Reginalda

Hallo Ricardo,

Ik ben nu op een vakantie adres en gebruik nu even de Pc van een goeie vriend van mij om deze e-mail te sturen.( Dank aan hem )

Ik ben een ¨raam¨ dame en ik heet Reginalda. ( Dit is tevens een schuilnaam zoals nog meer vrouwen dit hebben ).

De laatste tijd ben ik erg bang voor 2 dingen.

1 = Ik ben 28 en begin erg veel moeite te krijgen met klaarkomen.
2 = Als ik een klant oraal heb heb gedaan dan komt er soms wat
voorvocht of zaad in mijn mond, kan ik hiervan ziek worden ?

Ik doe dit werk nu 2 jaar en vroeger kwam ik wel 4 a 5 keer klaar op een dag maar tegenwoordig kost het mij ook veel moeite en kom ik soms maar 2 keer klaar. Ik werk 4 uur per dag en werk gemiddeld z´n 5 a 6 klanten af. Is dit een bekend iets bij prostituees of hebben hier meer meisjes last van. De meeste zeggen van niet maar ik geloof ze niet helemaal misschien dat jij als expert mij een antwoord kan geven op je site. Je hebt tenslotte genoeg ervaring en de meisjes onderling liegen vaak als een klein kind over hun gevoelens.

Waar ik ook erg naar benieuw ben en misschien wel meer lezers is de lengte van je penis in stijve toestand ?

P.S. Ik hoop dat ook veel prostituees jou site bezoeken want je komt heel lief en serieus over.

Reginalda.

Ik  heb je al persoonlijk geantwoord, maar ik kan hier alleen maar herhalen dat mijn ervaring in ieder geval is dat een prostituee die tweemaal per dag klaarkomt "in de voorhoede" zit, dat ik een penis van normale afmetingen heb en dat ik heel blij ben met ervaringen van prostituees want de meeste reacties tot nu toe zijn van mannen die wat van mij willen weten.

i find that you guys are disgusting i would like you to put it on the screen

???? It is on screen now!, but do you really understand dutch???

Hoi,
Een vraag..Hoe kom je erachter of je hoerenbloed bezit?
Oftewel wat moet je in je mars hebben???
om dit werk te kunnen doen en er niet aan onder door te gaan??

Lijkt me een goede vraag voor Shanya, ik zal hem doorsturen.

Ik denk in ieder geval dat je een sterke persoonlijkheid moet hebben. Je moet niet gemakkelijk bezwijken onder verleidingen. En die zijn er genoeg: veel geld, dicht bij het criminele milieu, want dat is een belangrijke klantenkring. Verder zul je ongetwijfeld gaan roken tegen de stress en als het daarbij blijft is het niet zo erg, maar als je neigingen hebt tot verslaving ligt er een groot gevaar op de loer.

2 = Als ik een klant oraal heb heb gedaan dan komt er soms wat voorvocht of zaad in mijn mond, kan ik hiervan ziek worden ?

Je kan er wel het een en ander aan overhouden ja.Maar als je al 2 jaar in het vak zit, moet je dit soort dingen wel weten. Vraag het anders eens aan je huisarts, volgens mij kan je ook terecht bij het Prostitutie Informatie Centrum http://www.pic-amsterdam.com  voor meer info)

Ik kan zelf uit eigen ervaring vertellen, dat het niet zo vreemd is dat je meer moeite krijgt bij het klaarkomen. Heb enige tijd vriendschappelijk contact gehad met een meisje van plezier, heb haar als klant leren kennen, ze gaf toen aan haar grenzen te hebben, maar heb daar de eerste keer niets van gemerkt, heb haar daar geruime tijd gebeft, en gevingerd (vaginaal en anaal), waarbij ze volgens eigen zeggen meer als eens is klaargekomen. ze gaf aan dat ik toen eigenlijk over haar grenzen heen ging, maar doordat het zo lekker was kon ze geen nee meer zeggen. Dit was in de tweede week dat ze in het vak zat. Later hebben we het er nog wel over gehad -heb maar twee keer sex gehad met haar, ben half jaar met haar (wekelijks) omgegaan- en ze gaf aan dat ze in het begin als de klant zijn best deed, ze best klaar kon komen, maar na een maand of twee was dat over, dus ik denk dat het iets is waar je lichaam aan went. als je stopt met werken zal het vast wel terug komen... 

succes verder

Hallo Reginalda,

Ik(gewone jongen,geen hoerenloper)ben 5jaar heel close bevriend geweest met een meisje uit het vak om zo te zeggen,ze werkte( en nu nog steeds)in een seksshop aan de grens en ontvangt mannen privé,soms is ze wel 15 keer per dag intiem met mannen.in het begin toen ze dit vak deed is ze voor het eerst klaargekomen in haar hele leven bij een klant en dat op 23 jarige leeftijd,ze deed het graag en verdiende veel geld,ze is ook een heel mooi meisje trouwens.

maar na een 6 tal maand het beroep te doen zat ze eens te huilen bij me in de wagen,ik vroeg wat er scheelde en ze vertelde me dat ze 'niet meer nat werd' als ze sex had,ook niet als het met een jongen was waar ze gevoelens voor had!ze vertelde me toen ook dat sex haar gewoon de strot uitkwam en ze het enkel nog deed voor het vele geld.ik zei haar toen dat ze beter zou stoppen dan dit zo echt tegen de zin te doen,het geld had ze niet echt nodig want problemen had ze niet.

ze is toen een klein jaar gestopt met werken maar wegens financiële problemen waar ik niet meer wens over te zeggen begon ze terug te werken,ik vroeg haar of het nu beter ging en of ze terug kon genieten van sex na zo'n stille periode. Ze zei dat ze enkel nog kon genieten als zij het initiatief niet hoefde te nemen en ze werd liever niet meer gepenetreerd, klaarkomen deed ze zelden zei ze en dat vond ze best wel erg maar de toestand verbeterde toch niet.

dit is het volgens mij het meeste verzwegen probleem van het beroep als prostitué,het vele geld maakt dit zeker niet goed,geloof me vrij Reginalda. zij had dit ook al es gevraagd aan de andere meisjes in de club en de meeste ontkenden het maar gingen toch steeds met een flesje glijmiddel de klant te lijf dus...,iedereen verzwijgt het stilletjes dus.

Ze doet het nu 6 jaar,drie dagen per week,en de sex met haar vriend die bij haar woont....tja, d'as een bodybuilder dus die doen ook al niet veel meer hé,dat was haar uitleg! Ik wil hier zeker niet de pessimist uithangen en iedereen is verschillend maar het spreekwoord zegt:'overdaad schaadt 'en daarmee is alles gezegd,

succes ermee Reginalda want je bent volgens mij een eerlijke meid en die vind je niet meer zoveel dezer dagen

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo