Sas

Ik vind het altijd zo grappig wanneeer een man zegt ik kick erop als vrouwen{in dit geval prosties, zoals ik zelf ben} klaarkomen, hoe weet je dat? je hebt vrouwen die dat heel goed na kunnen bootsen, en goede spierbeheersing hebben.verder vind ik het enorm leuk waar je mee bezig bent,heel interessant om te lezen hoe een man deze dingen met ons ervaart, zelf ben ik ook altijd nieuwsgierig over wat er nu precies in een man omgaat, en waarom hij naar de hoeren gaat.

Spannend hoor! groetjes, Sas.

Sas, ik heb natuurlijk wel enige ervaring ondertussen en ik durf wel te zeggen dat ik in 9 van de 10 gevallen in de gaten heb of een vrouw faked of niet. Het gemakkelijkst zijn de vrouwen die al na 2 of 3 minuten beginnen te hijgen en kreunen en draaien. Is te snel, overduidelijk niet echt, ik neem dan expres gas terug. Ze hoeven niet klaar te komen, geen probleem, maar ze moeten zeker niet denken dat ik het leuk vind om hun gemaakt gekreun te horen (Als ik Rita hoor kreunen, krijg ik zelfs gelijk een slappe (grapje voor insiders)).

Dan zijn er vrouwen die, zoals je zelf zegt, het inderdaad heel goed na kunnen bootsten. Die draaien en keren, trekken wat harder aan mijn haren, en kunnen zelfs knijpbewegingen nadoen. Toch vallen ze bij mij door de mand als ik dan, een paar tellen na hun "klaarkomen", weer liefkozingen maak en ze daar direct weer op reageren. Als je echt klaar bent gekomen reageer je niet heftig op nieuwe liefkozingen, maar wil je liever met rust gelaten worden, net als mannen trouwens die net klaargekomen zijn.

Tenslotte merk ik het ook aan het "naspel". Als de vrouw echt is klaargekomen lig je wat langer innig in elkaars armen. Is ze niet klaargekomen dan gaat ze toch vrij snel over tot de hygiënische orde van de dag. Overigens is het zo dat de meisjes die eerst gefaked hebben en waar ik daarna doorga, even later alsnog het lekkerst klaarkomen. Volgens mij is er dan een beetje van de spanning van het "moeten" af en is ze meer ontspannen om echt te genieten. Genoeg dr Ruth nu, Ik hoop dat je hierin iets herkent van je eigen ervaringen?

Beste Sas, 

je vraagt wat er door een man heen gaat en waarom hij naar de hoeren gaat. Hier geef ik je de antwoorden maar zeg er met nadruk bij dat dat alleen voor mij persoonlijk geldt Antwoord op je vraag wat er door mij (!) heen gaat: een mengeling van 1. een bezitterig en uitverkoren happy gevoel en 2. kind, kind wat moet jij je een boel getroosten en stakker wat zul jij een rotleven hebben. En nu antwoord op je vraag waarom een man (ik) naar de hoeren ga(at): ik heb geen partner die ook bereid is tot seks. Ik heb een verstandshuwelijk zoals dat wel wordt genoemd. Leef dus in pais en vree maar heb tegelijk een eenzaam gevoelsleven. Ik zou het op prijs stellen als je hier een reactie gaf. 

Mvg. Jos.

Als een vrouw klaar komt dan komt er altijd heel veel vochtuit haar kut.

Dus simpel zo weet je of ze klaar gekomen is of niet.

In het algemeen is dat inderdaad zo. Ik zal je vertellen dat meerdere meisjes, direct na afloop van onze vrijpartij, mijn zojuist volgespoten condoom uiterst argwanend bekeek of er niet een scheurtje in gekomen was.

En dan bleek dat het niet mijn vocht was dat ze voelde maar toch echt haar eigen vocht....

Ik denk ook zeker dat een man door kan hebben wanneer er gefaked wordt. Ga sinds een jaar of 10 langs de ramen en heb dus wel enige ervaring hiermee. Mijn criteria voor het benaderen van een vrouw is dat ze er zo gewoon mogelijk uit moet zien. Niet teveel make-up etc. Drie van de 10 jaar heb ik een fantastische Poolse bezocht. Gelijk na mijn eerste bezoek merkte ik aan haar dat ze niet deed alsof. Onze band werd inniger en, dat probeer ik altijd te doen, ik verwendde haar ook. Strelen, de tepels likken met de tong, de tenen, oorlelletje. Voor we het wisten waren we hartstochtelijk aan het tongen gevolgd door een heerlijke befsessie waarbij ze van nattigheid zowat van bed gleed.

Op een gegeven moment stopte ze met haar werk. Baalde daar stevig van. Ben naderhand bij een andere dame geweest. Weer bleek dat als je de vrouw met respect benadert en haar ook aan haar trekken laat komen je heerlijke sex kan hebben. Maar toch kon ze niet aan de Poolse tippen. Tot 4 weken geleden ze er opeens weer was!!! Ze was teruggegaan naar Polen maar miste Nederland.

Je begrijpt dat er weer heerlijk gevreeën werd. Zo was zo ongelooflijk nat dat ze nog maar 1 ding wilde.... Conclusie: achter de ramen is zeker goede sex te krijgen maar je moet wel wat exploratie werk doen. Wat ik eerder las is waar: wanneer ze nadrukkelijk lonken is de sex waardeloos. Dan kan je jezelf beter aftrekken

Heeeel erg herkenbaar!!

Ricardo.

Ik heb een reactie op het verhaal van de nep Dr ruth. Hij zegt dat als vrouwen klaar zijn gekomen ze niet meer heftig reageren op strelingen. Dit geld niet voor alle vrouwen, er zijn ook vrouwen die meerdere keren klaar kunnen komen.

Meestal duurt de eerste keer klaar komen een tijdje maar als je daarna doorgaat komt de tweede nog sneller etc, etc. Zo heb ik zelf wel eens mogen meemaken dat ik 10 keer klaar kwam! En dat is geen bullshit. Moet ik er ook wel bijzeggen dat de laatste drie keer zo snel achterelkaar kwamen dat ik er bijna in bleef hangen.

Maar het was wel een geweldige ervaring. Er zijn maar weinig mannen die echt weten hoe ze een vrouw moeten vingeren. Denk jij dat je er een van bent?

Antwoord van de enige doctor Salseros, ook wel Ricardo, ook wel de enige echte webmaster van deze site, en ook de nep drRuth:

Er zijn inderdaad vrouwen die makkelijk achter elkaar kunnen klaarkomen. Sandra van de BZH383 is er zo een, die kan blijven gaan, een half uur lang en als ze niet in ademnood kwam nog langer. Nouri kon dat ook vele malen achter elkaar. Victoria kon het. Maar mijn ervaring is toch dat de meeste vrouwen een keer klaarkomen en heel af en toe nog een tweede of derde keer.

Die laatste vraag is natuurlijk bijzonder intrigerend. Ik denk wel dat ik er verstand van heb, ja. En ook gevoel voor. En dat zeg ik zonder te willen snoeven of zo. Ik ben absoluut het tegendeel van een opschepper. Het is alleen voor mezelf prettig om te weten. En trouwens ook prettig voor de meisjes die ik bezoek. Die weten het ook en gaan relaxter de vrijpartij in.

Maar als je er overigens niet van overtuigd bent is er maar een manier om erachter te komen.....

Hallo, leuke en interessante antwoorden, het valt me toch niet tegen, ik krijg best wel vaak de indruk dat de werkelijkheid anders is of misschien ligt het ook uit welk deel van het land je komt? hier in het oosten komen ze vaak zo {sorry voor de uitdrukking} zo dom over wat een orgasme betreft.

Ze geven me zo vaak de indruk dat ik klaar ben gekomen terwijl ik er geen moer bij voelde omdat ze totaal niet op mijn lichaamstaal lette en alleen maar zeer intens bezig waren met mij het zogenaamde orgasme te geven, maar goed, ik ben in ieder geval blij met het algemene resultaat er bestaan dus echt wel mannen die heel goed opletten en het ook echt leuk vinden om ook een prostituee een behaaglijk gevoel te geven, goed hoor!!

groeten sas

Hoi Sas, leuk dat je weer even terug bent op mijn site. Je ziet dat er wel degelijk op je vraag is gereageerd. Ik zie ze ineens zo voor me, die verwoede vingeraars, de intense beukers en de bezwete lebberaars. Maar ja, misschien denken "mijn" meisjes dat ook wel van mij...

leuke verhalen allemaal ik heb sinds 4 maanden een vriend en die weet precies hoe die mij aan me trekken moet laten komen,ook met de handen en tong is ie geweldig en terwijl ie pas 2 x een vrouw heeft gehad voor 1 keertje! en klaarkomen doe ik vaak achter elkaar omdat ie precies weet hoe die het moet doen terwijl ik toch mannen gehad heb die meer relaties hebben gehad,maar er dus niets van bakken en weet je wat ook zo prettig is aan hem:hij gunt mij tijd en we vrijen waanzinnig lang omdat het bij hem heel lang duurt voordat ie klaarkomt! echt kicke,maar ook wel vermoeiend leve mijn nieuwe vriend!!

Je boft!!

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo