staat er wel. om lang verhaal kort te houden, het is geweldig om een prostituee te zien, maar vooral te voelen smelten, door hun ervaring en beroeps keuze hebben ze iets met sex.

ze weten wat mannen en zij zelf lekker vinden. als die twee elkaar vinden gaat het dak eraf. zolang de kans zoals ik het meestal noem, op feest bestaat, moeten de dames positief blijven om niet hun eigen ramen in te gooien. Het resultaat van hun werk is niet alleen een orgasme, maar indirect juist hulp in een dip van het huwelijk en verbetering van de sex met je partner. dat soort hoerenlopers zijn er ook met net als jij via je site met respect voor de dames.

vriendelijke groet.

Vrouwen waarderen het absoluut als je respect voor ze toont. Zeker. En dat komt natuurlijk grotendeels omdat ze helaas ook maar al te vaak respectloos worden benaderd door hun klanten, en hun bazen/collega's en vrienden en familie. 

Blij te horen dat je ze ook met respect benadert en dat jullie er ook allebei veel plezier aan beleven.

Ik heb ook al verschillende ondervindingen met de meisjes en daaruit kan ik zeggen dat er zijn die het echt alleen maar doen voor de commercie maar ik zie ook dat er wel een vrij groot gedeelte is die er zelf ook leute aan beleefd en het niet alleen om de pure sex en centjes gaat.Ik respecteer en bewonder elke vrouw maar de mate van is afhankelijk van de mate die ze het zelf wel willen toelaten.ik bezoek zelf alleen privé of zelfstandig escort omdat ik denk dat deze meisjes het tenminste uit vrije wil doen en ook meestal met overgave.tot hier de samenvatting van mijn nog maar prille(3 maand)belevenissen in deze wereld groetjes chvb belgie

je moet zeker niet stoppen met je lichaam verkopen.Hoeren zijn het lekkerste wat er is.Je kunt ze gewoon lekker pakken zonder enig gezeur aan je hoofd.Beter toch?

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo