Reacties van vrouwen, vriendinnen, partners van mannen die naar de prostituees gaan.

Voel je behoefte om je eigen mening te geven, gebruik de mogelijkheid onder aan de pagina.

Beste Ricardo,

Ik weet niet of je site ( www.dagboekvaneenhoerenloper.com ) nog regelmatig aangevuld wordt en of jij er nog actief mee bent, maar ik stuitte er in ieder geval op, in mijn wanhoop op zoek naar een site over (partners van) mannen die betaalde sex hebben. Zoals mijn vriend..... Ik weet eigenlijk niet goed waarom ik je schrijf, er staat immers al erg veel op je site, maar heb toch behoefte aan persoonlijk contact geloof ik. Ik ben namelijk erg, erg verdrietig en ik weet niet hoe ik er mee om moet gaan, wat ik moet doen... Vandaar deze mail...

Mijn vriend gaat dus (weer) naar de hoeren. Tijdens de 4-jaar durende relatie vóór mij ging hij ook vaak, met haar had hij een broer/zus relatie, zo zei hij zelf.... Hij had daar veel geld heen gebracht, vertelde hij al op date 2, toen ik vroeg hoe het de sex dan oploste (het eek me niet het type dat 4 jaar geen sex zou hebben namelijk).

 

Ik ben er net achter dat mijn man ook naar de hoeren is geweest. hij zegt gek van mij te zijn, en mij mooi te vinden, maar toch voel ik mij nu niet mooi.

 

Dit is 3 jaar terug gebeurd en ja ik ben er nu pas echt achter. waarom kan een man zijn vrouw, waar hij goede sex mee heeft zo`n pijn doen? ja we waren op dat moment 2 jaar getrouwd, en op sexgebied ben ik niet echt preuts, oké het licht moet uit, maar voor de rest mag hij veel. dus waarom?,

 

als ik nou een preutse trut ben dan kan je er enigszins begrip voor hebben, maar ik sta open voor nieuwe dingen en uitdagingen. misschien is het zijn beroep hij is chauffeur en is veel van huis, maar ik doe ook niks met een ander, ik ben een trouwe meid, oké het is soms wel eens moeilijk om met een chauffeur te zijn, want het is voor het gevoel sex op bestelling, snap je hem , in het weekend wel en doordeweeks niet haha.

 

Ik zou het (zoals veel andere vrouwen )erg vinden als ik erachter kwam dat mijn vriend naar de hoeren gaat. Toch ben ik ergens wel blij dat ze er zijn.Voor vrijgezelle mannen is het vast en zeker een uitkomst.Ook ben ik ervan overtuigd dat(ook al klinkt het misschien raar)als er geen prostituees zouden zijn,veel meer mannen overgaan tot verkrachten,ook al ben je dan in mijn ogen en in die van vele anderen ontzettend ziek. Ik heb er geen enkel bezwaar tegen,maar als ik zou merken dat mijn vriend dat zou doen,zou ik ontzettend gekwetst zijn en enorm aan mezelf gaan twijfelen,al doet hij dat dan misschien alleen om iets anders te proberen op seksueel gebied.

 

 

Ik denk dat een verkrachter toch wel verkracht als hij daar zin in heeft, ondanks het bestaan van hoeren. Verkrachten is een geweldsmisdrijf en heeft niets met seks te maken, al lijkt die handeling daar oppervlakkig gezien wel op.

 

Iemand die naar de hoeren gaat heeft nog enigszins respect voor vrouwen, omdat de relatie klant/hoer een gelijkwaardigheid inhoudt (als alles goed geregeld is). Een verkrachter heeft geen respect voor vrouwen.

 

als moeder van vier kinderen en een relatie van dertien jaar heb ik gisteren van mijn man gehoord dat hij als er thuis spanningen zijn hij naar een sexclub gaat of naar een raamhoertje hij zegt dat het niet om de sex gaat en van mij houd hij weet ook niet of hij er mee kan stoppen ik ben verdoofd van verdriet en heb het gevoel dat ik iets kwijt wil wie kan mij helpen om met dit probleem om te gaan

 

hoi, ik heb een vraagje, waarom ga je als man naar de hoeren (ik vind dit eindelijk een rot woord,ik heb niks tegen hun) waar wel tegen mannen die dit doen als ze thuis een vrouwtje, hun eigen vrouw hebben zitten??????Waarom alles kapot maken????

 

Ben dan eerlijk en zeg gewoon dat je het nodig hebt bv, dan weet je als vrouw waar je aan toe bent,kan je nog zien wat je met je partner doet.Ik begrijp er niets van!!!!!!!Ik spreek hier voor mijzelf, en het heeft onze relatie zón beetje kapot gemaakt. Ik kom meestal toch overal achter en dat is een beetje lastig voor mij en voor mijn vriend ook (denk ik zo). Hij heeft het in eerdere relaties ook gedaan, maar bij mij zou ie dat niet doen, dus wel, maar dat was toen de enige keer, op een parkeerplaats kan je toch ook praten???? sorry heb ik beetje moeite mee.

 

Hopelijk is dit echt niet te herleiden..

 

Maar mijn vriend heeft me verteld dat hij in zijn verleden raamprostituees bezocht heeft. Toen ik wilde weten waarom, werd hij boos. Uiteindelijk kwam ik erachter dat het vooral te maken had met het spannende/ iets doen wat verboden is.. Dat gevoelig zijn voor het verbodene heeft hij nog steeds merk ik.

 

Natuurlijk ben ik blij met zoveel eerlijkheid. Niet veel mannen die zo moedig zijn. Aan de andere kant kan ik me zo goed voorstellen dat als je als man eenmaal dit soort dingen doet, je dat altijd zult blijven doen. Hoe oud je ook bent. Omdat het verslavend is/ de spanning/ iets doen wat niet mag.. Mijn vriend ontkend dat hij nu nog gaat, het is volgens hem 20 jaar geleden, maar toch ben ik er bang voor.

 

Hoe kan ik hem daarin vertrouwen? Het is voor mij belangrijk te weten of hij nog gaat of echt geen behoefte meer aan heeft. Ik weet zeker dat hij nooit zal vertellen als hij nu gaat. Omdat ik wil weten waarom en omdat hij weet dat ik dan met ons stop.

 

Goedemorgen, ik heb uw site bekeken. Ik ben al een poos bezig met dit onderwerp. Het is nl. zo gekomen: Ik heb en man in mijn leven ontmoet. Die woont in Gelderland. Hij is boven de 50. Hij is getrouwd, maar meer een vorm van broer/zus relatie. Het is gaan klikken tussen. Ik ben een type, die niet gauw met mannen het koffertje induikt. Heb (denk ik soms) jammer genoeg het 'knopje' niet meegekregen.. Maar goed.

 

Deze man is gek op sex. Ik dacht als vrouw...dat ik de enige was. Hij heeft (eerlijk vertelt) dat ie vaker naar de hoertjes is geweest. Sex en nogges sex!!!!..onverzadigbaar, denk ik soms. In onze relatie is hij nog geweest. Dat deed heel pijn. Om het te horen. Maar goed. Wat ik aan u als ervaren hoerenlopen wilt vragen is het volgende: Kan het echt verslavend zijn?. Want hij heeft een vrouwke waar hij 250 gld. p/u betaalt. Het is een Braziliaanse dame. Hij zegt dat ze terughoudend is bij andere klanten, maar bij hem niet!!..

 

Graag zou ik je visie op mijn verhaal eens horen: Mijn vriend heeft me jaren geleden al verteld dat hij tijdens zijn eerste huwelijk regelmatig naar de hoeren is geweest. Dit met als reden dat de relatie slecht was. ik vond dat niet leuk om te horen en heb dat ook kenbaar gemaakt. Sinds een aantal maanden controleer ik zijn telefoon en heb gemerkt dat hij, wanneer hij op stap is met vrienden, bepaalde tel.nrs belt. Deze zijn van vrouwen.

 

Omdat dit erg regelmatig voorkwam heb ik verder gezocht en heb in zijn burolade datingboekjes gevonden en tijdschriften met daarin alleen escortburo's en hoeren. Laatst heb ik weer een nummer van zo'n nummer uit zijn telefoon gebeld en de stoute schoenen aangetrokken en gezegd dat ik een afspraak wilde maken.Zij dacht dat dit voor een trio was en dat zei genoeg voor mij. Ik heb mijn vriend ermee geconfronteerd en hij ontkent alles in alle toonaarden. Ik ben degene die fout is, want ik heb hem gecontroleerd.

 

Gerda
Hallo, Ik ben een veertig jarige dame en ben sinds vier maanden te weten gekomen dat ook mijn man een hoerenloper is. Dat is dan ook de reden waarom ik dagelijks op het internet zoek. Vooral naar het waarom van dit alles. Ik kan nog altijd niet begrijpen waarom hij mij dat aangedaan heeft.

 

Zelf is hij niet echt voor seks dat dacht ik toch altijd want hij heeft nooit echt zin en brengt er het maar triestig vanaf. Ikzelf ben nogal geil van aard en verlang al jaren achter goede seks en nu kom ik dat te weten. Ik ben nog altijd bij hem en wil nu nog meer seks dan ooit maar telkens ben ik teleurgesteld. Volgens mij ziet hij seks als een éénpersoonszaak waar je als man languit kan liggen en de andere met hem speelt. Strelingen van zijn kant hoeven er echt niet bij. Kan jij dat begrijpen dat hij het op een ander zoekt als hij thuis ook alles kan krijgen ??? Bij zijn escapades heeft hij er een vriendin aan overgehouden die in een bar werkt. Ze is 32 jaar maar wil enkel een vriendschapsrelatie en niet meer. Ook hoor ik hem veel over thaise meisjes praten. Later zie ik hem nog met zo één trouwen. Wat zien jullie mannen toch in die meisjes. In het begin waarschijnlijk heel nederig maar later willen ze toch ook hun zin doen.Of niet soms.
Wat vooral aan me blijft knagen is het waarom en zal hij later terug in het oude vallen ????????? kan hij daar nog vanaf blijven ????????????????????????

 

Lieve Ricardo,

 

Je merkt het wel: die site van jou is een megasucces. Maar wat geeft het toch nog steeds een drama's als een vrouw merkt dat haar man naar de hoeren gaat. Dat brengt me op het idee om, met respect voor ieders gevoelens, mijn verhaal maar eens te vertellen.

 

Vijf jaar geleden, ik was 24, was ik na een rothuwelijk van vijf jaar, weer alleen, Frank ontmoette. Een zalige, mooie en superpotente bink die me compleet van de wereld kon neuken. Hij was zeven jaar ouder dan ik, al een tijdje alleen en hij vertelde me zonder schaamte dat hij naar de hoeren ging en niet af en toe maar, zoals hij zei: "lekker vaak". Ik moest dus even slikken en vroeg of hij van plan was om daarmee door te gaan nu hij mij had. Hij antwoordde dat het als hij zo'n lekker stuk als ik had zeker minder zou worden, maar helemaal zonder kon en wilde hij niet. "Ik heb gewoon af en toe een ander kutje nodig om in vorm te blijven", zei hij en ik moet zeggen dat ik zijn eerlijkheid best kon waarderen. Zeker omdat hij het meteen, toen we elkaar net kenden al zei. Frank vertelde me ook dat hem niets zo lekker geil leek als wanneer ik ook met andere mannen zou neuken.