13 keer bevredigd


 Deze week heb ik, bij slechts drie (3) bezoekjes aan mijn favoriete club, maar liefst 13 (DERTIEN!!) meisjes helemaal "bevredigd"....
Voordat er direct mensen boos of sceptisch, of ongelovig in de pen klimmen. Ik ben dus niet intiem met allemaal geweest, per keer maar met een meisje naar boven, dat is mijn vaste routine. Meer zou ik me overigens financieel ook niet kunnen permitteren.
Hoezo dan wel 13 meisjes "bevredigd"?

Nou, met massage dus. En ook niet echt "bevredigd" natuurlijk, maar meer een "bevredigende ervaring" gegeven. Op HUN VERZOEK overigens en louter op HUN INITIATIEF. Ik heb nu dus al vele keren een onwillige schouder te pakken genomen, een nekspiertje soepel gemaakt, en zelfs siliconenborsten uitvoerig gemasseerd.
Dat laatste is op doktersvoorschrift(!), jazeker. Om te voorkomen dat er verhardingen of zo optreden, moet dat blijkbaar regelmatig goed gemasseerd worden. Dat kun je dan bij jezelf doen of je kunt het dus laten doen. Laten doen door iemand die je vertrouwt, die er geen misbruik van gaat maken, die het ook nog redelijk goed doet.. En dan bij voorkeur op een moment dat het niet zo druk is en je toch geen klanten kunt werven.
Kijk de meisjes zitten de hele dag in uiterst luchtige kleding, met ontblote schouders dus, en lopen ook wel eens in de keuken waar het kouder is zitten soms op de tocht en zijn sowieso al vrij kouwelijk en moeten dan ook nog een aantal keren op een dag langdurig een "eenzijdige, ritmische arm-pols beweging" maken. Een spiertje is dan zo verrekt. Maar het is toch ook wel een stresserige baan en als er dan iemand is die je lekker los kan masseren is dat ook niet te versmaden. Ik spreek uit ervaring want ik vind zelf een goede massage ook buitengewoon lekker, na een drukke dag.
Kijk, en ik doe het dus graag. Daar wind ik absoluut geen doekjes om. Ik vind het heerlijk om in mooie, half ontblote vrouwelijke lichamen te kneden, ik vind het heerlijk om te merken dat ik een spierknobbeltje weg kan krijgen en ik vind het fijn om te merken dat een stresserig meisje helemaal ontspant onder mijn handen.
Het is een beetje zo gekomen zoals ook mijn populariteit bij de intieme zaken een vlucht heeft genomen. Eén meisje vraagt om een massage van een onwillige schouder. Ik doe dat, inderdaad bij voorkeur op een rustig tijdstip dat er toch geen klanten gewonnen kunnen worden. Het meisje heeft er overduidelijk baat bij en de anderen zien dat en merken ook dat ik niet stiekem van de gelegenheid gebruik maak om een beetje "erotisch te masseren". Ik ben puur het probleempje weg aan het werken en ik doe dat ook serieus en zonder enige bijbedoeling.
En even later willen andere meisjes dat ook. De laatste keer dat ik er was heb ik dus 5 meisjes uitvoerig gemasseerd en ik ben er maar met 1 ervan naar boven geweest. Ik ben zo een beetje van 14:00 uur tot 18:00 uur continue bezig geweest. De ene was nog niet verdwenen of de andere wilde al weer een behandeling.
Ik kan wel een handeltje gaan beginnen, zeiden sommigen. Om er direct achter te laten volgen dat ze dan toch niet van plan waren te betalen. En dat hoef ik ook niet. Ik vind het gewoon leuk. Je bent lekker bezig zeg maar.
Nou, dat wilde ik jullie even vertellen.
Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo