Reacties, anekdotes, meningen en belevenissen van (ex-)prostituees. Alle oude reacties bevatten ook de reacties die daar weer op kwamen, dus ik hoop dat u door de bomen het bos nog kunt zien.

Alle nieuwe reacties, eventueel anoniem, komen netjes onder aan de pagina, waarop ook weer gereageerd kan worden.

Hallo onbekende hoerenloper,

Allereerst leuk idee, die web-site van jou.Heel origineel. Maar zo te lezen leef je nogal in je eigen fantasiewereldje. Zelf werk ik ook als prostituee en het is voor mij heel grappig om eens te lezen hoe een klant het nou allemaal beleeft.Maar denk jij nou echt dat een prostituee klaarkomt?ik werk zelf op straat en er gaan regelmatig 30 mannen per avond over mij heen.20 daarvan zijn er heilig van overtuigd dat ik klaarkom en alle 30 dat ik er intens van geniet.Dat moet toch ook wel! Als een klant vraagt of je geil bent en of je het heerlijk vind,zeg je toch geen NEE! Dan komt ie niet meer terug.Wij zeggen alleen maar alles wat een klant graag wil horen.Als een klant wil horen dat ik een studente ben dan zeg ik dat,als hij vraagt of ik bi ben, dan ben ik dat,als een klant wil dat ik klaarkom dan KOM IK KLAAR!!!! Goed acteren is het eerste vereiste van een GOEIE goedlopende hoer!

Ik vind het altijd zo grappig wanneeer een man zegt ik kick erop als vrouwen{in dit geval prosties, zoals ik zelf ben} klaarkomen, hoe weet je dat? je hebt vrouwen die dat heel goed na kunnen bootsen, en goede spierbeheersing hebben.verder vind ik het enorm leuk waar je mee bezig bent,heel interessant om te lezen hoe een man deze dingen met ons ervaart, zelf ben ik ook altijd nieuwsgierig over wat er nu precies in een man omgaat, en waarom hij naar de hoeren gaat.

Spannend hoor! groetjes, Sas.

Hallo Ricardo,

Heb net gezien dat je je site weer hebt geüpdate. Ook las ik je verhalen over Erotic Mellow House in Rotterdam, over amateur-prostitutie. Lijkt erg veel op het principe van Le Baron, de club waarover ik je vertelde. Het viel trouwens erg tegen, maar daarover straks meer.

Naar aanleiding van je vraag of een klant per week voor mij voldoende is, het volgende. Rond mijn twintigste heb ik een half jaar in een privehuis in Utrecht gewerkt. Dat verdiende soms aardig, soms helemaal niet want het huis liep niet altijd even goed. We waren ook maar met twee meisjes. In die tijd woonde ik samen, dus we waren gelukkig niet alleen van mijn inkomen afhankelijk. Na dat halve jaar kon ik een 'gewone' baan krijgen en ben ik er dus mee gestopt. Sindsdien nooit meer iets in die richting gedaan (wel parenclubs bezocht, maar geen betaalde sex dus) tot een paar maanden terug.

Hallo Ricardo,

Ik ben nu op een vakantie adres en gebruik nu even de Pc van een goeie vriend van mij om deze e-mail te sturen.( Dank aan hem )

Ik ben een ¨raam¨ dame en ik heet Reginalda. ( Dit is tevens een schuilnaam zoals nog meer vrouwen dit hebben ).

De laatste tijd ben ik erg bang voor 2 dingen.

1 = Ik ben 28 en begin erg veel moeite te krijgen met klaarkomen.
2 = Als ik een klant oraal heb heb gedaan dan komt er soms wat
voorvocht of zaad in mijn mond, kan ik hiervan ziek worden ?

Ik doe dit werk nu 2 jaar en vroeger kwam ik wel 4 a 5 keer klaar op een dag maar tegenwoordig kost het mij ook veel moeite en kom ik soms maar 2 keer klaar. Ik werk 4 uur per dag en werk gemiddeld z´n 5 a 6 klanten af. Is dit een bekend iets bij prostituees of hebben hier meer meisjes last van. De meeste zeggen van niet maar ik geloof ze niet helemaal misschien dat jij als expert mij een antwoord kan geven op je site. Je hebt tenslotte genoeg ervaring en de meisjes onderling liegen vaak als een klein kind over hun gevoelens.

hai, ik ben eva

Ik heb in een privehuis gewerkt een aantal tiental jaren geleden, omdat ik voor mezelf en mijn kinderen moest zorgen. de tijd in het privehuis heb ik niet als positief ervaren. inderdaad denken alle mannen dat zij het zo lekker doen, dat jij constant klaar komt. en maar faken en maar faken. ik heb daar mijn inmiddels ex-man leren kennen. het was liefde op het eerste gezicht. daarna zijn dingen helemaal verkeerd gelopen.

hij heeft mij continue bedreigd mijn verleden als hoer aan mijn kinderen te zullen vertellen. tot ik het op een gegeven moment zat was en het aan mijn dochter verteld heb. die reageert gelukkig niet negatief. en van zijn chantage methoden was ik ook even af.

hoi, ik ben een prostituee en heb jou dagboek met plezier gelezen ik moet toe geven dat je goeie verhalen kan schrijven en je lijkt me helemaal geen vies tiepje maar ik wil je wat vertellen ik heb sinds kort een klant waar ik gek op geworden ben maar er is een probleem ik ben een hoer maar ik wil geen hoerenloper.

als ik een vriend krijg wil ik ook met dit beroep stoppen dus met andere woorden ik wil helemaal niet gek op hem zijn wat is er nou gebeurt ik had een telefoon van hem gehad en hij wou met me afspreken gewoon om wat te drinken niet om iets anders of zo ik had al een paar keer met hem afgesproken maar had hem gewoon niet gebeld omdat ik het al aan voelde komen dat ik gek op hem zou worden toen hij dus met me afgesproken had was ik weer niet opkomen dagen omdat ik niet durfde hij was boos en had mijn voicemail ingesproken en klonk aardig pissig wat logies is.

Het gebeurde totaal onverwachts het zat niet in mijn planning ik werd verliefd echt super verliefd op een prachtige jonge vrouw iets wat ik heel lang niet meer had gevoeld in mijn leven ik voelde me weer net even een puber.

Mijn naam is Johan inmiddels 38 jaar, 2 jaar geleden gescheiden van mijn grote jeugdliefde de koek was op laten wij daar maar even op houden. Ik kwam Gayle tegen bij een van mijn klanten waar zij werkte als directie secretaresse, als accountmanager van deze klant kom ik daar regelmatig even buurten. Ik had al gehoord van deze frisse jonge Surinaamse schone van een collega, toen ik haar ontmoette kwam ze gelijk heel vriendelijk over ik ben van huis ook wel een type wat altijd wel aanwezig is in de positieve zin dan, een babbelaar een vrouw vriendelijke babbelaar (ik ben opgegroeid met zes meiden.). Gayle was een aardige meid.

hoi,

Ik heb een vraag,
en ik hoop dat jij me kunt helpen,
ik ben een gezellige meid van 23
en ik denk erover, om mijn geldproblemen wat te gaan beperken,
om sex te gaan hebben met mannen voor geld.
Weet jij hoe ik dat het beste kan gaan aanpakken, ik kan absoluut
niet thuis ontvangen.
Ook wil ik graag weten wat een beetje een redelijke vergoeding is wat ik kan vragen,
ik wil bijvoorbeeld bij een man thuis komen.
Ik hoop dat je me een beetje info kan geven,

alvast bedankt,
              dikke kus Natascha

Een ondernemende meid die Natascha, let maar op het volgende mailtje wat ik van haar kreeg.

Hallo allemaal, Na 5 jaar "uit het leventje" te zijn geweest, denk ik er nu over om toch weer de stoute naaldhakjes aan te trekken. Er is sinds die tijd erg veel veranderd heb ik het idee dus ik wil graag het een en ander weten. Graag wil ik weten wat er over het algemeen beter verdiend, in een club of achter het raam???? Hoeveel verdien je gemiddeld op een avond ??? Is het nog steeds mogelijk om het zwart te doen??? Zelf heb ik achter het raam gewerkt en verdiende ik gemiddeld op een avond Fl.600,- Alvast bedankt.

Hallo hoerenloper

leuk dat je het over ons en voor ons dit side hebt. Ik ben een dominicaanse hoer en werk sinds ik 18 jaar werd. Ik heb er zelf voor gekozen en doe het met genoegen. Het is wel zo dat als er een vieze iemand die heel erg stinkt bij je komt je geen zin hebt om te werken maar ja je doet het gewoon. En ik zelf ben zo dat ik heel graag werk en doe het met plezier vooral omdat ik en latina ben en Nederlands spreekt, dat vinden de klanten leuk dus meestal klikt het wel.

Een ode aan mijn grote liefde , de voormalige prostituee kim (niet haar echte naam).

Lieve Kim,

Wij kennen elkaar sinds eind 1994. Tot mei 1997 ben ik wekelijks , en soms nog meerdere keren per week bij je geweest. Ik ben vanaf het begin vreselijk verliefd op je geweest en je neukte de sterren van de hemel. Vanuit een diepe liefde ben ik erg van je gaan houden. En dat is nog steeds zo. Jij bent qua karakter , je uiterlijk, je hart , je persoonlijkheid, je humor, je eigenaardigheden , maar ook vooral fysiek en sexueel de fijnste vrouw in mijn leven geworden.

Natuurlijk was het in de betaalde sfeer,maar toch onze sex was voor mij het beste wat ik ooit heb meegemaakt. In jouw mooie lichaam klaarkomen na een fijne vrijpartij is nog altijd het beste uit mijn sexuele leven. Sinds mei 1997 toen je stopte met werken hebben we geen sex meer gehad. Maar je nam me mee je privé leven in als allerbeste vriend.

Hoi Ricardo,

Ik heb eens een kijkje genomen op je site en ik moet zeggen: heel verrassend en verfrissend! Zelf zit ik sinds kort weer 'in het vak' na er jaren uit te zijn geweest. Aan de ene kant noodgedwongen vanwege de financiën, aan de andere kant vind ik het ook (nog steeds!) enorm spannend.

Ik maak gemiddeld eens per week een afspraak bij een man thuis of in een hotel. Klanten krijg ik via een advertentie op een aantal internetsites. Uiteraard weet (bijna) niemand in mijn omgeving hiervan af. Ik vind het een heel goed initiatief en idee van jou, zo'n dagboek! Ook heel leuk om eens te lezen hoe mannen hierover denken. Je lijkt me een slimme, sociaal intelligente, warme en invoelende man, kortom de ideale klant! :-)) Wilde je even persoonlijk mailen, maar wie weet reageer ik ook nog wel op je site. Heb net je verhaal gelezen over Natascha, en jullie afspraak. Kan me voorstellen dat je achteraf nogal gemengde gevoelens had.

Ik wilde even vertellen dat ik 28 was toen ik begon.Maar ik heb nooit in een hoerentent gewerkt. Ik ben altijd zelfstandig bezig geweest.Ik werkte gewoon aan huis en ging met mannen uit. Ik ben wel eens in de chickclub in Amsterdam geweest,en de rosieclub. Dan ging ik met rijke zaken mensen naar toe. Daar was niets bij alleen dansen. Ik weet nog dat de baas van de club vroeg of ik daar kwam werken.Ik was heel verlegen en wist niet goed wat ik daar op moest antwoorden.

Daarna gingen we in Hotel slapen die man in kwestie betaalde mij natuurlijk. Ik praat nou over meer dan 30jaar geleden. Voor een nacht kreeg ik toen 400 gulden en dan werd ik de volgende dag in nieuwe kleding gestoken. Ik had een man die verliefd op mij was en alles voor me betaalde we gingen samen opreis naar Gran Canaria. Ik was gewoon getrouwd en had drie kinderen.De man die verliefd op mij was betaalde de babysit ze gingen naar een zus van mij.