Reacties, anekdotes en belevenissen van andere hoerenlopers. Alle oude reacties bevatten ook de reacties die daar weer op kwamen, dus ik hoop dat u door de bomen het bos nog kunt zien.

Alle nieuwe reacties, eventueel anoniem, komen netjes onder aan de pagina, waarop ook weer gereageerd kan worden.

Hallo Ricardo

Ik heb je site enkele malen bezocht in het verleden en begrijp dat je je site inmiddels weer bijhoudt.

Een aantal zaken herken ik absoluut in je verhalen en ervaringen

Ik geloof dat we rond dezelfde leeftijd zijn (ik ben 49) en loop al sinds mijn 22e of daaromtrent.

Ik ben al 30 jaar samen met dezelfde fijne vrouw maar heb me toch altijd aangetrokken gevold door de prostitutie.

Ik zat vroeger veel langs de weg en had daarbij alle mogelijkheden om dames te bezoeken.

En dat deed ik dan ook frequent, soms ook te frequent.

Op een gegeven momnet was het ook een verslaving dat ik langs een tippelzone of club moest rijden om te scoren.

Dat doe ik inmiddels al jaren niet meer.

Sites als Kinky en sexjobs zijn nu mijn "jachtgronden" en dat werkt veel beter.

Wel doe ik het rustiger aan.

Daar waar ik vroeger soms wel drie keer per week naar verschillende dames ging , is het nu nog maar 1 of 2 x per maand maar de kwaliteit is wel verbeterd.

Eigenlijk had ik al die ontmoetingen op papier moeten zetten, want na verloop van tijd ga je ze toch vergeten.

Ik moest dan ook wel glimlachen toen er onlangs veel commentaar was op Jeroen Pauw en het feit dat hij 200+ bedpartners had gehad.

Ik heb gen idee hoveel het er bij mij door de jaren geweest moeten zijn maar zeker vele , vele honderden.

In latere jaren met de opkomst van de digitale fotografie ben ik ook foto's gaan bewaren van de dames als dat mogelijk was.

Soms foto's van kinky ofzo en soms ook stonden de dames het toe dat ik zelf foto's maakte.

Dat zijn in elk geval wel mooie herinneringen want je weet in een klap weer wie het ook was en hoe leuk (of juist niet) ze was.

Vaak vielen bezoeken ook erg tegen maar om de een of andere reden bleef ik toch doorgaan.

Nu ben ik veel kritischer geworden en voel ik veel beter of een date met een DVP gaat lukken.

Ik wilde dit graag even met je delen en mochtje het leuk vinden wil ik wel eens kijken of ik nog wat oude en nieuwe ervaringen kan ophalen en beschrijven

Met vriendelijke groet

Bob

Als ik naar de "meiden" ga, is het niet zozeer om alleen maar een seksuele spanning kwijt te raken eigenlijk. Ik vindt het gewoon spannend om vrouwen te verleiden en wel op een manier, die geen verplichtingen oproept. Dat gaat nou een maal het beste (en het vlotste) bij vrouwen, die seks tot hun beroep gemaakt hebben. Dat eerste kan bijv. ook wel in een kroeg gebeuren trouwens. Dat is daarbij geenszins het enige of het belangrijkste.

Het is gewoon zo, dat vrouwen, die met betrekking tot hun eigen sterke seksuele drift kompleet eerlijk tegenover zichzelf zijn, voor mij gewoon aantrekkelijk zijn, omdat ik die instelling zelf ook heb. Ik heb ook een sterke sex drive. Er is dan gewoon geen valse schaamte aanwezig en zo kan het heerlijk ongecompliceerd uitgeleefd worden. Er hoeft niks stiekems naar elkaar toe gedaan worden.

ricardo,

Ik ben een jongen van 32 jaar en inmiddels getrouwd. Vroeger heb ik veel hoeren bezocht. mijn eerste ervaring was een hele slechte.

ik was toen een jaar of 15 en ging met tienertoer naar amsterdam om kleding te kopen. natuurlijk moest ik eerst even langs de wallen. op de bekende brug werd ik aangesproken door een aardig uitziende meid. ze vroeg me of ik meeging naar een hotelkamer. ik moest haar 35 gulden betalen inruil voor sex. ik natuurlijk al opgewonden door het struinen langs de ramen had daar wel oren naar. eenmaal uitgekleed op bed vertelde ze mij dat de 35 gulden maar een lokkertje was en dat het natuurljik veel meer was. ze ging mijn broek nazoeken op meer geld. als ik stennis zou gaan maken dan zou ze haar verslaafde neger waarschuwen die achter de deur op haar stond te wachten. u raad het al weg kleding geld!! nadat ze mijn geld afgepakt had vroeg ze wat ik wilde neuken of pijpen.

Heeee, Ricardo,          (25 april)
Ik heb al eerder gereageerd op je site, jouw verhaal komt grotendeels overeen met mijn verhaal. Ook ik ben een 'verslaafde' hoerenloper, ik kan (en wil) het gewoon niet laten. We zijn nog stadgenoten ook, begrijp ik. Leuk, om in je verhalen af en toe meiden tegen te komen die ik gewoon ook ken!
Je verhaal over ondernemende Caribische meiden is echt heel goed. Je hebt helemaal gelijk, al moet ik eerlijk bekennen dat ik veel sterker neig naar blanke meiden. Ze hoeven niet Hollands te zijn, uit Oost-Europa komen de laatste tijd ook steeds meer bloedmooie en ontzettend lieve en geile vrouwen. Maar goed, voor hen geldt in grote lijnen hebtzelfde. 

Geweldige site! Ga zo door.
Je hebt helemaal gelijk wat Thaise dames betreft, ze genieten er echt van. Ben je al eens in Thailand geweest? Ik was er 2 jaar geleden voor het eerst en ben compleet verliefd geworden. Niet op één Thaise, maar op allemaal en op het land. De Thai hebben een heel mooi gevoel voor humor en waarderen je extra als jij dat ook hebt. Met humor gebeuren de mooiste dingen en worden barrières probleemloos overwonnen. Ik heb me een aantal thaise woorden eigen gemaakt (moeilijke taal hoor!) en kan o.a. "Je bent een erg mooie vrouw" of "Tot ziens" in het thais zeggen. Prachtig om te zien als er dan een ontwapende lach op hun gezicht verschijnt of ze vallen om van verbazing. In Nederland vind ik de Thaise vrouwen nog wat terug getrokken t.o.v. Thailand, logisch ook denk ik gezien ons koude klimaat(zowel weer als mensen) maar daar zijn ze ook een welkome aanvulling op de "brooddames". Een ervaring van een maand geleden in Zwaag zal ik ook niet snel vergeten. Ze masseerde minutenlang mijn eikel en hijgde ritmisch met mee en ik spoot een meter in de lucht, wat een ontlading was dat! Daarna ging ze mee onder de douche en waste ze me ook nog lekker schoon. Heerlijk!

Hallo ricardo, 

Ik heb je site helemaal doorgekeken en ik moet zeggen, heel goed initiatief en herkenbare verhalen. 

Misschien is het een goed idee om op je site niet alleen een gedeelte met ‘reacties’ te maken, maar ook een gedeelte ‘ervaringen van andere mensen’, en dan geschreven in de trant zoals jij je ervaringen beschrijft. Dus niet huis A is goed en huis B is slecht (dat zie je op andere websites wel eens) maar iets meer emotie en belevenis van de hoerenloper zelf. Om een idee te geven: ik wil zelf wel het begin maken met een verslag van mijn ervaringen. En dan met name toegespitst op de beginner...er zijn altijd nog mensen met drempelvrees. 

Hoi Ricardo, Ik heb mezelf ook een aantal jaren met jouw hobby beziggehouden. Met medeweten van m'n vrouw trouwens. Zij heeft er begrip voor dat een man weleens iets anders tussendoor wil. Ik heb me door een hoertje altijd laten aftrekken (ZONDER CONDOOM). Dat vind ik gewoon het lekkerste. Mezelf laten verwennen en dan haar lichaam strelen. Zaalig. Ik ben nu al ongeveer een jaar niet meer geweest. Ieder meisje waar ik vaste klant was is verdwenen. Ik heb het nu over de Geleenstraat in Den Haag. Mijn favoriete meisjes waren de Poolse Anja (zat vanaf de Rijswijkseweg aan het 5e raam links, Thaise Manisa (hoek Hunzestraat) en tenslotte de tengere bebrilde uit Indonesie afkomstige Maastrichtse (ja, een hele mond vol) Lisa. (Vanaf de Rijswijkseweg 4e of 5e rechts). Dit waren stuk voor stuk meisjes waarbij je niet het gevoel had dat je er na 20 minuten al uitgegooid werd. Je kon "erna" gewoon met ze over koetjes en kalfjes praten zonder het idee te krijgen dat ze je er liefst zo gauw mogelijk wilden uitgooien om de volgende klant naar binnen te halen. Nou vraag ik me af of jij als professional weet of er nog dergelijke meisjes bestaan in Den Haag. Hou deze site intact. Ik mag aannemen deze site door meer mannen bezocht wordt dan door degenen die zich, zoals ik nu, melden. Wil je dit mailtje beantwoorden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en a.u.b. niet via m'n reguliere e-mailadres?

Groetjes,

Johan

hoi ricardo,

ik heb met plezier je dagboek gelezen; ook ik ben een verstokte hoerenloper om dezelfde redenen als jij en ook ik kom meer dan geregeld in de van der Duynstraat (ondertussen Bezuidenhoutseweg 383), want gezien je beschrijvingen van de meisjes en de club weet ik zeker dat je daar ook  komt. Ik vind de sfeer aldaar het prettigst, niet opdringerig, geen haastwerk en als je mazzel hebt valt er nog wat te bekijken in de grote ruimte. Meestal zijn er ook wel  klanten waar je gezellig mee kunt babbelen; een paar maanden geleden heb ik er een tijdje heel leuk met een Schot zitten kletsen. Overigens loop ik hier altijd naakt rond; een badjas hoeft niet zo voor mij. Wie weet komen we er elkaar nog eens tegen. Nog veel succes met je website, ik vind hem zeer de moeite waard!

Johan

gy moest met my eens naar polen gaan,50 euro voor 3 uur sex
heb veel ervaring in
rusland
tjegie
polen
thailand
cambodja
nederland,van der diunstraat,nu uw haatplaats
rotterdam
roosendaal
geleen
kerkrade
kan het niet laten;min 3 maal per maand
willy

Willy,

Beste hoerenvriend,

Je epos over de vele klaarkomende dames met belangstelling gelezen. Zelf heb ik net zo'n soort dwang als jij, sinds mijn zestiende een hevige en niet af te remmen belangstelling voor goedkopere raamhoeren. Vroeger kon ik in Rotterdam terecht op Katendrecht waar naast de vele Hollandse meisjes altijd wel een paar zwarte dames te vinden waren, maar dankzij de zich overal mee bemoeiende overheid, die lijken te denken dat zij de hoeren totaal kunnen laten verdwijnen, is dat helemaal gesloten en ben je in Rotterdam aangewezen op de gore (drugs) troep aan de Keileweg waar ik niets voor voel en zijn de andere dames in feite over de hele stad uitgewaaierd of moet je ze in clubs zoeken. Iets waar ik niets aan vind.

hoi, 

zeer interessante site heb jij gemaakt. ik heb hem al vaak bekeken en gelezen en nu heb ik besloten te reageren. ik kan me voorstellen dat je geen tijd hebt om een lang verhaal te lezen en daarom zal ik heb  kort houden alhoewel ik veel vragen heb. 
Ik ben vierendertig jaar, heb al sinds mijn achttiende een relatie met dezelfde vrouw, nog steeds de enig vrouw waarmee ik naar bed ben geweest. Vorig jaar ben ik voor het eerst naar een massagesalon geweest.
Alhoewel het een beetje tegenviel ben ik daarna nog vier keer geweest naar diverse salons.

Ben ik nu een hoerenloper?

Hallo Ricardo,
Door de mensen van www.prostitutie.nl werd ik op jou site gewezen.
Ik ben een hoerenloper die het een lange tijd moeilijk heeft gehad met de dubbele wereld waar velen van ons in leven. Ik ben 34 jaar en ongeveer op mijn 20e gestart met hoerenlopen. Door een sexuologe is alles wat makkelijker geworden. Onlangs ben ik na 13 maanden niet geweest te zijn, weer naar de hoeren gegaan hier in Haarlem waar ik woon. Ik heb nog nooit zo genoten van die eerste keer na de 13 maanden. Alleen al vanwege het lieve hoertje dat ik bezocht. Onder anderen door de mensen van www.prostitutie.nl, de mensen die de site www.sexxxpages.com/overzicht hebben gemaakt met reacties en "recensies" van medehoerenlopers, een sexuologe en jou pagina, heb ik mezelf weer hervonden. Als vrijgezel doe ik tenslotte niets fout. Ik wilde je daarvoor dus ook bedanken.

Ik heb nog een praktische tip voor je pagina. Misschien is het een idee om onder elk verhaal een button te zetten, waarmee je automatisch naar het volgende verhaal gaat.(done!)

P.

Zoals beloofd, ik zou nog een leuke ervaring toesturen en het toeval wil dat deze ook in polen heeft plaatsgevonden (zoals het verhaal hier). Allereerst iets vooraf, wat niet direct met mijn verhaal te maken heeft. Reeds jaren ben ik een groot liefhebber van Chris Rea deze artiest maakt veel sfeervolle muziek die bij mij altijd een gevoel van avontuur en vrijheid teweeg brengt. Het eerste nummer van de eerste CD die ik van hem kocht " AUBERGE" heb ik altijd een heerlijke plaat gevonden, die je doet denken aan verre reizen en veel meemaken, tot zover..

AUBERGE

Een aantal jaren geleden ben ik met een vriend op avontuur geweest in Polen. Lekker eten lekker drinken, flink feesten dus. Een van de laatste avonden ('t was al na drieen)stapten we in een taxi en vroegen aan de chauffeur wat er nog meer te doen was in de stad, de beste man snapte er geen bal van maar na enig aandringen bracht hij ons toch ergens heen.De rit duurde ongeveer 15min en ik begon me wat ongerust te maken over waar we terecht zouden komen.

Hoi Ricardo,
zo'n boek zou ik ook wel kunnen schrijven.... Vroeger woonde ik in Delft, en ik heb heel wat adresjes in Den Haag en Rotterdam afgelopen. 
En inderdaad, achter de ramen is het vaak vlug klaar en  wegwezen, maar toch heb ik ook daar met heel wat meisjes genoten van ons hoogtepunt (zoals Ira, van het russicsche biathlon team, die ik de eerste keer genomen heb zonder me uit te kleden, heel grof eigenlijk). Ook in Rotterdam, inderdaad vaak pandern met achterstallig onderhoud, heerlijke meisjes gevonden die mij ook graag terughadden, of zelfs een nacht bij me thuis kwamen.

Ik ben Hans Imandt en ik ga ook vrij vaak naar de hoeren.
Vrouwen kunnen mij niet goed bevredigen dacht ik, dus deed ik mezelf altijd maar masturberen. Maar toen ik jullie (jou!) site zag, ben ik op attentie gekomen om ook eens naar de hoeren te gaan. Ik heb een goeie baan, dus kan ik 3 keer per week naar toe, zonder dat mijn vrienden of familie daar iets vanaf weet

have fun!

Masturberen is lekker toch?

Not the real thing..

Hoi, 
Jou dagboek episiodes met intresse gelezen. Dit omdat ik, als alleenstaande, ook regelmatig prostituees bezocht heb en thans ook weer bezoek. 
Mijn vraag is het jou ook wel eens over komen dat een prostituee op jou verliefd werd en met je wilde trouwen? 
Nu dit is mij wel gebeurd, na de tweede keer werd zij verliefd op mij en zijn we ook getrouwd. Nadat we getrouwd waren (in gemeenschap van goederen) gaf zij mij te kennen weer weg te willen, en zijn we na een jaar gescheiden. 
Achteraf bleek alles een voor opgezet plan te zijn en was ik er dertigduizend gulden er bij in geschoten. 
Rechtzaak loopt nog, dus je bent gewaarschuwd.

Tja, ..

Tijdens mijn reis door cambodja, had ik een chauffeur ingehuurd om mij de stad en de omgeving te laten zien. Je kent 't wel musea, parken, markten het standaard toeristen geneuzel. Toen ik 's avonds een aantal barretjes bezocht had kwam mijn chauffeur met een zogenaamd leuk idee, hij wist een plaats vol met mooie vrouwen dat moest ik gezien hebben.

Gelukkig ben ik daar gek op dus daar gingen we heen. We moesten echter wel een stukje rijden het was namelijk buiten de stad en ongeveer 20 min rijden. de stad lag nog niet achter ons of verharde wegen en straatverlichting hadden ons al verlaten. Na een minuut of 15 hobbelen sloegen we af de bebouwdekom ( lees krottenwijk) in. Nou ben ik gelukkig al wat gewend ( lees polen 2) dus ik vreesde niet meteen voor mijn leven.

Hoi,
Al geruime tijd volg ik je site en vind je initiatief een verademing. Zelf ben ik geen clubganger. Ik weet het, de ramen is ook niet alles, maar ik heb er een beter gevoel bij omdat na het betalen van de huur het meeste geld bij het meisje blijft. Het nadeel is dat er meerdere teleurstellingen zijn, maar toch vind je regelmatig een goed meisje, waar je dan langere tijd naartoe blijft gaan. Zo heb ik al enkele leuke 'relaties' opgebouwd.

Vraag me niet wat ik in deze stad moest doen, want dat weet ik zelf ook niet meer. maar een ding is zeker voor het nachtleven hoef je echt niet naar Taiwan. Alles heb ik geprobeerd, een terrasje om even een kopje koffie te drinken, vergeet het maar. Een barretje om een lekker biertje te halen, geen kans. Er moet toch wel iets te doen te zijn in dit gehucht ( Taipei heeft ongev. 4miljoen inw.)

Na veel nadenken en peinzen kwam de receptioniste van het hotel met een idee, er was een discotheek in de stad AHA dus toch. Ik natuurlijk gauw een taxi genomen en erheen gescheurd. En ja hoor een heuse disco, en mooi en groot. groter dan de jaarbeurs in utrecht ongeloofelijk, alleen jammer dat ik de enige klant was. Ok de entree was 40euro ?? en een biertje 15euro, nou niet zeuren we maken immers flinke vorderingen toch??

Uiteindelijk zaten we welgeteld met drie man sterk elkaar aan te gapen, en zelfs de barman was in slaap gevallen. Om 00:30 vond ik het wel welletjes, dan maar terug naar mijn hotelkamer, nog even gauw wat blikjes bier bij de 7eleven halen en een zak sprinkhanenchips, want wie weet is er nog wel een japanse film op TV met chinese ondertiteling. Goed alles liep ( zoals jullie ongetwijfeld verwachten) geheel anders. eenmaal op mijn kamer ging de telefoon, de receptie met de mededeling dat mijn schone was klaar lag nee nee ik hoefde het niet op te halen ze stuurde wel iemand

Beste hoerenloper,

Wat een perfect idee om deze site te beginnen. Alleen denk ik, jouw verhaal lezend, dat we, juist omdat we niet openlijk praten over naar de hoeren gaan, allemaal dat we een of ander bijzonder geval zijn. Nou, vergeet het. Ikzelf ga al 20 jaar met veel plezier naar de hoeren, heb het geluk dat ik het erg vaak kan doen, en jouw verhaal is het mijne. Afgezien dan van het feit dat ik niet saai ben en ook nog - net - geen 40. We zouden met z´n allen eens moeten gaan accepteren dat de mens geen monogame diersoort is. De mannen niet, daarom gaan ze naar de hoeren of neuken ze hun schoonzuster, secretaresse etc. En de vrouwen ook niet. Uit onderzoek blijkt dat ze even vaak vreemd gaan als mannen, zo niet meer. Maar vrouwen zijn generaties lang opgevoed met het idee van die ene ware man en met het idee dat ze van die man afhankelijk waren. Ook nu nog werkt dat bij ze door, in de vorm van de illusie van monogaam zijn. Maar vrouwen die eenmaal aan hun echte geile lusten hebben toe durven geven, zijn vaak voor geen man meer bij te houden in bed. Tenslotte zijn ze op sexgebied ons ver de baas en kunnen wel 10, 20 of 30 keer op een dag neuken en veel vaker klaarkomen dan wij.

hallo ricardo

ben je al naar de Antillen geweest Curaçao heeft ook een goede gentlemenclub le mirage of campo alegre in de volksmond er zijn veel knappe Colombiaanse dames daar.

Nee, ben ik nog nooit geweest. Maar Vertel eens, hoe is het daar, wat zijn de prijzen en zo? Als je wilt ben ik ook benieuwd naar je ervaringen daar.

Hi ricardo,

ik ben toevallig op je site gekomen, omdat ik in een zoekmaschine naar zuid-amerikaanse vrouwen zocht. Nou woon ik niet meer in NL, en ik wilde me informeren naar de situatie van latinas in Nederland - om ze evt. te kunnen bezoeken. Op je site kon ik wel veel herkennen van de instelling tegenover vrouwen, die je beschreef.

Nou is het zo, dat ik een totale crush op latinas heb en ik had ook een "halve" verhouding met een columbiaanse (Ze bleef werken, maar wij hadden na twee keer alleen nog maar privé ontmoetingen).
Bij de eerste keer kwam ze gelijk klaar, wat bij mij ook een principe is, dat dát er tenminste in moet zitten, maar het bleek ook direct, dat we verder wilden gaan, en daarbij hebben we dan zonder enige terughouding de sterren van de hemel gevreen. (natuurlijk niet een keer)

Gelukkig Cambodja heeft ook leuke plaatsen. Na een volle dag door de stoffige oude tempel ruines van Ankor gestruind te hebben wil een mens wel eens wat verstrooiing ( grapje hoor, Ankor is fantastisch) toch? Dus op naar de disco ( de enige ) in Siem Reap. Stel je voor, een disco zonder muziek iedereen heeft een eigen tafeltje met een eigen ober.

Ik bestel een biertje krijg ik vervolgens een grote pul volgepropt met ijs en een grote fles warm?? bier dit giet je in je glas en zo heb je toch koud bier. Alleen dit ijs smelt nogal snel en daarom lopen er overal meisjes met ijsemmertjes om jou op tijd van vers ijs te voorzien, t is effe wennen maar het gaat prima. Ongeveer 95% van de bezoekers was plaatselijke jeugd en ik voelde mij dus behoorlijk blank, maar goed iedereen zit braaf aan z'n tafeltje en plotseling jawel!! muziek een mengeling van jaren 80 en 90 hits en ineens stroomt de dansvloer vol dit duurt ongeveer een half uur en ineens schakelt de DJ over op cambodjaanse disco en spontaan begint iedereen traditioneel te dansen, echt je komt niet meer bij.

Beste

Ik heb lang naar een site als de uwe gezocht. Eindelijk eens iemand die openlijk voor zijn fascinatie en bewondering voor hoeren durft uitkomen. Zelf ben ik ook een liefhebber (al is het jammer genoeg al weer een tijdje geleden). Door de jaren heen heb ik toch een 25-tal meisjes gefrequenteerd. Geen luxehoeren (niets voor mijn portefeuille), geen escortemeisjes (zelfde reden), maar gewoon sexy straatmadelieven uit de Antwerpse schippersbuurt. Wel een geluk dat ik gek ben op zwarte vrouwen, want veel andere keus heb je hier niet meer. Maar wat je daar zegt in "wie ben ik", dat je er in slaagt om zo'n goede relatie met de meisjes te bewaren, omdat je hen ook kunt laten genieten en zelfs laten klaarkomen, vind ik nog het knapst. Ik ben er in al die tijd maar met één meisje in geslaagd om een dusdanig goed gevoel samen te krijgen, dat ik haar 4 keer na elkaar bezocht heb. Het was een zwart meisje van een jaar of 20 (al weet je dat nooit met Afrikaanse vrouwen) uit Ghana, ze heette Pat, en tot mijn grote spijt was ze even gauw uit de stad verdwenen als ze gekomen was. Met haar was het niet even vlug wippen en weer binnen de 10 minuten de deur uit. Met haar was het knuffelen, strelen, en na het neuken nog lekker even blijven liggen en nagenieten. Heerlijk, en jammer genoeg gebeurt dat bijna nooit, of vergis ik me ?

Beste Ricardo,

Ik heb net je site ontdekt en ik wil je enkel zeggen dat ik het helemaal met je eens ben.
Weinige gewoontes zijn meer opwindend, spannend en .... verslavend dan hoeren lopen. Zoals jij, hou ik van de sensuele, bedwelmende sfeer die er hangt in sexclubs, sommige prive ontvangsten en andere oorden van plezier. Telkens weer ga ik naar de zevende hemel met die eerste tongzoen...die eerste streling van een vrouwenhand over mijn gulp ... die eerste keer dat mijn jongeheer in een nieuwe onbekende vrouwenmond verdwijnt. Daar zijn geen woorden voor. Dat is puur genot.

Reuze interessante site over je ervaringen met clubs. Al surfend naar wat sex op uinternet wordt je doodgegooid met betaalde sites. Paar jaar geleden had je veel vaker en makkelijker succes met vinden van een prive site.

Zelf ben ik al een tijd niet meer geweest in clubs, tusen mijn 25 en begin 30 had ik regelmatig zin in een meisje en had dan van die onblusbare verlangens.

Beste Hoerenloper,

Afgelopen jaar ben ik een aantal keer naar de Escape
te Amsterdam gegaan om daar chill uit mijn dak te
gaan. Om daar leuke, mooie meisjes te scoren en om
lekker met mijn maten te genieten van het jong en vrij
zijn.

Ook in de maand september zijn we daar een aantal keer
heen gegaan. Zo ook op mijn 22e verjaardag. Hierna
stelden mijn maten voor om eventjes over de Wallen te
lopen. Gewoon om eventjes te lachen, welke oude vieze
mannetjes er heen zullen gaan.

Beste Ricardo, Allereerst van harte gecomplimenteerd met je site. Leuk om eens positief en niet commercieel te lezen over, ook mijn, grootste hobby, hoerenlopen. In tegenstelling to jou ga ik voornamelijk naar meiden die achter het raam staan. Het komt bij mij over dat ze daar een stuk zelfstandiger zijn dan in clubs, bovendien heb je niet het gezeik van meiden die je niet wilt maar die toch aan je komen trekken. Helaas is die zelfstandigheid ook maar een illusie want te veel meiden compenseren die theoretische vrijheid die ze op het werk hebben door zich te laten ringeloren door één of ander stuk verdriet. Na ruim tien jaar hoerenlopen waarin ik de laatste jaren toch wel de honderd bezoeken haal heb ik toch een ontzettend kanjer gevonden in den Haag. Ze is Portugese en werkt onder de naam Franciska.

 John de hoerenloper.

Ik wil hier wel even mijn verhaal kwijt. Ik ben 35 jaar uit het zuiden van het land. Sinds 8 jaar gescheiden en sindsdien eigenlijk fanatiek hoerenloper. Waarom ? Ik ben niet het type dat vrouwen oppikt bij cafe's e.d.

Maar het mooie van het verhaal is : In het begin ging ik natuurlijk naar verschillende clubs en vrouwtjes thuis. Maar na een tijdje had ik toch 3 vaste adresjes waar ik naar toeging. Bij een lokatie kwam ik toch minstens 1 maal per week en na een tijdje liet ik mijn oog vallen op de eigenaresse van deze club. Je kent het verhaal de onbereikbare vrouw heeft veel aantrekkingskracht.

Ik heb al 4 jaar een vaste vriendin en we wonen samen en hebben trouw plannen. Het probleem is alleen dat ik in de buitendienst werk in regio Zuid Holland en dat ik regelmatig naar de Geleenstraat rij om daar een een lekkere snelle wip te maken voor F 50,- of F 100,-

Mijn vriendin weet hier niks van maar ze merkt wel dat het geld steeds sneller op gaat in mijn portemonnee, ik maak per week F 200,- op en geef dan als reden op dat ik vaak op de weg zit en vaak in restaurants eet. Haar familie begint mij ook al te controleren en ik kan de spanning bijna niet meer aan. Ik moet 1 keer per week gaan want anders wordt ik gek maar ze zijn er bijna achter gekomen. Ik trek mij ook vaak 2 of 3 keer per dag af en gebruik daar vaak beeld materiaal bij.

Hier volgt dan mijn verhaal. 

Ik begon mijn ‘loopbaan’ als hoerenloper heel onschuldig. We gingen vaak uit in het Rotterdamse Zuiderpark omdat daar leuke heavy café’s waren. Ooit was de bokser Rudy Koopmans daar nog uitsmijter. Vrij rauwe bedoening dus. Ook Jules Deelder, de Rotterdamse Nachtburgemeester hing daar rond. Lopend vandaar kwam je dan snel bij de Euromast, waar toen nog de tippelzone was, voordat deze verplaatst werd naar de Keileweg. Wel, iedereen weet hoe het daar nu mee staat. Eerst Katendrecht, toen bij de Euromast, nu Keileweg en morgen….. 

Hoi Ricardo

Ik ben een jongen van 16 en ga nu regelmatig naar de hoeren in een privé club. Mijn vraag is of dit nou niet erg jong is om te gaan? Trouwens controleren ze nooit op leeftijden in dit soort clubs? Ik zou ook graag weten hoe oud jij was toen je ging? Verder is mijn vraag of je het mij zou aanraden om ook eens naar de hoeren achter de ramen te gaan? Dit omdat de privé club nogal wat geld kost namelijk 150 voor 2 keer klaar komen en voor iemand van mijn leeftijd is dit natuurlijk redelijk wat. Ik zou dan in Arnhem willen gaan want daar woon ik namelijk dichtbij, ben jij daar toevallig ook eens geweest? Ik hoop dat jij antwoord geeft op mijn vragen

Met vriendelijke groeten Joop  

over het thema klaarkomen heb ik eigenlijk een heel "sappig" verhaal over een Tsjechische vrouw, die in de business werkte. Dat vrouwen in dit metier niet klaar (of juist wel) zouden klaar komen, daarover hebben we al eens gesproken. Ook de reactie van de Engelsman, die vertelde over een vrouw, die een half uur lang een orgasme had, vond ook heel interessant. Dat is naar mijn ervaring mogelijk. Je moet een beetje weten, hoe men te werk gaat.

Ik was in een club, waar veel Tsjechische vrouwen werkten en waar je ongedwongen een drankje kan drinken. Nou was er eentje bij, die er goed en ook in haar gezicht er uitdagend uitzag, die ik gewoon op straat al eens had gezien en die een drankje van me wilde hebben. We waren naar elkaar sympathiek en ze vertelde, dat ze mij ook al eens gezien had. Ik kreeg de indruk, dat ze mij als een soort prooi voor de avond wilde hebben. Ze was echter ook koel daarbij. We drinken wat, ik had geen plannen met een meisje mee op de kamer te gaan en ik praatte alleen maar met haar, Diana war haar naam.

Mensen, Mijn beroep is het bevaren van de wereld zeeen. En daarin vervul ik best een hoge positie als zijnde officier. Varen is voor mij nog steeds een romantische aangelegenheid. Je bent helemaal van de wereld en kan eigenlijk met niemand je ervaring delen als je weer thuis komt. Het is gewoon een schitterend beroep en ik zou nooit meer iets anders willen. Ook ik breng regelmatig een bezoekje aan de damens van plezier. En dat bedoel ik dat vrij lettelijk. Dames van plezier over de hele wereld komen vaak uit voormalig Rusland. Tenminste in het verre buitenland. Nou heb ik een zwak voor rusland, en dan vooral haar dames dus dat bevalt me eigenlijk best goed. Maar ik zie bepaalde zaken die eigenlijk best slecht zijn. Zo valt in verre landen (vooral Azie) de prostitutie volledig in handen van de georganiseerde maffia. Daar kom je vrij snel achter, en de russische dames zitten dan ook overal. Dat die maffia er wat mee van doen heeft maakt mij triest.

Utrecht

Het is lang geleden dat ik bij een raamprostituee geweest ben. Ik heb zo'n periode gehad welke anderen wellicht wel herkennen, alle 'soorten' meisjes uitproberen achter het raam, blond, zwart, latina, jong, ervaren, Indisch etc. Eigelijk slechts zelden een goede ervaring gehad. Het principe van raamprostitutie ligt mij eigenlijk helemaal niet. Zij wil vaak zo snel mogelijk van je af zijn. Als iemand een uitzondering weet van een raamprostituee in Amsterdam die wel van sex houd dan graag reageren!

Echter, daar wil ik het nu niet over hebben. Ik was in Utrecht en ik verveelde me, op weg naar huis reed ik nog even langs die woonboten. Gelijk onderaan de afslag voor de benzinepomp zag ik een mooi Nederlands meisje. Claudia noemde zij zichzelf, 19 jaar, nogal lang 1.80 Blank, blond mooi figuur, kleine borsten. De ervaring was weer eens een grote teleurstelling, Claudia hield haar hand continu op het condoom en voorkwam zodoende dat ik lekker in haar kon stoten. Na drie minuten meldde zij dat ik wel een beetje op moest schieten omdat zij 'maar 10 minuten doet'. Ik besloot maar snel klaar te komen en deze teleurstelling snel te vergeten. Niet alleen in de hele ervaring maar vooral in mijzelf was ik teleurgesteld.

Hallo Ricardo, Zo heet je toch als ik het goed heb. Ik heet Frans ben vrijgezel en ga al zo'n 11 jaar regelmatig naar de hoeren. Ik ga altijd naar prive huizen, meestal in Den haag, en soms naar "thuiswerksters". Van deze laatste groep heb ik er nu zo'n 5 gehad, waarvan er eigenlijk maar een goed was. Verder heb ik het een keer met een transsexueel gedaan, wat heel spannend was om eens te doen. Je moet er wel voor naar Amsterdam. Ik ga altijd voor een heel uur, anders heb je helemaal geen contact. Ik begrijp heel goed dat de meisjes ons alleen als een bron van inkomsten zien en ze je vergeten zijn zo gauw je de deur uit bent. Toch vind ik het contact ook leuk, vooral als ze wat over zichzelf willen vertellen. Ik zorg er altijd wel voor goed schoon te zijn en lekker te ruiken. De meisjes klagen regelmatig dat zeker niet alle klanten dit doen en dat een groot deel ronduit smerig is. Het is gewoon een opwindend idee dat je iemand die je nog nooit eerder gezien hebt een hand geeft en dat je 5 minuten later uitgebreid met haar aan het vrijen bent en ze zich helemaal voor je uitkleedt.

Waarom kunnen vrouwen van Arabische komaf zo superheet zijn? Bij de verzorgde club in een middelgrote stad, waar ik vaker kom, ging ik eens laat op een dinsdagavond of zo langs, gewoon om een biertje te pakken. "Men moet toch nou niet altijd, hè?" Ik vind de sfeer daar aangenaam; wat losser, vrijer en een beetje "verrucht", zoals dat op zijn Duits heet. (Een vriendin van me bijv., een toneelspeelster, neemt ook wel eens de gelegenheid waar, om in dit soort omgevingen te zijn; ze vindt dat, zonder zelf in die business bezig te zijn, gewoon heerlijk, zegt ze.)

Er waren op die avond slechts drie meisjes, waarvan er twee niks te doen hadden. Dat had zijn reden, want er was er eentje bij, die die avond de show stal. Het was een kleine, zeer knappe Noordafrikaanse. Ze kwam kennelijk vanwege haar franse taal uit Algerije of zo. Ze had een klant, waarmee ze behoorlijk champagne zat te drinken. Daardoor verloor ze kennelijk veel schroom.

Beste Ricardo,

met veel belangstelling heb ik in de laatste tijd je verhalen gevolgd en eindelijk wil ik dan zelf wat positief over het hoerenlopen kwijt. Ik ben tot zo'n 10 jaar geleden bijna elke zaterdag naar een sexclub in amsterdam geweest, vaak voor een langere tijd dezelfde club, als ik een leuk meisje daar vond. Ging ze daar weg, daar werd er weer een nieuwe club gezocht. Tot... de ene club waar uitsluitend aziatische meisjes werkten. Ik heb daar direct al de eerste avond een meisje ontmoet waarmee ik, ondanks de taal, redelijk mee kon praten (in het engels tenminste). Ik ben daar zo'n 10 weken lang geweest, steeds met dezelfde, totdat ze mij vroeg of ik eens met haar uit wilde gaan. Naar de kerk op zondag-ochtend wel te verstaan. Na dit afspraakje volgden er nog vele en na verloop van een drietal maanden en veel sex, ochtend, middag en avond, bleek dat ze zwanger was. Dit moment was het mooiste in mijn leven. Mijn reactie was er een van : meteen trouwen. Mijn vriendin zag er eerst erg tegenop, maar wilde absoluut geen abortus.

 Even een reactie op bovenstaande vertelling van deze Engelsman:

"Christina, alleen donderdags, volledig zonder taboes, tel: 0????-25614?", stond er gedrukt. Slechts een keer in de week: meestal een indicatie, dat het meer om het plezier gaat. En zonder taboes: nog een sterke indicatie, dat hier het geld verdienen ook niet op de allereerste plaats staat. Bij een telefoontje was ze zelf aan de hoorn: een donkere stem, die -ook door haar formulering- intelligent klonk. Ik er naar toe dus. Ze viel mij tussen haar collega's bij het binnenkomen gelijk op, een ca 30-jarige, sensuele vrouw. Ze herkende me aan mijn stem. Op de kamer zei ik, dat ik best van alles wilde, maar haar eerst wilde verwennen. Ze zei, zonder daarbij psychologisch veel van zich te laten zien: "OK, dat vind ik eigenlijk ook wel lekker."