Bangkok vakantie

  Nou, ik ben dan weer terug van een weekje Thailand....
Bangkok en Pattaya, en ik kan je vertellen dat ik geen enkele toeristische attractie heb gezien..
THAI12NWat zijn dan mijn eerste indrukken. Tja, ik moet zeggen dat ik toch mixed feelings heb. Natuurlijk waren mijn verwachtingen heel hoog gespannen door alles wat ik gelezen had en wat ik had gehoord. En, om maar met de goede dingen te beginnen:

De sfeer in Thailand is werkelijk ongeëvenaard relaxed. Ondanks dat er 's'avonds bij het barretjescomplex Nana Entertainment Plaza horden hitsige mannen in een kleine ruimte enorm veel bier zopen viel er vrijwel geen onvertogen woord, waren er geen relletjes en geen geschreeuw en gescheld. De meisjes waren ook ruimschoots in overtal en de Thais houden niet van ophef en overdreven gedrag. En blijven altijd lachen.

Slechts een keer was er een groepje van een stuk of zes engelse hooligans die het nodig vonden met een dronken kop ook omgekeerd aan een paal te gaan hangen, maar ook dit werd redelijk diplomatiek en met zachte hand in de kiem gesmoord. De meisjes gaan de mafkezen gewoon uit de weg en de barjongens probeerden met rustig wenken en inpraten op de hooligans langs de kant de boel te sussen.

Ook was ik bang dat ik me zou gaan ergeren aan vieze uitbuitende dikpenzige sekstoeristen die de meisjes niet met respect behandelen en ze alleen maar uitbuiten. Die waren er ook wel, maar zeker niet in ergerlijke mate. De meisjes hebben van nature zo'n positieve uitstraling en enthousiasme dat ik geen plaatsvervangende schaamte van het gedrag van collega's kreeg.

Wat ik eigenlijk wel heb gemist deze week was de zogenaamde GFE, de (G)irl (F)riend (E)xperience. Een lekkere meid waar je de hele dag, of de hele week mee op stap kon en die je in alles verwende en in de watten zou leggen. In de meest beerbars en gogobars zitten gewoon erg jonge meisjes. En daar is het heel leuk lol mee maken en een lekkere wip maken gaat ook nog wel, maar ze hebben gewoon niet genoeg "inhoud" om een hele dag mee op te trekken. Na een paar uur ben ik wel compleet uitgeluld met ze, om het even plat en dubbelzinnig te zeggen.

Het kan zijn dat mijn keuze van het meisje niet helemaal optimaal verliep. Ook de oudere meisjes (freelancers) die ik koos waren niet van het type waarmee ik lekker een dagje door Bangkok zou toeren om voor en na het eten nog even op de kamer te rollebollen. Ik heb me dus voornamelijk beperkt tot (S)hort (T)ime , van anderhalf tot max. drie uur op de kamer.

Verder heb ik gemerkt dat in Bangkok eigenlijk alles mogelijk is. Als je met een meisje die de drank rondbrengen, die vaak wel heel spontaan maar iets minder knap dan de dansende meisjes zijn, mee wil kan dat en zelfs met de "mamasan", de bazin van de tent, kun je naar boven naar de kamer. Heb ik een keer gedaan, je betaalt een iets hogere bar-fine, maar voor de rest is alles hetzelfde. En de mamasan moet ook wel wat in jou zien, maar dat zat in mijn geval direct goed.

Verder zijn de dames over het algemeen heel erg geil. Ze weten absoluut van wanten en geven ook alles. Wat ik tenslotte wel leuk vond, was dat werkelijk geen enkele vrouw geloofde dat ik voor het eerst in Bangkok was. De tenten die ik bezocht, Beergarten, en de manier waarop ik me gedroeg waren kennelijk zo "geroutineerd" dat iedereen mij een ervaren bezoeker vond. Dat heb ik toch voor een groot deel te danken aan de verhalen op hookers.nl.

Tot slot nog een paar tips voor aspirant bezoekers aan Thailand:

1. Neem echt nooit je vrouw/vriendin mee. De paar die ik er heb zien rondlopen keken ronduit doodongelukkig uit de ogen. De enige uitzondering was een dikke Engelse tante, samen met haar net zo dikke vriend/man, beide van het type parenclubbezoekers, die speciaal werd verwend door een leuke gogogirl.

2. Ga nooit in op mannetjes met beduimelde fotoboekjes die je van alles proberen aan te smeren, "soapy massage, mister", "you want girl?". Je kunt veel beter gewoon een bar binnenstappen en eventueel na een pilsje weer vertrekken. Ik heb alleen maar slechte verhalen gehoord en in feite is het natuurlijk belachelijk dat ie je een girl wil aansmeren op een plek waar het werkelijk krioelt van de lekkere girls. Die kun je zelf ook aanspreken. Veel goedkoper en je weet wat je hebt.

Plaats reactie
Geef gerust je mening, desgewenst geheel anoniem, (Nederlands or English only) maar gebruik dit niet om te adverteren, plaats geen weblinks, geen e-mail adressen en ook alsjeblieft geen scheldpartijen en geen obscene taal. Wil je persoonlijk antwoord, kies dan contact in het hoofdmenu. Veel plezier Ricardo